Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPlatte tv bied een goede service. Mails worden snel beantwoord en je krijgt persoonlijke hulp.
KlantenserviceEr wordt snel geantwoord op mails.
AlgemeenGoede klantenservice, snelle reactie en snelle levering, waarbij ingespeeld wordt op mijn persoonlijke wensen. Erg tevreden.
VerzendingSnelle en vakkundige levering
KlantenserviceWordt snel gereageerd op mijn vragen en ingespeeld op mijn persoonlijke wensen
AlgemeenBetaling met creditkaart mogelijk... Korting op product gekregen... Goede beschrijving product op site.. Snel antwoord op mail
KlantenserviceStaan open voor vragen
AlgemeenSnelle reacties en vriendelijke medewerkers.
En hebben leuke acties met goede aanbiedingen.
Je kan een persoonlijke aanbieding aanvragen, altijd leuk
Snelle levering
KlantenserviceSnelle reacties van de medewerkers
AlgemeenBeetje dubbel gevoel bij deze winkel.
Na wat uitzoek werk over welke tv ik wilde, uiteindelijk qua prijs (en reviews...) Bij de winkel uitgekomen.
Ze hadden het model op voorraad, dus snel in huis....
Niet dus, na de bestelling, een mailtje of ze een andere mochten aanbieden, voor iets meer geld.
Nee, liever niet...
Nog een mailtje...betere, nieuwere, mooiere tv voor de zelfde prijs.
Beetje rare aanbieding, maar toch even gekeken wat het dan is.
Goh, toevallig, dat model hebben ze als retour/demo product in de aanbieding, dat wil ik niet.
Nogmaals mailtje om te bedanken.
De volgende dag toch maar ff horen hoe t met m'n bestelling staat.
Nog niks verzonden, wilt u echt niet het andere model?
Nee bedankt, ik wil het door mij bestelde model hebben, punt
Toen kwam de aap uit de mouw, die was er niet.....
Zeg dat dan meteen, en draai er niet omheen...!!!
Besloten om m'n geld retour te vragen.
Opvallend zijn de vele lovende reviews.
Vele zijn geplaatst, omdat men een beloning krijgt, of zijn van gebruikers die zich ook juist geregistreerd hebben...
Dat iets niet op voorraad is, kan gebeuren.
Ook t systeem kan er naast zitten, maar meld dat dan gewoon meteen.
Wel erg netjes, het geld stond met een dag of 2 weer op m'n rekening.
Algemeengoede service en goede bereikbaarheid via de chat. er wordt echt meegedacht en vragen worden snel beantwoord.
Verzendingik werd goed geholpen toen ik een product wilde ruilen. Goed meegedacht.
Klantenservicegoed en snel
AlgemeenMakkelijk om te bestellen en doen hun best om je tevreden te stellen. Gewoon top
VerzendingSnelle lervering. Doen wat ze beloven.
KlantenserviceReageren heel snel. Vriendelijke gasten
Algemeenzeer grote en goede keus
wordt top te woord gestaan en geholpen
zeer goed top!!!
AlgemeenZeer behulpzaam en vriendelijk personeel zowel in de winkel als online. Personeel met kennis en verkopen uitzonderlijk goede producten. Onlangs een denon soundbar aangeschaft en nu aangevuld met 2 denon home 150 speakers. Goed advies ontvangen in de winkel en voor een goede prijs. Mijn man heeft 4 jaar geleden hier een LG tv aangeschaft en is nog steeds zeer tevreden.
VerzendingSneller verzenden kan bijna niet!
KlantenserviceVriendelijk te woord gestaan, snelle reactietijd kortom alles wat je van een klantenservice mag verwachten.
AlgemeenGoede snelle reacties in de chat en via mail. Chatfunctie erg makkelijk te gebruiken. Leuke extra korting omdat ik een nieuwe klant was.
AlgemeenPrima aanbod na aanvraag persoonlijk voorstel. Zeer snelle reactie via mail, niet eerder zo meegemaakt.
AlgemeenDit bedrijf heeft een duidelijke website, en erg concurrerende prijzen! Al vaker spullen besteld, niks te klagen!
AlgemeenTot nu is het contact prima verlopen.
Heb het product nog niet ontvangen dus daar nog geen mening over.
AlgemeenWebsite geef makkelijk aan dat je korting kunt vragen. Bij vragen via email of live chat snel antwoord en aanbieding naar tevredenheid. Top
AlgemeenGemakkelijk contact gelegd via email en mooi aanbod gekregen! Alles wordt snel en correct afgewikkeld, tot en met de bestelling. Top geregeld!
KlantenserviceTot nu toe goed geholpen, prima.
AlgemeenPrima service en prijs matching. Snelle reacties om een deal te maken, dus front end klantenservice top.
AlgemeenIk heb nog geen ervaring met jullie.Het is de eerste keer dat ik audio apparatuur aanschaf via internet.
KlantenserviceWel goed ,denk ik.ik heb nog geen ervaring met jullie,maar ik heb het volste vertrouwen in
AlgemeenBestelling ging heel makkelijk en je krijgt een leuke korting als je de beste prijs vraagt
AlgemeenKlantenservice zorgde voor snelle reactie dat bijdraagt aan het bestelproces. Dit is de reden dat ik opnieuw hier zou bestellen
VerzendingGoed verpakt, op tijd in huis
KlantenserviceSnelle reactie op email en daarnaast een persoonlijk aanbod
AlgemeenPlatteTV is een ideale webshop. als je gebruik wilt maken van een persoonlijk aanbod. Iets wat PlatteTV echt uniek maakt. Daarnaast is het prettig dat ik altijd terecht kan bij een van de fysieke winkels om het product eerst even in het echt te bekijken.
Verzendingsnel geleverd