Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenAlles op de site is heel erg simpel, zo besteld. Heel overzichtelijk ook. Helemaal in orde!
VerzendingHet zit allemaal netjes verpakt, geen schade, en ook nog eens al na één dag na de bestelling. Super!
Na het crashen van mijn harde schijf had ik snel een nieuwe nodig om al mijn bestanden over te zetten. Aan de hand van reviews die ik gelezen heb een harde schijf uitgekozen en deze aangeschaft bij Media Markt omdat de harde schijf hier het voordeligst was. De volgende dag in de middag mijn pakketje thuis. Media Markt werkt nauwkeurig en snel, kortom super!
VerzendingHet pakketje was meteen de volgende dag in huis. Netjes en goed verpakt om schade te voorkomen.
Eenvoudig te bestellen op de website en een supersnelle levering.
Op zondag besteld en op maandag al in huis.
Overzichtelijk, snel en heel gemakkelijk. Bestellen is zo gepiept.
Een kind kan de was doen
Prima, ik kon goed vinden wat ik nodig had en er stond genoeg info bij.
VerzendingPrima. keurig.
Gemakkelijk een bestelling te doen op de overzichtelijke site. Snelle levering in goede verpakking. Informatie op de site betreffende product is meer dan voldoende
VerzendingSnel geleverd in een goede verpakking
Je wordt probleemloos door het betalingsproces geleid. Verder ga je automatisch van pagina naar pagina.
VerzendingVerder prima verpakt en bezorgd. Echter de bezorging was later. En ik kreeg een vaag mailtje over dat de bezorging niet kon worden uitgevoerd. Maar geen informatie over waarom niet, wat het probleem was, wanneer het product dan bezorgd zou worden. Ik heb gebeld, waarna mij duidelijk werd wat er aan de hand was.Ook bleef een netjes excuus achterwege, terwijl ik het product die dag direct nodig had.
KlantenserviceNa mijn telefoontje werd eea goed opgepakt en werd mijn feedback: geef aub wat duidelijker aan wat het probleem is en wanneer dan bezorgd gaat worden. Ik had het product die dag nodig, dus een excuus was ook wel op zijn plaats.
Ik kon de bestelling makkelijk plaatsen via de site. Erg makkelijk zoeken via de website, tevens tweakers gebruikt voor de pricewatch. Goedkoopst inclusief verzending. Binnen 1 dag was de bestelling ook geleverd. Erg goede verzending en feedback via mail over de status van de order en verzending ('s avonds om 8u besteld)
VerzendingSnelle verzending met stevige verpakking
Site is overzichtelijk en producten daardoor snel te vinden. Productinformatie is goed om een keuze te kunnen maken.
VerzendingVolgende dag geleverd in een deugdelijke verpakking.
KlantenserviceIn de winkel vriendelijk, behulpzaam en deskundig contact.
Geweldige winkel! Groot assortiment, veel hulp in de winkel zelf en klantvriendelijkheid is goed. Zou er zo weer naar toe gaan.
VerzendingHet pakketje was goed verpakt, snel geleverd zoals beloofd en nergens problemen mee gehad.
Perfecte service! Overzichtelijke site, groot assortiment, gebruiksvriendelijk. De betaling verliep zonder problemen en was eenvoudig.
VerzendingDe afspraken van levering worden altijd nagekomen. Een voorbeeld voor andere webwinkels!
De bestelling was makkelijk te doorlopen. Heldere stappen en goede overgang van winkelwagen naar betalen.
VerzendingProduct was perfect verpakt, en op tijd conform afspraak geleverd.
Kan niet anders zeggen dat het snel is, je krijgt keurig verpakt je goederen. Geen zenuwen over de betaling.
erg duidelijk allemaal, iedereen begrijpt het. de site is overzichtelijk, en makkelijk door te zoeken.
Verzendingerg snelle en goede levering. de volgende dag nog in huis.
Het is ontzettend fijn dat de bestelling tot zo laat nog besteld kan worden en de volgende dag al in huis is. Goede service!
KlantenserviceIk had een laptop gekocht waarbij er binnen twee dagen iets niet helemaal goed was. Ik kreeg gelijk een nieuwe mee. Top!
klant vriendelijk: goede uitleg: service: niet in de winkel, tip bestel op website: goede service.
Verzendinglevering is snel en goed.
Klantenserviceservice is goede uitleg. + garantie. Geen klacht.
In de Mediamarkt Apeldoorn was het artikel dat wij zochten niet voorradig en ook niet in bestelling. Daarom is het desbetreffende artikel door ons via internet besteld en betaald.
VerzendingDe levering heeft de volgende dag voor 13:00 uur al plaatsgevonden, iets dat wij totaal niet hadden verwacht.
KlantenserviceDe medewerker van de klantenservice bij Mediamarkt Apeldoorn was uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Heb al meerdere keren iets besteld en alles gaat volgens het boekje. De befatling, maar ook de levering.
Bestelling is uiterst makkelijk. Betaling via Ideal verliep vlekkeloos en levering ging razendsnel. Een saai review: ik kan helaas niets aan- of opmerken.
VerzendingRazend snel
Het vervelende met dit soort netwinkels is dat er zo weinig te mopperen valt... Alles gaat makkelijk, duidelijk en je wordt goed geinformeerd over waar je mee bezig bent. toch nog een klein moppertje: bij mijn produkt was een geschenkaktie van de fabrikant. Hoe deze in werking kon worden gesteld vergde een kort telefoontje met de helpdesk. Dat kan beter!
VerzendingJa... je hebt alles betaald en enkele dagen later is het binnen. Ook nu bleek PostNL de bottleneck. Geen bezorging op zaterdag maar 'pas' maandag.
KlantenserviceNavraag van de geschenkaktie gaf terstond en duidelijk het antwoord van de servicemedewerker.