Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenservice is goed, snel, vriendelijk en fijn.
Niet te duur
goeie producten
fijne, overzichtelijke website
service is goed
je krijgt snel en netjes een mail met alle info
alle info staat ook overzichtelijk op de site
erg behulpzaam
snel reactie
erg klantvriendelijk
nooit vaak hoeven gebruiken
AlgemeenHet was erg makkelijk om de bestelling te plaatsen, ik hoefde alleen een paar gegevens in te vullen en betalen en dat was het.
VerzendingIk vond dat het pakket dat ik heb besteld goed was verzonden, want ik kreeg het meteen de dag nadat ik het had besteld.
KlantenserviceZe zijn erg vriendelijk en hebben veel geduld
Algemeenik kon het product makkelijk vinden. De bestelling ging soepel. Makkelijk betalen met ideal en eigenlijk alles wat mogelijk is
Verzendingheb een game gepreordert en kreeg het meteen de dag binnen dat het uit kwam. Was goed op tijd al klaar
Klantenserviceben meerdere keren goed door de klanten service van mediamarkt geholpen, Ze zijn vriendelijk en hebben verstand over wat ze praten
AlgemeenBestellen zonder moeite, klanten service & medewerkers vriendelijk. Ik koop hier vaker vanwege snelle service.
VerzendingSnelle verzending.
Recente bestelling was al erg snel op te halen in de winkel.
Goede hulp, erg vriendelijk en fijn. Staan je snel te hulp.
AlgemeenIk wil zeggen dat de mediamarkt een goede en legitieme winkel is en ik heb daar altijd bepaalde dingen gekocht en elke keer dat ik bestelde.
VerzendingIs een leuke product en er komt snel.
KlantenserviceZij zijn goed maar ik moet altijdt wachten voor een probleem maar de rest zijn goed
AlgemeenIk bestel al jaren van de Mediamarkt en ik ben er zeer te vreden over. De medewerkers helpen je ook heel goed als je iets zelf niet kunt regelen of iets niet weet.
VerzendingMijn bestellingen komen altijd op tijd aan. Ze zijn ook nooit beschadigd.
KlantenserviceIk ben zeer te vreden over de klantenservice, ze hebben mij heel goed geholpen destijds.
Algemeenhet was zeer makkelijk en duidelijk om een bestelling te plaatsten bij online mediamarkt zou weer volgende keer een bestelling plaatsten super dit
super
---
de levering was heel snel bedankt
AlgemeenArtikel door MM uit eigen beweging tweemaal geannuleerd. Eenmaal afhalen, daarna opnieuw besteld met bezorging.
Artikel is gewoon nog steeds op voorraad … niet netjes van de MM en uiteraard geen uitleg in de e-mails. En dan kunnen we natuurlijk ook nog een aantal dagen wachten op terugbetaling.
AlgemeenDe site is erg duidelijk dus het was ook heel makkelijk om dit product te bestellen de prijzen zijn goed voor de producten die ze hebben ook vind ik de bezorging een fijne optie en het is ook nog snel ik ben heel erg blij met mijn nieuwe playstation dank jullie wel!
VerzendingIk vond de optie om hem te laten bezorgen heel erg fijn want dan hoef ik niet helemaal naar de stad te gaan om hem te kunnen kopen
AlgemeenIk kon het gemakkelijk vinden door het filter die ik kon aanpassen. Ik ben heel erg blij dat het bestellen ook soepel ging en gemakkelijk! Ook zijn er altijd de juiste producten bij de mediamarkt voor een lage prijs, super ideaal!
VerzendingSnel gegaan en optijd
AlgemeenIk vind dit altijd zon fijne winkel! Altijd aardige mensen om je te word te staat zowel in de winkel zelf als aan de telefoon.
VerzendingAltijd op tijd binnen en goede levering mbt verpakking etc
KlantenserviceGeven altijd goed antwoord en denken mee naar een oplossing
Algemeenzakelijke instelling, goed,goedkoop en altijd aanbiedingen, vrij groot assortiment, behulpzaam, snel, leveringszekerheid, enthousiast, altijd tips
AlgemeenIk heb net een ps5 gekocht en zonder problemen verlopen echt top dit ben erg tevreden
Verzendinger was niks mis mee alles goed verlopen netjes een mailtje gekregen van te voren
AlgemeenIk geef de algemene beoordeling een uitstekend, dit omdat ik nooit problemen ervaar met de site, het product en de betaling. Dit gaat allemaal soepel en dat is heel fijn!
VerzendingJe hebt het product bijna altijd de dag na bestelling in huis en dat is top!
AlgemeenDe website was simpel en ik kon gemakkelijk en snel mijn bestelling plaatsen. Alles was duidelijk en simpel.
VerzendingDe verzending was op tijd zoals beschreven. Het product was heel en met zorg gegeven.
AlgemeenLaptop was in de ochtend gestolen en kon een uur later een nieuwe ophalen, geweldige service!
---
Wat ik zeg, geweldige service… Mijn laptop was in de ochtend gestolen en ik had de dag daarna aan toets op mn laptop dus ik had gelijk een nieuwe nodig… had hem half 2 besteld en kwart over 2 heb ik hem thuis geïnstalleerd!
AlgemeenSuperhandige site makkelijk bestellen erg overzichtelijk ga zeker weer bestellen
Top winkel met goede producten
Snel en correct geleverd op de volgende dag
Prima service
AlgemeenIk heb de laptop gekocht bij mediamarkt. Het was heel gemakkelijk om te bestellen. Ik heb het afgeprijsde product voor de juiste prijs gekocht. Ik kon gemakkelijk betalen met mijn kaart.
AlgemeenDe bestelling plaatsen was makkelijk en overzichtelijk. Je kreeg genoeg info over het product. Het bestellen ging snel maat na het betalen bleef het laadscherm. Ik kreeg wel een bevestigingsmail maar het ziet er onbetrouwbaar uit. We kunnen het product snel ophalen in de winkel.
AlgemeenIk hoefde alleen maar in te loggen en het herkende meteen mijn woonplaats, email, etc en toen te betalen wat ook soepel ging dus dat ging redelijk makkelijk.
---
Ik ginghet ophalen bij een ophaalpunt, maar dit was snel ik kon het dezelfde dag nog ophalen.
---
Ik heb de klantenservice nog niet hoeven te gebruiken.