Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet moet nu wel eens klaar zijn met de dubieuze werkwijze van Platte TV.
99% van alle TV's zijn volgens de website zogenaamd in elke filiaal op voorraad, maar als je navraag doet is de laatste net weg of toevallig niet op voorraad (in elke filiaal?!). En je krijgt letterlijk altijd een ander, uiteraard duurder, model aangeboden voor zogenaamd een geweldige persoonlijke aanbieding.
Ik heb naar 5 verschillende TV's gevraagd, gewoon gangbare modellen, onder andere namen en je krijgt bij elke TV hetzelfde verkooppraatje.
En er staan hier ook vrachtladingen aan betaalde reviews, de beoordelingen hebben totaal geen waarde. Ik snap werkelijk waar niet dat Tweakers zich hiervoor als platform laat gebruiken.
AlgemeenGoed overleg, prima voorlichting. Qua prijsstelling de betere van NL. Men levert een duidelijke offerte en snelle levering.
VerzendingAltijd goed en degelijk verpakt.
KlantenserviceVriendelijke mensen. Ook via de chat
AlgemeenGisteren contact over een aanbieding. Alles was op voorraad in de winkel Zoeterwoude. Daar vandaag heen gereden en plots was het uitverkocht terwijl de winkel 1 1/2 uur open was en online aanwezig zou zijn. Gezien zijn (verkoper) houding en non verbale gezichtsuitdrukking kwam het echt anders over. Volgens mij is de aanbieding een lokkertje net zoals de opvallend veel positieve recensies van de laatste tijd. Je krijgt namelijk 20 euro cashback als je een recensie schrijft. Gok dat het geen negatieve moet zijn:)
KlantenserviceZou binnen 5 minuten reageren. Dit werd uren later. Ook de verstrekte informatie klopte niet.
AlgemeenLeuke betrouwbare winkel. Mooi dat je korting kunt bedingen via de platte tv site. Heb een mooie soundbar gekocht
AlgemeenSnelle en duidelijke communicatie tijdens koopproces. Scherpe prijzen.
Moet product nog ontvangen en zal dan een review plaatsen.
AlgemeenSnel mailcontact (reacties binnen enkele minuten), goede aanbiedingen, ook op maat! Ideaal dat je niet hoeft te wachten tot het apparaat wat je zoekt in de aanbieding is
VerzendingLevertijd wordt waargemaakt. Levering netjes binnen tijdsvak. Ook bij een 86 inch tv was een trap geen bezwaar
KlantenserviceNog geen issues gehad, maar tot nu toe wel op alle vragen bijna per ommegaande reactie
AlgemeenOpnieuw een super aanbieding, nu voor hifi speakers. Snel en prima gereageerd, mooie aanbieding, direct akkoord.
AlgemeenEerlijke prijzen zijn op de hoogte van de meest resente prijzen. Makkelijke en overzichtelijke website en vriendelijk personeel.
VerzendingSnelle verzending en levering.
KlantenserviceReageren snel en duidelijk.
AlgemeenOverzichtelijk website met goede zoekmogelijkheden, snelle reactie op vragen en/of prijzen. Ook zijn de prijzen goed concurrerend met vergelijkbare leveranciers.
KlantenserviceSnelle reactie, heldere antwoorden en antwoorden op hetgeen gevraagd wordt.
AlgemeenBij het bestellen via internet krijg je keurig antwoord op je vraag en het antwoord en vraag acties gaan erg snel.
AlgemeenSuper makkelijk van begin tot eind. Snel geholpen via de chat systeem. Goede advies en ze doen niet moeilijk over een stukje korting.
Ik zit zelf in de verkoop, en ben dan blij om ook zelf goed geholpen te worden.
Verzending netjes op tijd.
KlantenserviceNogmaals blij met hoe snel ik een reactie kreeg op al mijn vragen.
AlgemeenZe hebben hier een Prima service . Altijd op tijd en goede prijs. Gr jasper
AlgemeenSnel en efficiënt gereageerd op mijn vraag. Groot assortiment. Vriendelijke service
Duidelijke antwoorden en extra actiekorting
Snelle oplossing en adequaat gehandeld
AlgemeenPlatte TV had met de BTW actie al een goede prijs voor de Samsung The Frame QE43LS03RAS die ik graag wilde hebben. Na contact via mail nog een betere aanbieding ontvangen. Vervolgens naar de winkel van Platte TV in Amsterdam gegaan. Mooie zaak waar je alle TVs in het echt kan zien en horen. Vanwege de BTW actie was het wel druk en moesten we even wachten. Vriendelijk en goed geholpen en de TV meteen meteen meegenomen, waarbij we werden geholpen tot aan het inladen in de auto. Kortom een hele prettige en goede ervaring met deze winkel!
VerzendingTV zelf opgehaald, De TV was op voorraad zoals ook vermeld op de website, dus helemaal top!
AlgemeenDe Samsung 75q70r gekocht bij plattetv. De prijs was al enorm afgeprijsd doordat ze mee gingen met de media markt btw dagen, en een kijkje op hun website werd aangegeven dat het mogelijk is extra korting te vragen. Was verrassend verbaasd dat ik er nog een behoorlijke extra korting bovenop kreeg. Dus de keuze was makkelijk gemaakt om de TV hier te kopen.
De TV werd iets later (3 dagen later) bezorgd doordat hij niet meer op voorraad was, werd hiermee keurig op de hoogte gebracht.
Verzending was goed via postnl-extra@home. Voordat ze weg gingen werd de tv nog gecontroleerd op schade.
AlgemeenVia de chatbox van Platte TV info gevraagd over de Samsung QE55Q85R omdat ik een mooie aanbieding heb gekregen. Maar bij toch ook geinformeerd naar prijs van het hogere model de Samsung QE55Q90R. Kreeg in eerste istantie een aanbieding die 200 euro hoger lag dan de 85R. Ik besloot daarom om toch maar voor de 85R te kiezen, wat ik ook in eerste instantie van plan was. Toen ik dat vertelde, heeft PTV de prijs voor de 90R nog eens met 50 euro verlaagd. Ik kon niets anders om dan toch maar voor de 90R te kiezen. Toch het QLED topmodel van Samsung. Ben dan ook zeer tevreden over de prachtige aanbieding van PTV.
VerzendingMan van post.nl heeft mijn TV keurig in de huiskamer afgeleverd en geholpen om de doos uit te openen. Ik moest kijken of alles heel was. Dat was zo en hij heeft een paar foto's genomen als bewijs. Aardige man.
KlantenserviceZie korte toelichting. Alles prima
AlgemeenGoed aanbod voor een mooie TV, ook nadat de officiële actie voorbij is. Afhandeling middels email.
AlgemeenNieuwe tv besteld bij PlatteTv en ben uitstekend geholpen! Snelle en vriendelijke service en daarnaast goed geprijsd.
AlgemeenSnel geholpen en de beste prijs gekregen. snelle reactie van de klantenservice ook gekregen. top
AlgemeenBij het bestellen van de tv snel en duidelijk geholpen. Contact is via de mail gegaan. Prima site en service om je apparatuur bij te bestellen.