MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Gisteren een Samsung tablet uit de aanbieding besteld, online voorraad beschikbaar. Prima, geen probleem. Bevestigingsmail ontvangen.

1 dag later; annuleringsmail ontvangen want "online niet op voorraad". Bijzonder de website zegt nog steeds (24 uur na de bestelling) " Online op voorraad". Ook verschillende winkels lijken nog voorraad te hebben - helaas niet hier in de buurt. Dus: Geen verzending, geen levering.

Omdat de annuleringsmail geen reden bevatte, op zichzelf al een reden voor slechte klantenservice, heb ik maar gebeld.

Vriendelijke medewerkster - reden voor de 2e ster - alleen geen oplossing. Verzending kan niet vanuit een winkel, van de ene naar de andere winkel heb ik maar niet meer naar gevraagd. Zij kon wel zien dat het artikel blijkbaar niet online op voorraad was. Waarom zij wel en ik als klant niet? Heb de suggestie gedaan om de beschikbaarheid op de website aan te passen maar dat kan de klantenservice blijkbaar niet.

Heel bijzonder hoe een electronicabedrijf haar processen (reden van annulering meegeven) en haar systemen (voorraad en website koppelen) niet op orde heeft. Eerdere ervaringen met MM online waren niet slecht maar dit kan zo niet in 2020.

Online bestellen is goed uitgewerkt. Er staat welke producten er zijn en info mbt de levertijd.

LG OLED besteld. Af te halen in Nieuwegein. Was er niet. Er stonden twee demo's van de tv. Mocht er een meenemen met 50 euro korting.. Stond er een paar weken. Op voorraad volgens Mediamarkt is dat demo's ook mee tellen. Dat slpoeg natuurlijk nergens op. Medewerker op de tv afdeling was wel behulpzaam. Maar zoals zo vaak, werknemers zitten een beetje vast in de makke van een groot bedrijf. Ik koop hier geen tv's meer. Bellen met klantenservice bood geen uitkomst 'hij is onderweg staat er in mijn systeem..'

Bestellen betekend binnen twee uur op te halen. Maar als dat niet kan geef dan een reden waarom en wat de vervolgstappen zijn.

Op 31 juli in de middag een bestelling geplaatst voor twee tablets, waarvan één in de actie (Lenovo E10). Bestelling en betaling verliepen probleemloos, kreeg later op de dag een mail dat ze de volgende dag zouden worden bezorgd door Postnl zoals op de site aangegeven (voor xx.xxu besteld, volgende dag bezorgd). Producten werden netjes de volgende dag bezorgd en waren goed verpakt.

Product was makkelijk te vinden, overal op voorraad, kon makkelijk mijn cadeaubon aan mijn winkelkarretje toevoegen en werd de dag erna geleverd in goede conditie.

Was ruim op tijd, zelfs iets eerder dan Postnl aangaf

Een Logitech toetsenbord en muis besteld. Volgens de site op dat moment binnen 1 a 2 dagen leverbaar. Echter er werd helaas niets geleverd, na 1 week maar eens ingelogd en wat bleek de levering was vertraagd en zodra de levertijd bekend was zou ik dit per mail bevestigd krijgen. Helaas na 3 weken nog steeds niets. Dan maar bellen met de klantenservice, maar die hadden geen idee wat er mis was en hoe lang het nog zou gaan duren. Vervolgens een uur later krijg ik een mailtje dat mijn order is geannuleerd en dit zonder enig vorm van overleg.

Er wordt helemaal niets geleverd..... en ook niets gecommuniceerd over een mogelijke levertijd.

Na een half uur wachten krijg je eindelijk iemand aan de lijn. Daarna kunnen ze op geen enkele wijze helpen. Ze hebben geen inzage in de mogelijke levertijden en cancelen vervolgens de order zonder overleg.

Denk je een nieuw product bij deze winnkel te kopen, Mediamarkt is in staat je een geopend en gebruikt product te leveren. Alleen al omdat ze het lef hebben dit te doen, plaats ik graag deze negatieve ervaring met MM

In de winkel opgehaald, maar thuis gekomen bleek de verpakking al verbroken te zijn en het product gebruikt..

Ik was op zoek naar een nieuwe Bluetooth speaker, deze stonden op 4 verschillende plaatsen, alles door elkaar, vreselijk rommelige schappen, producten en prijskaartjes klopten totaal niet. En van alle tieners die er werken word je ook niet echt wijzer.

Traag en chagrijnig personeel.

Was altijd tevreden met Mediamarkt en hun klantenservice. Recentelijk heb ik echter een beschadigd product gekregen die vaak uitverkocht is overal en krijg verder een waardeloze reactie.

10 dagen later, je kan het product retour sturen. Bedankt Mediamarkt. Het product was overduidelijk een tweedehands of een showmodel. Had samen liever een andere oplossing willen vinden.

Samsung tablet besteld voor 219,00 maar server van MM werkte niet. Volgende dag duurder en nu nog duurder 246,-- Meer dan 10 x gebeld en gemaild met klacht hierover. Geen enkel antwoord gekregen. Klantenservice is SUPER SLECHT

Ik had het liefst 0 sterren gegeven, de tp-link ax50 voor 89 euro besteld maar niet geleverd en mediamarkt heeft toen de bestelling geannuleerd. Advies was om het nu nogmaals te bestellen, maar hij staat nu voor bijna het dubbele (159) online te koop.

er werd niks geleverd . . . . . .

Klantenservice geeft oplossing die niet werkbaar is, dus geen oplossing is

Makkelijke website, niet de allergoedkoopste, maar wel goedkoop genoeg i.c.m. snelle levering. Eenvoudig bestellen & betalen. Keurige orderopvolging d.m.v. emails.

's avonds laat besteld, de volgende ochtend om 11:00 geleverd via PostNL.

Reservering konden ze niet vinden ondanks de door mij getoonde bevestigingsemail. Geen excuus, op verwijtende toon werd mij meermaals gezegd dat volgens hen systeem ik niets had gereserveerd. Waardeloze behandeling en geen benul van de. Problemen die ze zelf veroorzaken.

Verzending was niet van toepassing. Het betrof een ophaal bij MediaMarkt Leidschendam.

MediaMarkt maak aantoonbaar een fout, ontwijkt dat en legt onterecht onbeschoft de oorzaak bij de klant. Ongelovelijk....

geprobeerd controller te bestellen maar na 4 uur !!! krijg je een mail .....U heeft zojuist een bestelling gedaan, echter moet ik u mededelen dat wij dit product niet meer op voorraad hebben.
(Op de site staat voldoende voorraad overigens.)
Daarvoor annuleren wij u bestelling en ontvangt u het bedrag weer terug op u rekening na het weekend.
Je geld krijg je dus pas na 3 dagen terug.
@ mediamarkt het is UW rekening ( moeilijk he nederlands )

Product zou op voorraad zijn bij de mediamarkt Cruquius,
Nou, uiteindelijk na lang wachten, kwam 't erop neer, dat 't wel een fout in 't systeem zou zijn, want het was er niet, dus naar huis met lege handen. 2de x nu bij deze winkel.

Superlang wachten, uiteindelijk zelf de medewerker zoeken, die te druk was met andere klanten..
Wordt je omver gelopen door een getinte kale kerel met een Samsung shirt die daar werkt, jaar of 22 die je negeert als je zegt uitkijken vriend,en wegloopt, relaxte ervaring was het niet dus.

Product ging binnen de garantie termijn kapot, echter wil de Media Markt de garantie niet honoreren omdat het product vochtschade bevat. Echter heb ik voor de afgifte van het product opengemaakt en was er geen sprake van vochtschade.

Zeer langzaam met antwoorden op e-mails, vragen in de e-mails worden meestal genegeerd.

Samsung evo bestelt bij de mediamarkt. Tot mijn verbazing krijg ik een gebruikte ssd. verpaking is beschadigd en met crystaldisk kwam ik er achter dat hij al meerdere keren gebruikt was. Klantenservice gebeld, Nou dat kan ik iedereen afraden wat een ramp 22 minuten in de wacht gestaan en vervolgens wordt ik geholpen door een damen die slecht Nederlands spreekt. Zei gaf aan dat het product uitverkocht is en dat ik daarom misschien een gebruikte heb gehad?!?!?

verpaking is open geweest dus gewoon waardeloos. Hoe krijg je het voor elkaar om een tweedehands product te versturen als zo groot bedrijf zijnde

veel klantservices gesproken maar deze spant wel de kroon hoor. telkens wordt je in de wacht gezet en ze komt niet met een oplossing

Gekozen voor mediamarkt omdat het product leverbaar was en makkelijk af te halen in de winkel. Op het eerste gezicht verliep het proces prima, ik kreeg status updates via de email en de betaling. Bij het verzenden/ophalen ging het mis. De terugbetaling was ondermaats en ouderwets qua snelheid (betalingen ontvangen gaan direct, maar terugzenden 3-5 werkdagen?)

Bij de verzending/ophalen bij de winkel van het reeds betaalde product ging het mis. Bij 10 minuten voor sluiting van de zaak was het niet mogelijk om het product af te halen omdat de boel al was "afgesloten". Een medewerker met een rood mediamarkt shirt spreken was niet toegestaan door een bolle man, c.a. 20 jaar oud, met een zwart t-shirt en een zilveren v op de borst. Tenenkrommend was dat andere klanten wel geholpen werden en ik geweigerd werd om mijn product af te halen. Ik had aan alle voorwaarden voldaan en had de ophaalpapieren netjes bij mij.

Tip aan de mediamarkt: Zet niet op de website dat men tot zaterdag 18:00 open is en men producten kan afhalen. Laat mensen niet voor jan *** komen als het gebruikelijk is dat men de zaak ruim van te voren al sluit. Zet op de website dat de afhaalbalie gewoon eerder sluit dan de zaak zelf, en zorg dat je collega's/ingehuurde krachten mensen fatsoenlijk aanspreken en niet schaapachtig uitlachen omdat je als klant vraagt waarom de balie eerder sluit en de klant niet hierover geïnformeerd was! Ik had het idee of als de bewaker in kwestie er van genoot om mensen letterlijk de deur te wijzen. Ik ben geen dronken stamgast die na sluitingstijd weigert de kroeg te verlaten:(

Telefonisch: Het initiële contact via de telefonische klantenservice was prima. Een later telefoontje met de telefonische klantenservice was of als ik met een scriptlezer sprak, er leek geen mens aan de andere kant van de lijn te zitten.
Conclusie: Slecht.
In de zaak: Geen mening/Waardeloos. Zie verzending.

Product gekocht bij MediaMarkt (in de winkel) ongeveer 50 dagen geleden. Wat blijkt mijn clubpas was niet juist gescand waardoor alleen het afgerekende bedrag erop stond.

De mensen van de klantenservice zowel in de winkel als online is zeer ondermaats. Ze gebruiken een bot online die niks kan en zeer irritant is. De klantenservice reageert gewoon niet of erg laat.

In de winkel is het net zo erg. Het interesseert ze allemaal geen ene flikker. Ik ben een half uur bezig geweest om een product te retouren. De medewerker was met 100 dingen tegelijk bezig. Ook nog allemaal fouten gemaakt waardoor het nog langer duurde. Leer eens van Bol en Coolblue. Train je medewerkers goed of versimpel je software.

Onlangs een product besteld. Kreeg pas op de dag van de levering (3 dagen later) een statusupdate.

Vervolgens is het niet geleverd, waarna ik de dag daarna gelijk contact heb gezocht met de klantenservice. Eerst meerdere malen via de chat, waarna ik steeds na 45 minuten wachten eruit werd gegooid. Vervolgens gebeld, en kreeg hier een een ongeïnteresseerde vrouw die netjes haar standaard gesprekslijstje doorliep. Ze hebben een onderzoek ingesteld en gaven aan dat ik tijdens het onderzoek op de hoogte gehouden zou worden. We zijn nu twee weken verder en ik heb nog niets gehoord. Ook niets binnen gekregen en ook geen geld terug. Enorm slecht van dit bedrijf.

Volgende keer betaal ik met mijn creditcard en krijg ik mijn geld makkelijker terug.

Update 29-07: Na gebeld te hebben blijkt er nooit een onderzoek ingesteld te zijn. Dat betekent dus dat ik al bijna een maand moet wachten op mijn geld. Voor mij nog een bevestiging dat ik volgende keer met een creditcard ga betalen, want dit heb ik nog nooit meegemaakt bij een dergelijke webshop van dit formaat.

Heb na weinig statusupdates uiteindelijk niets gekregen. Erg slecht en niet klantvriendelijk.

Zijn niet klantvriendelijk en komen hun beloftes niet na. Voor mij geen MediaMarkt meer.

Update 29-07: er is nooit een onderzoek ingesteld waarom ik mijn pakketje niet heb ontvangen, dus ik heb mijn oordeel verlaagd naar 1 ster.

Update 25 augustus: nog steeds geen passende reactie ontvangen. Heb hen een aangetekende brief verstuurd met hierin het bericht dat ik ze ingebreke stel vanwege verzuim. Hopelijk krijg ik mijn geld nu snel terug.

Media Markt is one of the few local hardware stores that I have access to. Usually their prices come with significant premium compared to most online stores. The only items I purchase from them are small things like cables and adaptors when I cannot afford to wait 2-3 days for online delivery.

I purchased a coffee machine that broke down after 1.5 years of usage. I brought it to the store for repair under warranty. It took Media Markt nearly 3 weeks to repair the item. After receiving the item back it was not assembled correctly. There was a large gap between the cover of the coffee maker leaving high chances of water leaking into the mains AC terminals. This was basically a safety hazard for my life and for the apartment I live in. Luckily I noticed it on time and repaired it myself.

Scorekaart voor MediaMarkt