MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Item was makkelijk te vinden op de website en zo besteld. Tevens was het een goede prijs. Zeker een aanrader om hier vaker te bestellen!

Voor 22:00 besteld en alsnog de volgende dag in huis

MediaMarkt is een prima bedrijf!
Supersnelle leveringen, zeer scherpe prijzen en bovendien een perfecte service!

---

Klantenservice niet nodig gehad!

Het product is perfect!

Bestelling plaatsen duidelijk. Overzichtelijk wat het product is en wanneer het kan ontvangen. Heel tevreden over dit overzicht.

Goed verpakt ontvangen en op tijd.

Aanbieding voor nieuwe espresso machine was tientallen euro's goedkoper dan bij Nespresso, de bestelling via de website heel snel, bezorging de volgende dag..

Super snelle bezorging

De site is overzichtelijk en het bestellen van producten gaat gemakkelijk. De totaalprijs is goed weergegeven; er komen geen (verborgen) kosten bij zodra je wilt afrekenen.

Voor 22uur besteld, is je product idd de volgende dag in huis. Echter het track and trace geeft aan dat de bezorging tussen 9uur en 21:30 zal zijn! het pakketje is in goede orde ontvangen.

De klantenservice geeft netjes antwoord binnen 24 uur. Mijn vraag die ik stelde is duidelijk beantwoord.

Braun tandenborstel het goedkoopste bij de Media Markt (17,99) en dan ook nog gratis en snel bezorgd. TOP!

Goede nicer Dicer plus!!!

Heel erg snel.... 30 seconds!! Sneedbladen gingen er niet eruit.. Was wel bij andere Nice dicer! Van een andere site, kortom dit is een aanrader!!

Verzending was al heel erg snel. Bezorging was goed!

Ruim € 10,- goedkoper dan ergens anders een toch supersnel en goed verpakt in huis. Via de App makkelijk kunnen bestellen.

Overzichtelijke website met leuke, relevante producten. De mega-deals in de aanbiedingen-corner, kom ik regelmatig als goedkoopste prijs hier op tweakers tegen, met name door de gratis verzending. Erg prettig om wat te kunnen bestellen bij de mediamarkt, altijd snel en vlekkeloos.

Inderdaad zoals beloofd, vóór 22:00 besteld, volgende dag in huis! Ik dacht dat dit alleen op werkdagen zou gelden, maar de bestelling is op zondag geplaatst en maandag al in huis! Verpakt in een mediamarkt-doosje met opvul-materiaal vond ik het verpakte artikel netjes.

Duidelijk en geen enkel probleem! Wat door Media Markt beloofd wordt komt men ook na!

Ik had de klantenservice niet nodig dus kan ik ook niets daarover zeggen.706

Binnen 18 uur keurig besteld.

Uitstekende levering. Avond besteld en meteen de dag erna geleverd. WAANZINNIG. Nu nog een jaartje wachten tot de kleine man zijn fietsje kan gebruiken! ;)

Het is een duidelijke en overzichtelijke winkel. Het feit dat er een fysieke winkel is om terug te brengen in geval van garantie is ook prettig. Regelmatig producten in de aanbieding voor een prijs waar je het elders niet vind.

De producten waren goed verpakt en vertoonde geen enkel deukje o.i.d.
Ook werd netjes zoals beloofd de volgende dag bezorgd

Na bestelling toch bedacht over één van de bestelde producten. Nog voor verzending uit de bestelling gehaald en het geld stond enkele dagen later al weer op m'n rekening

Voor 22:00 uur besteld en de volgende dag in huis. Betaling met paypal zonder extra kosten.

Prima verpakt. Zondag besteld en maandag in huis.

via tweakers harstikke makkelijk.
en de dag er op stond de post al aan de deur. goed he.!!!!!!!!!

Bestelling plaatsen was makkelijk, over de bestelling werd goed gecommuniceerd. Levering was tussen de 2 a 3 werkdagen, kreeg hem al op de tweede dag, erg fijn!

Wat ik heb ontvangen was allemaal prima, zag er geweldig uit. Het was een tablet voor mijn moeder die 50 werd, en ze is er erg blij mee!

Dit was niet zo fijn, ik zat nerveus het track en trace nummer maar steeds in te vullen en op een bepaald moment stond er ineens dat de bezorging mislukt was, terwijl we gewoon thuis waren! De postbode kon het kennelijk niet vinden. Hierdoor kwam het de dag erna pas, na te hebben gebeld met de klantenservice, die er werk van heeft gemaakt

Na het bellen van de klantenservice is alles helemaal goed gekomen. Ze konden goed helpen en hebben er echt werk van gemaakt.

Ik wilde eigenlijk naar de winkel, maar was verhinderd. Ik kon online het artikel uit de folder zeer goed terug vinden. De gratis levering was een mooie optie.

De laptop voldoet prima. Dat windows 10 is even wennen.

Op mijn vraag waarom ik geen review kon geven wisten ze geen antwoord te verzinnen. Het was, achteraf, eenvoudig. Ik moest eerst ingelogd zijn. Maar een antwoord als "probeer een andere browser"... We zijn geen kleine kinderen meer he.

Dirt devil mooi op tijd geleverd, de volgende dag, en deze kruimeldief is echt een duivelsgoed apparaat

Gewoon (bijna) de goedkoopste voor mijn aankoop, en geen gezeur over 3.5% toeslag voor paypal. Oftewel, netto de goedkoopste. Geen verzendkosten. Besteld op zondag en maandag in huis. Super

Op zondag besteld. Op maandag in huis!

Was snel klaar met een melkopschuimer te zoeken om meteen te kunnen bestellen omdat hij als beste getest meteen naar voren kwam op de website

---

Heb geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice

Zondagavond om 21:45 bestelt en de volgende morgen 09:00 al in huis.....Toppie

Scorekaart voor MediaMarkt