Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenSnelle levering. Goed product. Op tijd geleverd. Makkelijk te bestellen. Goede kwaliteit. Fijne site om te bestellen
Zeer eenvoudig te bestellen en te betalen en door gratis verzending ook nog de goedkoopste
VerzendingZoals vermeld altijd levering binnen 24 uur
Duidelijke site. Genoeg keuze in producten, eigenlijk te veel keuze. Gebruiksvriendelijke website. En goede service.
VerzendingZoals op de website vermeld staat volgende werkdag in huis. Helemaal correct en netjes afgehandeld.
Ging allemaal vrij soepel en gemakkelijk, artikel geplaatst in het winkelmandje wat gegevens invullen dan betalen via iDEAL en klaar 😀
VerzendingSnelle levering, zondag avond besteld, dinsdag in huis!
Media markt maakte een geweldige indruk op het enorme assortiment,van laptops en accesoires enz enz .
VerzendingHeb een laptop met printer gekocht Verkoper heeft me goed geinformeerd wat het beste was voor een 76 jarige man.Niet teveel toeters en bellen Ben er al helemaal in thuis. Bedankt Media markt voor de goede service.Ook aan te bevelen voor mijn familie en vrienden.
Ceol RCD N9 besteld via de Webshop.
Eenvoudige bestelprocedure
Snelle aflevering. Aanleverdatum en tijd duidelijk aangegeven en ook aangehouden
Het bestelde compleet en in goede staat afgeleverd.
De bestelling was vrij makkelijk om te plaatsen. Ik kon het product snel en makkelijk vinden. Alle prijzen waren correct weergegeven. Het betalen verliep goed en was niet gecompliceerd. Alles was duidelijk weergegeven en makkelijk te volgen.
VerzendingHet pakket was makkelijk te volgen via de postnl website en app. Het werd de volgende dag afgeleverd in uitstekende conditie.
Mediamarkt was de goedkoopste. De site heb ik altijd al prettig gevonden. Daarbij kan MM m.i. prima meekomen met het online geweld. Dat is wel eens anders geweest.
VerzendingZondag een USB lader bestelt voor m'n PS3 controllers.....maandagochtend(!) binnen. Geweldig!
VerzendingBesteld en meteen de volgende dag in huis. Geen bijzonderheden, gewoon geleverd wat was besteld. Prima.
De webshop van Mediamarkt heeft veel keus en de laagste prijs en de snelste levering.
Koffiezetapparaat (Russell Hobbs) besteld bij Media Markt online. Jammer dat ze het rode model uit de winkel niet op voorraad hebben maar zwart is ook prima. Betaling was simpel en ging snel.
VerzendingLevering de volgende dag was netjes op tijd, en het apparaat zelf had ook geen gebreken.
Makkelijk om iets te bestellen en kreeg het product zoals ze al zeiden precies de volgende werkdag!
VerzendingSuper snelle levering
Samsung wasmachine besteld bij de media markt. Er loopt een actie waarbij je vanuit Samsung een stofzuiger gratis krijgt. Echter is de wasmachine bij aflevering aan de voorkant compleet gedeukt en ook aan de achterkant zat een flinke deuk. Zie het hele verhaal hier onder.
VerzendingVerzending is dus ronduit waardeloos gebleken. Product wel redelijk op tijd binnen gehad, maar tijdens het transport waarschijnlijk beschadigd. Product werd door de bezorger met de kapotte kant tegen de muur geplaatst zodat de schade pas goed zichtbaar was nadat deze al was vertrokken. Bezorger wist er dus waarschijnlijk al van.
KlantenserviceDirect de Media Markt klantenservice gebeld. Dame aan de lijn kon ons enkel het geld terugstorten en we moesten zelf maar een nieuwe order plaatsen, omdat de wasmachine 'tijdelijk niet op voorraad was'.
Er werd totaal geen alternatief voorgesteld (andere wasmachine ter vervanging bijv.). We wilden zelfs wel wachten tot de wasmachine weer leverbaar was en later bezorgd zou worden. Ook dit was niet mogelijk.
Na op de website van de media markt gekeken te hebben bleek dat de wasmachine niet eens meer op de website stond. Nogmaals gebeld met de klantenservice: 'Dit klopte, hij was tijdelijk niet leverbaar en wanneer deze leverbaar was was niet bekend'...
K*T service dus. We gaan maar akkoord met de refund en hebben inmiddels een nieuwe wasmachine besteld bij Coolblue, welke de volgende dag direct geleverd EN gratis gemonteerd wordt. Go Media Markt.
Gisteren TV bij Media Markt gekocht. Laagste prijs, duidelijke keuzes aan TV op de website, keurig netjes en professioneel afgehandeld, inderdaad de volgende dag -- vandaag dus -- afgeleverd. Ik ben heel tevreden over deze zaak.
VerzendingSuper snel afgeleverd: zoals beloofd, de volgende dag.
4K tv besteld via webwinkel. Prima afhandeling. 'Op voorraad' informatie is betrouwbaar. Dat kan ik niet zeggen van sommige andere webwinkels (Klein, Scheer & Foppen).
VerzendingAfgelevering door Dynalogic. Via internet (realtime) kun je zien waar de courier zich bevindt en om hoe laat hij ongeveer langskomt.
Besteld via mediamarkt.be en vervolgens de koop ontbonden in het kader van het herroepingsrecht. Alles heel snel en correct terugbetaald. Geen gezeur en geen gemor. Bij binnenbrengen in de winkel een ontvangsbewijs gekregen. Dus alles zoals het hoort.
VerzendingIn België wordt geleverd met bpost en kun je de bestelling volgen door "track & trace". In een postkantoor laten toekomen. In 1 dag geleverd. Dus heel erg netjes.
KlantenserviceAltijd vriendelijk en correct in hun taalgebruik. Werken blijkbaar ook volgens de amazon-methode: klant is koning. Mochten er zich in de toekomst interessante aanbiedingen zijn, dan is mediamarkt zeker te overwegen.
Prima, duidelijke website met over het algemeen goede prijzen. Goede ervaringen met media markt in het verleden. Enkele dagen een nieuwe TV besteld met de verwachting deze de volgende dag in huis te hebben, zoals aangegeven op hun website.
VerzendingMediamarkt gebruikt het bedrijf Dynalogic voor de levering van grote producten. Dit is mijn eerste ervaring met het Dynalogic en het is meteen een slechte. De eerste indruk leek goed. De track & trace pagina van dit bedrijf is erg uitgebreid, met precieze informatie over de locatie van de bezorger, gegevens van de bezorger (zelfs een foto!), en redelijk accurate schatting van levering. Helaas kreeg ik ongeveer een uur voor de levering zou plaats vinden een bericht dat er een sorteer fout had plaatsgevonden, waardoor de levering niet plaats kon vinden. Erg jammer, iemand is hier voor thuis gebleven, en er waren afspraken gemaakt om deze ergens te installeren. Ok, kan gebeuren, dan verwacht ik de volgende dag de bezorging. Maar Dynalogic kon mij niet vertellen wanneer het product alsnog geleverd ging worden, en leek niet te weten waar het pakket gebleven is.
KlantenserviceNa geen nieuw bericht te ontvangen van Dynalogic contact opgenomen met MediaMarkt, die zou verhaal halen bij Dynalogic. Ik zou zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen. Maar een reactie bleef uit.
Ik heb een week lang contact gezocht bij zowel MediaMarkt als Dynalogic, maar niemand kon mij verder helpen. Dynalogic had geen idee waar het pakket gebleven was, en kon alleen maar meer berichten naar de desbetreffende persoon sturen. MediaMarkt was evengoed nutteloos, waarbij de reactie was dat ze mij niet verder konden helpen tot ze een reactie hadden van Dynalogic. Na een week hiervan was ik het zat, en aangezien er geen oplossing aangeboden kon worden heb ik de bestelling geannuleerd. In eerste instantie leek dit ook niet mogelijk zolang Dynalogic niet gereageerd had, maar bij een collega bleek dit ineens wel mogelijk. Nu de bestelling opnieuw geplaatst bij een ander bedrijf. Nu moet ik alleen nog maar zien hoe lang het duurt tot ik mijn geld terug krijg, ik vrees het ergste.
Eerste site die het product aanbood. Bestelling verliep vlot en gemakkelijk. Bevestiging van bestelling en verzending snel binnen.
VerzendingGewoon doen wat ze beloven, voor 22 uur besteld, volgende ochtend binnen. Goed verpakt.
Ik had bij de Media markt een koptelefoon (over ear!) gezien van Sony, die ik uit wilde proberen. te hadden geen demo liggen en de medewerker zei dat hij geen verpakking mocht open maken zodat ik het kon uitproberen. Ik kon het product wel kopen, en indien het niet zou bevallen, mocht ik het retourneren indien de verpakking onbeschadigd zou zijn.
Ik thuis de Sony geprobeerd, maar die beviel dus totaal niet. Ik naar de Media Markt klanten service, en die willen het niet retournemen omdat het een hygiene artikel zou betreffen. Ik heb hem maar 1 keer geprobeerd (over mijn oren dus het zijn geen oordopjes!), en de verpakking is als nieuw en onbeschadigd. Dat maakte voor de medewerkster niks uit. Bij het aankopen is mij niet verteld dat ik het niet mocht uitproberen. Op de bon staat echter alleen ruilen met ongeopende verpakking. Daar kwam ik pas achter bij het terugbrengen, en dat was mij niet eerder meegedeeld. Zeer slechte service en zaak van Media Markt. Ik heb er echt zoveel geld uitgegeven (zelfs een nieuwe B&W P7 koptelefoon gekocht ter vervanging van de Sony), maar dat is nu over. Ik zal er nooit meer wat kopen, en zal ook iedereen afraden daar wat te kopen.
Zeer slechte service, willen niet meedenken aan een oplossing, en vinden het blijkbaar normaal dat een product niet eerst uitgeprobeerd kan worden.
Het ging gemakkelijk om het product te vinden. De mediamarkt was ook de enige site waar ik het product in de specifieke kleur kon vinden die ik wou.
VerzendingIk was erg tevreden over de levering, dat komt door de regeleing voor 22:00 besteld de volgende dag in huis. Ook was het goed verpakt, zodat er niks kapot zou kunnen gaan.