Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPrima service, snelle afhandeling en alles op voorraad. Ze denken met je mee en zo kom je snel tot de juiste beslissing.
AlgemeenSuper service!! en zeer snel geleverd. Altijd tevreden bij deze winkel. Dit zal niet de laatste keer zijn dat ik hier bestel
AlgemeenKocht in het verleden veel bij "Coronel" en was dus benieuwd naar de service bij de doorstart. Zeer positief verrast. Prijs was al laagste die ik kon vinden en mogelijkheid om extra korting te vragen bleek echt te werken. Op mailtjes wordt direct gereageerd met echt antwoord. De gewenste soundbar dus meteen besteld.
AlgemeenPrima contact gehad en snelle antwoorden op mijn vragen, prijs was ook prima en de goedkoopste op internet
AlgemeenSnelle persoonlijke respons op email en goede prijzen. Verder een prima webshop die gewoon voldoet.
AlgemeenHeb al vaker wat gekocht bij ze.
Communicatie is snel, duidelijk en zonder fratsen.
Absoluut een aanrader deze winkel / webshop keten.
Snel en duidelijk !!
AlgemeenPerfecte hulp en service en daarbij ook erg leuke acties. Is een winkel waar ik meer ga kopen
AlgemeenGeweldig goed geholpen met de aankoop van nieuwe TV. Alle mogelijkheden besproken. Gewoon enorm tevreden. Dachten goed mee.
AlgemeenUitstekend geholpen via de mail, snelle reactie en een betere prijs dan op de website kunnen krijgen zoals men ook adverteert.
VerzendingVolgens de website voldoende voorraad online en in alle fysieke locaties.
Helaas blijk na bestellen dat er in geen enkele winkel voorraad is en zelfs online is er geen voorraad.
Website geeft nog steeds volop voorraad aan. No big deal maar zet dat netjes op je website
Snelle beantwoording en doen wat ze beloven
AlgemeenZeer snelle reactie en goed advies m.b.t. aanschaf van een nieuwe TV. Erg tevreden over de deskundigheid en tevens goede prijzen.
AlgemeenDe aanvraag voor extra korting werd direct beantwoord en het het item kunnen aanschaffen voor toch wat minder. aankoop is prima begeleid
AlgemeenPlatteTV adverteert met de mogelijkheid om een beste prijs aan te vragen via mailen of de chat. Tot mijn blijde verassing werkt dit echt, ze waren voor het product dat ik aanschafte reeds de laagste prijs maar op verzoek kon het nog wat lager.
Prettige verassing.
Gewoon zonder problemen en gratis next-day bezorging.
KlantenserviceHet contact via de mail was uiterst vriendelijk en antwoorden kwamen binnen minuten.
Verder natuurlijk het feit dat er bij direct contact een betere deal mogelijk is.
AlgemeenDe SONOS BEAM was nog veel beter dan verwacht. Klinkt letterlijk als muziek in de oren. Wat een aanwinst !
Levering was snel en de prijs ook. Ik koop zeker weer bij Platte TV.
In prima staat afgeleverd en uitstekend verpakt. Erg zorgvuldig allemaal !!
KlantenserviceMijn vragen per mail werden prompt beantwoord en vooral persoonlijk. Dat laatste gaf een bijzonder goed gevoel.
AlgemeenSuper service van platte tv, mail gestuurd en kreeg een scherpe prijs en snelle verzending.
VerzendingProduct snel ontvangen zoals het hoort.
AlgemeenContact gezocht met de klantenservice i.v.m. een TV en een actie. Op de tv van voorkeur kon geen korting worden verleend, maar er werd een ander, beter, aanbod gedaan.
KlantenserviceKlantenservice dacht mee en reageerde zeer snel. Zeer prettige communicatie.
AlgemeenSuper bedrijf
Ze antwoorden heel snel op mijn e-mails
En ze hebben ook hele goede prijzen
AlgemeenWat een service, ik stel een vraag over een prijs van een product. Heel snel een prijsopgave gekregen en nadat ik aan heb gegeven dat ik dit een mooie prijs vind en het product aan ga schaffen wordt er vriendelijk aangeboden om voor mij alvast de bestelling voor te bereiden etc...Fantastisch!
VerzendingPerfect geregeld, artikel snel in huis.
KlantenserviceHeel vriendelijk geholpen, kan niet beter!
AlgemeenAltijd een snelle reactie en artikelen met scherpe prijzen. Overzichtelijke website en ook mogelijkheid tot afhalen in de winkel.
AlgemeenAlle producten zijn goed overzichtelijk. Duidelijke omschrijvingen bij de producten en goede foto’s en eventuele filmpjes.
KlantenserviceSnelle reactie van de klantenservice. Ze denken met je mee en zijn eerlijk in hun advies. Ze proberen je niet het duurste aan te smeren.
AlgemeenGoede service en snelle levering. Ook reageren ze snel op vragen die ik had over het product wat ik wilde bestellen.
VerzendingVandaag besteld morgen in huis. Zoals het hoort.