Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPlatte tv is inmiddels mijn vaste electronicawinkel. Zeer snelle reactie, goede kennis en beste prijs.
AlgemeenUitstekende service, zeer snelle response op email / chat. Goede voorraad, mijn product was uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.
VerzendingProduct is uit voorraad leverbaar! Prima!
KlantenserviceErg snelle response en goede inhoudelijke antwoorden!
AlgemeenSuper service
scherpe prijs!
Zeer tevreden klant.
Hier ga ik in de toekomst opnieuw bestellen!
AlgemeenSnelle communicatie gehad met de klantenservice. Tot nu toe erg tevreden over de service van PlatteTV
AlgemeenIk kreeg snel antwoord op mijn vraag voor een speciale aanbieding en laagste prijs voor het gezochte product.
AlgemeenHeb meermaals gekocht bij PlatteTV omdat de service gewoonweg top is. PlatteTV staat ook niet weigerachtig tegenover een prijsonderhandeling, wat hen naar mijn mening onderscheidt t.o.v. vele concurrenten. Kosteloos verzenden naar België in deze moeilijke coronatijden is voor hen ook geen probleem. Bedankt voor de service PlatteTV!
AlgemeenFijne winkel met scherpe prijzen, snelle verzending en goed advies. Alle informatie is snel en duidelijk te vinden op de website.
Algemeen-Duidelijke site met een groot aanbod
-Snelle response op vragen
-Goed geholpen
-Scherpe prijzen
-Hopelijk is de levering ook prima
Goed en snel geholpen.
AlgemeenSuper snelle communicatie met Tim.
Mooie aanbiedingen met top prijzen.
Gemakkelijk bestellen.
Alles op voorraad.
Helemaal tevreden.
AlgemeenHer contact met Platte TV is erg prettig en snel. Zo reageren binnen 10 minuten op vragen in e-mails. Ze werken pro-actief en denken met je mee. Helemaal top. Ga zo door Platte TV!
KlantenserviceSupersnel wordt en adequaat wordt er gereageerd op vragen via de mail. Daarnaast komen ze met goede voorstellen. Ik ga mijn Sonos-speakers meteen bestellen!!
AlgemeenGoede service, binnen 10 minuten reactie op een vraag zoals ook aangegeven op de webshop. Daarnaast altijd de laagste prijs en zeker wanneer ze een persoonlijke deal voor je maken. Ondertussen al meerdere keren spullen gekocht.
KlantenserviceVia formulier op de webshop binnen 10 min reactie op vragen en een persoonlijke deal gekregen. Livechat nog niet gebruikt maar als via het vragenformulier als zo snel gaat zal dat ook wel prima zijn.
AlgemeenSnelle benadering en een goeie deal waar ik geen nee op kon zeggen hoop dat de rest ook zo verloopt.
AlgemeenTot nu toe alleen contact gehad via de mail en dat ging snel en prima, vertrouw erop dat de rest van het proces ook zo vlot en goed gaat.
AlgemeenErg veel keus tegen scherpe prijzen. Erg handig om te kunnen chatten met klanten service en via whatsapp met winkel naar keuze kunt chatten.
KlantenserviceSnel en vriendelijk. Nu hoop ik dat de verzending ook snel zal gaan.
AlgemeenAltijd een snelle service, voor een scherpe prijs. Breed aanbod van producten.Ook mogelijkheid van afhalen.
AlgemeenHet was een mooie aanbieding met daarbij een snelle reactie en soepele service per email.
AlgemeenHet werken met de chatfunctie werkt snel en prettig.
De kortingsdeal is een aangename optie!
AlgemeenVaker bij de webshop besteld, altijd snelle reacties en goed advies. Goede website om tv te bestellen, levering wordt netjes en op tijd gedaan.
VerzendingLeveren wanneer afgesproken is.
KlantenserviceSnelle reacties op email. Nette afhandeling
AlgemeenPrima en adequate klantenservice. Oogt prima en vlot. Verder nog geen ervaring g met deze aanbieder.
Ik koop een Sonos Bram zwart, inhoudelijk geen enkele twijfel of dit product gaat passen, wijze van leveren en aftersales vanuit PlatteTV ga ik nog meemaken binnenkort
KlantenservicePrima en adequate klantenservice. Oogt prima en vlot. Verder nog geen ervaring g met deze aanbieder.
Correct taalgebruik en snelle reacties op mails.
AlgemeenLaagste prijs en ook nog eens korting gekregen. Daarnaast snelle, vriendelijke en behulpzame reactie van de klantenservice.
KlantenserviceLaagste prijs en ook nog eens korting gekregen. Daarnaast snelle, vriendelijke en behulpzame reactie van de klantenservice.