Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVanaf het eerste contact hadden weeen goed gevoel bij deze shop, en terecht. Snel en correcte antwoorden op mijn vragen.
AlgemeenIk heb gebruik gemaakt van de FEESTDEAL optie en hierbij een zeer goed prijs aanbod gekregen die echt de moeite waard was..
Alle E-mail correspondentie die hierover gevoerd is verliep zonder problemen en waren duidelijk met betrekking tot de afhandeling van de aankoop.
Platte TV heeft keurig de Factuur en Verzend informatie doorgegeven waarna ik deze in een later stadium met Track & Trace kon volgen.
Het gewenste artikel werd keurig op tijd geleverd ondanks de drukke feestdagen
Alle communicatie verliep vlekkeloos en personeel was beleeft..
AlgemeenGoede prijs en service ook in België. Snelle reactie Bij eventuele vragen. Denken met je mee.
KlantenserviceSnelle en effectieve reacties
AlgemeenTv gekocht, Philips bij Plattetv.nl. Goed te woord gestaan en perfect geholpen via de chat. Is niet mijn eerste tv bij dit bedrijf. Ook destijds perfect geholpen!!!
KlantenserviceHelemaal goed, Tim was de verkoper, heeft mij goed geholpen, kan niet anders zeggen, erg deskundig.
AlgemeenBen op zoek naar een nieuwe Home cinema center en kwam op de internetsite uit van PlatteTV
Via een formulier kon ik een prijs aanvraag invullen en kreeg binnen 10 minuten een heel goed aanbod gestuurd.
Communicatie is goed, snel en vriendlijk verlopen.
Hoop dat de levering ook zo gaat...
internet site is duidelijk en verschaft de meest belangrijke infromatie..
Nog geen ervaring, levering moet ik nog ontvangen
AlgemeenSamsung soundbar gekocht bij Platte TV de HW-MS650. Uitstekend geholpen door verkoper en superblij met mijn aankoop. Mooi meegenomen, een prima deal kunnen sluiten met Platte TV.
VerzendingConform afspraak direct geleverd
KlantenserviceUitstekend geholpen en perfecte afhandeling
AlgemeenSuper bedrijf.
Vriendelijk en goede service!
Goede prijzen en uitstekende adviezen!
Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Super service!
KlantenserviceGeweldig bedrijf!
AlgemeenWij zijn zeer tevreden over de aankoop van een Philips 65" TV aangekocht bij PlatteTV. Wij waren op zoek naar een soundbar en hebben via de site kontakt opgenomen. Na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik zeer snel een leuke aanbieding waar ik op ingegaan ben. Zeer vriendelijk te woord gestaan via de mail.
VerzendingSnelle en korrekte levering volgens afspraak.
KlantenserviceOptimale klantenservice. Via chat duidelijk te woord gestaan.
AlgemeenGoede webshop met fysieke winkels en zeer scherpe prijzen. Winkel C.q webshop zijn zeer toegankelijk via het internet. Wordt zeer snel gereageerd op mail, whatsapp en chatprogramma. Zeer scherpe prijzen en gratis verzending.
VerzendingZeer vluggen en gratis verzending
KlantenserviceZeer snelle afhandeling van servicegerichte vragen
AlgemeenSnelle reactie op een vraag, en heel schappelijk. Zeer vriendelijke mail verkeer. Mooie aanbieding geboden
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceVriendelijke, snelle reactie
AlgemeenSnelle afhandeling na een eerste mail gestuurd te hebben, super hulp en daarnaast natuurlijk elke maand mooie aanbiedingen!
AlgemeenIk was op zoek naar een soundbar en ben zo op de site terecht gekomen, na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik zeer snel een leuke aanbieding waar ik op ingegaan ben. Zeer vriendelijk te woord gestaan via de mail.
KlantenserviceSnel geholpen en vriendelijk te woord gestaan door medewerker
AlgemeenLeuke aanbiedingen en snel contact. En veel op vooorraad! Leveringsdatum ook snel. Goede plaats in deze marktsector.
AlgemeenGoede prijs in vergelijking met andere webshops.
Zeer snelle en vriendelijke contacten via de e-mail.
AlgemeenSnelle reactie op vragen en goede antwoorden betaling heb ik nog niet gedaan omdat ik nog moet bestellen
KlantenserviceSnelle reactie op vragen
AlgemeenGoede prijs t.o.v. andere webshops. Correcte levering van een grote Qled tv. Daarna problemen gehad. Is correct en snel opgelost en na 2 reparaties die niet het probleem oploste een nieuw scherm gekregen. Geen moeilijke vragen of problemen gemaakt. Top. Nu weer een aanbieding gevraagd om 2 stuks apparatuur te kopen . Mooie korting gekregen (Euro 100).
VerzendingOp de afgesproken tijd. In ons appartement (met lift) bezorgd. Origineel verpakt van Samsung.
KlantenserviceSnel en correct geholpen toen we problemen kregen met de tv. Ook nadien contact gehad of alle problemen nu opgelost waren. Deze score gegeven omdat zij hun afspraken iedere keer zijn nagekomen en kundige mensen aan de telefoon kregen.
AlgemeenTop service. Snel en efficiënt! Plus de goedkoopste prijs. Ik zou hier opnieuw bestellen geen twijfel mogelijk
KlantenserviceZeer snelle service!
AlgemeenWas al jaren klant bij Plasma discounter en nu bij Platte tv. .In mijn ogen nog steeds de goedkoopste en een snelle levering.
VerzendingSnelle levering.
AlgemeenVanwege een lopende actie contact opgenomen via de website. Heel snel daarna een leuke aanbieding ontvangen, die ik graag geaccepteerd heb. De mailwisseling was erg vriendelijk.
AlgemeenVlotte communicatie , en snelle levering in België. Heel scherpe prijs gekregen voor de soundbar..
VerzendingSnelle levering in België, top.
KlantenserviceEnkele malen gemaild voor een goede prijs.