Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenProducten zijn makkelijk te vinden op de site. Helaas stond een product van keuze niet in de winkel. Wel een scherpe prijs.
VerzendingDe levering was te laat.
KlantenserviceDe telefonische reactie op een afwezig onderdeel is correct en en netjes!!! Helaas duurde het naleveren, na een keer ook nog een verkeerd onderdeel, wel wat lang.
overzichtelijke webshop met duidelijke prijzen en directe links naar handige accessoires. veel betaalmogelijkheden en duidelijk overzicht van de verzendkosten.
Verzendingmail met verzendbevestiging en tracking code werkte direct zeer snelle levering zoals aangegeven.
Een erg overzichtelijke webshop, met goede zoekfunctie en duidelijke catogeriën.
Veel opties om te betalen mogelijk!
Na aanleiding van een fout van de webshop dit op willen lossen, echter tot een keer of 4 bleef het fout gaan (in ons voordeel) dit herhaaldelijk aangegeven dit duurde geruime tijd voor begrepen werd wat er fout ging
Super snelle levering en een betrouwbare webshop, er word geleverd wat op de webshop bij beschrijving staat.
VerzendingHeb donderdag voor 22:00 uur een pc besteld, en de volgende ochtend 10:45 kwam de postnl al met mij pc.
Netjes verpakt, alles zat erin wat op mediamarkt site site is vermeld.
De pc werkt perfect!
Dus ik zeg een 10 voor Mediamarkt!
Ik eerder een keer gebeld om te vragen of er een product in voorraad was.
Werd netjes en snel te woord gestaan.
Bestelling van een desktop PC van het merk Medion. Eerlijk gezegd had ik twijfels of het apparaat niet al eerder uitgeleverd geweest is. Daarom heb ik ervoor gekozen de bestelling binnen 14 dagen te retourneren en geld terug te vragen. Probleemloos Ingeleverd bij de vestiging in Tilburg en binnen twee dagen stond het geld weer op mijn rekening.
VerzendingIk had twijfels of het apparaat niet al eerder uitgeleverd geweest is. De verpakking was een beetje beschadigd en binnenin was in een doosje met spullen alles nogal door elkaar gehusseld.
KlantenserviceRetourproces prima georganiseerd. Voordeel vind ik ook dat je producten in kunt leveren bij een willekeurige vestiging, zodat je geen risico loopt bij verzending van de spullen met Post.nl
De Panasonic DMC FT30 was snel gevonden op MediaMarkt.nl, de betaling vond plaats via PayPal en de volgende dag levering kwam perfect uit. Ik had hem naar mijn werkadres gestuurd, zodat het pakje niet weer bij de buren op de mat viel 👊🏼
VerzendingZoals op de website vermeld, volgende dag in huis en via track and trace te volgen, helemaal super 👍🏼
Duidelijke website, voldoende informatie. Bestellen en betalen ging makkelijk. Informatie via email tijdig en accuraat.
Verzending(Tijdstip van) levering goed te volgen. Product binnen 2 dagen geleverd.
Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en deze werd snel en op tijd afgehandeld!.
VerzendingWerd van te voren ingelicht dat mijn pakket klaar stond en werd zoals afgesproken op tijd ontvangen!
KlantenserviceGoed bereikbaar en denken mee.
Snel en soepel bestelproces met uitgebreide betaalmogelijkheden en goede afhandeling van verzending en levering. Duidelijke overzichtelijke website!
VerzendingGoed kwalitatief beeldscherm met prima prijs kwaliteit verhouding.
Duidelijke site met veel info. Snel besteld en snel geleverd. Keurig verpakt aan ons geleverd.
VerzendingOp tijd en goed verpakt geleverd.
Bestelling plaatsen was gemakkelijk, betaling verliep vlekkeloos (zoals altijd). Het betalingsproces was eenvoudig, duidelijk en liet niets te wensen over. De bevstiiging van de bestelling (per e-mail) verliep ook zeer snel.
VerzendingKeurig verpakt, onbeschadigd geleverd (zoals gebruikelijk) en levering was keurig binnen de beloofde tijd (ruim binnen de 24 uur).Deskundig personeel,
KlantenserviceDeskundig en vriendelijk perdoneel, uitermate correcte en coulante afhandeling.
Alles liep op rolletjes; bestelling geplaatst en ik had 'm de volgende dag in huis. Bedankt Mediamarkt, ik heb een heerlijk oventje!
VerzendingNiets op aan te merken
KlantenserviceIn de winkel zijn ze wat sloom en wereldvreemd, online bestellen is een uitkomst
Via web site makkelijk te bestellen, alles staat zeer overzichtelijk, ondervond geen enkel probleem bij het bestellen.
Verzending's Middags besteld, volgende morgen geleverd. Product was beschadigd, omruilen was geen enkel probleem, alleen de retour procedure was traag.
KlantenserviceVriendelijke medewerk(st)ers, alleen soms wat vage antwoorden
Het geleverde product (external harddisk) kwam overeen met de beschrijving, laagste prijs die ik kon vinden en 1 jaar extra garantie.
VerzendingVolgende dag goed verpakt geleverd.
makkelijk om te bestellen, en snelle levering.
producten waren goed verpakt. ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.
Zoals al aangegeven goede verzending en goed verpakt
De webshop werkt zoals een webshop hoort te werken. En in tegenstelling tot veel andere bestellingen die ik gedaan heb, was deze echt binnen 24 uur in huis (18 uur om precies te zijn)
VerzendingZe hebben standaard doosjes bij Mediamarkt (uit mijn hoofd: 15 x 20 x 30 cm) waar ze alle 'kleine' dingen in versturen. Of je nu een micro-sd kaartje of een hoofdtelefoon besteld...Mijn muis kon rondjes rennen in die doos, maar hij werd wel gehinderd door 'luchtkussentjes'.
Bestelling was gemakkelijk te plaatsen nadat ik het uitgezocht het overzicht was goed , ook het aanbod was voldoende.
VerzendingDe informatie werd ook in daden omgezet.
Laagste prijs, online bestellen ging snel, s avonds besteld en de volgende dag al thuisbezorgd. Prima!
VerzendingSnel geleverd, prima verpakt!
Product zonder veel moeite gevonden. Betalen gaat zonder problemen volgens standaard procedure, net als het registreren.
VerzendingIk had een laptopsleeve besteld, deze werd geleverd in een enorme doos met heel veel zakken lucht. Prima bescherming, maar van mij had het ook gewoon in een kleiner pakket gemogen of door de brievenbus.
gemakkelijke site makkelijk bestellen t/m betalen alleen levertijd klopte niet werd een dag later
Verzendinglevertijd voor 22.00 uur besteld andere dag in huis klopt niet wordt een dag later
Klantenservicewerd goed te woord gestaan en uitstekend geholpen was wat in het magazijn verkeerd gegaan