Gebruikers over webshop MediaMarkt
Review toevoegenWas op zoek naar pc-speakers... eerst een 2.0 setje van logitech, niet op voorraad in Arnhem, wel af te halen in Ede... daar opgehaald (was in de buurt). Vond het geluid niet top, dus 2.0 setje van Edifier besteld, volgende dag in huis. Ook niet tevreden, balen! Na nog wat puzzelen een 2.1 set van Edifier besteld (zaterdag besteld, na het weekend in huis, duidelijke track&trace) en de andere 2 sets ingeleverd bij Mediamarkt. Die werden zonder problemen ingenomen en het geld stond 1-2 dagen later weer op mijn rekening. Happy end: het 2.1 setje (M1380) voldoet aan mijn eisen! :-)
Everything was perfect. Professional. they installed the tv on the wall, and connected all the parts
VerzendingDelivery on time.
KlantenserviceThey explained me everything in a clear way.
BF1 besteld, ging zeer snel, betaling was makkelijk en heb verder geen problemen gehad, top winkel.
VerzendingBesteld, volgende dag in huis
Omdat de winkel niet de telefoon had die ik wilde voor mijn zoon. Heb ik deze besteld via de webshop. Proces was duidelijk, gelijk een confirmatie. En de volgende dag had ik hem in huis.
VerzendingVolgende dag in huis
Inmiddels een flink aantal producten besteld en telkens weer een snelle levering voor een scherp tarief. Verzendbevestiging met T&T link is altijd fijn.
Ik heb besteld via de webshop, dit proces ging prima. Alles is mooi overzichtelijk en makkelijk
VerzendingHet geleverde product was ruim op tijd, echter werd ik niet op de hoogte gehouden via de mail, zoals wel vermeld stond
KlantenserviceZe reageren niet/laat via de mail. Bij mij werkte een kortingscode niet. Dit heb ik via de mail aangegeven, echter nog steeds geen reactie gekregen
het is een fijne winkel, veel keuze, goede service, bij de webwinkel een zeer snelle verzending, goedkoop alleen helaas niet altijd kundig personeel.
VerzendingHet bestelde product was zeer snel en netjes geleverd
Goede winkel met veel betaal mogelijkheden.Bestellingen zijn goed verpakt en verzonden.Geen slechte ervaring nog gehad gelukkig.
Heb al vaak mijn apparatuur en games bij de mm gehaald en iedere keer weer ben ik tevreden over de afhandeling hiervan. Vooral nieuwe games zij de week van release net wat goedkoper als bij de concurrent. Verder zijn ze qua prijzen niet altijd de goedkoopste, maar vaak haal ik dan alsnog mijn product hier. Dit komt vooral door de uitstekende klantenservice van de MediaMarkt.
VerzendingDe verzending is altijd netjes verpakt en binnen de aangegeven tijd bij je. Zelfs de grotere producten met meestal een langere verzendtijd (tv) is er voordat je het weet.
KlantenserviceZelfs als je hier komt met een product dat je daar niet hebt gekocht zijn ze bereid te helpen (hangt vast af van persoon, maar ik ben nog nooit teleurgesteld).
Het is n goeie winkel helpt je graag met oplossingen had gister men ps4 moeten heen brengen omdat ik er problemen mee had maar hun gaan het oplossen alleen 10 a 20 werkdagen ben ik hem kwijt beetje jammer maar hopelijk word ie snel weer gemaakt
alles gaat goed alleen post nl is altijd een beetje traag van begrip beetje jammer maja dat is eenmaaal post nl
Klantenserviceword altijd goed geholpen goed altijd op prijs gesteld echt ik vind het echt n top service wat ze hebben
Super fijne winkel. Tot nu toe nog niet echt problemen gehad. Heb er heel vaak spullen gekocht. Aan iedereen aan te raden.
Vriendin had een mooie grill gezien, dus ik de cadeaubonnen opgezocht en besteld. De volgende dag gelijk in huis, netjes!
Het bestellen is toch vrij makkelijk en de betaling via iDeal is ook erg simpel.
Op zaterdag een PS4 besteld met gratis game erbij. Alles maandag bezorgd en netjes verpakt. Geen klachten.
Ik vind de site vrij traag en de indeling onder de hifi apparatuur verwarrend, maar het is bruikbaar en het betalen ging op zich prima.
VerzendingIk had een homecinemaset gekocht, de HDCOM1515S, online op 29 januari. Dit is een set met 5 speakers, een subwoofer en een versterker.
1) de levering was na enkele dagen (maar oke, 21% btw dagen)
2) veel belangrijker: de versterker miste!
3) hierover een incident ingediend, maar er gebeurde niet veel
4) na een week bericht, dit is in behandeling
5) ik moest zelf meerdere keren voordat er iets gebeurde
(voortgezet van hiervoor)
6) na bellen, nog steeds in behandeling
7) na een week nog een keer bellen, het was lastig een deellevering te doen
8 na een paar dagen nog een keer bellen, moest eerst het product terugsturen daarna zou ik een nieuwe complete set ontvangen
9) volgende dag teruggestuurd, na een paar dagen lijken ze hem kwijt te zijn! men vroeg om een kopie van de bon (waarop track&trace nummer staat dat ik al doorgebeld had)
10) na een paar dagen weer gebeld, er was "toestemming nodig van het hoofdkantoor"; aangegeven dat ik dit niet begrijp aangezien er beloofd was een nieuwe te sturen, maar eerst moest er toestemming komen (blijkbaar is hun eigen portemonnee belangrijker dan hun beloften)
11) na een week is er niets gebeurd, maar weer gebeld... blijkt dat er intern wel iets gebeurd is, maar er is meer spoed achtergezet.
12) uiteindelijk een paar dagen later, nee je krijgt de set toch niet, we storten het geld terug (vandaag, 6 maart, bericht via email).
Bizar slechte service. Niet eens een aanbieding voor een vervangende /vergelijkbare versterker, of enige tegemoetkoming. Eventueel een andere versterker tegen kleine bijbetaling of wat dan ook. Ik moet diverse keren zelf bellen om er vaart in te houden. Het product staat overigens gewoon nog online op dit moment, direct leverbaar zogenaamd.
Online gekocht, en 2 dagen later afhalen in de winkel. Niet de beste ervaring, van de ene naar de andere balie en weer terug, doos op de grond laten vallen bij zoeken, kassa lukte niet en moest een collega zoeken, andere dingen tussendoor afhandelen . . .
Klantenservice"Media Markt Gratis Retour en 2 weken bedenktijd!" is de tekst hier op tweakers. Vergeet dat maar: terug gegaan naar de winkel, dat is namelijk een van de 4 retour opties volgens de pakbon. De laptop uit het onderste segment is echt waardeloos en gaat na een dag gebruik terug. Hier 3x doorverwezen naar een ander en veel intern overleg omdat niemand een beslissing wil nemen, ook na duidelijk herhalen dat het een online aankoop is en dat hier andere regels voor gelden. Iedereen blijft maar vragen stellen waarom, en het komt op mijn over als een angstcultuur binnen dit bedrijf. Na meer dan een uur terreur was ik het zo zat dat ik het weer heb meegenomen, ik moest mij inhouden om niet te gaan slaan! Als je gaat zoeken bij de consumentenbond is duidelijk dat de wettelijke 14 dagen zichttermijn vaak een onhaalbaar recht is. Ik ga voor mijn online aankopen voortaan weer naar de bol waar je wel altijd retour kan zenden, zelfs zonder vooruit betalen.
Een bijzonder slechte ervaring met de aankoop van een denver board met bijbehorende kar. Eerst naar de MM winkel in Arnhem geweest het board zou op voorraad zijn, maar bleek toch niet zo te zijn. een gebruikt winkel exemplaar kon worden gekocht, echter zonder korting. Dan toch maar bestellen via de website. De kar wel meegenomen, maar daar bleken allerlei schroefjes te ontbreken. Dus maar weer terug naar de winkel, weer parkeerkosten etc. Daarna de board en de kar op de website besteld zondagavond, zou maandag worden geleverd, maar werd uiteindelijk woensdag bezorgd. De kar dus ook besteld maar die is na 14 dagen nog steeds niet binnengekomen, staat op het sorteercentrum van PostNL. Meerdere keren over gebeld met de klantenservice...
VerzendingNa 2 weken wachten is er nog steeds geen kar binnen
KlantenserviceSteeds opnieuw toezeggingen door klantenservice MM, die maar niet worden waargemaakt
Online gekocht dus 0 interactie met verkopers. Valt dus weinig toe te lichten. @Tweakers kunnen we af van die 15 woorden?
Makkelijker kan niet:
bestelling geplaatst, met creditcard betaald, goed geïnformeerd over status van de bestelling.
Snel geleverd in prima verpakking.
De levertijd mocht wat vaker geactualiseerd.
Bestellen en betalen ging makkelijk. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ook over de verpakking heb ik niets te klagen.
VerzendingIk had mijn product de volgende dag in huis. Verpakking was ook niet te groot zoals je soms ziet en het produc was prima in orde