MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Ik heb vorige week een nieuwe koelkast bij ze besteld. Deze kwam kapot aan, ok dit kan gebeuren. Maar dat ik dan bijna een week moet wachten voordat ze of een monteur kunnen sturen of een nieuwe is natuurlijk van den zotte.

Tevens moest ik twee keer minimaal 30 minuten in de wacht staan voordat ik iets kon regelen.

De eerste koelkast is stukbezorgd door de bezorgers (stekker los getrokken)

En de klantenservice krijgt ook een dikke onvoldoende door de lange wachttijd.

Doordat het zo lang duurde moest ik dus een fortuin (minimaal 100 euro) aan vlees/eten weggooien. Een dure koelkast zo!

Ik heb twee keer moeten bellen om het te regelen en darvoor dus 30 min per keer in de wacht gestaan.

De laptop voor mijn zoon kon gemakkelijk uitgezocht worden door de goede filters. De prijs was goed en de laptop is heel erg goed. Ik heb een hele blije zoon nu.

We hebben de laptop opgehaald

De klantenservice is altijd goed. Nu nog niet nodig gehad, maar wel bij een telefoon reparatie

Aankoop is netjes op tijd geleverd, het stukje over de drempel was geen probleem, product doet wat in de omschrijving staat!

Vriendelijke en behulpzame levering

Hoefte er geen gebruik van te maken

The website is clear and intuitive. It's easy to find what you are looking for.

Quickly and with the possibility of tracking.

I did not use, so I think well :)

Artikel eenvoudig te vinden op de website, informatie overzichtelijk en te vergelijken met ander producten

Bestelling binnen 1 dag bezorgd.

Gewoon goed. Het pakketje was snel geleverd, hij was goed ingepakt, en er waren geen problemen.

Hele snelle levering, zoals belooft.
Het product was netjes verpakt en verstuurd, dus in goed orde ontvangen.

duidelijke toelichting wanneer je product kan verwachten, maar ook tijdens de procedure netjes op de hoogte gehouden. Zo hoort het ook.

Prima kwaliteitsproducten voor een goede prijs kwaliteit verhouding met een snelle levering en een prima after sales

Indien op voorraad binnen 24 uur geleverd.

After sales werkt goed. De snelheid van antwoord per email zou sneller mogen, maar uiteindelijk gaat het om de kwaliteit van het antwoord.

Mediamarkt is even van de betere webshops/real stores combinaties. Snelheid in levering, tranparantie over voorraden en goede prijzen. .

Kan nog wat beter als ze meer en beter Ideal integreren en meer banken rechtstreeks erop zetten zonder te hoeven scrollen in het klein.
Verders werkt het goed.
Je krijgt bevestigings email van je aankoop en daarna verzend email.
Toevallig heb ik nu een probleem met aangekochte product.
En daarna is er wel een probleem.
De retour button werkt niet met aanklikken op Mac met MAC OS 10.12,
en naar contact gaan duurt heel lang voor je de pagina krijgt.
Blijft maar laden.
Dit moet Media markt wel, vind ik , nog aanpassen voor meer klant vriendelijkheid.
Zolang nu maar email naar ze toegezonden , met bestelnummer erin en de klacht.
De website zelf is wel over overzichtelijk en redelijk goede info bij de producten.
Bij sommige zou er nog meer informatie bij kunnen en een link naar de fabrikant zou ook niet gek zijn.

Al met al redelijk goede ervaring , maar er zijn zeker verbeter punten.

De volgende dag geleverd zoals stond vermeld voor 22.00 uur bestellen en de volgende dag geleverd.
Prima dus.

Goede overzichtelijke site.Veel keuze.
Geweldige voordelige aanbiedingen. Verder zoeken is overbodig. Ga zo door en houd deze folume vast.

Goed verpakt, alleen jaamer dat ik om 21.57 uur besteld had en de dag er na niet bezorgd werd.
Er was belooft voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

het is gemakkelijk om games te vinden en er reviews over te vinden en je kan precies zien op welke site hij het goedkoopst is

ging makkelijk

easy shit

Er is ruim voldoende informatie op de site te vinden om het juiste product te kunnen kiezen. Heldere uitleg, eenvoudige vergelijking. Indien nodig reviews van andere kopers bekijken.

Vaak komt de MediaMarkt als goedkoopste naar voren als je op internet gaat zoeken. Natuurlijk speelt de gratis verzending ook een rol in de keuze voor de winkel.

Door de snelle levering, goede communicatie en prima afhandeling is de MediaMarkt een aanrader. Prima service tegen lage prijzen.

Snel geleverd, je wordt uitstekende op de hoogte gehouden wanneer de goederen geleverd worden.

Prima communicatie naar de klant. Helder, duidelijk en goede taalvaardigheid.

gewoon helder, duidelijk, goede prijs en op tijd geleverd. Goede info vwb status van verzending.

voldoet aan verwachting

goede info, snel, duidelijk. transport op tijd.

Ik kan er bijna alles vinden. Prijs is scherp, en de producten zijn goed. Er is alleen weinig personeel in de winkel te vinden, en als je iemand vindt dan is het nooit "zijn afdeling" en word je afgescheept richting een andere verkoper. Kunnen jullie de verkopers meer "all-round" maken ?

Magnetron OK. OMW 3331DM van 99 euro van het merk OK. En dat is deze ook.

Ach je mag iets ruilen, maar verder kunnen ze niet veel doen als je probleem buiten het gangbare valt. Meedenken is er niet bij.

Zeer scherpe PS4 bundel FIFA17 aanbieding inclusied tweede gratis controller. Prima bestelproces. Daarnaast snelle levering.

PostNL had foutje gemaakt waardoor game dag later binnenkwam

Bij MediaMarkt Almere onlangs via internet een tablet en een TV besteld, deze werden zeer snel geleverd.

Bij de levering van de TV helaas geen exacte indicatie over het bezorgtijdstip, alleen over de dag van bezorging.

Ik heb er Shure oordoppen besteld. Oordoppen van hoge prijzen liggen niet meer in de winkel. zo heb ik de mijne moeten bestellen. binnen een dag lag het klaar in de winkel. Ik hoefde mijn achternaam maar te geven en met een ogenblikje werd het pakket aan tafel gebracht. betalen ging met een cadeau kaart, ook dat was makkelijk.

Groot assortiment met prima beschrijvingen. De prijzen zijn erg competitieve. Ik zal zeker hier weer kopen

Snel ontvangen

Scorekaart voor MediaMarkt