Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenIk had op zondag avond een Samsung SSD besteld en maandag middag lag deze al op mijn bureau.
VerzendingSuper snel en goed veilig verpakt, maar een beetje jammer dat het in een doos zat waar er wel 30 of meer in hadden gekund.
Het product was makkelijk te vinden op de website. Ik kon het goed vergelijken met andere produkten
VerzendingHet product was binnen 1 dag geleverd via de post. Goed verpakt en snelle levering
KlantenserviceVoor het retourneren moest je dit via de website aangeven, binnen 2 uren zou je de retour etiketten ontvangen via de mail, die je dan kon uitprinten en het pakket terugsturen. De volgende dag had ik nog steeds geen mail ontvangen. Na een telefoontje met de klanten service (vriendelijke meneer) heb ik het adres ontvangen om naar te retourneren.
Helaas was het product in de winkel niet op voorraad (dit is me erg vaak voorgekomen). Wel erg vriendelijke en competente medewerkster. Heb het daarna online besteld, en de volgende dag in huis. Alles netjes, op tijd, en zoals beloofd. Het product bevalt verder ook prima, en voldoet aan alle verwachtingen !
KlantenserviceSoms moet je wat lang wachten, maar de dienstverlening is verder prima.
De bestelling duurde wat langer dan verwacht. Maar netjes afgeleverd keurig verpakt en van goede kwaliteit.
Verzendingvolgende dag afgeleverd zoals beloofd kwam niet uit de verf. Wel op tijd besteld.
Winkel : prima
Online bestellen : Slecht.
1) Ik stond op de productpagina voor de Xbox One met (tijdelijk) gratis 2e joystick. "die wil ik" denl ik. Ik gooi dat artikel dus in het mandje. Als ik dan de kleine lettertjes niet goed had gelezen dan had ik de 2e joystick NIET ontvangen. Ik moet dan apart die joystick opzoeken, deze ook in het mandje stoppen en dan pas vlak voor het afrekenen zie ik dat daarop 100% korting zal worden toegepast.
2) Ik krijg een dag later een afhaalbericht 'uw bestelling ligt klaar'. Het bijgevoegde document betreft alleen de joystick. Het bedrag is niet 0 euro, maar dik 50 euro. Het referentienummer verwijst wel naar de hele order, en niet naar het ene product. Je twijfelt dan of je bestelling wel goed is gegaan. Het lijkt me zeer eenvoudig om het afhaalbericht aan te passen met een opsomming van de gehele order en daarna een opsomming van de producten welke afgehaald kunnen worden. Het is niet heel erg duidelijk en ik ben voor de zekerheid toch maar even naar de MM gegaan om te horen of het goed zat. Het is goedgekomen, een dag later ontving ik wederom een afhaalbericht, nu voor de xbox zelf.
(Meerdere keren ervaren) : Je komt binnen. Er staan drie medewerkers. Mooi ! Je trekt een nummer. De eerste medewerker helpt een klant en verdwijnt daarna naar achteren. De tweede medewerker precies het zelfde. Dus daarna blijft er nog 1 medewerker over voor iets van 8 klanten. Ik stond beide keren 20-30 minuten te wachten. Maar goed, dat kan dan helaas een keer. Maar de hoeveelheid handelingen die ze moeten verrichten als je met je bestelbon en bestelnummer aankomt is voor mij onbegrijpelijk. Dat duurde iets van 6 minuten. Ik had niet het gevoel dat er iets aan de hand was maar dat dit normaal was. Ik had ook toch de tijd om het bij andere klanten te bekijken : de medewerkers (die overigens heel vriendelijk zijn) zijn meer met het pc-systeem bezig dan met de mensen. Je zou toch verwachten dat ze het bestelnummer invoeren of scannen, het systeem zegt "is betaald, is nog niet opgehaald", ze controleren mijn papier + legitimatie en halen het product op. Tijd voor enige optimalisatie, Mediamarkt.
Ik vind de site prima. Alles staat overzichtelijk. Daarbij spreken de prijzen me aan. Mijn printer was op voorraad en kon direct geleverd worden.
VerzendingDe printer zou volgens de track en trace informatie 's morgens geleverd worden. Daarvoor was iemand thuis gebleven. Er kwam van alles aan de deur, maar geen pakketdienst die een printer bracht. Uiteindelijk kwam de printer aan het einde van de dag. Dus wel op dezelfde dag, maar later dan aangegeven was.
De site is zeer overzichtelijk, waardoor het eenvoudig is om het juiste artikel uit te zoeken. Prijzen worden prima vermeld.
VerzendingDe gratis (!) levering was prima verzorgd en zeer op tijd. De (standaard Philips) verpakking natuurlijk prima!
Tablet was makkelijk te zoeken, vinden, bestellen en betalen. Bijbehorende actie van Samsung niet echt duidelijk te lezen, maar dit werd verholpen tijdens het gesprek via de (reeds automatisch gestarte) chat op de site.
VerzendingTablet is prima voor heel leuke prijs en als de cover met toetsenbord (van de hierbij horende actie) binnen is en ook goed werkt is het helemaal een superaanbieding.
Het artikel kon ik makkelijk vinden, ook kon ik goed bekijken wat het verschil was. De betaling ging via mijn bewindvoerder perfect geregeld allemaal. Snelle levering!
VerzendingDe bestelling werd snel en goed geleverd, enige niet prettige was de verzending, ik moest de hele dag thuis blijven zitten, gelukkig kwam de vervoerder 's morgens vroeg.
Het bestellen ging voorspoedig en zoals beloofd op tijd in huis! Zo is Media Markt altijd dicht bij huis! Top!
VerzendingHet leveren was ruim op tijd, alleen kreeg ik geen bevestigings e-mail wanneer het product was afgeleverd.
KlantenserviceBij deze bestelling geen gebruik gemaakt van de klantenservice.
Alles duidelijk. Drie mails ontvangen met orderverloop incl. model ontbinding koop. Betaling via Ideal. Prima.
VerzendingDoos om doos, paste precies. Levertijd volgens afspraak.
Overzichtelijke website, hele goeie deal en uitstekende service: heb een computerscherm gekocht. Top kwaliteit tegen een hele scherpe prijs.
VerzendingBinnen één dag thuis afgeleverd!
KlantenserviceSuper goede service
Korting werd niet berekend over wandbeugel en 2 tv's gekocht en maar 1 geleverd na 4 dagen. Nu nog afwachten wanneer de andere komt.
VerzendingZou dinsdag geleverd worden ging mis bij dynalogic toen werd het donderdag maar helaas geen 2 maar 1 tv. Kost vele telefoontjes dat online bestellen, ik had het beter kunnen gaan kopen in de winkel. Pff nu maar hopen dat de 2e tv snel geleverd wordt.
KlantenserviceKlantenservice is wel aardig, maar ik moet er achteraan blijven gaan. De korting is na mijn 2 e telefoontje geregeld nu nog wachten op de tv die niet geleverd is.
Duurt erg lang voordat ze weten wat er aan de hand is.
Ik heb onlangs een printer besteld bij Mediamarkt. De printer was voor een scherpe prijs te koop, zeer fijn dat het product de dag erna al geleverd werd. Helaas werd het product 2 uur later geleverd dan oorspronkelijk bedoelt, ik werd hier echter wel goed van op de hoogte gesteld door de koerier. Topservice!
Het bestelde produkt (airfryer XL) werd netjes geleverd, doos was onbeschadigd . het apparaat werkt goed
Verzendingde levering was zeer snel binnen, even snel/sneller dan we tot nu toe bij andere webshops ervaren hebben
Gewoon zoals het hoort, vlot en conform afspraak. Niets aan toe te voegen. Mediamarkt heeft het goed voor elkaar.
VerzendingVlotte levering, ondanks ijzel.
Na bestelling en even wachten werd de tv perfect afgeleverd. De hele reis van de tv was te volgen. Super georganiseerd
Ik heb mijn printer nog niet geinstalleerd;ik zou daar hulp bij krijgen,maar dat is weer 1 week uitgesteld.Bestelling 's avonds geplaatst,en de volgende dag werd hij bezorgd.uitstekend.
---
Ik heb nog geen klantenservice nodig gehad.De website gaf voldoende info.
Goede aanbieding en alles wat besteld is is ook bezorgd. Wel enige problemen in eerste instantie met het betalen van de bestelling. Ik denk dat dit Door de grote vraag kwam maar dit was niet helemaal duidelijk. Verder prima en snel geregeld.
VerzendingIn verband met grote vraag werd de levering van het product uitgesteld. Opzich logisch maar de communicatie hierover kon beter. Een status updaten van mijn bestelling op mijn online profiel bijvoorbeeld had een hoop vragen en onduidelijkheid weg genomen. Verder toen de bestelling eenmaal voor handen was ging de afhandeling wel soepel
KlantenserviceUiteindelijke antwoorden op mijn vragen werden wel gegeven. Ik merkte echter dat ook voor de klantenservice medewerker zelf dit niet altijd parate kennis was, hierdoor duurde het wel iets langer voor men er zelf uit was en ik mijn antwoord kreeg.
Was makkelijk te zoeken en te bestellen en op tijd geleverd meer mot dat nie zijn.