Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestelling is makkelijk te plaatsen en te betalen. Meer heb ik er niet over te melden.
VerzendingTe laat
KlantenserviceOp zondag een bestelling gedaan. Op maandag een mail dat het 2 weken zou duren voor het geleverd zou worden. Hier kon ik niet op wachten. Met de winkel gebelt hier was het product wel in voorraad,maar helaas 4 euro duurder dan de dag ervoor. Helaas kon ik het product niet in de winkel krijgen voor het bedrag in de webshop. Jammer dat hier niets voor te regelen is ! Ook niet via de webshop. Mijn bestelling bij de webshop werd geannuleerd en helaas het tweede product ook waar ik niets over gezegt had. Het product dus toch maar voor 4 euro duurder in de winkel gehaald.
AlgemeenBij de mediamarkt werd ik goed geholpen en kreeg goed advies op basis waarvan ik de aankoop verantwoord kon doen.
KlantenserviceDe dames van de klantenservice waren zeer behulpzaam en vriendelijk, ik voelde me welkom, gewaardeerd en goed geholpen.
AlgemeenMakkelijk en snel te bestellen en werd ook binnen de afgesproken tijd geleverd in een fatsoenlijke en degelijke doos.
VerzendingZoals eerder gezegd binnen de afgesproken tijd geleverd.
KlantenserviceSnel en vakkundig geholpen.
AlgemeenZaterdag middag besteld, per omgaande bevestiging zondag de levering.
Ik vind dit een hele fijne overzichtelijke webshop.
Mediamarkt = mijn winkel
zaterdagmiddag besteld, zondag worden de aankopen aangeboden. 1 klein smetje, koerier app zegt na 14.30 aan te bellen, blijkt om 13.10 de chauffeur aan de deur te staan.
De volgende morgen alsnog volgens de juiste nieuwe tijd aangeleverd.
Jammer want om 14.00 zou ik uiterlijk thuis zijn, jammer van de efficiency
AlgemeenOp je gemak thuis bestellen vanuit de bank, en via track en tracé je bestelling volgen. Ideaal!
VerzendingGisteren besteld? Volgende dag op tijd geleverd!
AlgemeenProduct was snel verzonden. Uiteindelijk wel retour gedaan, dat was op een zaterdag, dinsdag was de retournering al afgerond en was mijn betalingsplicht bij Klarna laten vervallen. Allemaal heel vlot.
VerzendingProduct was in de doos beschermd met plastic. Helemaal prima aangekomen.
KlantenserviceRetournering ging snel en zonder problemen.
AlgemeenAlways in time and as promised. Description exactly match with what you get. After sale service is good.
AlgemeenHet was makkelijk te bestellen op de website van de Mediamarkt, even kijken welke ik zou bestellen. En klaar was het.
VerzendingHet was goed verpakt , en de volgende dag bezorgd op zondag.
Algemeen's Avonds rond 21.00 uur het product besteld. De volgende dag al in huis !!
VerzendingKan niet beter !
AlgemeenDe bestelling was snel online geregeld. Verder was er goede info op de web pagina.
VerzendingNa de keuze op internet bleek dat dit apparaat niet per post verstuurd werd en het bij Mediamarkt afgehaald moest worden. Ik moest hiervoor 2 x 1 uur reizen.
KlantenserviceIk moest bij de ophaalbalie ca. 45 minuten wachten. De medewerkster was wel zeer vriendelijk.
AlgemeenMakkelijk bestelling te plaatsen, product (Logitech muis bedraad) op afgesproken tijdstip afgeleverd, product werkt prima
AlgemeenPlaatsen bestelling ging gemakkelijk. Snelle levering, werd volgende dag bezorgd. Telefoon doet het verder prima.
AlgemeenVlug besteld en zeer vlot afgeleverd. Chapeau!! Hen al vaker goede service ervaren. Koop er graag.
VerzendingVlug geleverd en perfect verpakt!
KlantenserviceIk werd netjes te woord gestaan
AlgemeenEen MICROSD EVO 64GB besteld bij mediamarkt. Een mailtje ontvangen dat het product erg gewild was en dat het momenteel uitverkocht was en dat ik het iets later zou ontvangen. Goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
VerzendingHet product wat ik heb gekocht is ongeveer 7 x 10 cm (de verpakking) Het kwam in een brievenbus doos die zo groot was dat ik mijn sleutel van mijn brievenbus er niet in kreeg en deze bijna heb gebroken... Ik zou tegen mediamarkt willen zeggen zorg voor kleinere doosjes?
KlantenservicePrima en goed op ge hoogte gehouden door mediamarkt. Bestel vaak dingen online of in de winkel.
AlgemeenAls ik iets onine bestel krijg ik altijd wat ik verwacht. Mijn bestellingen worden snel verwerkt en verzonden. Dus ik ben een zeer tevreden vaste klant van Mediamarkt.
VerzendingProducten worden goed verpakt en snel geleverd. Dus helemaal tevreden !
KlantenserviceKlantenservice is goed bereikbaar als ik ze nodig mocht hebben.
AlgemeenIk heb een product besteld. Is geleverd op afgesproken dag. Was echter defect. Werd weer opgehaald maar bij melden van defect kon niet worden aangegeven wanneer nieuw product werd geleverd. Ik heb dus om geld terug gevraagd. Hier wacht ik nog op. En zelf nieuw product besteld. Ophalen oud en leveren nieuw product gebeurd door 2 leveranciers. Hele dag wachten.... Hopelijk bevalt het product.
AlgemeenGoed product en snel geleverd. Lage prijs en goed geinformeerd over de voortgang van de bestelling.
AlgemeenAfgelopen maand voor de tweede keer iets besteld bij Mediamarkt online. Een ezel stoot zich normaal gesproken geen twee keer aan dezelfde steen dus ik zal de hand in eigen boezem moeten steken. Na 5 weken wachten is mijn bestelling nog steeds niet geleverd en annuleren van de bestelling kan helaas ook niet (administratief niet mogelijk, aldus de Mediamarkt). Ik zal moeten wachten tot ik mijn pakket ontvang voordat ik deze terug kan sturen. Een advies voor eenieder die wil bestellen bij de Mediamarkt online: 7-9 dagen levertijd wil zeggen dat het product simpelweg niet op voorraad is en dat ze de exacte levertijd niet weten.
VerzendingMijn product staat "klaar ter verzending". Tegelijkertijd ontvang ik automatische email's met excuses dat het nog minstens een week gaat duren.
KlantenserviceKlantenservice luistert goed en begrijpt het ongenoegen van de klant. Helaas kunnen ze verder weinig betekenen.
AlgemeenNiets speciaals, gewoon wat je kan verwachten van een internet bestelling. selecteer, bevestig en betaal.
VerzendingNetjes afgeleverd. Goed verpakt.
AlgemeenOp 25 november j.l. had ik de Gear S3 besteld welke tijdens het black friday weekend voor een zeer mooie prijs werd aangeboden. Helaas is het product nooit geleverd door een fout in het ordersystem en kwam ik in de plaats in aanraking met de slechtste klantenservice ervaring tot nu toe. Dit laatste is daarom ook de reden waarom ik besloten heb toch alsnog een verlate review te plaatsen.
KlantenserviceAangezien ik na het weekend nog steeds geen mail had ontvangen dat de bestelling goed was doorgekomen heb ik op maandag contact gezocht met de klantenservice. Hier kreeg ik te horen dat er een storing was geweest met het ordersysteem waardoor menig bestelling waaronder die van mij niet goed was doorgekomen. Ik kreeg echter te horen dat deze alsnog verwerkt zouden gaan worden.
Na enkele dagen wederom niets gehoord te hebben heb ik opnieuw contact gezocht. Ze konden nog steeds mijn order niet terugvinden en wederom kreeg ik te horen dat ik nog maar even geduld moest hebben.
Ruim een week na de bestelling werd zonder mededeling mijn geld teruggestort. Ik had echter ook een deel met een cadeaukaart betaald en dit deel was niet teruggestort. Ik ben hierna nog 2-3 weken bezig geweest om hier achteraan te gaan. Bij elk contact met de klantenservice moest alles opnieuw uitleggen aangezien het bestelnummer niet in het systeem stond en er schijnbaar geen duidelijke registratie in het systeem waren gezet van eerdere contacten. Zelfs toen ik voor de vijfde keer contact had met klantenservice zocht, moest ik wederom aangeven welk product ik besteld had en kon men mij nog steeds geen duidelijkheid geven over de status terugbetaling van ontbrekende cadeaukaart bedrag.
Bijna een maand later kreeg ik plots een mail dat ze nog wat extra informatie nodig hadden om het cadeautegoed te retourneren. Een kleine week na deze mail ontving ik een voucher voor het cadeaukaart tegoed en had ik hiermee dus eindelijk mijn geld terug maar geen product.