MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Tot op heden altijd alle bestellingen die ik heb geplaatst de volgende dag in goede orde geleverd gekregen.

Producten tot op heden altijd onbeschadigd gekregen en netjes verpakt.

de ene dag besteld en de andere dag in huis, en dat ook nog zonder verzendkosten

het product is precies zoals omschreven staat

Snelle levering en t product voldoet goed. Beanbag werkt prima. Wel een beetje zwaar. Het voldoet aan de verwachtingen.

Fast, reliable & nice customer service. When returning a product they were very understandable and I got reimbursed quickly.

"Voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis!" Dit is voor mij de eerste keer dat deze belofte is waargemaakt..... Vaak dingen besteld en vaak wordt dit vermeld, maar het komt m.i. zelden voor dat deze belofte wordt nagekomen.

Keurig afgeleverd of de afgesproken tijd (Post.nl)....

Heb al meerdere malen gekocht bij MediaMarkt, zowel in de winkel als de webshop. Niets op aan te merken. Vooral personeel in The Wall vestiging is zeer behulpzaam en vriendelijk.
Prijzen zijn meestal uitstetkend, als een concurrent een lagere prijs heeft proberen ze daarin mee te gaan. Lukt niet altijd, maar OK.
Grootste concurrent is gek genoeg MediaMarkt Duitsland: die kan nog wel eens goedkoper zijn dan Nederland. Heb daar een fototoestel gekocht, scheelde 70 euro met de Nederlandse prijs. Heeft met belasting te maken denk ik.

Afgelopen dinsdag een Philips Smart TV besteld en ik had deze binnen 24 uur thuis. Dus wat ze zeggen klopt als een bus:-)

Mediamarkt heeft altijd ontzettend goede prijzen, vaak is Mediamarkt het goedkoopste, en heeft een zeer ruim aanbod.

De levering is super. Een begeleidende mail die alles uitlegt en vandaag besteld is morgen in huis.

Goede duidelijke website, besteld en enkele producten de dag er na al in huis, bij het bestellen van witgoed duurt het echter een dag langer (besteld op zondag, geleverd op dinsdag)

Bezorging ging via lokaal transportbedrijf, extra betaald voor de plaatsing witgoed. Weinig enthousiasme en niet heel netjes achtergelaten..

Snel geholpen, had wat vragen over levering. Duidelijk en direct.

Als je besteld heb je de pakket de volgende dag in huis. Het is gewoon top

Snelle levering

De webshop van Mediamarkt heeft veel keus en de laagste prijs en de snelste levering.

Als je besteld heb je de pakket de volgende dag in huis. Het is gewoon top

Snelle levering

Als je een vraag hebt krijg je snel antwoord op je vraag

De bezorging was snel, het product zoals omschreven en de betaling verliep gemakkelijk. Enige aanvulling die ik kan bedenken is de mogelijkheid om na aflevering te betalen.

Snel, tijdsindicatie bij PostNL was handig en nog kosteloos ook

Apparaat gekocht voor laagste prijs die ik kon vinden op Internet (€24,95) en daarbij gratis verzending. Volgende dag bezorgd. (Overigens niet beschikbaar in de winkel, alleen via de webshop)

Gratis verzenden én volgende dag geleverd.

Via pricewatch van tweakers snel de juiste laserprinter gevonden en besteld om 20.45 uur 's avonds. Volgende dag werd de printer netjes afgeleverd. Niets op aan te merken.

Doos was prima, stevig.bjornbekkema@gmail.com

het bestellen ging prima. men zou alleen moeten aangeven dat de mediamarkt niet zelf nadenkt over de logica in de bestelling.

wasmachine en droger werden in de ochtend bezorgd. de lekbak en tussenstuk werden pas in de avond bezorgd. waarom betaal ik dan toch voor het plaatsen, als dat helemaal niet mogelijk was voor de droger door ontbreken van de lekbak en de wasmachine moest uiteraard achteraf nog in die bak komen.

zo gaat dat nu eenmaal mevrouw, we leveren niet alles tegelijk?? geef dan toch gewoon aan dat ik de ene helft een dag eerder had moeten laten bezorgen of laat me geen plaatsingskosten betalen! beroerde service.

De keuze was makkelijk, MM was de enige die de audio chromcast kon leveren. Betalen met ideal, ideaal, en de chromcast was er de volgende dag. Helaas had ik de verkeerde besteld, maar ik kon hem snel opsturen en een nieuwe bestellen

Snel en op maat bezorgd in een klein doosje.

De verkeerd bestelde chromecast is snel retour genomen. Ik verwacht snel dat de creditfactuur weer wordt teruggeboekt

Duidelijke website, goede uitleg bij elk artikel. Makkelijk te bestellen en te betalen, vlotte levering.

Na de bestelling een supersnelle levering.

slechte afhandeling bij retour zending! Blijkt dat dat wel een week kan duren, dat ik mij in het eerste teklefonische contact niet verteld.

laptop (€ 999,00) na 15 minuten stuk. geen beeld meer. Retour gestuurd.
Wordt aangegeven dat eerst wordt gekeken of het gerepareerd kan worden, nu vraag ik je, een nieuw apparaat????? repareren!!!

krijg door dat een retour zending ongeveer 1 werkdag duurt en dan in behandeling wordt genomen. Inmiddels 4 x gebeld blijkt dat een retour zending wel een week kan duren en dat de info die ik de eerste keer heb gehad niet klopt. Het is nu donderdag 22-10-2015. ik baal hiervan het gaat om een groot bedrag en vol mij hier niet fijn bij. Dit was 1 x en nooit meer!

Het gewenste produkt snel gevonden. Bestelling kan vlotl worden ingegeven, procedure is duidelijk. Betaling door middel van creditkaart ook probleemloos.

Binnen 24 uur na bestelling geleverd, met track&trace. Een verbeterpunt zou een kleiner tijdslot kunnen zijn. In mijn geval kan ik de klok zowat gelijkzetten op het tijdstip dat de vaste postnl medewerker langskomt, maar zeker weten is dat niet.

Goede prijs, makkelijk bestellingen te doen, en zeer goede en snelle bezorging
Was eerst niet thuis, en is zonder problemen de volgende dag bezorgd.

Scorekaart voor MediaMarkt