MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Mediamarkt online: Wasdroger gekocht, maar bij eerste gebruikte lekte deze.
Bij nader onderzoek blijkt het een gebruikte machine te zijn!
Dit was geen indicatie door testen in fabriek oid. Er was duidelijk veel vuil en kalk aanslag zichtbaar in het reservoir wat duid op langdurig gebruik.
Ik betaalde voor nieuw, maar krijg een 2e hands? Dat is pure oplichting!

Tevens waterschade aan vinyl vloer die nu langzaamaan begint met omhoog krullen waar het water onder is gekomen.

Aankoop uiteraard direkt geannuleerd, en zit na 6 telefoontjes en 3 weken nu nog steeds te wachten op mijn geld teruggave.

Bezorging stonden 2 man aan de deur met machine al uitgepakt. Dit zonder te vragen en dus geen verpakking voor eventueel retour waar we later alweer spijt van hadden.
Na de annulering (zie boven waarom) kwamen ze 3 keer aan de deur met een omruilings opdracht, maar ze hadden helemaal geen nieuwe machine bij zich?! Bleek een foutje, dus gingen ze weer met lege handen.
Pas bij 4e poging werd de lekke 2ehands machine opgehaald.
Kosten: 3 middagen voor niets thuisgebleven.

Ja pfff. Eerst een 2e hands leveren, dan 4 pogingen om op te halen, nu al meer dan 3 weken wachten op mijn geld? Klantenservice is wat mij betreft een zooitje.

Ook waterschade aangegeven direct bij eerste telefoontje, maar ook hier geen enkele reactie op gekregen tot nu toe.

Mooie winkel, zeker je producten kopen ivm de laagste prijs garantie, ik heb door deze actieve iets van 20 Euro bespaard! Zeker aan te raden aan anderen!

Goed advies gekregen van experts. En daarbij een goede keuze kunnen maken!

Duidelijke website en het product wat ik nodig heb kon ik zo vinden. De bestel en betaal stappen verloopt ook gemakkelijk.

Zeer snelle levering en het product was goed verpakt.

Duidelijke website. Bestelproces is overzichtelijk. E-mailcommunicatie tijdens verzending is ook duidelijk. Daarnaast zijn er voldoende betaalmogelijkheden.

De bestelling was op tijd binnen.

Op zondag Nexus 9 16GB zwart besteld; voor 22.00 besteld, morgen in huis. Dat is mooi, ga zaterdag voor werk week weg dus komt goed uit. Maandag niks. Dinsdagochtend, site: geen voorraad; telefonisch contact: ze gaan het gaan uitzoeken. Dinsdagmiddag, site: op voorraad: nogmaals contact: ze zijn er mee bezig, ze vertrouwen erop dat ik daarmee voldoende ben geïnformeerd. Nee, slechte zin om mail mee af te sluiten. Woensdag begin middag, site: geen voorraad, mailtje: niet op voorraad, het wordt week 40, sorry voor ongemak. belletje: situatie is helder, heel vervelend. ga kijken welke alternatieven we u kunnen bieden. Donderdag 1900, belletje: heb nog niets gehoord van m'n collega's, ik kan het enkel flaggen in het systeem. verwacht u dat we er dan voor 22.00 uitkomen? -daar kan ik geen uitspraak over doen.

PS. Media Markt belt mij natuurlijk helemaal niet, dat was ik.

de verzending die "morgen in huis" zou zijn is reeds ruimschoots overschreden. Week 40 staat omcirkelt in de agenda; the waiting game has started!

Vriendelijke mensen, maar slecht order en communicatie systeem blijkbaar. Aan het lijntje houden, niet fijn. Dus de Tweakers omschrijving van 1 ster: waardeloos, is adequaat; klanten service biedt geen waarde.

Ging prima! Alles geregeld! Een dag later bleek mijn tabblet niet meer leverbaar.... Vervangend artikel aangeboden gekregen zonder meerkosten.
Prima geaccepteerd! Dan blijft het een week stil..... Ga je erachteraan bellen, blijkt het in het systeem verkeerd te zijn gegaan. Complete schuld van Mediamarkt aldus serviceafdeling. Het is doorgespeeld naar de IT afdeling (???) Kan 7 werkdagen duren tot er uitsluitsel is. (?) Dan weer radiostilte en er weer achteraan en dan ligt het nog steeds bij de IT afdeling. Kan wel 2 tot 3 weken duren is nu het antwoord! (?) Onderhand al wel een 10 tal personen aan de lijn en via de mail mee contact gehad. Een aantal zegt zelfs dat de fout bij Mediamarkt ligt, maar er is er geen één die doorpakt(wel zeggen het te zullen doen). De bal ligt steeds bij mij. Terugbellen mogen ze niet. Een meerdere krijg ik niet te spreken. "Ik mag u niet doorverbinden". Officiële klacht ingediend en ook deze is doorgestuurd naar de klachtenafdeling. Ook daarvan komt er geen reactie! Afin meer dan een maand verder en nog steeds niets ontvangen. Een zoon die iets voor zijn verjaardag zou krijgen zit al drie weken zonder een cadeau. (ook al meerdere keren aangegeven en ze "zouden er iets mee den") NOT NOT NOT...... Dus al met al is het waardeloos! Een IT afdeling die mijn bestelling tegenhoud! Man stuur het op! Ik heb aan mijn verplichting voldaan door te betalen en nu is de Mediamarkt ook aan de beurt om aan haar verplichting te voldoen. Maar dat gebeurd niet omdat de IT afdeling het biet vrij geeft! (?) Notabene dat de fout bij Mediamarkt ligt. Maar ook bij de serviceafdeling wordt er ook van alles toegezegd, en daar blijft het dan bij. Wil je diegene spreken waarmee je eerder gesproken hebt, dan is die persoon een dag vrij of ze kunnen niet doorverbinden. Dan gaat die persoon eerste weer even het hele dossier doorlezen en vinden ze het heeeel erg en absurd dat ik niets geleverd krijg. En dan komt weer het hele verhaal van; "IK ga het oppakken!" NOT NOT NOT... Mediamarkt, "ik ben toch niet gek!!!" NEE, onderhand KIEREWIET !!!!

Zie mijn bovenstaande verhaal over de gang van zaken bij de Mediamarkt en de behandeling naar mij toe!

Ook bij deze hoef ik verder geen woorden meer vuil te maken denk ik........

Gekozen voor Media Markt omdat het betreffende product (een externe harde schijf) hier het goedkoopst was.

Dit was mijn eerste bestelling bij Media Markt. Ik ben er tevreden over hoe alles is verlopen en zou zeker nog eens overwegen om hier te bestellen.

Ik had vrijdag net voor 22:00 besteld, dit was iets te laat om de volgende dag nog geleverd te kunnen worden, maar dat was wel te verwachten. Zondag kreeg ik bericht dat het product verstuurd was en maandag geleverd zou worden.

Gisteren (maandag) is het pakket afgeleverd, met daarin de harde schijf. Verpakking was prima, met genoeg opvulling.

Prima tevreden over de winkels in Amsterdam en hun bezorging. Zeker niet tevreden over online shop: TV, dvdspeler en TV ophangsysteem besteld. Prima prijs, waardeloze bezorging. TV bestelling uiteindelijk gecanceld.

Bezorging ongevraagd door 2 bezorgers: PostNL (binnen 2 dagen had ik het in huis. Anders had ik het kunnen ophalen. Hartstikke tevreden) en TV door Dynalogic. Die laatste hoeft bij mij nooit meer aan de deur te komen. Bezorgt tussen 8.00 en 22.00 (??). Blijf daar maar eens voor thuis. Komt te laat met zijn track & trace info voor precieze tijd, kan gen afspraak maken voor preciezere tijdsspanne, kan nergens opgehaald worden en na 2x niet thuis wordt het product teruggestuurd naar Media Markt zonder mogelijkheid een nieuwe afspraak te maken. Precies het tegenoverstelde als mijn ervaring met de Media Markt winkels.

Ik heb de klantenservice direct op de hoogte gebracht. Deze kwam met teksten als: "Dynalogic heeft gelijk", "het product wordt teruggestuurd en als het bij ons in het magazijn aankomt versturen we het opnieuw", dat terug in het magazijn aankomen duurde 6 werkdagen, geen compensatie, geen urgentie, volledig vertrouwen op het standaard proces terwijl dat juist hapert.

Mediamarkt had de beste prijs voor mijn Asus laptop en zoals verwacht snel geleverd. De bestelprocedure is zoals het hoort te zijn duidelijk en eenvoudig.

Geleverd zoals beloofd.

De bestelling was makkelijk te plaatsen en eenvoudig te betalen via Ideal. Daarna waren de mailtjes ook zeer duidelijk over hoe de verdere afhandeling in zijn werk ging.

Mijn Synology DS414 in mei 2014 in de winkel gekocht, en had twee weken geleden het probleem dat de configuratie spontaan verdween en opnieuw geïnstalleerd moest worden (mijn fotos en videos stonden nog wel op de NAS). Na herinstallatie heeft het twee weken geduurd voordat de config weer verdween.

Ik moest even wachten (10-15 minuten ofzo) voordat ik aan de beurt was. Ik werd erg vriendelijk geholpen, kreeg te horen dat de unit niet meer op voorraad was ter vervanging en in dit geval mijn geld terug kreeg.

Goed bestelling en snelle levering van een perfecte laptop en de beschrijving klopt met wat er op de site staat

Makkelijke site, overzichtelijk en simpel om te bestellen. Vrij snel ook een bevestiging ontvangen in de mail.

Maandag voor 10 uur besteld. Donderdag nog steeds niet binnen. Zonder melding of iets van vertraging

Email zijn ze langzaam met reageren en ze lezen de mail niet goed. De systemen die ze gebruiken werkt ook niet lekker. Telefonisch waren ze snel te bereiken en vriendelijk geholpen. Order heb ik geannuleerd.

Overzichtelijke webshop waar je duidelijk een product kan vinden met genoeg informatie en de prijzen zijn vaak scherper als concurenten

Helaas om half 9 iets besteld en pas diep in de nacht een bevestiging van mijn bestelling gekregen zo wist ik dus niet dat deze toch alsnog die ochtend bezorgd zou worden.

Service punt bij media markt 1x pas gebruikt hier werdt nergens moeilijk over gedaan en het product werdt vrij snel gerepareerd

I was looking for a computer mouse. I first checked some price sites, none of them came up with a result from Media Markt. Then I checked Media Markt and saw that the mouse I wanted was not only cheaper than in any other web shops, but also there was a huge price difference. That really made my day, so I ordered. The process was very easy, to register, to complete the purchase and etc. I completed it very fastly and instantly received a confirmation email.

Shipping was done right on time, as they promised. The package was really overly taken care of. It was a big box for such a small item and they took good care protecting the item by filling the box with some air bags.

Fijne online shop, goede klanten service. Leuk assortiment van meerdere soorten van artikelen. Gewoon goed

Doer het goed, alleen nog achter videoland aan maar dir heeft niks met media markt te maken.

Hele fijne behulpzame mensen, die weten waar ze over praten

Met aangemaakte account makkelijk bestellen. Zeer eenvoudig. Overzichtelijke site met meer dan voldoende artikelen om uit te kiezen.

Laat in de middag besteld. Netjes op tijd geleverd de volgende dag.. En gratis verzending. ik ben toch niet gek..!

Makkelijk uit te zoeken op de site, probleemloos bestellen. Betaling via iDEAL.
Volledig overeenkomstig verwachting geleverd.

Zelfde verhaal dus:
Ongelofelijk, 's avonds rond 20.30 bestelde wij een Delonghi koffiemachine en eeerlijk de volgende ochtend om 9.30 uur werd deze bezorgd! Keurig verpakt en tegen een goede prijs. En nog een uiterst vriendelijke bezorger ook. Top!

Een Samsung stofzuiger met een speciale actie gekocht. Model bleek alleen online te kopen te zijn. Makkelijk te vinden, omschrijving was duidelijk en juist.

Op maandag-avond besteld, op dinsdagmiddag werd de stofzuiger afgeleverd binnen het afgesproken tijdvak.

Scorekaart voor MediaMarkt