Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenBesteld en vooruitbetaald via de website met iDeal om op te halen in de winkel. Scheelde mij weer een belletje met de ABN om daglimiet te verhogen ivm hoge prijs van iPad Pro.
VerzendingHet lag klaar bij de servicebalie waar ik het direct kon oppikken.
KlantenserviceEen lange rij bij de servicebalie waar alle verschillende klachten, retouren, afhalen, BTW bonnen en andere zaken moeten worden geregeld en slechts 1 persoon die alles moet afhandelen. In totaal ruim 35 minuten moeten wachten op een doordeweekse dag (op een zaterdag/zondag kan ik me er nog iets bij indenken).
Ik heb Mediamarkt jarenlang links laten liggen vanwege slechte ervaringen in het verleden. Met name de deskundigheid en slechte bereikbaarheid van het personeel. Enkele maanden geleden zag ik een smartphone in de aanbieding. Toch maar filiaal Heerlen bezocht. Was zeer verrast door de vriendelijkheid, voorkomendheid en deskundigheid van het personeel. Heb dat ook tegen de twee medewerkers verteld. Twee weken geleden op zoek naar een nieuwe camera. Ik moest in Utrecht op aansluiting met de trein wachten. Mediamarkt bezocht om me te oriënteren. Alweer blij verrast. Onafhankelijk van elkaar door twee medewerkers geholpen. Beiden prima. Goede adviezen. Voldoende stof tot nadenken, thuis. Omdat een actie verliep moest ik snel beslissen. De camera was toen al niet meer in Limburg voorhanden. Via de webshop besteld en de volgende dag in huis!!! Tevreden klant!. Enige twee minpuntjes: 1. onvoldoende informatie over de handelwijze bij de kortingsactie van Sony. Daardoor was ik bijna te laat!! 2. slechte bereikbaarheid telefonische klantenservice.
VerzendingSnelle levering. 's Avonds besteld. Volgende dag afgeleverd
KlantenserviceDrie maal klantenservice geprobeerd te bellen. Telkens niet gelukt!!! "Bel op een ander tijdstip"
Product informatiewas helder. Goedkoop in prijs en direct te leveren. Blij met mijn nieuwe aankoop
VerzendingSnel, in goede staat ook ontvangen
Twee keer opnieuw doorverwezen naar een collega, geen onderlinge communicatie. Wilde een laptop bestellen van de webshop en ophalen in een winkel, moest cadeaubonnen kopen en dan bestellen. Omslachtig systeem en weinig behulpzaam personeel.
KlantenserviceMensen weten op de computer afdeling nauwelijks waar ze het over hebben. Procedures al gauw te moeilijk.
Het door mij gewenste product was niet op voorraad in de regionale Mediamarkt, maar door gratis lid te worden van de Media Markt Club werd het artikel zonder verzendkosten thuis bezorgd.
Bestelprocedure en bezorgingsinformatie evenals eerder prima in orde.
Levering van het product de volgende dag in originele fabrieksverpakking met daaromheen nog extra een Media Markt doos.
Fast, trustable and it sent like what it promises. the price is pretty good as well
TV en Chromecast besteld op 31-1-16, geselecteerd om beide producten samen te leveren. Chromecast maandag ontvangen, en TV nog steeds niet binnen. Dag van aankoop stond dat het 4-5 dagen geleverd wordt, nu nog steeds hetzelfde op mijn bestellingen. Terwijl het beide keren op voorraad was! Ik probeer mm klantenservice te bellen, gisteren 40 minuten aan de lijn, niemand geantwoord, vandaag 30 minuten aan de lijn, niemand geantwoord, op twitter de hele tijd PM en tweets opsturen, geen reactie op mij, en nu probeer ik te bellen en zegt een automatische toon, bedankt voor het bellen, probeer het op een later tijdstip nog een keer. Absoluut niet tevreden met hun klantenservice, altijd al slecht geweest.
VerzendingIk selecteerde "samen leveren wanneer alles op voorraad zou zijn" en kreeg mijn chromecast al op maandag en mijn tv is nog steeds niet binnen!
KlantenserviceIk probeer ze te bellen, al bijna 1 uur en 10 minuten gewacht en geen medewerker aan de lijn gekregen! Ook op twitter antwoorden ze niet op mijn vragen.
TV online besteld tijens de BTW dagen. Heb een account op de website dus een bestelling is met een paar klikken gedaan.
VerzendingTV werd via een koeriersdienst afgeleverd. Netjes voortgangsmailtje van gehad. Prima voor elkaar.
Great store, fast delivery, good products and very nice service all around. Highly recommend it
Contactformulier ingevuld, er wordt geen reactie op ondernomen. Slechte communicatie op de website oa ook over de BTW actie.
KlantenserviceLange wachttijd bij bellen, ruim 1/2 uur. Daarna vriendelijk te woord gestaan maar geen oplossing. Dame kon niets toevoegen.
Op de site wordt een goed overzicht gegeven van het assortiment, bestellen en online betalen gaat makkelijk. Ik vergelijk Media Markt wel altijd met andere aanbieders, want ze zijn niet altijd de goedkoopste.
VerzendingAl mijn bestelde producten zijn in goede staat afgeleverd binnen het gestelde termijn. Tot nu toe ook elke keer vriendelijke bezorgers gehad, die zorgzaam met de producten omging, en ook de optie om witgoed aan te laten sluiten is erg handig.
KlantenserviceKlantenserice wat matig. Ik had online één bestelling geplaatst (wasmachine en lekbak), alleen was er niet één levering. Wasmachine werd eerder bezorgd en aangesloten (Extra Witgoed Service à €15), en de lekbak wel dezelfde dag, alleen in de middag via 'n reguliere dienst van Post.nl. Erg onhandig. Klantenservice gebeld waarbij de vriendelijke medewerkster zelf 'n coulance voorstelde van terugstorting van de Extra Witgoed fee, maar na 2x contact via Klantenservice, toch niet gekregen, zonder 'n duidelijke opgave van reden. Ook mijn voorstel om op de site nadrukkelijk aan te geven dat de aanschaf van witgoed in combinatie met accessoires in één bestelling, niet altijd één levering hoeft te betekenen, daar werd niks mee gedaan. Vind ik erg jammer, want daarmee benadeel je als grote (internet) aanbieder wel je klanten.
Geprofiteerd van de BTW actie, Zeer goede en nette afhandeling. Netjes verpakt en geen problemen ervaren.
VerzendingVanwege de BTW actie duurde de afhandeling wat langer dan normaal. Van te voren werd ik hier netjes over geïnformeerd dus verder geen probleem.
Bij elk product word een duidelijke beschrijving van het product weergegeven en ook de productspecificaties. Bestelling doen is makkelijk en snel.
VerzendingAltijd de volgende dag binnen en ook geen extra kosten.
KlantenserviceWord altijd wel geholpen en gekeken naar mijn producten.
Omdat het model niet bij Blokker in het assortiment zat moest ik van mijn vrouw uitwijken naar MM
KlantenserviceDoordat de KS van MM Zoetermeer zo slecht is zoek ik mijn heil liever ergens anders!
Prima site, duidelijk en makkelijk door te komen. Goede afbeeldingen met voldoende informatie. Ook na een account te hebben aangemaakt kun je jou kassa bon opvragen!
VerzendingZe zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen, Da's wel zo fijn.
KlantenserviceOndanks dat het op de site staat toch nog ff gebeld. Maar daar werd bevestigd wat er op de site staat.
Het proces verliep zoals een aankoop via een webshop hoort te verlopen, gewoon normaal dus
VerzendingHet artikel werd goed verpakt en zonder vertraging geleverd.
KlantenserviceIk heb bij de klantenservice een klacht ingediend: twee keer telefonisch en twee keer per mail. Tijdens het telefonisch contact gaf de medewerkster mij gelijk,, maar binnen een half uur na mijn telefoontje, zag ik dat de website snel was gewijzigd, waarmee Media Markt dacht het mij onmogelijk te maken om mijn rechten langer te doen gelden. Op mijn mailcontact kreeg ik alleen standaardantwoorden die nergens op sloegen. Ik ben daardoor flink teleurgesteld geraakt in de klantonvriendelijke, onprofessionele en onwettige praktijken van de mediamarkt. Dat had ik niet verwacht van dit concern. Als een bevredigende reactie uitblijft, zal ik er werk van maken
Website werkt goed. Product makkelijk te vinden. Afhandeling (in winkelwagen plaatsen) en betalen verloopt vlot en veilig.
VerzendingProduct netjes verpakt, Volgende dag bezorgd op de Mediamarktvestiging, conform de afspraak.
Besteld en de volgende dag geleverd, goed verpakt en snel ik zal er zeker meer gaan bestellen.
VerzendingErg snel geleverd en was goed verpakt.
Duidelijke site en makkelijk om producten te bestellen en betalen. Ik koop liever in de winkel maar online is ook een uitkomst in bepaalde situaties.
VerzendingSnelle en correcte levering en goed verpakt.
KlantenserviceNikon camera online gekocht ipv in de winkel ivm rugklachten. Snelle correcte levering. Na 1 week was er de btw actie. Terug gegaan naar de winkel en de situatie uitgelegd en omdat wij altijd daar onze spullen kopen kregen wij het verschil terug betaald. Dit is niet de normale gang van zaken maar omdat wij vaste klanten zijn werd dit geregeld. Top service van de Mediamarkt op Ekkersrijt ontzettend bedankt.
Niets op aan te merken eigenlijk. Niet altijd de goedkoopste maar met de BTW actie natuurlijk even mee kunnen profiteren.
VerzendingSnel binnen