Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenDe bestellingen zijn netjes en binnen een aantal dagen afgeleverd.
Alles werkt naar behoren.
Dus ga zo door mediamarkt
De bestelling verliep prima, alles duidelijk en overzichtelijk. En voor 10 uur (zelfs op zondag) besteld, volgende dag (maandag) in huis! Prima verpakt en goed product!
VerzendingErg snelle levering!
ik heb een ''game'' computer gekocht bij de mediamarkt, zeer goede kwaliteit en heb met de computer nog geen problemen gehad.
Verzendinghet pakketje was er snel binnen wat natuurlijk erg prettig is
Na wat rond te hebben gekeken toch eruit gekomen voor een mooie laptop wel jammer dat er geen foto van de onderkant was.
VerzendingDe levering was snel vandaag besteld volgende dag in huis
's Avonds besteld en volgende dag al in huis. Na betaling direct een bevestiging per email ontvangen. Helemaal prima dus.
VerzendingSnelle levering. Zoals gezegd 's avonds besteld en volgende dag al in huis!
Duidelijk en eenvoudig proces. Gemakkelijk te volgen en te wijzigen als je dat nodig mocht vinden.
VerzendingCorrecte levering op aangegeven dag en tijdsperiode.
KlantenserviceSnel en adequaat antwoord.
Het aardige is dat je in de winkel de producten kunt bekijken en er uitleg bij krijgt.
Je hoeft niet zelf te gaan slepen met spullen want een dag later worden ze thuis afgeleverd.
Keurig op tijd geleverd en via de mail krijg je bericht hoe laat er wordt bezorgd.
De website is zeer overzichtelijk waardoor er snel een goede impressie van het product te vinden is. Levering is snel, om niet te zeggen zeer snel.
VerzendingZoals hierboven ook al gezegd, de levering was zeer snel. De ene avond besteld, de andere dag al geleverd.
Goede website, simpel en snel. Je kon de verschillende varianten van de Flower Power goed bekijken en bestelling gaat makkelijk
VerzendingZe leveren zelfs op maandag!
KlantenserviceProbleem gehad met product. Zonder gezeur geld terug gegeven. Als ik nog iets te klagen heb is het misschien de wachttijd bij het filiaal Den Haag. verzachtende omstandigheid: het was zaterdag
iPhone scherm repareren. Telefoon verpest, waardeloze communicatie, ondeskundige medewerkers. Drama, wees gewaarschuwd en breng je telefoon dar nooit heen.
KlantenserviceIphone scherm ter reperatie gebracht naar de Mediamarkt Ede.
Afspraak om 16.00 gemaakt -> 16.30 aan de beurt.
Na 40 min kreeg ik hem terug. Werkte niet,
18.00 kreeg ik hem opnieuw. (30 minuten wachten bij de balie omdat er geen medewerkers beschikbaar waren). Daarna 15 minuten wachten tot er een afgerekend kon worden. Helaas.. Werkte nog steeds niet. Om 19.30 maar even gebeld. "We zijn er nog niet aan toegekomen en kunnen niet zeggen wanneer wel".
Het zijn niet alleen prutsers bij de Mediamarkt Ede, er wordt ook een schandalig slechte service geleverd!
(Het grappige is, de telefoon deed het prima, alleen er zat een barst in het scherm. Conclusie van Mediamarkt Ede: "We hebben 2 keer het schermpje veranderd dus daar ligt het niet aan...")
MediaMarkt, ich bin doch nicht blöd...
Tip.. Laat je telefoon nooit bij die tent repareren!
Hier geen bijzonderheden. je maakt een account aan je stopt je producten in je winkelwagen daarna kun je betalen.
VerzendingHet blijkt dat ik in het afleveradres 1 cijfer van de postcode verkeert heb ingevuld de straatnaam en het huisnummer klopte wel. Hierdoor geen pakketje en geen geld. Postnl kijkt alleen naar de postcode en dus is deze fout bezorgd. Edit na 3x bellen en een week verder toch een pakketje.
KlantenserviceZe konden of wouden niks voor mij doen geld weg pakje weg.
Ze waren verder wel vriendelijk maar dat helpt je zo niks.
Edit Mail gekregen dat het word uit gezocht en word verstuurd waneer ze hun voorraad hebben terug geboekt. Een week later opnieuw verzonden.
ok website, redelijk traag, zeer slechte filters. lastig navigeren door de site. Zoeken op de website werkt bizar slecht.
Klantenserviceproduct was een dag na aankoop in de aanbieding. KS werkt niet mee om het prijsverschil te vereffenen. Enige oplossing is het omslachtige proces waarbij ik de aankoop moet terugsturen en opnieuw bestellen waardoor beide partijen extra geld kwijt zijn aan verzendkosten.
Communicatie is daarnaast miniem en super traag.
Ik heb op 7-7-2016 besteld bij de media markt online.. Via ideal betaald.. De lvertijd was 3 tot 4 dagen.. Gister een mailtje binnen gehad dat het niet op voorraad is en dat ik het deze week hopelijk wel kan verwachten en als het weer veranderd ze me weer mailen.. Ik gebeld maar kreeg de standaard antwoorden oh wat vervelend ja dat snap ik nee moet echt deze week komen.. Heb gevraagd waarom ze het niet aanpassen op de site volgens haar zou het product er niet meer opstaan.. Nou die staat er nog steeds op met dezelfde levertijd.. Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.. Maar tot nu toe erg ontevreden!!!! Nooit meer en raad het iedereen af als er langere levertijd staat om het te bestellen ze hebben het niet in het magazijn en ze hebben geen idee wanneer het wel komt!! Ze houden je aan het lijntje maar ondertussen heb je wel al betaald!!
KlantenserviceZe zijn beleefd maar duidelijk ergens antwoord opgeven word niet gedaan!!
Na nog 4 keer gebeld te hebben kreeg ik vandaag te horen dat ze deze binnen kwamen bij hun en ik als het goed is volgende week het product zou binnen krijgen.. Ik heb besloten mijn bestelling te annuleren ik ben der klaar mee ga wel ergens anders heen.. Je word slecht op de hoogte gehouden en het ligt altijd aan de producent en noot aan hun.. Hoop me geld wel zonder problemen terug gestort te krijgen!!! Nu maar ergens anders heen om mijn product te halen!!!
De website is niet erg overzichtelijk, maar via tweakers kwam ik gelukkig direct op de goede pagina voor het product terecht. Omdat ze dit keer met cashback de beste prijs hadden toch maar eens voor de webshop gekozen, een verkeerde beslissing zo bleek later.
VerzendingDe laptop zou binnen 3-4 dagen bij mijn Media Markt worden afgeleverd, dit bleek echter niet het geval te zijn. Na ruim een week gewacht te hebben contact opgenomen en toen werd mij verteld dat de levering nog minimaal een week op zich zou laten wachten. Dat de cashback actie dan al verlopen was, zou goed moeten komen. Op dit moment is het product nog immer niet aangekomen en kan ik nog geen oordeel geven over de staat van het product na verzending.
KlantenserviceVoor de cashback actie verlangt de Media Markt een factuurnummer. Dit zou meegestuurd worden met de mail waarin de verzending werd bevestigd. Dit bleek echter niet het geval te zijn. Bij de mail waarin men spreekt over de factuur voegt men alleen (misschien ziet men de bui hangen) een formulier toe voor het ontbinden van de koop. Een e-mail sturen naar het genoemde e-mailadres (contact@mediamarkt-info.nl) geeft een foutmelding terug dat het adres onbekend is. E-mails naar andere adressen leveren een antwoord op, maar niet het antwoord wat ik graag had willen hebben.
Derhalve maar de telefoon gepakt om te proberen Media Markt telefonisch te bereiken. Dit betreft een gratis nummer dus dat scheelt met het lang in de wacht staan. De wachttijd zou meer dan vijf minuten bedragen, maar met meer bedoelt men dan ook werkelijk meer. na ruim 25 minuten in de wacht heb ik besloten de hoop maar op te geven.
Gezien de gehele ontwikkeling verwacht ik het product eind deze week te kunnen ophalen. Mogelijk dat ik dan mijn review aanpas als er nog het één en ander in orde gemaakt kan worden. Zo niet, dan zal ik ook per direct de koop ongedaan maken en dezelfde laptop elders (al dan niet voor een hogere prijs) aanschaffen.
Afgelopen zondag ben ik bij de Mediamarkt Webshop terecht gekomen omdat hier de printer goedkoper was. Ik had goede ervaringen met Mediamarkt en zij hebben een fysieke winkels waar je terecht kan als er problemen/vragen zijn. Genoeg redenen om bij hun te bestellen. De printer in de winkelwagen geplaatst waarna ingelogd op mijn eigen Mediamarkt account en betaald. Dezelfde avond een bericht gehad van PostNL dat het pakket wordt geleverd op maandag (de volgende dag). Na het track and trace nummer goed te hebben bekeken blijkt het dat het om een heel ander persoon en aflever adres ging. De volgende dag z.s.m. de Mediamarkt Online klantenservice gebeld om mijn bestelling per direct te annuleren. Dit kon helaas niet omdat het pakket al geleverd is. Na een onderzoek via het hoofd kantoor van Mediamarkt blijkt dat mijn Mediamarkt account is gehackt en dat zij mij niet meer verder kunnen helpen. ERG JAMMER VAN MEDIAMARKT.
Ik heb mijn account per direct verwijderd en mij zien jullie niet meer terug als klant.
Helaas kan ik mijn verzending niet beoordelen omdat de hacker mijn pakket heeft ontvangen.
KlantenserviceNadat ik mijn track and trace heb gehad heb ik de volgende dag per direct de Mediamarkt online klantenservice gebeld om mijn bestelling te annuleren. Helaas kon Mediamarkt het niet doen omdat mijn bestelling al is uitgezet en mogelijk al is bezorgd. Na meerdere bel pogingen ben ik erachter gekomen dat mijn account is gehackt en dat Mediamarkt niets meer voor mij kan doen. Ik vind het heel erg jammer van jullie, maar het geld is toch al binnen wat maakt het nog uit voor Mediamarkt. Aftersales ver te vinden bij Mediamarkt.
Ik heb een Netgear Smart Switch (2x) besteld bij de Media Markt (online). Dit is mijn eerste bestelling bij MM (online). Waarschijnlijk ook de laatste, want 'Ik ben toch niet gek'. Veel verder dan een mail dat er een technische storing is komt de MM niet. Ik heb zelf het idee dat het mis gaat omdat ten tijde van bestelling deze switch erg goedkoop was (incl. extra 15% Netgear korting).
Inmiddels na 3 weken is het opgelost: ik heb een nieuwe bestelling moeten plaatsen en het verschil in prijs is teruggestort. Uiteindelijk goed opgelost maar het duurde veeeel te lang en er werd alleen actie ondernomen omdat ik er bovenop zat.
Nadat ik een standaard mail met 'technische storing' gekregen heb, gebeurt er vervolgens niets. Het product is volgens de MM site op voorraad, terwijl ze aan mij niet uitleveren. Inmiddels zijn we dik 1.5 week verder en 3 telefoontjes naar de helpdesk hebben niet geholpen. Het antwoord is dat ze 'er druk mee bezig zijn'. De boodschap is dat ze er mee bezig zijn, maar concrete uitspraken doen ze niet.Afhandeling tot nu toe zeer slecht.
Update:
De website anno 2016 niet wat het hoort te zijn. Inloggen duurt lang, weinig zoek/filter opties, minder aanbod dan in de winkel.
VerzendingVoor 22:00 besteld morgen thuis? Nee dus, ik heb op 21:55 besteld, kreeg mijn bestelnummer 21:57, en orderbevestiging pas 22:11. Dus niet de volgende dag thuis. Schijnt dat hun interne systeem ontzettend traag is met orders doorgeven.
Adverteer dan voortaan voor 21:45 besteld morgen thuis. Er zijn andere shops die nog een minuut voor de deadline gewoon de volgende dag thuisbezorgen.
Nu krijg ik mijn pakket als het goed is maandag. Zondag leveren ze ook niet.
Uiteraard gebeld of ik mijn bestelling vandaag krijg. Ik heb dus gehoren gekregen dat het interne systeem traag is. Excuses etc, de dame is netjes en aardig zoals het hoort. Voldoende hiervoor omdat ik gratis kon bellen. Moest wel 5 minuten wachten wat op zich niet zo erg is (gebeld zaterdag rond 12:20).
Website begint duidelijk de lijden onder zijn gewicht, niet echt wat je verwacht in 2016. Ontzettend traag en de zoekfilters zijn erg beperkt. Je moet eigenlijk al precies weten wat je wilt, lekker lopen zoeken werkt uiteindelijk toch fijner via de Tweakers pricewatch.
VerzendingMaar slechtste is wel dat bezorging volgende dag niet eens gehaald wordt. Ben nu al 4 dagen aan het wachten en de eerste 2 dagen was het order ook niet terug te vinden in het systeem. Klantenservice denkt gewoon niet mee, standaard antwoorden uit standaard script. Had beter naar de winkel kunnen kruipen dat was sneller.
KlantenserviceIets te afwachtend, moet helaas zelf achteraan gaan. Reageren gelukkig wel snel op e-mails.
Goede webshop met helaas weinig variatie en aardig hoge prijzen, je krijgt er wel snelle verzending en goede klantenservice voor (alleen online, in de winkel is het behoorlijk slecht)
VerzendingOp tijd verzonden
KlantenserviceIn de winkel was de service niet zo prettig maar online wel
Media Markt is mijn order volledig kwijt geraakt. Er blijkt niks bekend over mijn bestelling maar het geld is wel binnen.
KlantenserviceEerst zeer lang in de wacht gestaan en bieden geen echte oplossing. Slechts vertraging op de levering.