Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenDe bestelling was heel gemakkelijk te plaatsen en de levering was zeer snel, conform de afspraak.
VerzendingProduct goed geleverd.
KlantenserviceVia chatten meteen antwoord op mijn vragen.
Motion sensor besteld die niet te verkrijgen is direct in de winkel. Op vrijdag besteld en zoals verwacht netjes geleverd op zaterdag
Ik bestelde voor 10 uur en had het product de volende middag al in huis
VerzendingSuper snel en het was zeker makelijk om te bestelen top is dit
KlantenserviceZeer vriendelijk
Makkelijk te bestellen, in het weekend besteld, maandag geleverd. Zeer goed verpakt, zeer tevreden hoe de bestelling is afgehandeld.
Korte beschrijving.
Bezorging aan huis: Pakket heel vies, verpakking half open, product wel schoon.
Product werkt goed, geen klachten.
zondag avond op website besteld en maandag morgen vroeg afgeleverd....TOPPRESTATIE.
Daar word je blij van....temeer omdat we met de geleverde Samsung tv uitermate tevreden zijn
De geleverde samsung tv was heel snel geïnstalleerd...kind kan de was doen
Scherpe prijzen, geen verzendkosten bij Club lidmaatschap, ook bij kleine aankopen. Vandaag besteld, morgen geleverd.
VerzendingProduct op zondag besteld, werd de volgende dag geleverd zoals op de website stond aangekondigd.
Media Markt heeft bijna altijd de laagste prijs. Media Markt is een top winkel, of je nou online besteld of in een fysieke winkel.
VerzendingGoede verzending. Snel en goed verpakt!
Zoals op de site is beloofd.
Zondag besteld en maandag ontvangen.
Betalen via Ideal ook erg handig.
Super.
Geleverd zoals aangegeven op de site.
Solide verpakt en ontvangst met handtekening.
Super goede ervaring al zeg ik het zelf.
Het was heel makkelijk om een bestelling te plaatsen en een hele goede prijs en het is heel snel bezorgd je hebt het de volgende werkdag in huis ik bestel altijd bij media markt echt een super winkel en webshop
VerzendingHet product werd heel snel bezorgd en was heel goed verpakt super
KlantenserviceAls er wat is word er altijd voor een oplossing gezocht heel snel hele goede service
Bestelling was makkelijk te plaatsen en beiden objecten binnen de beloofde tijdstip geleverd. Ik ben zeer te vreden met de werking van Media Markt en ook de goederen.
Alles strak verlopen. Alle artikelen allemaal in één keer geleverd en direct de volgende dag.
De reparatie van mijn televisie duurt nu al een maand en ze schuiven de verantwoordelijkheid ervan af op een reparatiebureau, welke het weer afschuift op de fabrikant.
KlantenserviceDe klantenservice blijft zeggen dat ik moet afwachten, terwijl het de verantwoordelijkheid voor de reparatie/vervanging afschuift op het reparatiebedrijf CE Repair, welke de verantwoordelijkheid afschuift op de TV fabrikant Sharp. Intussen krijg ik alleen maar te horen dat ik moet afwachten, wat ik al een maand doe.
Leverbaar 6 tot 7 dagen, is valse informatie.
Media Markt heb ik nog nooit problemen mee gehad, maar dit veranderd wanneer je een product die aangeeft 6 tot 7 dagen levertijd nodig heeft.
Dit is valse informatie, wat Media Markt bedoelt is dat ze "verwachten" het 6 tot 7 dagen verwachten te krijgen van "hun" leverancier. In andere worden je product kan je verwachten van 1 dag tot nooit.
Mij advies als er 6 tot 7 dagen aan geeft zoek ergens anders.
Hier is de ervaringen.
Product 1: Samsung Gear s2.
1. Bestelt op een maandag.
2. Zaterdag een bericht dat product niet leverbaar is binnen de tijd, vraag als je een andere product in plaats wil hebben.
3. Ja gezegd op andere product volgende week woensdag nog steeds niet binnen (was ook een fout met bij bestelling als ik niet had gebeld, dan had ik nooit mijn originele bestelling of de andere aanbevolen product gekregen(want die verkopen ze niet meer)).
4. Belt Media Markt, andere product ook niet leverbaar zegt dat originele product leverbaar aankomende maandag(twee weken na bestelling).
5. Maandag einde van de dag nog steeds niks van me product gezien.
6. Bel zelfde dag, zeg jaja komt aankomende woensdag/donderdag.
7. Donderdag einde van de dag, zelfde verhaal verwacht vrijdag/zaterdag.
8. Nu aan het wachten verwacht product 3 weken na bestelling.
9. Product die ik heb bestelt zitten ze ook steeds van prijs te verwisselen tot hoogste 50 euro hoger dan advies prijs (20 euro advies prijs nu)
Product 2: Asus Laptop.
1. Wacht een 10 dagen, krijg e-mail product niet meer leverbaar.
2. Kan andere product krijgen.
3. Wilde vergelijken de twee producten maar originele product die bestelt had was van website verwijderd.
4. Andere website gebruikt om te vergelijken.
5. Akkoord gezegd voor andere product.
6. 7 dagen na akkoord (17 dagen na bestelling) product komt eindelijk binnen.
Ik heb de product nog steeds niet, 2 weken over de beloofde lever tijd.
KlantenserviceGeef de schuld aan "hun" leverancier terwijl "hun" beloven het binnen 6 tot dagen te leveren. Enige optie die ze geven is "als je niet leuk vind om te wachten kan u altijd annuleren" twee keer al gebeurt.
Overzichtelijke site
Snelle levering (de volgende dag)
Goede service
Eigenlijk geen op of aanmerkingen
TOP
Producten worden doorgaans de volgende dag geleverd.
Duidelijke Website, alles makkelijk te vinden. Heb laatst een microfoon gekocht en die werd optijd geleverd en zat heel goed ingepakt, zelfs met grote bubbels bubbelplastic tegen beschadiging. Zeertevreden met die kwaliteit.
VerzendingZoals ik al zei werd het product optijd geleverd en was heel goed ingepakt tegen beschadiging, denk dan meerdere dozen in een met bubbelplastic ertussen.
De website van MediaMarkt is duidelijk en overzichtelijk. Ik kon snel vinden wat ik zocht en kon ook goed vergelijken op de website. De prijzen bij Media Markt vind ik ook erg scherp. Dat is een reden waardoor ik graag bij media markt iets bestel. Daarnaast vind ik het fijn dat media markt altijd snel levert.
VerzendingDe levering was netjes en kwam de volgende dag, zoals ook was aangegeven.
gemakkelijk bestellen en snelle, goed ingepakte levering. geen ervaring met retourzending ed, maar dat is ook niet nodig geweest.
het was makkelijk om dingen te vinden en er is een goed aanbod aan producten
In de winkel niet te koop. Maar wel iitleg over de laptop gekregen. Zodoende gekocht via de website.