Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenTijdens de BTW - vrije dagen ( helaas geen 21%,maar 17% btw korting) een LG wasmachine besteld.......nu zijn we drie weken en een paar mails verder ,maar nog steeds geen wasmachine... We bestaan uit een gezin van vijf,mijn wasmachine was overleden en het kwam mooi uit dat het samen viel met de zogenoemde 'actie'...maar als we geweten hadden dat het zo lang ging duren! Buitensporig....geprobeerd te bellen, hang nu alweer 25 minuten aan het 'lijntje'....
Tussendoor is er opgenomen bij mediamarkt,excuus gemaakt, maar wat 'koop'je ervoor...Weer in de wacht gezet, ze gaat navraag doen,want er staat niks in de computer.....
'Mag ik u nog even in de wacht zetten?' tuuuuurlijk!
nou je raad het al, we weten de exacte datum nog niet...blablabla....dus voor jan doedel gebeld....hij word zeker te weten geleverd, ja daar heb kan je wat mee.
Hij is bij een ander bedrijf in de aanbieding dus tabee met de mediamarkt,waardeloze service,niks van het alles kunnen waarmaken. Dit was de laatste keer dat we daar ooit wat besteld hebben!
Na drie weken nog niet geleverd, terwijl ze 4 a 5 werdagen beloofd hadden
KlantenserviceKreeg ze aldoor niet te pakken,via mail niet op de hoogte van status bestelling gehouden worden,uiteindelijk ze te pakken gekregen na weer 25 min in de wacht...konden ze me na 3 weken nog niks vertellen...
In november een bestelling geplaatst van een artikel dat op voorraad was en de volgende dag geleverd zou worden. Die afspraak werd niet nagekomen. Enkele dagen later bleek dat het helemaal niet leverbaar was. Men bood - zonder terugbetaling - een veel goedkoper vervangend artikel aan. Natuurlijk geweigerd, overeenkomst direct ontbonden en terugbetaling gevorderd. Dat is - tot op heden - nooit gebeurd. Gelukkig met credit card betaald en transactie betwist. Dat onderzoek loopt nog.
Tot mijn verbazing leverde Media Markt ongevraagd, ruim een maand na de order, alsnog het artikel. Toen de koopovereenkomst dus al lang was ontbonden, via diverse wegen. E-mail, thuiswinkel.nl, credit card maatschappij, online formulier op website MM.
Natuurlijk direct teruggestuurd. Zelfs een automatische credit nota ontvangen. Maar ondanks dat is er niet terugbetaald en ging MM zelfs in beroep tegen de betwiste credit card transactie, ruim nadat de teruggestuurde zending was ontvangen.
Men neemt het niet zo nauw met service, naleving van de wet of simpelweg de waarheid. Zeer slechte ervaring, nu drie maanden na data is de zaak nog niet afgewikkeld. De betwiste transactie is nog in behandeling en MM zelf heeft in ieder geval nog niet terugbetaald.
Beloofde levertijd niet nagekomen. Ruim een maand later toch nog plots een doos op de stoep, terwijl de overeenkomst al lang was ontbonden.
KlantenservicePer e-mail is men onbereikbaar. Telefonisch ben ik zeer onbeschoft te woord gestaan. Gemaakte afspraken zijn niet nagekomen. Zelfs een klacht via thuiswinkel.org wordt simpelweg genegeerd, ondanks herhaalde oproepen van thuiswinkel.org aan MM om contact met mij op te nemen.
Mijn vaatwasser ging kapot, dus 28-1 maar een nieuwe besteld. Bij de mediamarkt stond er 4-5 dagen levertijd. Het was toevallig ook btw actie.
Na de bestelling gedaan te hebben en al te hebben betaald krijg ik een mail met aanvullende voorwaarden. Onzin natuurlijk want met zoiets moet je komen voordat de koop gesloten is. Daar heb ik dus niets mee te maken.
In die aanvullende voorwaarden staat ook dat het langer kan duren vanwege hun actie. Wederom had dat dan gewoon gemeld mogen worden voor de koop gesloten is.
5-2 nog niets, dus vraag ik om info via hun website. De reactie die ik krijg is dat het erg druk is en het wel 5 dagen kan duren voor ik antwoord krijg.
9-2 maar een half uur aan de telefoon gehangen om iemand aan de lijn te krijgen. Nou, de vaatwasser was momenteel niet op voorraad en wanneer er weer wel voorraad kwam dat kon ze niet zien maar daar kon wel weer contact over opgenomen met me door een andere afdeling. Na de vraag hoe lang dat duurde was het antwoord 1-2 dagen.
Toen stelde ik de vraag hoe groot de kans was dat de vaatwasser nog deze week geverd zou worden. Het antwoord was "erg klein".
Toen maar overgegaan tot annulering, gelukkig kunnen ze wel snel geld terugstorten.
Na de annulering bij Bemmel en Kroon besteld voor 3 tientjes meer en de volgende dag direct geleverd.
De Mediamarkt mag eens wat beter leren communiceren! Levertijden op een website zetten die bij voorbaat al niet gehaald gaan worden is gewoon misleiding!
Ik koop nooit meer iets bij ze als ik het niet direct mee kan nemen.
Producten waren zoals aangegeven. De levering was optijd. De website was duidelijk en overzichtelijk waardoor de betaling soepel verliep
VerzendingHet product werd optijd gebracht en de bezorger was erg vriendelijk.
Product was in de aanbieding, maar niet voorradig, werd voor de aanbieding prijs geleverd zodra het weer beschikbaar was
VerzendingSnel geleverd, Enige is dat Mediamarkt de pakbon rechtstreeks op de HP doos plakt. Dit heeft 3 nadelen. 1, minder goede bescherming. De HP doos is gemaakt om bescherming te bieden bij vervoer in pallets en in de winkel en niet tegen het rondgooien door pakketbezorgers. 2, Bij eventueel retourneren zit je nu met een doos met een hoop stickers er op en ook de pakketbezorger heeft er voor het gemak met stift op geschreven. 3, Iedereen ziet wat er in de doos zit en toen ik die van mij bij het postNL afhaal punt bij de AH kwam afhalen stond er een mooie HP 17” i7 Skylake op me te wachten boven op de kast in de winkel. Even een aparte doos er om heen kan een hoop ellende besparen.
Klantenserviceuiteindelijk voldeed het product niet en is de notebook zonder problemen terug genomen, ook al was hij open geweest
De Media Markt webshop is in principe prima. Vrij overzichtelijk vaak goede prijzen en snelle afhandeling. Over de service en regels in de winkels heb ik wel wat twijfels
VerzendingIk heb een TV gekocht. Hier werd een sticker op de TV doos geplakt en direct zonder 2e doos eromheen verzonden. Ik begrijp de keuze al zou ik het wel fijn hebben gevonden als mijn TV goed werd beschermd.
KlantenserviceDe webshop heeft een prima klantenservice. Nooit echt problemen mee gehad. De winkel medewerkers waren helaas matig
Vinden en bestellen verliep probleemloos. Tijdens bestelling en bevestigingsmail werd een levertijd aangegeven van 1-4 dagen.
VerzendingHet is nu 15 dagen verder en geen enkel teken van leven van Mediamarkt. Geen mail met reden van vertraging ontvangen.
KlantenserviceVandaag maar eens gebeld. Ruim een uur in de wacht gestaan. Wat is dit voor service? Het is 2016 mensen. Kreeg uiteindelijk een medewerker aan de lijn. Die maakte weliswaar excuses vanwege de drukte. Maar daar schiet ik niets mee op. Media markt dient zijn zaakjes op orde te hebben. en bijv extra medewerkers in te zetten als het druk is.. Verder zou het netjes zijn, wanneer er vertraging optreedt, de klant per mail op de hoogte te houden over het verloop van het verzendproces.
Dit is de laatste keer dat ik nog iets bij Mediamarkt aanschaf. Ik ben toch niet gek.............
Vaak zeer lage prijzen. Groot concern, durf ik wel te bestellen. Ben nog nooit in de winkels geweest.
Besteld en vooruitbetaald via de website met iDeal om op te halen in de winkel. Scheelde mij weer een belletje met de ABN om daglimiet te verhogen ivm hoge prijs van iPad Pro.
VerzendingHet lag klaar bij de servicebalie waar ik het direct kon oppikken.
KlantenserviceEen lange rij bij de servicebalie waar alle verschillende klachten, retouren, afhalen, BTW bonnen en andere zaken moeten worden geregeld en slechts 1 persoon die alles moet afhandelen. In totaal ruim 35 minuten moeten wachten op een doordeweekse dag (op een zaterdag/zondag kan ik me er nog iets bij indenken).
Ik heb Mediamarkt jarenlang links laten liggen vanwege slechte ervaringen in het verleden. Met name de deskundigheid en slechte bereikbaarheid van het personeel. Enkele maanden geleden zag ik een smartphone in de aanbieding. Toch maar filiaal Heerlen bezocht. Was zeer verrast door de vriendelijkheid, voorkomendheid en deskundigheid van het personeel. Heb dat ook tegen de twee medewerkers verteld. Twee weken geleden op zoek naar een nieuwe camera. Ik moest in Utrecht op aansluiting met de trein wachten. Mediamarkt bezocht om me te oriënteren. Alweer blij verrast. Onafhankelijk van elkaar door twee medewerkers geholpen. Beiden prima. Goede adviezen. Voldoende stof tot nadenken, thuis. Omdat een actie verliep moest ik snel beslissen. De camera was toen al niet meer in Limburg voorhanden. Via de webshop besteld en de volgende dag in huis!!! Tevreden klant!. Enige twee minpuntjes: 1. onvoldoende informatie over de handelwijze bij de kortingsactie van Sony. Daardoor was ik bijna te laat!! 2. slechte bereikbaarheid telefonische klantenservice.
VerzendingSnelle levering. 's Avonds besteld. Volgende dag afgeleverd
KlantenserviceDrie maal klantenservice geprobeerd te bellen. Telkens niet gelukt!!! "Bel op een ander tijdstip"
Product informatiewas helder. Goedkoop in prijs en direct te leveren. Blij met mijn nieuwe aankoop
VerzendingSnel, in goede staat ook ontvangen
Twee keer opnieuw doorverwezen naar een collega, geen onderlinge communicatie. Wilde een laptop bestellen van de webshop en ophalen in een winkel, moest cadeaubonnen kopen en dan bestellen. Omslachtig systeem en weinig behulpzaam personeel.
KlantenserviceMensen weten op de computer afdeling nauwelijks waar ze het over hebben. Procedures al gauw te moeilijk.
Het door mij gewenste product was niet op voorraad in de regionale Mediamarkt, maar door gratis lid te worden van de Media Markt Club werd het artikel zonder verzendkosten thuis bezorgd.
Bestelprocedure en bezorgingsinformatie evenals eerder prima in orde.
Levering van het product de volgende dag in originele fabrieksverpakking met daaromheen nog extra een Media Markt doos.
Fast, trustable and it sent like what it promises. the price is pretty good as well
TV en Chromecast besteld op 31-1-16, geselecteerd om beide producten samen te leveren. Chromecast maandag ontvangen, en TV nog steeds niet binnen. Dag van aankoop stond dat het 4-5 dagen geleverd wordt, nu nog steeds hetzelfde op mijn bestellingen. Terwijl het beide keren op voorraad was! Ik probeer mm klantenservice te bellen, gisteren 40 minuten aan de lijn, niemand geantwoord, vandaag 30 minuten aan de lijn, niemand geantwoord, op twitter de hele tijd PM en tweets opsturen, geen reactie op mij, en nu probeer ik te bellen en zegt een automatische toon, bedankt voor het bellen, probeer het op een later tijdstip nog een keer. Absoluut niet tevreden met hun klantenservice, altijd al slecht geweest.
VerzendingIk selecteerde "samen leveren wanneer alles op voorraad zou zijn" en kreeg mijn chromecast al op maandag en mijn tv is nog steeds niet binnen!
KlantenserviceIk probeer ze te bellen, al bijna 1 uur en 10 minuten gewacht en geen medewerker aan de lijn gekregen! Ook op twitter antwoorden ze niet op mijn vragen.
TV online besteld tijens de BTW dagen. Heb een account op de website dus een bestelling is met een paar klikken gedaan.
VerzendingTV werd via een koeriersdienst afgeleverd. Netjes voortgangsmailtje van gehad. Prima voor elkaar.
Great store, fast delivery, good products and very nice service all around. Highly recommend it
Contactformulier ingevuld, er wordt geen reactie op ondernomen. Slechte communicatie op de website oa ook over de BTW actie.
KlantenserviceLange wachttijd bij bellen, ruim 1/2 uur. Daarna vriendelijk te woord gestaan maar geen oplossing. Dame kon niets toevoegen.
Op de site wordt een goed overzicht gegeven van het assortiment, bestellen en online betalen gaat makkelijk. Ik vergelijk Media Markt wel altijd met andere aanbieders, want ze zijn niet altijd de goedkoopste.
VerzendingAl mijn bestelde producten zijn in goede staat afgeleverd binnen het gestelde termijn. Tot nu toe ook elke keer vriendelijke bezorgers gehad, die zorgzaam met de producten omging, en ook de optie om witgoed aan te laten sluiten is erg handig.
KlantenserviceKlantenserice wat matig. Ik had online één bestelling geplaatst (wasmachine en lekbak), alleen was er niet één levering. Wasmachine werd eerder bezorgd en aangesloten (Extra Witgoed Service à €15), en de lekbak wel dezelfde dag, alleen in de middag via 'n reguliere dienst van Post.nl. Erg onhandig. Klantenservice gebeld waarbij de vriendelijke medewerkster zelf 'n coulance voorstelde van terugstorting van de Extra Witgoed fee, maar na 2x contact via Klantenservice, toch niet gekregen, zonder 'n duidelijke opgave van reden. Ook mijn voorstel om op de site nadrukkelijk aan te geven dat de aanschaf van witgoed in combinatie met accessoires in één bestelling, niet altijd één levering hoeft te betekenen, daar werd niks mee gedaan. Vind ik erg jammer, want daarmee benadeel je als grote (internet) aanbieder wel je klanten.
Geprofiteerd van de BTW actie, Zeer goede en nette afhandeling. Netjes verpakt en geen problemen ervaren.
VerzendingVanwege de BTW actie duurde de afhandeling wat langer dan normaal. Van te voren werd ik hier netjes over geïnformeerd dus verder geen probleem.