Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenHet bestellen ging erg gemakkelijk en na het bestellen op de hoogte gehouden per email.
VerzendingGoed ingepakt en snel geleverd.
Eerst even rondgekeken in de winkel, en toen op het gemak online besteld.
Makkelijk en liep als een trein.
In de avond besteld en om 11.00 uur s'morgens geleverd. Top
Prima website met goede informatie over het product, vergelijkingen en makkelijke manier van bestellen en betalen.
VerzendingPrima bezorging. Product keurig de volgende dag in goede beschermende verpakking bezorgd.
KlantenserviceZeer goede informatie verstrekking over bestelling product met cashback actie.
Werkte makkelijk. Betaling ging goed. Levering ging ook goed mooi optijd. Niks is beschadigt in de doos.
Klantenservicegoed geholpen. Ook met terug brengen en terug storten
Xbox one besteld en zeer snel zonder poespas in huis. Zeer goed aan te raden!
VerzendingLevering was prima op tijd, uitstekend!
KlantenserviceSnel antwoord op je vragen.
Ik had een telefoon besteld om 9 uur s avonds en had hem de volgende dag om 11 uur al in huis, terwijl er heel veel ijzel lag op de weg dat de scholen niet eens open waren. Heel erg bedankt !
Ik werd redelijk snel geholpen en kreeg goed uitgelegde antwoorden op mijn vragen.
In een paar klikken geselecteerd op de website besteld en betaald en via Post.nl de volgende dag afgeleverd
Verzendingprima via Post.nl incl. track & trace functionaliteit
Met nu meerdere bestellingen bij deze Ik ben toch niet Gek shop ben ik meer dan tevreden. Bestelling worden snel en volgens afspraak geleverd. Het bestelproces verloopt eenvoudig en snel.
VerzendingMijn laatste bestelling waren 3 Philips Hue lampen. De lampen waren onbeschadigd en netjes verpakt.
In de avond besteld, de volgende dag was de levering netjes op tijd in huis met PostNL.
Bestelling was zeer makkelijk te plaatsen. Producten waren makkelijk te vinden. En was snel bezorgd.
snel in huis, eenvoudig ideal,, eenvoudige navigatie naar gezochte producr, voldoende uitleg over product wordt gegeven
Verzendingerg goed verpakt met veel opblaasplastic
Goed assortiment, duidelijke website. Het is alleen een waardeloos systeem, dat wanneer je iets in je winkelwagentje plaatst, en iemand anders nèt de laatste pakt (die jij dus ook had), hij eruit gegooid wordt. Ik baalde dan ook flink, maar gelukkig heeft de winkel dit de volgende dag netjes opgelost. Ik ben zeer tevreden over mediamarkt, op dat ene puntje na.
VerzendingPakketjes komen ook altijd netjes op tijd en uitstekend ingepakt binnen.
KlantenserviceIk heb toevallig onlangs gebeld met een vraag over de klantenservice, die konden mij amper verder helpen. Ze hebben wèl naar het mediamarkt filiaal in de buurt gebeld voor me. Die mediamarkt heeft het uitstekend opgelost, ik was erg tevreden en zal dus ook met een gerust hart vaker blijven bestellen bij Media Markt.
Een van de goedkoopste aanbieders, en dat was snel gevonden. Overzichtelijke website en producten zijn eenvoudig besteld (zonder extra kosten). Klein detail: de optie "in winkelmand" stoppen en meteen doorwinkelen is niet aanwezig: na het klikken op bestellen ga je eerst naar je winkelmand, waarna je weer verder kunt.
VerzendingLevering was snel, zelfs iets sneller dan aangegeven. Bovendien waren de emails m.b.t. het bestelproces snel verzonden, wat altijd fijn is. Echter, er zou een optie moeten zijn om "zonder handtekening" te kunnen verzenden, zeker als het om "onbenullige" dingen gaat. Deze optie is er nu (volgens mij) niet.
Bestelling via internet ging prima. Het product zelf heb ik naar de Mediamarkt laten sturen en daar opgehaald.
KlantenserviceHet product zelf heb ik naar de Mediamarkt laten sturen en daar opgehaald. De klantvriendelijkheid is daar ver te zoeken: van de beveiliger tot aan de mensen bij de klantenservice. Chagrijnig, onduidelijk; er kon geen lachje van af.
Duidelijke website. Alles verloopt makkelijk van bestellen tot betalen. Zoals tegenwoordig toch wel zo'n beetje iedere website.
VerzendingMet de verzending is niets mis, hoewel het vreemd blijft dat wanneer ik ervoor moet tekenen, het pakket gewoon bij de buren afgeleverd wordt. Gelukkig hebben we een goede verstandhouding met de buren.
KlantenservicePS4 donderdag ontvangen. Op vrijdag reed ik alweer naar de dichtsbijzijnde MediaMarkt...PS4 helemaal vastgelopen met spel erin. Kansloos. En wat zegt de klantenservice?! We sturen het op en dat duurt maximaal 3 weken, maar u kunt het proces volgen middels een link. Als ik op die link klink....website under construction. Maar dat terzijde. Mijn 11 jarige heeft dik gespaard voor deze PS4. Vervolgens heeft zoonlief er hooguit 4 uur op gespeeld en is heel dat k apparaat gecrashed. In plaats van dat er gezegd wordt: alstublieft mevrouw, hier is een nieuwe, wordt ie opgestuurd! En dat terwijl zoonlief een heel gameweekend had ingepland. U begrijpt waarschijnlijk dat zoonlief zat te janken op de bank toen ik hem de klantenservice van MediaMarkt uit had gelegd. En dat terwijl er een andere klant met een kapotte autoradio van een paar tientjes gewoon een nieuwe mocht ontvangen!! Unbelievable! Was de PS4 een aantal maanden oud, dan begrijp ik het wel. Maar dit....Nee, dat is geen klantenservice. En dan te bedenken dat zo'n beetje alles in mijn huis wat een stekker heeft bij de MediaMarkt vandaan komt.
Savonds besteld slidings in huis top samenwerking met PostNL. De meerwaarde van de mediamarkt is groot, tevens het presentje wat is toegevoegd aan het pakketje.
Een jaar of twee geleden 1x niet zo blij met Mediamarkt maar dat hebben ze met deze bestelling zeker ongedaan gemaakt! Scherpe prijs en prompte levering, helemaal TOP!
Bestelling verliep goed. Kwam 1 dag later maar dat lag aan postnl. MM had het product op tijd verstuurd.
Makkelijk verzonden kon met track en trace het pakketje volgen. Met de Trust tytan 2.1 bluetooth ben ik erg tevreden!
VerzendingBezorging was 55 minuten te laat. Heb er de hele middag op gewacht. Als er meer bekend is over het pakketje dat die dag bezorgd zou worden (precieze aankomsttijd), zou dat perfect zijn. Pakketje in goede staat geleverd, niets over te klagen. Product werkt naar behoren!