MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Ik heb een kookplaat en droogkast gekocht met installatie. Achteraf bleek enkel de installatie van de droogkast aangerekend te worden, en de verkeerde dag ingegeven te worden waarop de levering kon gebeuren, waardoor we die een dag te vroeg hadden. Des te leuker zou je denken, maar normaal gezien ging er niemand thuis zijn en is het heel toevallig dat dit niet het geval was. Voor hetzelfde geld stonden ze voor een gesloten deur en moesten wij maar een oplossing zien te vinden door een fout die een medewerker heeft gemaakt.

De levering van de droogkast gebeurde heel duidelijk gehaast, en ze hebben de droogkast niet geïnstalleerd, waar nochtans voor betaald werd. We moesten speciaal naar de winkel terugrijden om het geld daarvoor terug te krijgen.

Bij elk contact met de customer service kregen we verkeerde info. Na 2 afspraken met techniekers hebben we nog steeds geen werkend kookvuur.

Jammer dan ik gewoon geen sterren kan geven. We moesten teruggaan naar de winkel om de installatie van de kookplaat aan te vragen, wat ik initieel al bij de verkoop had gevraagd, maar wat niet aangeduid werd.
We hebben de dag voor de installatie de customer service gebeld om te vragen wat er exact in de service inbegrepen zit en hebben verkeerde informatie gekregen, waardoor de installatie de volgende dag niet kon doorgaan. Mind you, op dit moment zitten we al meer dan 2 weken zonder kookplaat.

Uiteindelijk hebben we de nodige aanpassingen gedaan, zodat de installatie verzet kan worden. Mail gestuurd om een nieuwe datum vast te leggen, die 'naar de juiste dienst verstuurd werd'. Wekenlang geen antwoord gehad, dus nog eens gebeld. Daar werden we goed vooruit geholpen, waarbij we diezelfde week nog een afspraak hebben gekregen. Als het goed is, mag het ook gezegd worden.

Vandaag belt de technieker 'dat hij geen kabels mag aansluiten aan de installatie die bij ons aanwezig is, omdat die van Nederland zijn'. HOEZO? Wij zitten ondertussen 2 maanden zonder werkend kookvuur, en dat wordt pas vandaag gezegd? De foto's die de vorige technieker heeft gemaakt, waren al wekenlang in hun bezit, maar daar horen wij pas een eerste keer van. Weeral verkeerde informatie van MediaMarkt gekregen. Schandalig vind ik dit, en dat is nog heel zacht uitgedrukt. De enige reden waarom ik terug zal gaan naar die winkel, is om mijn geld terug te vragen.

Zeer breed aanbod, waardoor je zelf kan kiezen welk spel of abbonement je er bij zou willen krijgen.

Werd binnen 1 dag verzonden, goed en stevig verpakt. Ook krijg je een mail met een track en trace en kon je de datum aanpassen als dit niet uit kwam

Kreeg gelijk een mail met duidelijke uitleg en eventueele doorverwijzingen als je vragen hebt.

Ik heb besteld via een doorverwijzing van Flying Blue Earning Online. Waar dat bij alle webwinkels goed gaat, is de aankoop niet op die manier geregistreerd door Media Markt, waardoor ik dus geen miles krijg.

Erger is dat ik na bestellen, mailtjes krijg of ik voor 119 euro (!!) mijn stofzuiger wil verzekeren. Los van het feit dat ik niet waardeer dat ik spam krijg van een bedrijf, is dit een misselijkmakende manier van geld verdienen. Ik heb mijn lesje geleerd, niet meer bestellen hier.

Site is op zich prima. Niet het meest overzichtelijk, maar het werkt.

Nadat ik wat klantreviews hier op tweakers had gelezen, had ik er een beetje een hard hoofd in, maar omdat ik een best aardige aanbieding zag, dacht ik: laat ik die monitor maar gewoon bestellen.

Helaas wordt dit hoogstwaarschijnlijk ook meteen de laatste keer dat ik bij deze winkel iets bestel.

Het pakketje is simpelweg niet bezorgd. Ik heb het uiteindelijk wel ontvangen, maar het is niet bezorgd. Ze hebben het gewoon, open en blood, zonder extra verpakking, voor op de stoep gedumpt.

Er zou voor mijn (dure electronica) getekend moeten worden, maar daar doet DHL blijkbaar niet aan. Bij DHL doen ze simpelweg aan valsheid in geschriften en tekenen ze zelf, waarna ze mijn pakket open en blood voor mijn duur parkeren -- zonder dat ze ook maar proberen om aan te bellen.

Wat het nog erger maakt, is dat de Mediamarkt haar pakketten niet voorziet van extra verpakking. Ofwel: er staat nu dure electronica voor op de stoep, waarvan iedereen zo kan zien wat het is, en het ook zo kan meenemen. Lekker is dat.

Dus toen ik het bericht kreeg dat mijn pakket afgeleverd zou zijn en er was helemaal niet aangebeld, dacht ik al: wat is hier gaande? Een minuut of 5 later ben ik dus maar naar beneden gelopen, en daar vond ik het pakket. Gelukkig stond het er nog. Maar wat als ik niet thuis was? Een erg grote kans dat het dan gestolen zou zijn.

Uiteraard heb ik dit vervolgens voorgelegd aan de Mediamarkt, maar meer daar over onder het kopje klantenservice.

Ik heb de problemen met de levering voorgelegd aan ede Mediamarkt. En alhoewel zij als opdrachtgever opgelicht worden waar ze bij staan, lijkt het ze niet veel te kunnen schelen. Zij hebben namelijk de opdracht gegeven voor levering en vroegen om die handtekening. Dat heeft DHL echter allebei verzaakt.

Na lang wachten op een antwoord van de klantenservice (ruim 3 dagen), krijg ik een of ander generiek antwoord over dat het druk is, wat verder echt helemaal niet in gaat op mijn klacht/vraag.
Ze hebben mijn klacht dus niet eens gelezen. Het kan ze simpelweg niks schelen dat DHL dure producten voor op de stoep dumpt, waar jan en alleman ze mee kan nemen.

Mijn advies: bestel niks bij deze derderangs toko. Dramatisch slechte levering, geen/slechte verpakking, een klantenservice die nog slechter is dan een ai bot, en het interesseert ze duidelijk allemaal echt helemaal niks.

Zeer slechte klantenservice. Ze hebben geen idee welke voorwaarden er worden geboden bij het verzenden. Als je aan geeft dat het antwoord niet aansluit bij de situatie krijg je gewoon tot drie keer toe het zelfde antwoord ipv dat het wordt uitgezocht. Ongelooflijk hoe daar wordt gewerkt.

Het product werd te laat ontvangen terwijl er wel specifiek voor betaald was, i.p.v. gratis versturen.

De klantenservice heeft geen idee welke voorwaarden er worden aangeboden.

December 2024 Black friday puinhoop. Dinsdag werd een verkeerde koelvries combinatie geleverd. De verkeerd geleverde netjes ingepakt laten staan en inmiddels 7x geprobeerd om ons bestelde product geleverd te krijgen. Dat werkt niet. De klantenservice mag niets en op de achtergrond negeren ze ons. Kortom geen koelkast op dit moment en geen flauw idee wanneer mediamarkt iets gaat doen. Bestel hier niet, want als het mis loopt doen ze niets voor je. Andere leveranciers reageren teminste naar de klant. Mediamarkt kruipt weg of geeft de transporteur de schuld. Werken bij de klantenservice lijkt me ook niet fijn. Het probleem snappen

Niet opgelet en het verkeerde product geleverd. Nieuwe levering wordt niet gepland. 7x bellen met de klantenservice zonder dat er een moment van alsnog leveren wordt benoemd.

Ze mogen zelf niets. Alleen mailen met een afdeling die niet reageert

Site biedt duidelijke informatie, bestellen is makkelijk en bezorging is duidelijk, netjes en op tijd. Product werkt goed en is in goede staat geleverd.

Communicatie over bezorging was duidelijk en verliep precies volgens planning. Product is netjes afgeleverd.

MediaMarkt weigert verplichtingen uit koopovereenkomst na te komen. Dus mijn algemene beoordeling kan helaas niet positief zijn.

Welke verzending? Er is in iedergeval niks binnengekomen op de toegezegde datum.

Zeer klantonvriendelijke klantenservice.

Ik hoop nu natuurlijk wel de prijs te winnen waarmee ze adverteren.

Altijd als ik bestel gaat het super altijd top winkel niet te duur en goede service

Perfect optijd prc zoals ze zeiden dat wil je van een winkel

Top service word goed geholpen aan de telefoon ze leggen het allemaal duidelijk uit

Het gaat om een router die ik in de aanbieding gekocht heb.

Bestellen ging makkelijk, ik heb alleen een tweede kans product gekregen ipv een nieuwe waarvoor ik betaald had. De anti-tamper seals waren overnieuw aangebracht. Nog erger, ze waren gewoon over de oude doorgesneden seals geplakt. Zijn er legio redenen waarom dat zo gegaan is, maar ik weet nou niet waarom dit gebeurt is. Is de router al een keer bij iemand geweest en terug gestuurd, of alleen in de winkel een keer geopend?

Router was er de volgende dag, geen problemen hiermee gehad. Netjes een t&t nummer gehad en via dhl bezorgt.

Koelkast besteld via de website en daarbij extra betaald voor het bezorgen en plaatsen tot maximaal de vierde verdieping. Om een specifiek bezorgmoment te kiezen, moest je ook nog extra betalen, wat ik al vreemd vind voor een product van bijna €900.

Op de dag van bezorging werd ik 15 minuten van tevoren gebeld door de bezorger. Tot mijn verbazing weigerden ze de koelkast naar boven te brengen omdat deze 'te zwaar' zou zijn, meer dan 100 kilo volgens hen. Het gaat echter om een normale koelkast van ongeveer 90 kilo. De reden die ze gaven? Ze hadden er simpelweg "geen zin in."

De koelkast kon uiteindelijk niet worden geleverd omdat er geen ruimte was onderaan de trap om hem achter te laten. Niet alleen vind ik het kwalijk dat Mediamarkt hun werknemers blijkbaar onveilig laat werken, maar het is absurd dat ze deze bezorgservice überhaupt aanbieden op hun website als ze niet in staat zijn het uit te voeren.

Al met al is er iemand voor niks thuisgebleven om te wachten op een bestelling die niet eens geleverd werd. Echt een teleurstellende ervaring.

Zou worden teruggebeld om een oplossing te zoeken, wacht nog steeds op reactie. Maar voor nu hoop ik maar dat ik mijn geld nog terugkrijg. Ik update de review als het nog wordt opgelost.

Update: Niet teruggebeld, moest zelf contact opnemen. Lang verhaal kort, je kan alleen betalen om hem tot vier hoog te bezorgen maar ze kunnen hem niet tot vier hoog bezorgen. Kon hem nog in ontvangst nemen maar dan moest ik hem zelf naar boven brengen of een ander bedrijf inschakelen om hem naar boven te laten brengen. Verder geen oplossing of korting of iets dergelijks voor het ongemak. Uiteraard bestelling geannuleerd.

Conclusie hoop gedoe om een koelkast in ontvangst te nemen, veel tijd gekost. Geen koelkast tijd weg, omdat ze je voor een service laten betalen die ze niet kunnen leveren.

Bestelling geplaatst voor een duur product om het op 21-9 in de winkel op te halen. Omdat het een duur product was moest ik vooraf betalen.
De volgende dag kreeg ik een bericht dat de bestelling op te halen zou zijn.
In de winkel kreeg ik doodleuk te horen dat dat product helemaal niet op voorraad is, ondanks de gemaakte belofte en de al verrichte betaling.
Terugbetalen kon echter niet: dat moest im maar online regelen. Ik werd dus zonder product en zonder geld de winkel weer uitgestuurd. Wat leuk moment had moeten worden werd een enorme dompert.

Product was er helemaal niet bij het ophalen. Bleek sowieso niet op voorraad.

Konden in de winkel niks betekenen, maar ook niet helpen om het op te lossen.

IPhone hier besteld omdat er stond dat deze dan de 20e geleverd zou worden. Volgens mijn bestelling op de website is dat nog steeds zo, maar waarbij de pakketbezorging al 1 week op pakket voorbereiden staat.

Daarnaast heb ik ook een mail ontvangen waarin staat dat hij niet vandaag geleverd zou worden.

Als ze gewoon van te voren eerlijk gecommuniceerd zouden hebben dat hij niet op de 20 geleverd zou worden, dan had ik hem nooit hier besteld.

Product wordt niet op de 1 week van te voren beloofde datum geleverd, wanneer wel is nog maar afwachten

Fijn dat er in ieder geval een mail is gestuurd (kwam ik pas later achter omdat deze in mijn spambox zat) maar een mail sturen is natuurlijk geen oplossing

Bijna een maand geleden een koelkast besteld bij het outlet onderdeel van de MediaMarkt. Zou de volgende dag geleverd worden, maar helaas geen levering. Na navraag te hebben gedaan bij de leverancier was er geen bestelling met mijn gegevens bekend. Na een week de koelkast geannuleerd, mijn geld zou gestorneerd worden. Nu inmiddels weer twee weken verder en nog steeds niets terug. Afdelingen wijzen naar elkaar en niemand kan mij verder helpen.

De leverancier heeft mijn bestelling nooit gekregen terwijl de mediamarkt volhoudt dat ze wel een notificatie hebben doorgestuurd

Niemand die je daadwerkelijk kan helpen, er wordt een melding gemaakt als je geluk hebt. Verder is afgeblaft worden door medewerkers kennelijk de standard level of service van de Mediamarkt.

Wij hadden via de website een Canon Mini Printer Zoemini 2 Roségoud Premium Kit voor de verjaardag van onze dochter, helaas bleek de verpakking al eens open te zijn geweest en ontbrak er een onderdeel. Deze terug gestuurd en omdat ik met Klarna betaald had, hoefde ik verder niks met de betaling te regelen.

De doos waarin het verstuurd werd is zeker open voor verbetering. De doos zat aan een kant los, waardoor de doos niet helemaal dicht was. Plus de doos was 4x zo groot dan de inhoud, echter was er niks van opvulling gebruikt, waardoor het dus los in de doos bewoog. Hier mag zeker meer aandacht aan besteed worden, zeker bij elektronica.

Via de klantenservice een ander exemplaar, die achteraf een dag later ook nog eens €42,00 goedkoper was, een ander exemplaar mogen ophalen in een winkel, daar had ik netjes een compleet exemplaar mogen ophalen. Winkel in Beek heeft ook netjes met ons de inhoud gecontroleerd, achteraf is alles met wat omwegen toch goed gekomen.

Zeer slecht, na 8 maanden defecte tv nog geen oplossing.

Ongeveer 2,5 jaar geleden heb ik een Philips Ambilight TV aangeschaft bij MediaMarkt. Helaas begon 8 maanden geleden de kwaliteit van mijn ervaring te verminderen toen er een opvallende streep op het scherm verscheen. Ik heb onmiddellijk een reparatieverzoek ingediend, zoals voorgeschreven door de garantievoorwaarden. Tot mijn spijt is er sindsdien geen enkele actie ondernomen, ondanks mijn herhaalde pogingen en talloze opvolging mails.

Nu, 8 maanden later, is mijn TV volledig defect. Ik heb herhaaldelijk om uitleg gevraagd waarom er geen actie wordt ondernomen, maar na weer 3 tot 4 mails te hebben verstuurd, werd mij door een medewerker genaamd Ines verteld dat ik opnieuw een reparatieverzoek moet indienen. Inmiddels ben ik er helemaal klaar mee, aangezien er geen duidelijkheid wordt geboden over de verwachte duur van de reparatie.

Advies: Op basis van mijn ervaring raad ik potentiële kopers aan om niet bij MediaMarkt te kopen vanwege de gebrekkige klantenservice en het gebrek aan verantwoordelijkheid na verkoop.

Het vervelende is dat er wel een algemene reactie op komt, met iets in de trant van: wij zullen dit in de toekomst proberen te verbeteren, maar een concrete oplossing op DIT moment blijft uit.

Bijzonder slecht, er wordt niet zelf nagedacht, alles volgens een slecht protocol.
Elke keer opnieuw hetzelfde proces doorlopen.

Deze keer heeft MediaMarkt iets heel bijzonders voor elkaar gekregen.
Ze hebben daadwerkelijk mijn bestellingen weten te leveren.
OK te laat, maar toch...

Verder ging echt alles mis. De prijs klopte niet net als de levertermijn.
Maar goed er is toch een keer bijna iets goed gegaan.
Dat is beter dan de totale drama's uit het verleden.

Levering kwam te laat tegen de verkeerde kosten en onder andere voorwaarden.

Dubieus op zijn minst. De medewerkers hebben het probleem niet weten op te lossen maar ik kreeg wel een deel van mijn geld terug. Half slecht dus.

Ik heb een aankoop gedaan van een Beko koelkast in Mediamarkt in Utrecht, met medewerker gesproken en aangegeven dat ik mijn oude Amerikaans koelkast naar nieuwe kleinere formaat wil gaan. Dat was geen probleem volgens de medewerker. ik heb aangegeven dat ik bereid ben extra te betalen ivm aansluiten nieuwe en deze plaatst moet maken voor de oude. zodoende de aankoop gedaan met beloofde dat de oude koelkast meegenomen wordt tegen een betaling nieuwe aangesloten wordt.

Op de dag van levering kwam de koerier en zijn collega die meehielp nieuwe koelkast afleveren, maar weigerde de oude koelkast mee te nemen. Op de vraag waarom niet gaf de meneer aan dat hij deze amerikaans koelkast is, waarop ik antwoorde van ja maar dat is wel de afspraak bij de aankoop gedaan en beloofd dat jullie deze mee zouden nemen, waarop de koerier antwoorde van; "Ja maar ik heb niks met die kantoor mensen van mediamarkt te maken " Ik werk ZZP en ze doen maar wat waar ze zin hebben, ik neem deze niet mee... Ik heb aangegeven dat nieuwe aangesloten in plaats van de oude, zoals afgesproken en de oude meegenomen moet worden. Voor mij was het duidelijk dat deze koerier geen had om zijn werk te verrichten.

Koerier heeft dus mijn order geannuleerd omdat hij de nieuwe niet mocht plaatsen zonder de oude mee te nemen, wat wel de afspraak was bij mijn aankoop.

Er is een gezegde: "Klant is Koning" bij Mediamarkt is het "Koerier is koning" dat blijkt omdat hij mijn order mag annuleren omdat hij geen zin heeft in zijn werk.

Meer dan 5x gebeld, gemaild, ze beloven je bergen, maar ze doen precies niks met mijn melding, geen terugkoppeling. Ik krijg nu enkel mails dat mijn order geannuleerd is. Omschrijving van support: waardeloos

Op Youtube een mooie advertentie van een Acer Nitro 27 inch monitor uit de categorie Superkans (nog 3 dagen geldig op moment van schrijven), klik op de advertentie kom keurig bij hun site aan, staat er doodleuk de normale prijs. Dus screenshots gemaakt van de advertentie en naar hun klantenservice gestuurd via X (vroeger bekend als Twitter).

Reactie: Advertenties zijn niet altijd volledig up to date. Bedrag op website is leidend.

In dit geval is de aanbieding dus niet bestaand en de advertentie dus misleidend. Maar zo kun je wel lekker klanten naar je website lokken.

Hun reactie is lekker makkelijk en eigenlijk een vrijbrief om nep aanbiedingen te plaatsten, want je hoeft het toch niet waar te maken.

Bestelling geplaatst voor een SD kaartje. Wordt een dag later vrolijk geannuleerd. Onduidelijk wanneer terugbetaling plaatsvindt. Product is volgens website nog steeds leverbaar/ voorradig.

Scorekaart voor MediaMarkt