MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Had een product besteld wat mij bij ontvangst toch niet beviel. Deze aangemeld voor retour en had in enkele minuten de retourlabel al in mijn mailbox staan. Afgegeven bij een PostNL punt en 2 dagen later had ik mijn geld alweer op de rekening staan. Prima service zou ik zeggen.

Vrijdag een bestelling (FIFA 17 voor de PS4) voor 22:00 uur gedaan, in de veronderstelling dat ik het de volgende dag in huis zouhebben. Ik kreeg echter deze email:

Vanwege een storing in ons systeem hebben we uw bestelling niet tijdig kunnen verwerken. Uw bestelling heeft hierdoor helaas 1-2 werkdagen vertraging opgelopen. Zodra uw bestelling wordt verzonden, krijgt u hier per mail een bevestiging van.

Ik heb FIFA 17 nog niet ontvangen, terwijl dit wel was beloofd.

Ik heb Battlefield 1 voor de PS4 gekocht bij de mediamarkt op 18-11 voor €54,45, op 25-11 was deze in de aanbieding voor €34,-, toen ik het verschil terug wilde leek dit bij navraag geen probleem. Toen ik eenmaal bij de plek was waar ik mijn geld terug zou krijgen begon het gezeik. Zie ook het commentaar bij de klantenservice.

(Hoog Catharijne - Utrecht). Ik heb op 18-11 Battlefield 1 gekocht voor €54,45, deze kostte daar nu slechts €34,-. Eerst 10 minuten staan wachten bij de servicebalie, daar kreeg ik te horen dat ik het verschil gewoon terug zou krijgen en ik geholpen zou worden bij de afdeling waar ze games verkopen. Vervolgens naar die afdeling toe, daar was een man die behoorlijk veel vragen stelde over een Ninetendo 3DS en spellen voor de 3DS (hij pakte random spellen uit het schap en vroeg, wat is dit voor spel? Ik kreeg gewoon het idee dat hij het deed om tijd te rekken of zo), maar los daarvan moest ik daar een half uur wachten voor ik aan de beurt was (die man met de 3DS liep weg, en kwam 10 minuten later terug en mocht ineens alsnog voor mij..) toen controleerde de medewerker het, schreef op de bon "Nu €34,00, verschil retour.", daarmee moest ik naar de informatiebalie.

Bij de informatiebalie stond een chagrijnige vrouw die kennelijk geen zin had in wat voor discussie dan ook, want na daar weer 10 minuten te hebben staan wachten, kreeg ik te horen dat ze een prijsverschil alleen teruggeven als het prijsverschil op de dag van aankoop zich heeft voorgedaan, maar dat je daar dan 14 dagen de tijd voor hebt... Ik vertelde haar dat men op twee plaatsen me verteld had dat het gewoon kon, haar reactie: "nou die ga ik dan meteen wel even inlichten!".

Mijn reactie: ik liep de winkel weer in, heb Battlefield 1 gekocht voor 34 euro, het stuk op mijn oude kassabon (van 54,45) waar de man op geschreven had dat ik het verschil terug moest krijgen eraf gescheurd, ben naar de servicebalie gegaan en heb het spel in de seal geretourneerd en gedaan alsof dat de versie was die ik op 18-11 gekocht heb.

Resultaat: €34 euro betaald, maar wel €54,45 teruggekregen.

Maar goed, als ik dat uur gewerkt had, dan had ik meer verdient dan dat verschil.

Ik vond de website makkelijk in gebruik en er wordt duidelijk vermeld dat je gratis kunt retourneren en wanneer het product geleverd gaat worden.

Was erg snel geleverd en prima verpakt. Retourzending kan ook gratis met PostNL.

Ik moest helaas mijn bestelde product retour sturen, maar dit kon eenvoudig via de website en binnen een paar minuten kreeg je een verzendlabel in de mail. Ook nadat de Media Markt het product had ontvangen kreeg ik een e-mail met dat alles goed was ontvangen, fotootje erbij en de melding dat de uitbetaling in gang werd gezet.

Abominabele website, erg slechte inlog omgeving. Maar het doet wat het moet doen. Ik heb betere bestelomgevingen meegemaakt.

Voor 22:00 besteld morgen in huis? Mooi niet. Dag 2 gaat nu in.

Zeer professionele afhandeling, ik werd goed geholpen door een verkoper en ook zeer makkelijk om defecte producten terug te brengen.

Ik heb het gewoon in de winkel gekocht.

Er wordt niet moeilijk gedaan over terugbrengen. Bon en product mee en ze gewen een waardebon terug.

Alleen simpel bestellen helder. Maar ik wilde mijn bestelling koppelen aan mijn media club card en dat is me ook na lang proberen niet gelukt.
Verschillende keren (andere browser en zo) mijn gegevens ingevuld (op een windows 10 PC), maar ik kon de laatste stap nooit maken. Het leek erop of de bevestiging onder de onderste balk van die pagina verdween.

Bestellen gaat makkelijk en levering is in vele gevallen erg snel. Plus de prijzen die vaak erg goed zijn is dit een fijne webshop(/winkel) om producten te kopen.

Voor 10 uur besteld is in de meeste gevallen de volgende dag thuis, kan niet beter. Ook worden producten netjes en veilig verpakt.

Het is makkelijk een account aan te maken, daarna eenvoudig te bestellen. Door, breed assortiment en goede prijzen ideaal voor electronica. Bovendien goed verpakt.

Gratis vanaf 25€ verzenden (is al snel gauw met soort producten van mediamarkt), voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis.

Uitstekende website, scherpe prijzen en goede communicatie.
Snelle verzending en goed verpakt.
Beveel Medimarkt aan.

Media Markt, verleend een goede service en brengt de pakketjes keurig op tijd. Heb je klachten of opmerkingen dan lossen zij het in een mum van tijd voor je op!

Ik had het besteld voor het einde van de dag en ik had het de volgende dag al in huis.

De service die verleend wordt is super. Een keer een probleem gehad met een ander product en het werd heel snel opgelost voor mij.

Goede aanbiedingen, duidelijke informatie verstrekking. Betaling via paypal ook erg gemakkelijk. Account aanmaken bij media markt voor hun club is ook makkelijk en aan te raden om te genieten van de voordelen.

zeer snelle levering, goed verpakt.

Had een vraag over een prijsdaling na bestellen. Dit is meteen goed opgepakt en zeer snel afgehandeld. Echt TOP

I've been a Mediamarkt customer for years and I'm always very pleased when I make a purchase through their website. Everything goes as planned, smooth and fast. Never had any issue with packaging or defective products being sent. A true 5 star service!

The packaging and delivery options always suit my needs, no complaints whatsoever.

I had to return a present once, just because I expected a different one. Their staff was very helpful and I was able to buy what I wanted.

Helder, duidelijk, overzichtelijk. Duidelijke website prima product en service. Alles bij elkaar helemaal goed, blij mee.

---

Makkelijk ophalen in de winkel.

Een Ps4 pro gekocht voor de laagste prijs in Nederland (379.00). Via de site Budgetgaming kom ik toch weer bij Mediamarkt terecht.

Ik kreeg eerst een mail van Postnl dat de playstation een dag later geleverd zou worden, maar ik kreeg hem gelukkig toch op de dag van de release.

Geweldige ervaring met een defecte TV. Werd tijdens de garantie-periode zonder problemen omgewisseld.

Eenvoudig en snel besteld en betaald. Delivered on time in good order. aanschaffen is een simpele procedure die gemakkelijk gaat.

Het product werd snel geleverd.

Excellent communication and understanding.

It was just fine. Delivered on time in good order. Cannot expect anything better than this.

Snelle levering zoals beloofd. Alles verliep soepel en het product lag al sneller klaar dan verwacht. Top!

---

Ik heb het product besteld voor afhalen bij filiaal Hoorn. Daar lag het een dag eerder al klaar dan verwacht. Fijn dat ik daardoor op een tijdstip dat mij uit kwam de volgende dag mijn product op kon pikken.

Bij de ophalen kreeg zoon plassen had geen wissel geld medewerker heb geholpen het lief vande mneer

Iki had twee product bestelt over twee dagen mail ontvangen kom ophalen ik was bij de afdeling heb kind van3,5 jaar jongetje hij had zoo nodig plassen maar had geen 50 cent een van uw medewerk heb gelijk geholpen. Ik was zo blij want hij kon niet meer reden en op zin broek gedaan het lief van de mneer.

Ik wist wat ik wilde hebben - de aankoop verliep gemakkelijk; betaling en bezorging eveneens.

Levering geschiedde binnen de afgesproken tijd.

Scorekaart voor MediaMarkt