Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenIk kon gemakkelijk bestellen. Ik heb ook al vaker bij mediamarkt besteld en vind het altijd een erg fijne winkel!!
VerzendingIk bestelde mijn product op zondag middag om 4 uur en op maandag ochtend 10 uur werd het al geleverd!! Heel blij mee!!
Gemakkelijk toegankelijk, snel besteld en geleverd! Buiten de regeltjes opgesteld wordt het allemaal wel snel ingewikkeld, maar dat is daar even rekening mee houden.
VerzendingVan de tien keer gaat en 1 x mis, kan natuurlijk altijd.
KlantenserviceNiet onaardig, maar als je ze nodig hebt is het meestal omdat er iets speelt. De bewegingsvrijheid van de medewerkers is minimaal en bijzonder strikt kader.
Het proces tot de betaling is kort omdat de laptop direct na bestelling moet worden betaald. Maar dit is goed verlopen.
VerzendingAlle verpakkingen waren open geweest. Zeer vreemd als je een nieuwe laptop koopt. De laptop werd wel snel geleverd
Alles producten ik heb besteld zijn perfect en ik heb zijn gekrefen de volgende dag.
Artikel snel te vinden en eenvoudig te vergelijken.
Bestelling gemakkelijk te plaatsen en te betalen.
Geen verzending, maar opgehaald. Bij klantenservice snel geholpen ondanks drukte.
Snel, makkelijk en duidelijk. Ik kon zelfs mijn bij MM gewonnen Cadeaukaart inwisselen. Enigste puntje was dat de gekochte BluRay-speler zo'n ukkepuk is, maar is verder niet belangrijk voor de goede werking ervan.
bestelling eenvoudig; snelle levering; website werkt niet optimaal (retourformulier verzenknop werkt niet) op vraag via website wordt niet snel genoeg(na 4 werkdagen wachten was ik het zat; retourtermijn is nl 2 weken); telefonisch via klantenservice wel goed geholpen.
Klantenservicevia website geen reactie na 4 (werk)dagen (duurt m.i. te lang) telefonische klantenservice wel goed.
Mediamarkt is een prettig winkel veel ruimte met een grote assortiment en vriendelijk medewerkers die graag willen hulpen,de prijzen zijn redelijk goed en garandeerde beste prijzen in vergelijk met andere
VerzendingDe levering tijd is prima zoals beloofd na een dag van bestelling
KlantenserviceGoed maar niet prima want er zijn altijd druk en weinig personeel en wat mij betreft erg lastig en slecht dat een computer og mobiel niet kunnen omruilen of retourneren ook of na een uur in het geval de doos is geopend ondanks de product zelf niet gebruikt zijn.
Tijdens de BTW actie meerdere artikelen aangeschaft. De kleine artikelen werden eerder verzonden dan de grote, want bij deze moet iemand thuis aanwezig zijn.
VerzendingHet enige minpunt wat ik kon vinden is dat ik een mail ontving om 20.22 om de afleverdatum aan te geven en die voor 22.30 ingevuld moest zijn. Dit lijkt me wel erg kort, maar gelukkig let ik op.
Alle pakjes zaten in een ander doosje, dit kan ook gecombineerd worden in mijn ogen.
Mailen met de Mediamarkt is bijna geen optie, nooit geen antwoord ontvangen. Ook is de site van de klantenservice ontzettend traag en tot slot duurt het even voordat je een zeer vriendelijke medewerker te pakken krijgt met de telefoon. Die je vervolgens wel graag en snel helpt
Normaal gesproken kost het geen enkele moeite om iets bij de webshop van MediaMarkt te bestellen. Vangwege de jaarlijkse BTW-actie was het echter zodanig druk dat ik er 71 minuten over heb gedaan om van mijn winkelwagen ook daadwerkelijk een betaalde bestelling te maken. Daarom geen "uitstekende" beoordeling.
VerzendingOok hier kies ik voor "goed". De bestelde producten zijn netjes geleverd, maar het duurde wel erg lang voordat alles in huis was. Wederom een uitwas van de BTW-actie, maar wie dit al maanden van te voren plant en al jaren dezelfde actie houdt, had hier toch qua logistiek wat beter moeten scoren. Dat neemt niet weg dat alles in prima conditie is aangekomen.
KlantenserviceDe enige keer dat ik ze nodig had, waren ze telefonisch niet bereikbaar.
Goede winkel, ik kon de speakers die ik heb gekocht eerst testen en het bestellen was makkelijk en zo gedaan.
VerzendingHet product werd een dag nadat ik hem besteld had geleverd en hij was in goede staat aangekomen.
Webshop is niet de meest overzichtelijke die ik ooit heb gezien, maar al een stuk beter dan in het begin.
Problemen met de verzending door een storing in de webwinkel (3 dagen lang), maar geen verontschuldiging. Klantenservice was onbereikbaar (>20 minuten wachttijd, geen antwoord op mail).
In de winkel wilden ze er niet echt wat over zeggen.
Overal een slechte ervaring: levertijd te lang, niet behulpzaam in de winkel en klantenservice onbereikbaar. Volgende keer voor 10 euro meer weer bestellen bij Coolblue.
Laatste bestelling helaas slechte ervaring, op zondag besteld met 1 tot 2 werkdagen levertijd in de vestiging. Op maandag mailtje dat de website een storing had, dinsdag opnieuw een orderbevestiging en op woensdag opnieuw een mail dat er storing was. Verder niet echt een indicatie wanneer die wel zou komen.
Op Donderdag werden de producten eindelijk verstuurd, maar geen track & trace oid. Vrijdag een mailtje ontvangen dat het product in de vestiging was.
2 keer geprobeerd te bellen, beide keren een melding dat de wachttijd >10 minuten was. Ruim 20 minuten in de wachtrij gewacht maar nog steeds niemand.
Via de mail geprobeerd contact op te nemen, tot op heden (ruim 1 week later) nog geen reactie mogen ontvangen. Bevestigingsmail van ontvangst is wel aangekomen.
Tijdens de BTW - vrije dagen ( helaas geen 21%,maar 17% btw korting) een LG wasmachine besteld.......nu zijn we drie weken en een paar mails verder ,maar nog steeds geen wasmachine... We bestaan uit een gezin van vijf,mijn wasmachine was overleden en het kwam mooi uit dat het samen viel met de zogenoemde 'actie'...maar als we geweten hadden dat het zo lang ging duren! Buitensporig....geprobeerd te bellen, hang nu alweer 25 minuten aan het 'lijntje'....
Tussendoor is er opgenomen bij mediamarkt,excuus gemaakt, maar wat 'koop'je ervoor...Weer in de wacht gezet, ze gaat navraag doen,want er staat niks in de computer.....
'Mag ik u nog even in de wacht zetten?' tuuuuurlijk!
nou je raad het al, we weten de exacte datum nog niet...blablabla....dus voor jan doedel gebeld....hij word zeker te weten geleverd, ja daar heb kan je wat mee.
Hij is bij een ander bedrijf in de aanbieding dus tabee met de mediamarkt,waardeloze service,niks van het alles kunnen waarmaken. Dit was de laatste keer dat we daar ooit wat besteld hebben!
Na drie weken nog niet geleverd, terwijl ze 4 a 5 werdagen beloofd hadden
KlantenserviceKreeg ze aldoor niet te pakken,via mail niet op de hoogte van status bestelling gehouden worden,uiteindelijk ze te pakken gekregen na weer 25 min in de wacht...konden ze me na 3 weken nog niks vertellen...
In november een bestelling geplaatst van een artikel dat op voorraad was en de volgende dag geleverd zou worden. Die afspraak werd niet nagekomen. Enkele dagen later bleek dat het helemaal niet leverbaar was. Men bood - zonder terugbetaling - een veel goedkoper vervangend artikel aan. Natuurlijk geweigerd, overeenkomst direct ontbonden en terugbetaling gevorderd. Dat is - tot op heden - nooit gebeurd. Gelukkig met credit card betaald en transactie betwist. Dat onderzoek loopt nog.
Tot mijn verbazing leverde Media Markt ongevraagd, ruim een maand na de order, alsnog het artikel. Toen de koopovereenkomst dus al lang was ontbonden, via diverse wegen. E-mail, thuiswinkel.nl, credit card maatschappij, online formulier op website MM.
Natuurlijk direct teruggestuurd. Zelfs een automatische credit nota ontvangen. Maar ondanks dat is er niet terugbetaald en ging MM zelfs in beroep tegen de betwiste credit card transactie, ruim nadat de teruggestuurde zending was ontvangen.
Men neemt het niet zo nauw met service, naleving van de wet of simpelweg de waarheid. Zeer slechte ervaring, nu drie maanden na data is de zaak nog niet afgewikkeld. De betwiste transactie is nog in behandeling en MM zelf heeft in ieder geval nog niet terugbetaald.
Beloofde levertijd niet nagekomen. Ruim een maand later toch nog plots een doos op de stoep, terwijl de overeenkomst al lang was ontbonden.
KlantenservicePer e-mail is men onbereikbaar. Telefonisch ben ik zeer onbeschoft te woord gestaan. Gemaakte afspraken zijn niet nagekomen. Zelfs een klacht via thuiswinkel.org wordt simpelweg genegeerd, ondanks herhaalde oproepen van thuiswinkel.org aan MM om contact met mij op te nemen.
Mijn vaatwasser ging kapot, dus 28-1 maar een nieuwe besteld. Bij de mediamarkt stond er 4-5 dagen levertijd. Het was toevallig ook btw actie.
Na de bestelling gedaan te hebben en al te hebben betaald krijg ik een mail met aanvullende voorwaarden. Onzin natuurlijk want met zoiets moet je komen voordat de koop gesloten is. Daar heb ik dus niets mee te maken.
In die aanvullende voorwaarden staat ook dat het langer kan duren vanwege hun actie. Wederom had dat dan gewoon gemeld mogen worden voor de koop gesloten is.
5-2 nog niets, dus vraag ik om info via hun website. De reactie die ik krijg is dat het erg druk is en het wel 5 dagen kan duren voor ik antwoord krijg.
9-2 maar een half uur aan de telefoon gehangen om iemand aan de lijn te krijgen. Nou, de vaatwasser was momenteel niet op voorraad en wanneer er weer wel voorraad kwam dat kon ze niet zien maar daar kon wel weer contact over opgenomen met me door een andere afdeling. Na de vraag hoe lang dat duurde was het antwoord 1-2 dagen.
Toen stelde ik de vraag hoe groot de kans was dat de vaatwasser nog deze week geverd zou worden. Het antwoord was "erg klein".
Toen maar overgegaan tot annulering, gelukkig kunnen ze wel snel geld terugstorten.
Na de annulering bij Bemmel en Kroon besteld voor 3 tientjes meer en de volgende dag direct geleverd.
De Mediamarkt mag eens wat beter leren communiceren! Levertijden op een website zetten die bij voorbaat al niet gehaald gaan worden is gewoon misleiding!
Ik koop nooit meer iets bij ze als ik het niet direct mee kan nemen.
Producten waren zoals aangegeven. De levering was optijd. De website was duidelijk en overzichtelijk waardoor de betaling soepel verliep
VerzendingHet product werd optijd gebracht en de bezorger was erg vriendelijk.
Product was in de aanbieding, maar niet voorradig, werd voor de aanbieding prijs geleverd zodra het weer beschikbaar was
VerzendingSnel geleverd, Enige is dat Mediamarkt de pakbon rechtstreeks op de HP doos plakt. Dit heeft 3 nadelen. 1, minder goede bescherming. De HP doos is gemaakt om bescherming te bieden bij vervoer in pallets en in de winkel en niet tegen het rondgooien door pakketbezorgers. 2, Bij eventueel retourneren zit je nu met een doos met een hoop stickers er op en ook de pakketbezorger heeft er voor het gemak met stift op geschreven. 3, Iedereen ziet wat er in de doos zit en toen ik die van mij bij het postNL afhaal punt bij de AH kwam afhalen stond er een mooie HP 17” i7 Skylake op me te wachten boven op de kast in de winkel. Even een aparte doos er om heen kan een hoop ellende besparen.
Klantenserviceuiteindelijk voldeed het product niet en is de notebook zonder problemen terug genomen, ook al was hij open geweest
De Media Markt webshop is in principe prima. Vrij overzichtelijk vaak goede prijzen en snelle afhandeling. Over de service en regels in de winkels heb ik wel wat twijfels
VerzendingIk heb een TV gekocht. Hier werd een sticker op de TV doos geplakt en direct zonder 2e doos eromheen verzonden. Ik begrijp de keuze al zou ik het wel fijn hebben gevonden als mijn TV goed werd beschermd.
KlantenserviceDe webshop heeft een prima klantenservice. Nooit echt problemen mee gehad. De winkel medewerkers waren helaas matig
Vinden en bestellen verliep probleemloos. Tijdens bestelling en bevestigingsmail werd een levertijd aangegeven van 1-4 dagen.
VerzendingHet is nu 15 dagen verder en geen enkel teken van leven van Mediamarkt. Geen mail met reden van vertraging ontvangen.
KlantenserviceVandaag maar eens gebeld. Ruim een uur in de wacht gestaan. Wat is dit voor service? Het is 2016 mensen. Kreeg uiteindelijk een medewerker aan de lijn. Die maakte weliswaar excuses vanwege de drukte. Maar daar schiet ik niets mee op. Media markt dient zijn zaakjes op orde te hebben. en bijv extra medewerkers in te zetten als het druk is.. Verder zou het netjes zijn, wanneer er vertraging optreedt, de klant per mail op de hoogte te houden over het verloop van het verzendproces.
Dit is de laatste keer dat ik nog iets bij Mediamarkt aanschaf. Ik ben toch niet gek.............
Vaak zeer lage prijzen. Groot concern, durf ik wel te bestellen. Ben nog nooit in de winkels geweest.