Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenOverzichtelijke site en makkelijk producten op te zoeken.
Ook regelmatig goede acties voor extra voordelige prijzen.
S'avonds besteld volgende dag in huis,en goed verpakt.
Overzichtelijke site. Duidelijke indeling en filtermogelijkheden om je product te zoeken en te vinden. Bestelling was makkelijk te plaatsen.
Verzendinglevering is prima verlopen. Ze doen wat ze zeggen op de site, en dat is natuurlijk prima.
Bestelling ging zonder problemen en de bestelling werd de volgende dag in de ochtend al geleverd.
De betaling verliep zonder een enkel probleem. Ik heb met mijn credit kaart betaald en dat ging zoals gewoonlijk gewoon goed.
VerzendingDe volgende dag in de ochtend al gebracht
Wafelijzer besteld volgende dag al in huis en precies op tijd wat aangegeven was bij Post.nl
VerzendingPerfecte aflevering en heel goed verpakt
Ik vind de service geweldig! De levering was zeer snel. Zaterdag besteld, maandag geleverd. Perfect. Kan niet beter.
VerzendingZeer snelle levering!!!
In alle jaren heb ik een beter thuisgevoel in de winkels. Ook vooraf oriënteren op het benodigde artikel is goed. Afstand woning/winkel is erg ver en dan is digitaal winkelen een uitkomst. In de toekomst kijken, zou ik de winkels willen aanbevelen om een permanente korting te geven op artikelen die NIET bezorgd worden. Bezorgkosten zijn gratis bij minimale besteding. Zou je die korting toepassen in de winkel, wordt in mijn visie behoud van de winkels meer bestaansrecht hebben. Het is maar een idee.
VerzendingDe vaste bezorgtijden zijn ideaal om gericht aanwezig te zijn bij levering.
De site van de MM is meestal snel, overzichtelijk en makkelijk te bedienen. De betaling verloopt ook vlot. Wilde graag via de creditkaart betalen, maar die optie heb ik niet kunnen vinden. Voor de rest geen klagen.
VerzendingNa de betaling word je middels diverse mailtjes op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. Na het verzenden is het pakket middels een T&T code te volgen.
Zoals beloofd op de site (voor 22:00 besteld, volgende dag in huis) keurig de volgende dag geleverd. De verpakking was dik in orde.
Na aflevering een digitale factuur ontvangen.
Ik doe altijd de online bestelling bij Media Markt. Ik ben tevreden, want levering is altijd op tijd Volgens mij alles zijn goed in deze winkel. Medewerkers zijn vriendelijk, dus geen klachten, alles gewoon prima.
Levering is altijd op tijd
Medewerkers zijn vriendelijk
Zeer uitgebreid assortiment, veel nuttige reviews, snelle levering! Ik ben zeer tevreden over Media Markt en bestel er regelmatig.
VerzendingDe volgende werkdag bezorgd!
Toegankelijke site waar de artkelen die ik zocht (LP's) makkelijk te vinden en bestellen waren. Het viel mij wel op dat er een verkeerde hoes bij een van de albums weergegeven stond. Dit bleek bij ontvangst van de bestelling. Voor mij in dit geval niet zo heel belangrijk, maar voor verzamelaars kan het vervelend zijn.
VerzendingBestelling is keurig op tijd bezorgd. Echt perfect dat de PostNL-app en de app van Mediamarkt gekoppeld zijn. Het volgen van je bestelling is op die manier een eitje. Als de LP's ook in daarvoor bestemde doos verpakt zouden zijn i.p.v. een véél te grote doos, zou ik 5 sterren geven.
Supersnelle levering! Gewoon top! En altijd topservices !
En altijd een zeer scherpe prijs.
Mediamarkt...wie anders?
supersnel perfect !
Bestelling was makkelijk te vinden en plaatsen. Prijs was prima. Samsung LED view cover S7 Edge
VerzendingNetjes in een doosje verpakt en de volgende dag al in huis. Was later op de avond besteld
Ik wilde een printer bestellen. Men heeft mij in de winkel niet heel erg duidelijk kunnen maken welk model ik het beste zou kunnen kiezen, maar allen waren zeer behulpzaam. Uiteindelijk een geschikt model gevonden in een andere dan de gewenste kleur. Ik vroeg of er ook een versie op voorraad was in de gewenste kleur en het antwoord was "Ja, maar alleen online". Ik ben naar huis gegaan en heb hem online besteld. De volgende dag al werd hij geleverd. Ik ben zeer tevreden met het bestelproces en de betaalmogelijkheden. Aan de productkennis van het personeel in de winkel kan nog wel het een en ander worden verbeterd.
VerzendingLevering binnen 24 uur is super! Niets op aan te merken.
Media markt heeft een duidelijke site en het doorlopen van het orderproces gaat zeer snel en duidelijk.
Verzendingsnelle keurige levering
Ordered online and had some items delivered and some picked up. All was smooth and fast and would buy from here again.
De smartphone heb ik pas voor de 2e dag in gebruik, dus kan ik het nog niet helemaal beoordelen, maar de eerste indruk is gewoon goed. En het is eveneens een goede zet van me geweest om gebruik te maken van de Smartphone Support, waarbij door een medewerker van Media Markt aale contacten van het ene toestel naar het andere overgezet werden evenals het SIM-kaartje. Alleen had ik me vergist in het smartphonehoesje, dat ik per ongeluk een onjuist model besteld had. Maar ik heb dit inmiddels geretourneerd en een nieuwe gekocht.
VerzendingDe produkten werden al 1 dag na bestelling geleverd, dus supersnel.
KlantenserviceDe medewerker van Media Markt heeft me uitstekend geholpen bij de Smartphone Support.
De bestelling en betaling was makkelijk en we hadden de bestelde koelkast de volgende dag in huis. Netjes en gratis bezorgd.
VerzendingSnel en gratis bezorgd
KlantenserviceGeen klachten
hele bestelproces was simpel en vlot te doorlopen. Ook de optie om extra artikelen meteen mee te bestellen is erg handig (niet verplicht om hier gebruik van te maken). En prijs/kwaliteit was dik in orde!
Verzendinggoede verpakking, snelle bezorging. Helemaal top!
-Betaling was eenvoudig en rechttoe-rechtaan
-Heb gekregen wat ik besteld heb
-Pakketje kwam eerder aan dan verwacht, maar dat is voor mij des te beter
-gratis verzending
Prima. Product was niet op voorraad dus het zou 4 à 5 dagen duren. Toch had ik het pakketje na 2 dagen al. Die lui kunnen toveren ofzo.