Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenEenvoudige, duidelijke website, wat bestellen heel eenvoudig maakt en je bestelling wordt snel geleverd ! Zal zeker vaker bestellen bij de mediamarkt !
VerzendingIn het weekend besteld, en mooi netjes op maandag thuis gekregen.
Had combinatie TV met wandbeugel. Met een paar muisklikken een andere beugel geselecteerd. Door de combi toch weer een paar euro goedkoper uit.
VerzendingHalf uur van tevoren een bercht gekregen over het levertijdstip. Tot in de huiskamer geleverd door een aardige man.
Ik dacht een goede deal te hebben met een refurbished kobo glo e-reader voor € 66 bij de gekkenhuis actie. Bij binnenkomst bleek deze helaas te rammelen.
Zeer waarschijnlijk zat de accu los in de behuizing.
Op zich zou dit zelf eenvoudig te herstellen zijn, maar het is bijna onmogelijk om de achterkant lost te krijgen zonder dat er enig spoor van te zien zou zijn.
In verband met de garantie toch maar voor retour zenden gekozen.
Ik had bij de retourzending gekozen voor vervanging of reparatie.
Helaas kreeg ik zonder nader bericht een creditnota voor terugbetaling.
Als ik geweten had dat terugbetaling de enige optie was, had ik mogelijk geprobeerd het zelf te herstellen.
Nu vind ik voor 66 euro geen andere meer.
Helaas net na 22:00 besteld waardoor het pakketje niet meer in de zending van dezelfde dag werd opgenomen. Heb mijn pakketje netjes zoals vermeld ontvangen. Het product zelf is prima in orde
Nooit eerder problemen gehad met de mediamarkt en vind hun marketing acties echt tof!
Site is helder (via Tweakers bij product gekomen). Bestelprocedure is helder. Al paar keer goede koopervaring gehad.
VerzendingLevering zoals beloofd binnen 24 uur. Track&trace. Veilig verpakt.
Zondag, bestellen, direct betalen en Maandag binnen.
Een simpele snelle bestelling en levering. Helemaal top!!
Kan niet anders zeggen dan: Helemaal top. Super snelle levering.
Gek genoeg was het product in de winkel uitverkocht en was de levertijd in de winkel bij bestelling ook lang. Maar online op de website was hij binnen 24 uur te leveren, wat ook gebeurde. In ieder geval goed product ontvangen, maar gang van zaken m.b.t. voorraad vind ik wat raar.
Klantenservicevriendelijke en behulpzaam
Online maar een 3DS game besteld, was nog voor 22:00 savonds. De volgende dag werd de bestelling verzonden en kreeg ik hem de dag erop op de mat. Heel netjes, snel en aardig stipt. Chill.
De site is overzichtelijk, waardoor het plaatsen van een bestelling makkelijk verloopt, je krijgt ook te zien, wat de levertijd is van je bestelling.
---
Geen ervaring daarmee
Tijdens het bestellen wordt aangegeven of het product voorradig is en wat de levertijd is, daarnaast krijg je nadat de betaling is afgerond verschillende mailtjes die je aangeven wat de status is van je bestelling en rond welk tijdstip je product wordt afgeleverd.
Was de goedkoopste en als firma bekend bij mij en kon snel leveren voor mij dan vertrouwd om te bestellen
VerzendingDag later in huis👍👍👍
Prima webshop, snel zoeken en behoorlijk overzichtelijk. Eenmaal gevonden is de bestelling zo geplaatst en werkt super snel. De diverse manieren voor betalen zijn even snel en duidelijk.
VerzendingGoed verpakt, in een ruime doos met ruim voldoende absorberend materiaal. 's-Avonds besteld, de dag erop in huis. Super!
prima service netjes op tijd goed ingepakt prima product is voor iedereen aan te bevelen mooie webschop
Verzendingsnelle levering
Klantenserviceprima nog nooit problemen gehad
De site was overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ben geen enkel probleem tegengekomen en het afrekenen verliep vlekkeloos
Vlotte overzichtelijke site, ook de betaling via Ideal liep vlot en probleemloos, zoals het hoort.
VerzendingVlotte verzending. Alleen de doos van de externe netwerkkaart was overdreven groot.
KlantenserviceEnige wat jammer was, dat ze externe netwerkkaarten niet in de winkel hebben, waardoor ik deze moest bestellen, maar ben daarbij prima geholpen.
Uitstekende webshop kan alles snel vinden ook een aanrader voor mensen die niet zo bekend zijn met webshops
VerzendingIk heb geen aanmerking over de verzending alleen viel mij op dat de bezorgtijd deze keer erg lang was vanaf 8.30 tot 21.30 vind dit wel erg lang en ben ik eigenlijk ook niet gewend van bol
Ook zonder kans op € 100 cadeakaart een positieve beoordeling:
Levering weer binnen 24 uur. Zeer scherpe prijs voor de Chromecast 2015.
Ondanks drukte en gekte in de winkel zelf, wederom supervlotte on-line bestelling en levering...
Het gewenste product was makkelijk te vinden en uit voorraad leverbaar. Voldoende informatie om de juiste keuze te kunnen maken.
VerzendingWel apart dat ik alleen kon kiezen voor 'thuisbezorgen' en niet voor 'ophalen in de winkel' wat ik net zo makkelijk had gevonden. Daar staat wel tegenover dat de thuislevering gratis was (ondanks het beperkte goederenbedrag van € 14,99) en mét handtekening voor ontvangst!
Dit is bepaald één van de beste webshops waar ik altijd met veel plezier mijn bestellingen plaats. Het enige probleem dat ik vaak heb, is dat het niet mogelijk is om op de site van de MM het retourformulier in te vullen: de Verstuur-knop doet het nooit. Hier moet nog aan gewerkt worden.
VerzendingDe verzending is altijd snel en alle producten worden keurig ingepakt zodat er geen schade tijdens het transport ontstaat. Hier kunnen andere webshops die bestellingen in plastic zakken versturen, iets van leren.
KlantenserviceDe klantenservice is zonder enige twijfel goed en je voelt dat men met je meedenkt en je probeert te helpen.
Het gewenste product was gemakkelijk te vinden in de webshop.
Bestelproces was gemakkelijk.
Levering van het bestelde product verliep vlot en vlekkeloos.
Ik heb met een cadeaukaart betaald. Dat ging uitstekend.
De aflevering aan de deur verliep binnen 2 dagen!
Binnen twee dagen had ik de koffiebonen in de machine.