Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenuitstekende shop ,deze mensen denken met je mee
wat ook niet onbelangrijk is : de prijs
AlgemeenDiverse apparatuur besteld bij PlatteTV. Je word goed op de hoogte gehouden van de voortgang en levering van de producten. Er was een product langere tijd niet leverbaar maar hiervoor is een uitstekende oplossing geboden. Ik ben erg tevreden!
VerzendingJe word goed op de hoogte gehouden en bij eventueel mailcontact krijg je snel en oplossingsgericht een reactie.
KlantenserviceJe word goed op de hoogte gehouden en bij eventueel mailcontact krijg je snel en oplossingsgericht een reactie. Ik zou zeker weer bij PlatteTV bestellen als ik weer iets nodig heb!!!
AlgemeenVia mail en chat contact gehad. Erg snelle en vriendelijke reactie. Mooi aanbod voor nieuwe tv ontvangen.
VerzendingGoederen zeer snelle levering. Chauffeur bezorgt de spullen netjes op tijd.
KlantenserviceGeen klacht. Alleen maar complimenten voor het contact met de mensen van Plattetv.nl
Snel en vriendelijk en realistisch.
AlgemeenDe service desk is zeer behulpzaam, responsief en vriendelijk. Helpen goed met het vinden van het juiste product of een oplossing als iets niet leverbaar is.
AlgemeenGoede service door Platte TV. Snelle reactie via de mail. Nette professionele begeleiding tijdens het aankoop proces!
Algemeenvia email contact gehad goed advies gehad en snelle reactie ook later nog vragen gesteld en snelle terugkoppeling
Verzendingsnelle levering reeds eerder tv's gehaald bij dit bedrijf
Klantenservicesupersnelle reactie en heldere informatie
AlgemeenLeuk mail contact gehad met Tim, goede prijzen, overzichtelijke webshop, kortom een dikke 10, en een dikke duim voor het personeel.
VerzendingVlotte levering, goed verpakt
KlantenserviceKlantenservice is top, klachten service niet nodig gehad.
AlgemeenGoede ervaringen met Platte Tv omdat ze de goedkoopste zijn, ze maken een goede deal voor je, en bieden een extra garantiepakket aan tegen een lage prijs.
Goede betrouwbare winkels met vriendelijk personeel.
Het product kwam snel aan en was goed verpakt.
KlantenserviceAl mijn e-mails werden vlot en correct beantwoord.
AlgemeenSnelle reactie op mails, ik wilde een tv bestellen maar had daar nog een vraag over (savonds gemaild). De volgende dag kreeg ik reactie, echter was de prijs omhoog gegaan, uiteindelijk toch de oude prijs gekregen.
KlantenserviceSnelle reactie en vriendelijk
AlgemeenSuper snelle reactie op emails, top concurerrende prijzen en snelle levering (binnen 24 uur product ontvangen)
VerzendingSnelle levering!
AlgemeenDe bestelling was gemakkelijk dank zij medewerkers van Platte Tv.
De afspraken via de telefoon waren heel goed.
AlgemeenSnelle reactie en snel geholpen. Scherpe deal zonder te lange onderhandeling.
Mogelijk om via e-mail en chat contact te hebben zonder zaken te hoeven herhalen.
Snelle levering
KlantenserviceGoed en snel geholpen
AlgemeenGing goed. Snelle reactie op vragen en een mooie prijs gekregen voor wat ik wil kopen.
AlgemeenNadat ik een tweede kans Sonos One speaker besteld had bleek een dag later een nieuwe speaker voor nagenoeg dezelfde prijs aangeboden te worden. Na een mailtje kreeg ik een nieuwe speaker zonder bij te betalen. Hulde voor deze nette afhandeling.
VerzendingDe speaker werd binnen 1 dag geleverd.
KlantenserviceZie de toelichting
AlgemeenPrima prijs en daar bovenop extra korting via site. Snelle reactie en levering. Na enige toelichting over afwijking type op doos en daadwerkelijke inhoud gerustgesteld.
AlgemeenMooie persoonlijke kortingsdeal via de site! Snelle reactie dezelfde dag op de deal ontvangen. Zelfs op zondag bereikbaar
KlantenserviceSnelle reactie op kortingsdeal
AlgemeenDrie keer geprobeerd een tv te bestellen. Bleken allen toch niet op voorraad of leverbaar te zijn.
KlantenserviceHeb drie keer geprobeerd een tv te bestellen maar zijn blijkbaar lokkertjes want alle drie toch niet op voorraad ondanks dat de webshop aangaf van wel. Dat dit 1 keer gebeurt, oké maar geen 3 keer in 2 dagen. Daarna rechtstreeks bij filiaal Eindhoven besteld om eens te kijken en daar bleek tot mijn stomme verbazing dat de laatste tv (waarvoor de klantenservice mij belde dat deze er niet meer was) gewoon wel bij hun op voorraad was. Maar filiaal Eindhoven bood mij via email een nieuwer type aan met veel korting zodat het prijsverschil met het oude model niet heel groot meer was. De klantenservice bood mij "toevallig" dezelfde tv aan met een korting die volgens hun echt niet lager kon. Blijkbaar wel want filiaal Eindhoven ging 150 euro onder de aangeboden prijs door. Telefonische bereikbaarheid klantenservice is dramatisch. Dit is de uiteindelijke reden geweest waarom ik toch besloten heb voor Coolblue te kiezen.
Beste heer / mevrouw,
In eerste instantie vervelend om te horen dat het bestelde product niet direct beschikbaar was.
Door de huidige drukte kan de voorraad indicatie van de winkels in combinatie met de online voorraad helaas wel eens afwijken. Hiervoor onze excuses.
Spijtig om te vernemen dat u hierdoor gekozen heeft voor een andere dealer.
Ik wil u in de toekomst graag laten zien hoe wij u kunnen laten zien wat service is!
Ik zie u graag nog eens terug.
Justin
Plattetv.nl
AlgemeenPrima en makkelijke website en goed geholpen door de medewerkers duidelijk en goed advies gekregen
AlgemeenOndanks de lage prijs op het internet ontving ik nog een mail waarin vermeld stond dat nog extra korting kon krijgen. Deze mail ingevuld en kreeg nog 50 50 euro extra korting op de al scherpe prijs. Helemaal top dus
Verzendingsnelle levering
Klantenservicesnelle reacties op de email met goede antwoorden
AlgemeenGoede prijzen voor de apparatuur die aanbieden. Nette vlotte beantwoording op mijn vraag over het product. Ik zou Platte tv zeker aanraden wanneer je een nieuwe tv of randapparatuur wil aanschaffen
KlantenserviceSnelle reactie op de mail