Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenHet bestellen ging heel snel. Betaling en contact over de verzending verliep soepel. Het is fijn dat je regelmatig een update krijgt over de voortgang!
VerzendingVoor 22.00 uur besteld en de volgende dag binnen. Pakket was in zeer nette staat met een bubble wrap ter bescherming van de SSD schijf. Al en al goede service en snelle verzending.
Ik betaalde met cadeaucard en mastercard, dacht eerst dat het totale bedrag er niet juist op stond maar even goed kijken en het was duidelijk.
VerzendingVolgende dag bezorgt met handtekening vereist. Prima service.
Product was (helaas) in de winkel niet op voorraad. Net als iedereen wil je het (soundbar in dit geval) eigenlijk zo snel mogelijk hebben...
Al thuisgekomen toch maar eens op de website gekeken. Online voorraad was ruim voldoende, overzichtelijke en easy-to-use website. Direct besteld!
Levertijd (einde middag) zou de volgende dag afgeleverd worden. Afleveradres was in dit geval een zakelijk adres. Inclusief track & trace was de bestelling er zoals aangegeven de volgende ochtend al.
KlantenserviceKlantenservice is prima in de winkels. Enige wat iets langer kan duren is wanneer je iets wil retourneren - daar staan nogal lange wachtrijen...
Makkelijk zoeken op internet snel geleverd . Makkelijk via internet te betalen . . Prima geregeld
De webshop is zeer overzichtelijk en het bestellen van een product is eenvoudig. Het is een zeer gebruiksvriendelijke webshop.
VerzendingIk ben zeer tevreden over de levering. Had mijn Logitech speakers rond 21.00 uur besteld, de dag erna meteen in huis.
Ik wilde bestellen op mijn iPad, maar merkte op dat er geregeld blokken door elkaar lopen. De webwinkel wordt niet altijd goed getoond.
Het product besteld op de laptop en dat ging prima. Kon alles snel vinden en het product werd de volgende dag geleverd.
De goed verpakte bestelling werd, perfect verzorgd en zelfs iets voor de vermeldde tijd, , afgeleverd
Verzendingde door ij bestelde all in one printer werd , buiten de al goed verpakte doos van Canon, nog extra voorzien van een perfect passende doos
Klantenserviceik heb daar eigenlijk alleen schriftelijk mee te maken gehad
De webshop van Media Markt is duidelijk en het bestel proces eenvoudig. Je kunt bestellen zonder gebruikers account.
VerzendingOp zondag besteld en op maandag geleverd. Volgens mij versturen de meeste webshops op zondag geen bestellingen.
Prima online webshop, overzichtelijk en alles makkelijk te vinden. Veel overpriced producten maar dat zie je overal wel.
VerzendingPrima verpakt in een klein karton doosje wat precies goed was om door te brievenbus te komen. Wel heel jammer dat het pakje wel aan de deur werd bezorgd en een dag later aankwam dan de bedoeling was.
Zeer makkelijk te vinden op de site , makkelijk te bestellen en het betalen ging ook prima en snel via iDEAL .
VerzendingIk had het laten bezorgen op winkel naar wens. De volgende dag lag mijn bestelling er al.
KlantenserviceSnel en goed geholpen
Ik kon wel heel erg makkelijk mijn product vinden, het is een hele fijne site, het word netjes thuis gebracht netjes op tijd, ik ben heel erg tevreden ermee met de site.
ik geef cijfer nummer 10 eigenlijk voor de service en de rest.
het is prima.
groetjes milad amiri.
Mijn product die jullie hadden opgestuurd was perfect ingepakt er on er haast bijna niks mee gebeuren omdat het netjes in twee verpakkingen zat en het werd netjes op tijd geleverd bij mij ik ben er helemaal tevreden er mee.
KlantenserviceJa klantenservice vind ik prima.
ik kan altijdf bellen om iets te vragen daar ben ik heel erg tevreden ermee.
Product was in het filiaal (resp. Rijswijk) niet te bestellen, maar wel via de website van MediaMarkt. Besteld en de volgende dag geleverd naar volle tevredenheid.
VerzendingBinnen 1 dag geleverd! Netjes verpakt.
Muis besteld bij Mediamarkt via de webshop en naar de winkel in Tilburg laten verzenden. Kon de muis na twee werkdagen komen ophalen, maar helaas was de verkeerde muis geleverd. Ik kon toen kiezen om of een andere muis uit te zoeken in de winkel, mijn geld terug te krijgen of ze konden de muis nog een keer voor mij bestellen. Ik heb voor dat laatste gekozen en Mediamarkt zou deze muis dan kosteloos bij mij thuis laten bezorgen. Een dag later werd ik gebeld dat de door mij gekozen muis niet meer leverbaar was, maar ze konden me wel een muis ter waarde van €29,95 voor de prijs van de bestelde muis (€19,95) aanbieden. Super aanbod natuurlijk! De muis zou wederom naar mijn huis verstuurd worden dus ik verwachtte de muis een paar dagen later. Een klein uurtje later stond echter dezelfde medewerker die me de dag ervoor in de winkel geholpen had voor mijn deur met mijn nieuwe muis ter waarde van €29,95. Super geregeld! Mijn complimenten voor de service van Mediamarkt.
VerzendingDe levering ging in eerste instantie niet helemaal goed, maar dit is echt perfect opgelost door Mediamarkt. Geweldig!
KlantenserviceIk ben zeer tevreden over de klantenservice van Mediamarkt. Ze zijn met een super oplossing gekomen en ik ben erg goed geholpen.
Product was makkelijk met trefwoord te vinden en afronden van bestelling was makkelijk. Het product was niet te vinden door te klikken op de (sub) categorieen. Het zou mooi zijn als de optie Afterpay wordt toegevoegd aan de betaalopties.
VerzendingHet product werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. De bezorger was ook zeer netjes
Ik kon gemakkelijk bestellen. Ik heb ook al vaker bij mediamarkt besteld en vind het altijd een erg fijne winkel!!
De ipad mini 2 was goed te vinden, het bestellen en betalen gingen makkelijk
Goede site om
Spullen te bestellen
Half tien Savonds besteld volgende middag in huis! Super!
Bestellen ging makkelijk, ik heb het in de winkel laten bezorgen, het was er zelfs een dag eerder als gepland. Afhalen ging ook netjes in de winkel. De zending was ook goed schokvrij verpakt (electronica). Ik ben zeer tevreden.
De website oogt niet heel overzichtelijk en af en toe zelfs wat rommelig, maar de bestelling was vlot geplaatst en ik werd daarna constant op de hoogte gehouden van de status van verzending van mijn nieuwe TomTom. Prima service!
VerzendingTijdens de BTW actie een mooie Samsung tv gekocht. Toen ze 'm uit het magazijn haalden was de doos te groot om in mijn auto te passen (ik had van tevoren gemeten hoe groot de doos kon zijn). Geen probleem, dan bezorgen wij hem bij u thuis. Wanneer dan vroeg ik. Over 1 uur. Na het afrekenen snel naar jij gereden en inderdaad, na nog geen half uur stond de koerier bij mij voor de deur. Perfecte service!
Zeer behulpzaam in de winkel. Product niet aanwezig maat toch genoeg tijd uitgetrokken voor uitleg. Snel via de website besteld en eerder dan de aangegeven tijd bezorgd.
Groot assortiment, snelle afhandeling en de website is eenvoudig in gebruik, ook is de website overzichtelijk
VerzendingVolgende dag in huis, lekker snel dus