MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Gebruiksvriendeljke site met een makkelijk bestelproces en voldoende betaalmogelijkheden. Bestelling plaatsen ging dus prima, zoals je het verwacht.

Senseo besteld bij MediaMarkt.
Apparaat werd snel geleverd (de volgende dag) en werkt uitstekend.
Ook de cashback is leuk meegenomen.

De verzending ging goed, maar meestal stuurt Media Markt de avond voor levering een mail met Track & Tracé + factuur.
Deze kreeg ik helaas niet (heb ik ook al eens eerder gehad).
Gelukkig was ik op het moment van levering toevallig thuis.

Ik heb de klantenservice een mail gestuurd i.v.m. de factuur.
Deze werd snel toegestuurd.

Duidelijk site. Het bestelproces verliep makkelijk. De bestelling werd goed begeleid met emails en alles duidelijk. Wat beloofd werd gebeurde ook.

De levering was netjes verpakt en werd op het afgesproken tijdstip bezorgd.

kreeg geen bon toegestuurd via de mail dus kan hem niet terug brengen naar de winkel

er zit een deuk in de Bass toen ik hem geleverd kreeg en er zat geen bon bij

ik heb ze gebeld en dan vermelden ze me naar een site waar ik al 2 dagen wacht tot ze me de bon sturen kan hem daardoor niet terugbrengen

Eenvoudige, intuïtieve webshop en simpel betalen via Ideal. Precies zoals het hoort! Product was gunstig geprijsd.

Net voor 19:00 een Chromecast (2015) besteld, de volgende ochtend rond 9:30 werd hij al bezorgd. Kan bijna niet sneller!

Zoekresultaten en informatieverstrekking prima, gemakkelijke bestelling afhandeling en goede betalingsmogelijkheden zodat bestellen een fluitje van een cent was

Informatieverstrekking omtrent verzending liet ff te wensen over doch ondanks dat werd keurig de volgende dag afgeleverd

Een telefoontje naar de klantenservice was voldoende waarna alle info op zeer vriendelijke en adequate wijze ter beschikking kwam

De bestelling was zondag geplaatst en zelfs al maandagochtend al in huis.
Dus een zeer snelle levering

voor de prijs een goede koptelefoon van sennheiser voor gebruik van de tv

Prima hoor, zondagavond besteld maandagochtend in huis.
Gelukkig waren we thuis, kregen om 22:00 zondag te horen dat het pakket dag erna geleverd zou worden.

Eenvoudiger kan het niet, account aanmaken, producten selecteren, betalen en de volgende dag je bestelling in huis.

Verschillende bestellingen gedaan en deze zijn allemaal netjes, correct en snel afgehandeld. Producten waren binnen de aangegeven tijd geleverd.
Goede service

Geleverd binnen de aangegeven termijn, snel en correct.

De bestelling en verdere afhandeling van de bestelling was zeer makkelijk. Bezorging is precies gegaan als vooraf aangegeven. Kortom Super!!

Bestelling keurig beschermd verpakt .

bestelling plaatsen gaat snel, makkelijk en is overzichtelijk. Ook het betalingsproces gaat lekker vlot, alles goed geregeld.

The purchase was very smooth. Though my Dutch knowledge is limited i was easly go thru the website, select the item, formalize the order and pay. The delivery was very fast and the packaging was perfect to avoid damadge, I will buy again for sure from Media Markt website. If you ask me something to improve would be just to have the website also in English as the rest is perfect to me.

Very fast delivery from one day to the other. Great packaging. Superb !

In de winkel een televisie uitgezocht, die zou op voorraad zijn, bleek niet het geval te zijn. Geen probleem, vervolgens met een van de verkoopmedewerkers gekeken wanneer hij binnen zou komen, en het advies gekregen via de webshop te bestellen. Dan zou de tv er de volgende dag nog zijn. Dat bleek niet het geval, kan ook gebeuren, hij zou op woensdag (in de winkel) bezorgd worden. Woensdag bleek er iets mis te zijn met de doos waar de tv in zat en dus werd de levering afgekeurd. Ook niet erg, want ik ben blij geen kapot toestel gekregen te hebben. Dat ik daar geen bericht van kreeg en maar liefst zes keer met de klantenservice heb moeten bellen en twee keer naar de fysieke winkel heb moeten gaan om te weten te komen wat er aan de hand was, vind ik wel erg. Ik kreeg bijvoorbeeld geen bericht over het feit dat de levering afgekeurd werd, of waarom. In plaats daarvan zag ik bij de t&t code staan dat de levering geannuleerd was. Daar had ik graag een mailtje o.i.d. over gehad. Vervolgens duurde het nog tot dinsdag voordat ik een vervangend toestel kreeg, terwijl me door diverse klantenservice medewerkers beloofd was dat de levering de volgende dag nog verzorgd zou worden. Dat ik de televisie uiteindelijk heb meegekregen valt eigenlijk alleen te danken aan de vriendelijke winkelmedewerkers, die uiteindelijk een toestel uit eigen voorraad hebben meegegeven. Jammer van de online service, waar mensen niet lijken te weten waar ze het over hadden. De service in de fysieke winkel was echt prima.

Geen informatie over vertraging van levering. T&T van Dynalogic werkt verder prima.

Medewerkers van de telefonische klantenservice vertelden allemaal andere dingen. Medewerkers via de mail gaven geen antwoord op vragen. Enkel de medewerkers in de winkel kwamen enigszins capabel op me over.

Afhandeling van de bestelling was snel en helder. Bezorging is precies gegaan als vooraf aangegeven. Wat mij betreft perfect gegaan!

Ruime keuze wat prettig is als je op zoek bent naar alternatieven voor hetgeen je naar op zoek bent.

Levering de volgende dag zoals aangegeven. De avond zelf nog een mail ontvangen dat het pakket was verzonden.

Tijdens mijn bestelling was er storing op de website van Mediamarkt. Dit is een incident en dit kan natuurlijk altijd gebeuren.
Maar wat niet mag gebeuren is het dat in het vervolg niemand mij fatsoenlijk te woord kan staan over een oplossing hiervoor..

Omdat ik door de storing geen email had ontvangen met mijn bestelling er in kon niemand mijn fatsoenlijk helpen, maar omdat ik gelukkig via Ideal had betaald kon ik wel aantonen dat ik iets had gekocht via een orderID.

Nadat ze achterhaald hadden wat ik gekocht had kon vervolgens niemand mij helpen... Erger nog, er werd eigenlijk tegen mij gezegd dat als ik het product echt wilt hebben, ik het opnieuw zou moeten kopen via de site en dan de oude zending, wanneer het probleem is opgelost, zou moeten weigeren bij de deur en dan u via de website weer me geld terug zou moeten vragen..
Serieus, dit is de oplossing..??

Ik moet twee maal een aanzienlijk groot bedrag uitgeven om te krijgen wat ik wil terwijl er bij jullie een fout is opgetreden.. Ik heb de tweede dag na het incident aangeboden het artikelen op te halen in de winkel omdat ik het nodig had voor een project, dit uiteraard met met het bewijs van Ideal dat ik betaald heb en de referentie van Mediamarkt online dat dit akkoord is, maar dit mocht niet aangezien het twee verschillende voorraden waren.
In mijn ogen een intern probleem , maar goed hier kon ik me nog in vinden als er vervolgens een andere oplossing is. Mijn volgende voorstel was om vanuit MediaMarkt zelf een bestelling te plaatsen op hun eigen account en deze af te leveren op mijn adres, maar dit kon ook niet.. Wat natuurlijk wel kan, maar voor hun niet handig is..
Dus eigenlijk werd ik geforceerd om twee keer het bedrag uit te geven aangezien ik het item snel nodig had voor een project.
In ieder geval is het waardeloos dat ik niet geholpen kon worden, omdat niemand mijn bestelling kon doorzetten in de volgende fase via de storing. Want dat was uiteindelijk het probleem wat hun intern hadden.

Maar na het kunnen aantonen dat ik iets gekocht had, kon niemand mij verder helpen. Na drie dagen telefoneren kon iemand eindelijk iets zeggen, maar dit is was ook niet wat ik wou horen. Want ik kreeg de melding dat ik misschien morgen pas me pakket zou krijgen.. 4 dagen na de dag van bestellen terwijl ik het drie dagen na bestelling nodig had voor het project.. Ik dacht laat ik eens op tijd bestellen...

Het is een incident en dat weet ik, maar het maximaal belachelijk dat niemand mij 2 dagen lang niets kon vertellen over mijn bestelling en niemand een normale oplossing voor me had..
Ik verwachtte geen wereldwonderen, maar zelfs nadat mijn zending geleverd was moest ik wederom contact zoeken omdat ik geen factuur had ontvangen in de mail. waarschijnlijk door de zelfde storing maar goed het was al met al een vervelende ervaring waar ik geen sorry of excuses voor het ongemak van heb ontvangen.

Het pakket werd door interne complicaties pas 4 dagen na de bestelde dag geleverd..

Het is een incident en dat weet ik, maar het maximaal belachelijk dat niemand mij iets kon vertellen over mijn bestelling en niemand een normale oplossing voor me had..

Ik heb een gasfornuis besteld met de extra bezorgservice voor witgoed. Tot 2x toe komik de volgende tekst tegen:
Naast gewone bezorging van een witgoedapparaat, bieden wij ook de bezorgservice Witgoed Extra aan. Als u kiest voor deze extra dienst, plaatsen de bezorgers het apparaat op de gewenste plek in huis en koppelen het aan bestaande aansluitingen.

Wat blijkt later? Gas wordt niet aangesloten. Het staat ook ergens in de kleine letters maar de website is in deze dus erg verwarrend.

Er staat voor 22.00 besteld, volgende dag geleverd. Nou niet dus, dat werd een dag later ondanks dat ik het ruim voor 22.00 uur had besteld.

Als reactie op mijn klacht over de aansluiting van het gas werd enigzins laconiek gereageerd met: het staat toch in de voorwaarden? Dat het tot 2x toe anders vermeld staat op hun website interesseerd ze niet.

Bestelling snel geplaatst, snel betaald en snel geleverd! En dan was de cd ook nog eens een paar euro goedkoper dan bij die grote blauwe bolle meneer. :)

De volgende dag al geleverd!

Ik bestel eigenlijk nooit bij de MediaMarkt, maar moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Ik deed een bestelling op zondag en dacht dat "volgende dag geleverd" in dit geval dinsdag zou zijn, maar tot mijn vreugde kon ik maandag al aan de slag met de spulletjes.

Zie boven: zondag besteld, ook écht maandag geleverd. Erg fijn.

Scorekaart voor MediaMarkt