Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenKan niet anders zeggen dat het snel is, je krijgt keurig verpakt je goederen. Geen zenuwen over de betaling.
erg duidelijk allemaal, iedereen begrijpt het. de site is overzichtelijk, en makkelijk door te zoeken.
Verzendingerg snelle en goede levering. de volgende dag nog in huis.
Het is ontzettend fijn dat de bestelling tot zo laat nog besteld kan worden en de volgende dag al in huis is. Goede service!
KlantenserviceIk had een laptop gekocht waarbij er binnen twee dagen iets niet helemaal goed was. Ik kreeg gelijk een nieuwe mee. Top!
klant vriendelijk: goede uitleg: service: niet in de winkel, tip bestel op website: goede service.
Verzendinglevering is snel en goed.
Klantenserviceservice is goede uitleg. + garantie. Geen klacht.
In de Mediamarkt Apeldoorn was het artikel dat wij zochten niet voorradig en ook niet in bestelling. Daarom is het desbetreffende artikel door ons via internet besteld en betaald.
VerzendingDe levering heeft de volgende dag voor 13:00 uur al plaatsgevonden, iets dat wij totaal niet hadden verwacht.
KlantenserviceDe medewerker van de klantenservice bij Mediamarkt Apeldoorn was uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Heb al meerdere keren iets besteld en alles gaat volgens het boekje. De befatling, maar ook de levering.
Bestelling is uiterst makkelijk. Betaling via Ideal verliep vlekkeloos en levering ging razendsnel. Een saai review: ik kan helaas niets aan- of opmerken.
VerzendingRazend snel
Het vervelende met dit soort netwinkels is dat er zo weinig te mopperen valt... Alles gaat makkelijk, duidelijk en je wordt goed geinformeerd over waar je mee bezig bent. toch nog een klein moppertje: bij mijn produkt was een geschenkaktie van de fabrikant. Hoe deze in werking kon worden gesteld vergde een kort telefoontje met de helpdesk. Dat kan beter!
VerzendingJa... je hebt alles betaald en enkele dagen later is het binnen. Ook nu bleek PostNL de bottleneck. Geen bezorging op zaterdag maar 'pas' maandag.
KlantenserviceNavraag van de geschenkaktie gaf terstond en duidelijk het antwoord van de servicemedewerker.
Afgezien van het feit dat ik twee keer de bestelling volledig opnieuw heb moeten invoeren ging het goed.
VerzendingNiet uitgevoerd wat besteld was: installatie niet uitgevoerd, artikelen niet uitgepakt, verpakking niet verwijderd. Onduidelijke redenen. Pas na meerdere keren bellen met de (slecht functionerende) klantenservice geregeld.
KlantenserviceEerste keer bellen: klacht niet bevestigd. Tweede keer bellen: klacht niet doorgegeven aan back-office. Derde keer bellen: afspraak niet nagekomen. Al met al een zeer slechte (en ook dure) ervaring. Twee extra vrije dagen opgenomen en nu (na twee weken) nog geen enkele reactie gehad op mijn klacht via het contactformulier. En dat terwijl ze aangeven binnen 48 uur 'proberen' te reageren. Voor mij de laatste aankoop via Mediamarkt online, want men komt de afspraken niet na. Ik ben benieuwd of ze naar aanleiding van deze review nu eindelijk wel contact opnemen!
Het was echt waar om 18.00 uur besteld andere dag in huis, een goede prijs en dus een goede service
ik vind het een goede winkels als er problemen zijn kan je er gewoon mee terug en krijg je je geld terug of een ander product
Klantenservicemoet soms lang wachten dan staan er bijvoorbeeld 6mensen voor je en dat kan wel eens 15minuten-20minuten duren
Great online shopping experience! Excellent product, great description, fast delivery and installation. Accurate information was provided with regards to timelines and everything else.
VerzendingVery fast delivery and installation.
Eenvoudige bestelprocedure, gevolgd door een snelle levering, goed op de hoogte gehouden tijdens het leverings proces.
Ik heb bij Media Markt in Eindhoven een Show model 27" IPS monitor gekocht als cadeau voor een familie lid, monitor zag er helemaal goed uit alleen helaas geen doos. Monitor werd ingepakt in bubbel folie waarmee de medewerker aan het stoeien was.. verder goede aankoop voor een goede prijs.
Playstation 4 gekocht in de fysieke winkel in eindhoven. Stonden er meer dan genoeg op voorraad, terwijl de vrouw aan de telefoon zij dat er nog enkele waren toen ik had gebeld voor de voorraad.. dus eerder van werk gegaan voor niks.
Wou een A4 bon laten maken maar helaas moest ik zoeken naar een mede-werker, de ene keer lopen ze overal bij Media markt en de andere keer dus niet.. in dit geval dus een kassabon.
Prettige, gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en zeer duidelijke site
Producten staan goed en duidelijk omschreven
Kortom top
Snelle levering, correct verpakt
prettige site, betaald met ideal. producten goed te vinden en op voorraad. moet zeggen dat ik het aanbod wel enigszins schaars vind.
Verzendingdegelijk verpakt en snel verzonden. De voorraadindicatie klopte :-)
KlantenserviceIk besloot 1 product te retourneren, dit kon gratis met een gemaild label. Het geld was mijn inziens snel genoeg teruggestort. Had ook niet verwacht dat terugsturen gratis zou zijn en was aangenaam verrast (aangezien terugsturen wettelijk gezien mijn pakkie an is)
hmm, in tegenstelling tot wat ik hieronder lees, kreeg ik wel een bevestiging van de ontvangst van de retourzending. Daarnaast had ik voor retourneren een vraag via het contactformulier gesteld en met een dag ofzo een reply gekregen. Misschien ben ik wat geduldiger of liep het hieronder spaak.
Artikel was snel en makkelijk gevonden, besteld en betaald en zou binnen 24 uur worden verzonden.
VerzendingVervolgens een paar uur later een mail dat het artikel toch maar niet voorradig is en naar verwachting in de loop van volgende week wordt geleverd.
Het artikel staat vervolgens voor €5 euro minder op de site, nu wel met vermelding dat het is uitverkocht.
Klantenservice reageert niet op mails en klacht via contactformulier. Via twitter wel een nietszeggende reactie: deze kan uitverkocht zijn. Je kan er eventueel melding van maken via: "LINK NAAR CONTACTFORMULIER".
Had een defect product, werd goed geholpen en kreeg meteen mijn geld terug zonder gedoe. Prijzen van de producten zijn oke, niet de goedkoopste maar ook niet het durust.
Nette overzichtelijke website en zie bieden een nette reeks betalingsmogelijkheden en bezorgopties. Alleen het opvragen van bestelstatus moet via de mail en dit is mij inziens echt achterhaald.
VerzendingZe maken ruimschoots reclame met voor 22:00 uur besteld morgen in huis. Ik heb een ASUS Tranformer Book T100CHI-FG003B besteld welke voorradig was. De bestelling was betaald om kwart voor 10 en kreeg 5 minuten later een bevestiging via de mail met ook daarin de bevestiging dat deze morgen geleverd zou worden.
Gebeurde dus niet, de dag erna werd het product pas geleverd.
Daarnaast ontbrak er een onderdeel. In de winkel werd geadverteerd met een gratis hoes ter waarde van 39,95. Het product was niet meer voorradig in het filiaal dus de desbetreffende medewerker raadde mij aan om het online te bestellen zodat ik het product alsnog in huis zou hebben.
Eén dag te laat kwam een te grote doos ingedeukte binnen. De doos was slechts deels gevuld met luchtzakken dus het product had ruimte genoeg om te bewegen.
De dag na de bestelling een vraag gesteld waarom ik nog verzendbevestiging had. Geen reactie totdat een dag later alsnog het product was geleverd: We zien inmiddels dat het product is geleverd" - Totaal geen opmerking waarom het product te laat was geleverd of excuses voor de late levering.
Het product had een kapotte pixel dus na telefonisch overleg het product teruggestuurd naar een gratis antwoordnummer. Na een week nog geen enkel bericht gehad of het is ontvangen en dit voor een product met met een waarde van €400. Mail gestuurd: geen reactie.
Twee dagen na de mail maar gebeld en na een kwartier in de wacht te hebben gestaan een vriendelijke medewerkster aan de lijn gehad: ze hadden een achterstand in de retouren, ze hadden een achterstand met de mail. In de loop van volgende week (!) zou de achterstand zijn weggewerkt. Ze was zo vriendelijke voor mij om de bestelling telefonisch te annuleren. Binnen 5-7 dagen wordt het geld teruggestort.