MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Makkelijke website om iets te bestellen. Bestelling wordt vlot geleverd.
Mediamarkt is helemaal top.
Bedankt!

Gemakkelijke bestelprocedure. Goeie prijzen. Veel betaalmogelijkheden. 'Voor 23:59 besteld = morgen in huis' en dat was bij mij ook zo (had 23:30 besteld). Kreeg vervolgens de bestelling al om 11:00 binnen, maar daarvoor ook mijn complimenten naar PostNL.

Zat goed verpakt, maar dat was al zo voor de originele doos. Geen schade of iets dergelijks. Vorige bestellingen bij de Media Markt waren ook prima.

In dit geval moest ik ca 20 minuten bij de balie wachten. Normaal gaat dat sneller en ben ik meer tevreden

lange wachttijd bij de balie

Prima website en mogelijkheid om de bestelling de zelfde dag op te halen bij je lokale filiaal is ook handig.

Product opgehaald bij de Mediamarkt in Hengelo. Het afhaalproces voelt wel erg omslachtig. Nummertje trekken, wachten, bestelling doorgevens 2 documenten + ID, opnieuw wachten en vervolgens bij het afronden nog een document tekenen.

Als je bij Mediamarkt bestelt, dan is het gewoon in orde. Firma pakt de zaken professioneel aan en gaat met de tijd mee. Zeer vertrouwd om hier te kopen.

Prima webshop van de Mediamarkt. Dat geldt voor het aanbod én de prijzen. Eenvoudige bestelprocedure

Een roze CD-speler voor mijn dochter. Voldoet geheel aan de verwachtingen. Snelle levering en een apparaat dat een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft. Mijn dochter is er heel blij mee!

Gaat gewoon prima bij MM, de prijs staat duidelijk aangegeven op de site en er kwamen geen verzendkosten bij.

Ik heb de game Deus Ex Mankind Divided besteld de avond van de launchdag rond kwart over negen. De volgende dag lag 'ie in de brievenbus. Totdat bezorgingen met drones gedaan worden kan het niet sneller.

Gemakkelijk het product gevonden dat ik zocht en ook nog aanvullende informatie hierover gevonden. Wel stond er niet al te veel informatie over, maar dat had ik hiervoor via google al gezocht.

Snel, gewoon snel.

altijd makkelijk te bestellen , prijzen zijn duidelijk .
met altijd de laagste prijsgarantie, top winkel

levering was op tijd , product in perfecte staat , mediamarkt weet altijd de producten goed te verpakken .

geen klachten , pakketten worden altijd aangetekend verzonden ,dus ook een zekerheid voor de klant dat hij/zij hun spullen krijgen

Zoals altijd bij mediamarkt, makelijk bestellen, gratis levering (voor VIP leden) en goed te volgen verzending.

volgende dag geleverd, netjes verpakt, niets dan los voor de levering

Keurig optijd geleverd. 'smiddags besteld, volgende dag om 12:00 geleverd.
Niets op aan te merken, gewoon zoals het hoort.

"Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis" is de slogan op de website; als je dat vervolgens niet waar maakt dan leidt dat wat mij betreft tot een slechte beoordeling. Ik bestel specifiek bij deze winkel ondanks een iets hogere prijs omdat men hiermee adverteert. De praktijk is nu dat ik een hogere prijs betaal en geen snelle levering heb.

"Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis" - niet dus. Bestelling wordt naar verwachting morgen geleverd (en niet vandaag conform statement op de website).

Geen probleem om bij de Mediamarkt te bestellen,alles duidelijk en netjes afgehandeld!
het product wat ik kocht was trouwens completer dan dat ze op de website aangaven, dat is dan een mooi pluspuntje. kortom alles keurig afgehandeld

levertijd gaf aan vandaag besteld morgen in huis (zaterdag besteld, zondag geleverd) dit werd maandag, geen idee of ze ook leveren op zondag, voor mij geen probleem trouwens.

Het bestellen ging makkelijk. De cadeaukaart werd ook meteen geaccepteerd. Jammer dat ik niet kon vinden of er achteraf betaald kon worden.

Ik had helaas de bestelling precies om 22.00 gedaan dus de levering was een dag later. Het tijdstip klopte met de voorspelde tijd.

In Februari nieuwe telefoon gekocht. Midden July probleem (aanhoudend hoorbarere echo). De medewerker van MM constateert de klacht ook zelf, 2 keer opgestuurd en ongerepareerd retour gekregen want reparatie service constateert de klacht niet :((( Willen nu voor de 3e keer opsturen en ontbinding van de koop of vervanging kan pas nadat de reparatie service de klacht heeft vastgesteld. Kastje <-> muur

Mederwerker bevestigt de klacht met het toestel maar weigert iets te doen, verwijzen telkens naar "Reparatie service" (=Dynafix). Ik heb mijn telefoon echter niet bij de reparatie service gekocht maar bij de MediaMarkt, dus dat is mijn aanspreekpunt en die moet de klachten oplossen. Wat een bagger winkel en service

Laatst wilde ik een iPhone kopen in de winkel en vandaag heb ik in de winkel een muis gekocht.

Vandaag heb ik bij de MM een muis gekocht omdat ik die snel nodig had, maar om de 10% studentenkorting te krijgen moest ik een formulier invullen terwijl daar bij een andere kassamedewerkster bij een eerdere aankoop met dezelfde korting niet om gevraagd werd. Toen maar zonder korting gekocht, ook prima maar wel jammer.

Toen ik daar laatst een iPhone wilde kopen hadden ze die niet meer in Space Grey, en in plaats van te kijken of er in een andere winkel wel een beschikbaar was werd me lacherig gevraagd of ik echt niet een Rose Gold iPhone wilde kopen. Beetje flauw. Vervolgens diezelfde avond de iPhone bij Belsimpel besteld en de volgende ochtend vroeg in huis.

Kortom, opstelling/houding van medewerkers tegenover (betalende) klanten kan wat mij betreft wel wat beter bij de Media Markt.

Ik was op zoek naar een nieuwe laptop en had de wens deze de volgende dag te ontvangen. Leuk en aardig een laptop uitgekozen, bij de media markt uitgekomen met deze levertijd en meteen besteld. Normaliter ontvang je kort achter elkaar de bevestigingen van je bestelling en verzending maar deze bleef uit dus vanmorgen toch maar even gebeld; niet meer op voorraad en onbekend wanneer deze weer beschikbaar is. Hoezo geen voorraad controle bij het starten van een bestelling #webshop software fail??? Op zich geen probleem als de teruggave van MIJN geld binnen een dag terug is maar nu moet ik na het ontvangen van de annuleringsbevestiging nog 5-7 werkdagen wachten. Ronduit slecht voor deze tijd. Mijn advies voor als je overweegt om waren bij de Media Markt te bestellen eerst even te bellen en naar de huidige voorraad te vragen.

De klantenservice is helder en bereikbaar, los van de annuleringsprocedure niets op aan te merken; zij kunnen er echter ook niets aan doen wat er van bovenaf bepaald is.

Prima, snel en goede informatievoorziening en afhandeling. Geen bijzonderheden, netjes verpakt en zeer goed product

Snelle levering

Wilde eerst de Samsung T32E310EW Zwart kopen die ze op voorraad hadden maar blijkbaar waren deze in de winkel al in gebruik. Ze wilde de gebruikte wel verkopen maar dan voor deze zelfde verkoop prijs. Waarop ik de medewerker vriendelijk heb bedankt!

De website is prima, ik kon redelijk vinden wat ik zocht. bestellling was zo gedaan.

Twee van de vier bestelde producten waren niet leverbaar, waardoor de hele bestelling niet geleverd werd. Hierover werd ik niet bericht door Media Markt. Zowel op de website als in de bevestigingsmail stond vermeld dat de producten over 2-3 dagen leverbaar. Na een week ben ik zelf gaan bellen.

Ik werd wel netjes te woord gestaan door de medewerkers maar de afhandeling vond ik niet goed. De 2 producten die niet leverbaar waren werden geannuleerd. De eerste medewerker die ik sprak vertelde mij dat de rest van de bestelling dan wel gewoon verzonden kon worden. 2 dagen later nog niets ontvangen en opnieuw contact opgenomen. Het systeem kon de aanpassing niet direct verwerken, had hier langer de tijd voor nodig, ze konden niet zien hoe lang. Weer 2 dagen later ontving ik eindelijk een email: de 2 producten die niet leverbaar waren hadden ze geannuleerd, plus nog een product en de vierde hadden ze verzonden.

Scorekaart voor MediaMarkt