Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenHet is weer BTW weg er mee! actie bij MM. Dus ik zag mijn kans schoon voor een nieuwe telefoon. Een Nexus 5x 32GB. Deze was zeer aantrekkelijk geprijsd.
Snel naar de winkel. Maar helaas was deze niet meer op voorraad. Weer naar huis en en snel op internet besteld.
Ging moeizaam. Waarschijnlijk vanwege de drukte stonden de MM servers te stomen maar na een aantal pogingen toch gelukt.
Tot op heden (18 uur later) nog niks gehoord.
Ik ben op dit punt heel benieuwd hoe dit gaat aflopen en houd jullie op de hoogte.
__UPDATE 1__
Bellen duurt ook lang
Ook waarschijnlijk vanwege de drukte.
Nou MM voor jullie dit jaar dus geen surseance van betaling
Maar helaas ook niet duidelijk. Wel bevestigd dat ik mijn Nexus 5x krijg. Wanneer is lastig te zeggen. Zoals het nu lijkt binnen 4 werkdagen
__UPDATE 2__
Nou 4 dagen later is de status van in behandeling ook verdwenen.
Nog steeds geen pakketje
Straks maar opnieuw contact zoeken met MM.
Van de initiële levertijd van 1 tot 4 dgn zijn we nu naar 7 tot 9 dgn gegaan.
Volgens MM krijg deze week dus mijn Nexus 5x
We wachten het af. Ik ben heel benieuwd of ik inderdaad deze week mijn Nexus krijg. Vertrouwen wordt iets minder.
__UPDATE 3__
Zo plots ineens zonder beloofd mail verkeer heeft mijn order een nieuwe status "Uw bestelling wordt voorbereid voor verzending."
Duurt 5dgn ipv 1 tot 4 maar dan heb je ook wat
__UPDATE 4__
Na 10dgn ipv morgen in huis dan eindelijk mijn Nexus 5X
Bedankt MM voor de moeite.
Jongen in de winkel was erg klantvriendelijk en legde alles duidelijk uit.
"Als de BTW actie er niet was had ik de telefoon graag voor u besteld zodat u deze morgen kan afhalen"
Maar over de communicatie in het bestel proces op de website valt nog wel wat te zeggen. Geen enkel bericht tot op heden.
Straks maar even bellen met MM.
__UPDATE 1__
Niet duidelijk. Wel bevestigd dat ik mijn Nexus 5x krijg. Wanneer is lastig te zeggen.
__UPDATE 2__
Opnieuw gebeld.
Opnieuw een aardige dame aan de lijn die haar best probeert te doen.
Helaas niet helemaal het antwoord wat ik wilde horen.
Van de initiële levertijd van 1 tot 4 dgn zijn we nu naar 7 tot 9 dgn gegaan.
Volgens de mevrouw wordt ik hier vanaf vandaag van op de hoogte gehouden. En ik krijg deze week dus mijn Nexus 5x
Als ik een 0 kon zetten had ik die eropgezet. Met btw vrije dag is de prijs van tv 200 euro om hoog gegaan. Er wordt excuses aangeboden. Deze accepteer ik niet. Zij maken een fout met systeem en ik ben er de dupe van. Michel polak is de naam die stoer op de werkvloer deed en mij op een niet vriendelijke manier benadert. Hij bemoeit zich in mijn gesprek met een medewerker. Slechte zaak media markt Arnhem
3 keer telefonisch contact gehad met mm en 3 x minimaal 25 min in de wacht. Iedere keer beloven ze weer iets. Niemand laat iets van zich horen.
VerzendingProduct was niet op voorraad terwijl dat er wel bij stond, was een cadeautje. Elders besteld en binnen een dag binnen. Ik ga niet, omdat ze 3 euro goedkoper zijn bij deze zaak bestellen. Echt heel slecht..
KlantenserviceGeen enkele reactie todat je je kkacht op internet plaatst. Dan zijn ze er snel bij. Maar komen niet met een passende oplossing. Gesprekken zijn opgenomen en mail contact bij mm geregistreerd. Toch vind de mevrouw van klachten oplossing dat ik het moest doen met een excuses, want het was en gratis nr. Idd plus kosten van je mobiel. En de uren ergernis en stress.
Niet geleverd wat ik besteld had en vervolgens teruggestuurd.
Hierna kreeg ik slechts de helft van het door mij betaalde bedrag terug.
Contact gehad met klantenservice; zij zouden zo mogelijk binnen 24 uur bericht terugsturen; dit is al meer dan een week geleden!
Ik had 2 dezelfde USB-sticks besteld en kreeg 1 zo'n stick en een SD-kaartje!
KlantenserviceZelfs na meer dan een week geen bericht teruggekregen na contact!
Nog niet eerder bij de Media Markt besteld. Alles ging goed, het product vinden en bestellen
VerzendingBlij verrast dat het product eerder bezorgt werd dan wij hadden verwacht. Zaterdag middag bestellen en maandag in huis, netjes.
Bestellingen zijn snel geplaats en volgende dag al geleverd en alles snel op de ingelicht via email kan iedereen aanbevelen
KlantenserviceVoorraad indicatie op de website blijkt niet te kloppen. Na aankoop geen bevestiging dat het artikel klaar ligt ontvangen. Klantenservice is niet bereid om de actuele voorraad uit te zoeken. "je kunt er heen rijden" is de suggestie.
Zondag twee producten besteld. Door PostNL niet gelukt om beide maandag te bezorgen. Eentje zou dinsdag komen maar kregen van PostNL bericht dat we niet thuis waren, bezorger is niet eens langs geweest. Ook géén kaartje in brievenbus hiervan. PostNL word steeds slechter. Raad MediaMarkt aan PostNL niet meer te gebruiken maar een betrouwbare vervoerder.
VerzendingGoed en degelijk verpakt. Helaas slechte vervoerder PostNL door MediaMarkt gebruikt.
Installatie ging gemakkelijk.Mooi ontwerp.Verwacht er veel van.Copieren en scannen is gemakkelijk.Denk dat het een goed product is.
Verzending's avonds besteld;de volgende dag geleverd.
KlantenserviceIk heb geen klantenservice nodig gehad.Info op website plus instructieboekje is voldoende.
De bestelling via de website verliep soepel, inclusief betaling. Bevestiging per mail kan wel iets sneller, dit kan maximaal 2uur duren.
VerzendingPrecies binnen het aangegeven tijdvak.
De website is helder en eenvoudig in gebruik. Het door ons gewenste product was snel gevonden.
goede site, goedkoopste, en snel bezorgd, goed verpakte epson XP-432 printer.
ook nog mey payback-actie
binnen 48 uur gratis bezorgd met track&trace
KlantenserviceWebsite is zo goed dat contact niet nodig is.
Duidelijke site, snelle levering artikel makkelijk te installeren en werkt goed kortom ik ben dik tevreden
VerzendingS avonds bestelt, volgende middag geleverd
Ondertussen een hele normale actie: bestellen via internet en betalen met iDeal. Het werkt zoals we gewend zijn. Niets bijzonders, tot nu toe...
VerzendingNa een paar dagen ontvingen we een e-mail dat het product bij de lokale MediaMarkt op te halen is. Wat dan echter opvalt, is dat je je bij de klantenservice moet vervoegen. Daar moet je een kaartje trekken en kom je met gelijke prioriteit in de grote rij van wachtenden met allerlei klachten en storingen. De afhandeltijd van zulke gevallen is beduidend langer dan simpel een besteld en reeds betaald product ophalen. Deze zinloze wachtsessie (24 minuten!) is onnodig, waardoor het voordeel van internet bestellen teniet gedaan wordt...
Oplossingsvoorstel: De internetbestellingen zouden er met hoge prioriteit tussendoor moeten kunnen...
Eenvoudig via overzichtelijke webshop besteld.
Kreeg tijdens mijn bezoek aan de webshop direct een chat aangeboden met een medewerker. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt, omdat bepaalde informatie niet online terug te vinden is. De medewerker van Media Markt heeft me snel het juiste antwoord kunnen geven, zodat ik direct kon bestellen.
Het product was helaas niet op voorraad in de vestiging. Ik heb het laten bezorgen bij de vestiging in de buurt, dat scheelt ook weer verzendkosten.
KlantenserviceDe chatfunctie, eerder genoemd onder 'korte toelichting', biedt echt meerwaarde ten opzichte van concurrenten die dat niet aanbieden.
Bestelling plaatsen gaat super makkelijk. Weet wat me te wachten staat en de levering is binnen 24 uur. Top!
VerzendingBinnen 24 uur in huis. Niks aan op te merken.
Zeer tevreden met de producten. Prijs kwaliteit zeer goed en makkelijk te bedienen leuk designe
VerzendingZeer snel geleverd
De prijs -kwaliteit verhouding van de artikelen is prima. En de bestelling ging makkelijk en vlot .
Verzendingik heb zaterdags besteld en maandagochtend is het geleverd, dus snel.
Media Markt bood GTA 5 (PS4) aan tegen een scherpe prijs. Zondag besteld en op maandag geleverd . Snelle en duidelijke reactie´s via mail over betaling en tracking. Ik ben erg tevreden!
De webshop is makkelijk en inzichtelijk!
Alles is goed te vinden.
Zeer goede webshop en winkel waar ik altijd met veel plezier mijn bestellingen plaats.
En.... NIET te vergeten: Uitstekende prijzen!!
Zeer snelle en goede levering!
Zeer tevreden!