HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Goede prijzen voor de apparatuur die aanbieden. Nette vlotte beantwoording op mijn vraag over het product. Ik zou Platte tv zeker aanraden wanneer je een nieuwe tv of randapparatuur wil aanschaffen

Snelle reactie op de mail

Uitstekende webshop. Medewerkers reageren snel en denken altijd mee om een aanbieding tegen de scherpste prijs te verzorgen. Tweede keer dat ik hier bestel en twee keer super tevreden.

Verzending is goed en niks op aan te merken.

Product stond op de website op op voorraad in de winkel in Amsterdam. Besteld en geselecteerd afhalen. Gebeld om zeker te zijn dat hij in de winkel aanwezig was, maar er werd na 15 min nog niet opgenomen. Gok genomen dat hij in de winkel aanwezig was. Bij aankomst niets in de winkel op voorraad. En er zou pas woensdag voorraad zijn.

Dag later op de website staat alles nog steeds op voorraad in de winkel. Duidelijk dat er geen koppeling is tussen actuele voorraad en de website.

Vind dat niet kunnen in 2020.

Verder was het personeel behulpzaam en werdt er naar oplossingen gezocht. Maar dit geeft toch een slechte vibe... En een nare nasmaak.

Mensen in de winkel aardig, maar de telefoon werdt langer als een kwartier niet opgenomen.

Direct reactie en houden zich aan afspraak.
Scherpe prijs en directe verzending
Product in goede staat ontvangen.

Direct verzonden.

Scherpe prijzen voor de beste TV's op de markt! Je kan zelfs persoonlijke kortingen vragen waardoor de prijzen veruit de goedkoopste zijn op de markt. Een aanrader!

De medewerkers reageren snel op vragen en berichten en bieden alle mogelijke opties aan. Erg te spreken over de afhandeling van mijn bestelling. Voor herhaling vatbaar!

Een zeer vriendelijke klantenservice er wordt zeer snel gereageerd op vragen. De bestelling is prima verlopen..

Moet nog verzonden worden maar heb er alle vertrouwen in

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Bestellen ging makkelijk, betaling ging goed en levering snel en op tijd. Prijzen zijn ook goed.

Product werd netjes op tijd (aan de vroegere kant van tijdvak) geleverd. Was netjes afgeleverd.

Meeste vragen goed en snel opgepakt. Sommige vragen werden een beetje gemist of over het hoofd gezien en dan opnieuw vraag gesteld. Desondanks ervaring prima.

Snel en correct geholpen per mail. Mijn vragen werden direct beantwoord. En men bood ook nog service opties aan.

Opnieuw de goede service van Platte TV ervaren. In no time een knappe tv voor een prima prijs geregeld.

Op de afgesproken dag geleverd.

Heel pezierig e-mail contact gehad.

No nonsens, snelle reacties en vooral een goede prijs! Dit is gewoon op een plezierige manier zaken doen.

Direkt contact met een medewerker. Prima communicatie. Vragen werden goed beantwoord. Verder werd ook nog meegedacht over aanvullende producten.

De tv die ik zocht was elders niet meer in voorraad. Bij platte tv hadden ze m nog wel.

Fijne service chat werkt altijd prima en kijk een goede prijs beter in combinatie van producten

Duidelijke communicatie, zeer snelle reactie en keurige afhandeling. Order plaatsen was eenvoudig en snel geregeld.

Goede service en vriendelijk klanten service de tv moet nog geleverd worden maar ik ga ervan uit dat dit goed komt

De tv moet nog geleverd worden dus dit nog even afwachten

Een Philips tv besteld, heel vriendelijk klanten service en contact.

Snel antwoord via mail echt een pluspunt ook antwoord op vragen die je hebt en een fijne afhandeling

Heb de levering nog niet ontvangen maar is toegezegd deze donderdag ochtend voor 12e te ontvangen dus fijn dat dat geregeld kan worden

Door verschillende medewerkers geholpen via de e-mail. Contact was goed en er werd snel gereageerd op e-mail. Vaak al binnen 5 minuten een antwoord. Er werd ook eerlijk aan gegeven of korting/inruil mogelijk was. Als het niet mogelijk was werd een alternatief aangeboden.

Zeer snelle reactie en een goede offerte.
Ik krijg bijna direct een reactie van een vriendelijke medewerker.

Hele snelle mail reactie

Het toestel dat ik zocht kreeg niet de korting bij de lopende actie.
Even een mailtje gestuurd naar platteTV met de vraag of ze dit voor mijn gewenste toestel ook konden doen.
Heel snel een positief antwoord gekregen en dus onmiddellijk besteld!
Dit was niet mijn eerste aankoop bij PlatteTV en vermits ze een goede service bieden en vriendelijk zijn is dit mijn voorkeur voor mijn audio/video webshop/winkel.

Vorige aankopen werden netjes verzorgd en stipt op tijd geleverd zelf in België.

Snelle en vriendelijke service. Je bent in de winkel ook altijd snel geholpen met een bakje koffie erbij zoals dat in Nederland de gewoonte is.

Het is natuurlijk heel bijzonder dat de website een 21% BTW actie aangeeft en dat bij de producten waar ik naar gevraagd heb ze doen alsof deze aan de actie voldoen. In werkelijkheid zijn de producten exact dezelfde prijs als de weken ervoor. Ook toen heb ik namelijkbvia de chat gevraagd wat de prijs is en nu krijg ik ondanks de 21% BTW actie gewoon dezelfde prijs te horen. Niks BTW actie.

Hans Fri, 01/24/20 04:09:54 pm Europe/Amsterdam
Goedendag PlatteTV bezoeker. Waarmee kan ik u helpen?

PlatteTV bezoeker 04:11:16 pm
Hallo, wat is de BTW actie prijs van de hw q90r en de hw q80r soundbar..?

Hans 04:11:37 pm
De Q90R kan ik nog eenmalig aanscherpen naar 815,- als persoonlijke deal.

PlatteTV bezoeker 04:12:19 pm
En de q80r?

Hans 04:12:47 pm
Deze kan ik aanbieden voor 619,-

PlatteTV bezoeker 04:16:28 pm
Oke, beide doen dus niet mee aan de BTW actie.

Hans 04:16:39 pm
Ja wel hoor. Ik heb u zelfs meer korting aangeboden.

PlatteTV bezoeker 04:16:40 pm
Jammer

Hans 04:16:50 pm
Maar u bent uiteraard vrij om daar wel of niet op in te gaan.

PlatteTV bezoeker 04:16:57 pm
Nee hoor, vorige week ook al deze prijs via de chat.

Hans 04:17:05 pm
Dan heeft u een hele scherpe deal al gekregen via de chat.

PlatteTV bezoeker 04:17:07 pm
Dus niks anders dan met de actiem

Hans 04:17:18 pm
U bent zoals vermeld vrij om daar wel of niet in te gaan op in te gaan*

PlatteTV bezoeker 04:17:35 pm
Ja, dat is lekker makkelijk praten.

Hans 04:18:11 pm
Spijtig te horen dat u er zo over denkt. Excuses voor enig ongemak.
U bent zoals vermeld vrij om daar wel of niet op in te gaan.

PlatteTV bezoeker 04:19:37 pm
De prijs is gewoon met jullie BTW actie niet naar beneden gegaan. Prijzen zijn exact hetzelfde als vorige week of de week daarvoor. En dan nu ineens voor de q90r een hogere adviesprijs van 999 laten zien zodat het lijkt dat de 825 de korting is.

Hans 04:19:51 pm
Spijtig te horen dat u er zo over denkt. Excuses voor enig ongemak. U bent zoals vermeld vrij om daar wel of niet op de aanbieding in te gaan.

PlatteTV bezoeker 04:20:22 pm
Druk je nu gewoon op het klant afpoeieren knopje?

Hans 04:20:36 pm
Nee hoor. Ik geef gewoon een reactie op uw bericht.

PlatteTV bezoeker 04:22:31 pm
Ja met telkens dezelfde tekst, dat is natuurlijk niet heel netjes.

Hans 04:23:00 pm
Dan deel ik helaas uw mening niet.
Helaas kan ik niet meer korting aanbieden.
Excuses voor enig ongemak.

PlatteTV bezoeker 04:26:06 pm
Wordt weer een mooie Tweakers review, echt schandalig natuurlijk, doen alsof er 21% korting is

Hans 04:26:44 pm
Nogmaals spijtig om te horen, maar dat is uw goed recht uiteraard.

You rated our customer service as bad 04:26:48 pm
Hans 04:26:50 pm
In ieder geval nog een fijne dag gewenst.

PlatteTV bezoeker 04:27:26 pm
jij natuurlijk hetzelfde, het is niet persoonlijk maar richting het bedrijf natuurlijk.

Hans 04:27:52 pm
Begijpelijk.

PlatteTV bezoeker 04:27:55 pm
Prettig weekend

Hans 04:28:05 pm
Hetzelfde gewenst.

Goedemorgen heer / mevrouw,

Vervelend om te vernemen dat wij u geen aanbieding naar uw wensen konden doen, onze excuses hiervoor.

Op ontzettend veel producten uit ons assortiment was de btw deal direct verrekend op de website prijs zoals nu weer terug te zien is op Samsung HW-Q90R soundbar.

De btw deals waren verrekend op de verkoop prijs van €999,- Tijdens de btw dagen was dit model te koop voor € 825 als verrekende btw deals.

Op deze prijs heeft u nog een extra korting gekregen. Dit is al een dusdanig scherpe prijs dat hierin simpelweg geen ruimte is voor een extra korting.

Hopend u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Justin
Plattetv.nl