Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenVia de webshop besteld, snelle levering. Een minpuntje was dat het geld overmaken niet lukte. Klantenservice gebeld en die gaven advies daarna lukte het betalen wel.
Makkelijk te bestellen, ook als gast. Volgende dag netjes geleverd. Ook handig om met de track en trace code de bestelling te volgen.
VerzendingGing lekker snel en makkelijk
Bestellen bij de MM is makkelijk door de overzichtelijke shop. Je kunt de producten snel zoeken, vergelijk en bestellen. Na de bestelling krijg je uiteraard de nodige emails die je de status van je order vertellen.
VerzendingDe verpakking was een beetje too much voor het bestelde artikelen... Volgende keer misschien iets compacter inpakken.
Zaterdag in de winkel geweest voor inlichtingen. Vervolgens maandagavond home cinemaset besteld via de webshop. Dinsdag al afgeleverd door TNT. Wij zijn zeer tevreden
Verzendinggoed
Duidelijke webshop. Bestellen en betalen gaat makkelijk. Voor 22.00 uur besteld en volgende dag keurig netjes geleverd.
VerzendingEen snelle en goede levering binnen 24 uur.
Nooit een faktuur gekregen met een Track and Trace. Daar over gebeld, toen het tijdstip te horen gekregen van de bestelling. Dat klopte. Weer gebeld, had geen faktuur, zonder faktuur heb je m.i. geen garantie. Heb toen een kopie toegestuurd gekregen. Al met al niet zo plezierig.
VerzendingMijn produkt was verder in orde.
Bestellen gaat zoals je mag verwachten en ook de betaling verloopt vlot.
Bevestiging via mail kan beter in die zin dat je meteen te zien krijgt in de mail wat je besteld hebt.
Twee artikelen online besteld welke op voorraad zijn en binnen 24 uur leverbaar zijn, en inderdaad 1 artikel de volgende dag in huis, 2e artikel niet.
Gebeld met de klantenservice en blijkt dat het 2e pakket te groot is voor reguliere levering en apart afgeleverd wordt. (hadden ze bij het bestellen wel aan mogen geven)
Ik mag de vervoerder zelf gaan bellen, echter daar weet men van geen levering.
Bij nogmaals navraag bij de klantenservice wordt mij verteld dat "ze" het uit gaan zoeken, want volgens hun systeem is het artikel wel uitgeleverd, en ik wordt op de hoogte gehouden! (we hebben het over 11:00 uur 'smorgens) Om 15:00 uur nog steeds geen reactie, dus weer contact, en krijg te horen dat men er nog mee bezig is. Maar dus nog steeds geen pakket!
Om 17:00 uur nog steeds geen response, dus wederom gebeld. Antwoord is dat ze geen idee hebben waar mijn goederen zijn en dat ik maar moet afwachten .....PARDON!!!!
Ik heb de suggestie gedaan om het artikel nogmaals te versturen, zodat ik het de volgende dag dan in huis heb. 48 ipv 24 uur, maar kan ik mee leven want er kan altijd iets mis gaan. Antwoord van de klantenservice is, dat kan niet volgens ons systeem en ik moet maar afwachten.
Onacceptabel vind ik dit, ik heb betaald en er is mij een levering toegezegd binnen 24 uur. Nu gaat er wat mis (kan gebeuren) maar er komt voor de klant geen oplossing. Ik heb het niet voor elkaar kunnen krijgen om de levering nogmaals te versturen en heb dus maar tot de volgende dag gewacht (telefoongesprek van 30 minuten!!!).
In de loop van de volgende ochtend dus maar weer zelf contact gezocht, want nog steeds geen reactie van de "KLANTENSERVICE"??
Kreeg doodleuk wederom te horen dat ze het nog aan het uitzoeken waren en ik moest dus nog maar steeds wachten op mijn levering, die dus spoorloos bleek te zijn.
Ten einde raad een klacht gedeponeerd bij "klachtenkompas.nl" en tot mijn verbazing wordt ik drie uur na het indienen van de klacht gebeld door iemand van de mediamarkt die die klachtensite blijkbaar in de gaten houdt en volledig op de hoogte is van hetgeen er mis is gegaan en voorsteld om het artikel opnieuw te verzenden............Eh prima, maar had ik dat gisteren al zelf niet voorgesteld en kon dat toen niet? Ja, ja, sorry, iets misgegaan maar we gaan het oplossen.
Zodra het pakket op de afgesproken dag geleverd is zou ze me nog contacten of nu alles naar wens is. Het pakket kwam inderdaad op de afgesproken dag binnen, maar de dame moet nog steeds bellen!
Ps. Na een week, kwam uiteindelijk ook de eerste levering aan. Ik heb deze maar niet geaccepteerd en deze is hopelijk terug gegaan naar het magazijn.
Zie bovenstaande, ik vind de reguliere klantenservice ver onder de maat en heb met een callcenter medewerker (niets ten nadele van de persoon) te maken welke niet buiten een protocol mag werken. Als je om een leidinggevende vraagt, wordt dit resoluut geweigerd.
Ik vind dit schokkend, temeer omdat ik een reële klacht heb en niet geholpen wordt.
Online laten bestellen door een medewerker van de mediamarkt , waar ik hem heel dankbaar voor ben. Volgende dag het product in huis. Zeer fijne monitor. Mooie kleuren , dus rustiger kijken. Makkelijke bediening. Aantrekkelijke prijs. Betaling volgens cadeaukaart. Erg makkelijk.
Zeer tevreden over het product.
Online voor 22.00 uur besteld is volgende dag in huis. Klopt!. Je kan de verzending bekijken en de chauffeur volgen. En wanneer , hoelaat het product wordt afgeleverd. Product goed en veilig verpakt. Geen beschadigingen aan de verpakking. 100% tevreden.
KlantenserviceIn de winkel kreeg ik te horen dat de monitors op voorraad waren. Ik kwam daar om er 1 op te hallen. Bleek dat er geen op voorraad was. Wel online nog te bestellen. Ik naar de klantenservice. Uitgelegd van hoe of wat. Deze man heeft mij zeer goed en prettig geholpen. Ik kocht een cadeuakaart. Deze man heeft voor mij online de monitor besteld en met de cadeaukaart betaald. Dus geen bankzaken. Wat ik prettig vind. Volgende dag zou het product worden afgeleved, wat ook gebeurt is. Vond het een hele goede , fijne en prettige service van die man. Ben hem dan ook heel erg dankbaar!
Wij hebben onze favoriete laptop snel gevonden op de website van Mediamarkt. De prijs was goed en de levering snel en correct. Dit is voor herhaling vatbaar.
VerzendingDe laptop was goed verpakt. Na controle waren we 100% tevreden.
Zaterdagmiddag statief besteld. Kwaliteit / prijs zeer tevreden over. Bestelling was makkelijk te doen via de mediamarkt pagina. Product zeer gebruiksvriendelijk.
VerzendingBestelling binnen drie dagen binnen in goede conditie en afgeleverd door post NL.
Beste prijs voor een game toetsenbord. Daarnaast uit voorraad leverbaar en dus de volgende dag netjes bezorgd! Super geregeld Media Markt.
simpleshopping.nl
Snel geleverd, de volgende dag in huis. Waar gemaakt wat ze beloven.
Het zou (voor veel mensen) handig zijn wanneer je kunt aangeven waar je zelf het pakket (in je eigen woonplaats) kan ophalen. Je bent niet altijd thuis en wilt ook niet graag dat het bij buren geleverd wordt. Wanneer dit kan is de service optimaal!
ik wist welk produkt ik wilde.
Dus in het zoekvak de type nummer ingevuld en gevonden.
Bestelpoces verliep daarna zonder problemen.
Werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang
Door de site heen navigeren is heel simpel, het bestel proces is eenvoudig en recht toe recht aan, geen poespas. Betaling kan snel en goed worden voldaan en een snelle levering!
VerzendingNetjes en goed verpakt ingeleverd. Mag wat minder suggestief over wat er in de verpakking zit.
Snel, efficient en makkelijk om mijn product te vinden en vervolgens te betalen via IDEAL
Verzending20:00 uur besteld en de volgende dag om 12:00 uur binnen. Leveringssnelheid is zeer goed!
KlantenserviceMakkelijk, vriendelijk, efficient vooral met de online chatmogelijkheid om vragen te stellen betreffende een product
Het was enorm makkelijk te bestellen, te betalen, en het was de volgende dag al hier. Ik kon er ook makkelijk mee werken. Beeldschone televisie.
VerzendingSuper fijne tv! Kijkt mooi, en het was super snel geleverd. Het was binnen een dag binnen! Ben meer dan tevreden.
Super, alles is gegaan volgens verwachting. Zowel de prijs en levering waren allemaal OK. Geen klachten.
snelle betaling en bezorging de volgende dag al in huis .supper snel in huis en kon het gelijk uit proberen
Verzendingzeer goed en nettjes op tijd af geleverd
Klantenservicestaan je vriedelijk en goed te woord
Ging allemaal heel soepel betalen en dag later om 1 uur binnen. En was goedkoper dan ergens anders.
VerzendingOm 1 uur al binnen en niks kapot of zo
KlantenserviceGaven een goed en uitgebreid antwoord
De bestelling was makkelijk te plaatsen.Ik kon het product makkelijk vinden.De juiste prijzen was volledig goed getoond.Ik vond dat ik makkelijk kon betalen.
VerzendingHet product was met zorg verpakt.