MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Bestellen via de online webshop was zeer handig. Daarnaast had ik nog een tegoedbon die ik eenvoudig in kon wisselen.

---

Dit is een uitbreiding op mijn bestaande Sonos systeem. Het grote voordeel van de move is dat hij ook buitenhuis gebruikt kan worden door de ingebouwde accu. Ook eenvoudig te koppelen via de Sonos app.

---

Het is jammer dat het product niet in de winkel op voorraad was zodat ik hem direct op kon halen.

Product vinden en het bestelling ging prima. Gekozen voor de optie "afhalen in winkel" waarbij aangegeven is dat het productie op 12-5 na 14:00 op te halen is in de winkel. Echter bij aankomst was het product er niet en ben ik weer naar huis gestuurd met de opmerking "Ja we hebben het waarschijnlijk gewoon verkocht". Mega vervelend aangezien de garantie tijdens het bestellen was gegeven dat het product er zou zijn op dit moment. Leerpunt vanuit mij: niet meer betalen bij een pre-order bij de mediamarkt, ze verkopen je exemplaar gewoon door aan andere klanten die nog niets betaald hebben.

20 minuten in de wacht gestaan om vervolgens te horen dat ik mijn mail moet afwachten en ze geen enkele indicatie kunnen afgeven. Waardeloos.

Het verkeerde item besteld maar in de winkel alle tijd genomen om het te retourneren en de terug betaling te regelen. Het juiste item is door de medewerker opgezocht en heb thuis het product besteld en betaald. Kan het morgen in de winkel ophalen. Dit alles in media markt in Leidschendam

De levering van het bestelde product vind morgen plaats dus kan hier nog geen mening over delen

Alle medewerkers van de service balie in de media markt waren zeer geduldig, vakbekwaam, behulpzaamen en vriendelijk

Na shiftdrift op mijn ps controller binnen de garantie naar de mediamarkt terug. Ze deden helemaal niet moeilijk en zou meteen een nieuwe mee gekregen hebben als deze voorradig was. Nu het bedrag terug gekregen en kan ik online een nieuwe bestellen. Morgen binnen als het goed is.

Zeer goede aftersales in een garantiegeval. Kreeg meteen geld terug omdat een nieuwe niet voorradig was in de winkel. Online nieuwe besteld.

het was heel simpel om de artikelen die ik nodig had te vinden en zonder account afrekenen was mogelijk wa ook handig is voor mensen die geen wachtwoorden willen invoeren

Beschadigd poduct ontvangen, maar de klantenservice heeft goed geholpen. Ik ben toch wel te vreden met de service.

Heel fijn, was niet moeilijk. Kon makkelijk met klara betalen en ging heel snel en goed

Snelle levering en gemakkelijk, was top geen rare dingen. Was ook fijn dat geen kosten aan zitten vanaf 50 euro

kleine vraag gehad, heel duidelijk antwoord op gehad. Was vriendelijk. Soms was meneer slecht verstaanbaar door de lijn

Prima geholpen door verkoper. Uitstekende uitleg waarom deze monitor geschikt is om te gebruiken voor een snelle game-pc.

Verzending zoals afgesproken. Zal de volgende dag worden geleverd vanaf andere vestiging. Heel goed uitgevoerd

Ik kon makkelijk op de website de producenten vinden en ook was het betalen zeer makkelijk met iDeal.

Levertijd was kort en product kwam erg snel binnen. Ook binnen de aangegeven tijd netjes binnen

ik hou van media mark, vanwege de geweldige klantenservice en de manier waarop al mijn bestellingen met zorg worden behandeld, krijg je de broodnodige informatie op tijd en is de productkwaliteit altijd zoals beloofd.

altijd blij om te winkelen bij mediamark

mijn bestelling werd veel eerder geleverd dan ik had verwacht, wat me erg blij maakte, omdat ik eerder aan mijn werk en project kon beginnen dan ik had gepland. dat is een van de diensten die ik het leukst vind aan mediamark. de volgende dag bezorgservice is geweldig

ik heb geen problemen gehad met mijn bestellingen bij de mediamarkt, maar als ik ooit vragen heb, is de klantenservice altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en te helpen met de juiste informatie.

Ik vond het product gemakkelijk voor mezelf. Gemakkelijke snelle transactie. Dezelfde dag bezorgd in mijn winkel. Ik heb ontvangen. erg blij.

---

Afgehaald in de winkel dus niet van toepassing.Afgehaald in de winkel dus niet van toepassing.

Ik hou niet van de service in de winkel. Ik ben Pools, ik spreek Nederlands. Service vooraf gaat uit van Engels beste. Niemand luistert naar mij als ik om Nederlands vraag. Ze weten beter welke taal ik spreek. Hamish. Ik koop liever online.

Het was erg gemakkelijk om te bestellen. Ik had eigenlijk wel liever via klarna willen bestellen, maar de eerste keer mag je tot 1000 euro uitgeven heb ik vernomen.

Goede service en goede prijs kwaliteit verhouding.
Ik word er altijd goed geholpen en kom er graag om te struinen

Het pakket was goed verpakt en kwam erg snel binnen.
Ik ben erg tevreden over de service

Ik kan er voor alle vragen terecht en word goed geholpen door vriendelijke medewerkers van de klantenservice.

De site is erg handig en mooi, je kunt gemakkelijk vinden wat je nodig hebt en bestellen.

Mediamarkt heeft me altijd goed geholpen en heb nooit problemen gehad met producten en spullen zijn altijd heel

De verzending is altijd perfect en nooit beschadiging of te
laat ze leveren altijd helemaal perfect

De service mensen zijn altijd heel vriendelijk en helpen je altijd aarfig en behulpzaam tegen me

Het pakket was op tijd aangeleverd en de bezorging was goed en enige jammere was wel dat de verpakking een beetje was gescheurd

het pakket was deels gescheurd waardoor de verpakking ook schade heeft opgelopen. het was niet heel erg want het product is niet beschadigd geraakt

tot nu toe ben ik altijd wel goed geholpen maar ik maak vrijwel nooit gebruik hiervan

Helaas had ik liever klarna willen gebruiken, maar dat is door klarna geweigerd. Voor de rest is alles prima verlopen!

Heel fijn dat ik naar keuze of in de winkel kan ophalen of laat bezorgen op gewenste datum.

Lieve en aardige personeel! Je wordt goed geholpen, ik vond het fijn om geholpen te worden.

Leuke acties en goede service. Daarnaast fine website om te vinden wat je nodig hebt. Artikelen zijn vaak scherp geprijsd.

Makkelijk en eenvoudig in te plannen daarnaast erg duidelijk. Daarnaast genoeg opties voor het afhalen of laten bezorgen.

Je wordt snel geholpen met je vragen en krijgt vakkundige medewerkers aan de lijn. Die je vriendelijk verder helpen.

Bestelling makkelijk te plaatsen
Artikelen op voorraad
Super winkel ik kom er graag
De nieuwste artikelen
Vriendelijke personeel

Word snel geleverd
Goed verpakt
Duidelijk wanneer het fekeverd word.traj en tracé code word snel opgestuurd

1 keer klantenservice gebeld voor een vraag deze is duidelijk beantwoord
Tot nou toe ben ik super tevreden

Afhalen binnen 30 minuten, nou mooi niet. wachten, e-mail refreshen, qr code laat op zich wachten.

Personeel geeft aan drukte, nog nooit zo rustig gezien in de mediamarkt.

Scorekaart voor MediaMarkt