MediaMarkt

Gebruikers over webshop MediaMarkt

Bestellen was makkelijk, je kan ook gewoon zonder account bestellen en zij geven veel opties voor installeren, kalibreren etc. Al jaren een top winkel.

Levertijd kan je vaak zelf selecteren, het word gewoon netjes op dat tijdstip geleverd met track and trace code.

Een mooi website die heel toegankelijk is en makelijk te gebruiken props naar hun bro

Product betaald en besteld maar niet geleverd.
5 weken lang gemaild en gebeld. Geen enkele reactie terug gekregen.
Uiteindelijk de thuiswinkel waarborg om hulp gevraagd.
Toen werd er uiteindelijk terug betaald.
WAARDELOOS!!!!!!

Ook waardeloos.
Nooit bezorgd. Track and trace liet zien dat het bij dhl in het depot staat en bleef staan.
Geen actie hierop ondernomen door mediamarkt.

Waardeloos. Geen enkele reactie op mails en telefoontjes.
Verschillende keren gebeld en daarbij steeds een kwartier in de wacht gezet.

Ik heb 11 november een bestelling gedaan en dat liep niet goed af want de bestelling heb ik nog steeds niet binnen gekregen de product die ik had gedaan was 799 euro nu is dat product niet mee leverbaar dus moest ik bij de zelfde winkel( mediamarkt) een andere bestelling doen en dat product kost 999 euro daarom hoop ik als nog deze prijs te winnen want normaal gesproken is de winkel super goed daarom hoop ik als nog te winnen

Ik heb een bestelling gedaan op 11 november en het product is nooit bij mij gekomen en nu is het 18 december omdat mijn postcode verkeerd staat want mijn postcode is 3452AR en bij DHL staat hij op 3453AR daarom staat hij steeds op de verkeerde regio gesorteerd heel vaak gebeld na de mediamarkt en na DHL maar ze konden niks doen !!

Een high end 85" TV aangeschaft gedurende Black Friday. Omwille van de omvang laten monteren. Gedurende montage en eerste keer aan, direct byzonder veel bleeding zichtbaar. Dit viel de monteur ook op, deze waren al 3 uur te laat en wisten niet hoe snel ze weg moesten komen. Achteraf vraag ik mij ook af of de TV wel nieuw was, want er zat geen folie op, terwijl dat bij dit type standaard is.

Afijn, om 1001 discussies te voorkomen de TV onder het mom 30 dagen omruil direct weer laten ophalen, dat ging qua afspraak slechts vijfmaal mis.

Update, bijna twee weken verder, meerdere malen contact, geen enkele vorm van voortgang of zinvolle statusupdate. Wat een extreme prutstoko.

Zie korte toelichting De TV is uiteindelijk opgehaald, maar eindigt qua status/updates in een zwart gat. Bij de servicedesk kunnen ze qua status niets inzien en doen kortstondige beloften, waarvan 0 nagekomen. Omwille van geen goede track record kan je alles opnieuw uitleggen. De logistiek vervoerder kan aantonen dat de TV aangekomen is(zelf nagevraagd), maar er is bij MM online geen enkele wijze beweging in te krijgen. Het meest frustrerende is dat reguliere ingangen geen waarde toevoegen, laat staan ik mijn geld niet terug heb.

Overzichtelijk bestel, betaal en verzendstappen op de website. Met uitzondering van de optie tot het toevoegen van een verzekering, zijn er geen andere eindeloze aanvullende extra kosten/toevoegingen.

Ook tijdens de feestdagen heb ik mijn bestelling snel en volgens verwachting op de aangegeven tijd/locatie ontvangen.

Je kan naar je geld fluiten ,post nl stuurt mijn bestelling terug want pakje was beschadigd en ik heb me geld nog steeds niet terug ,ondanks mijn e-mails en telefoontjes

Nooit het pakje binnen gekregen want het werd teruggestuurd door post nl omdat zij het pakje hadden beschadigd

Klantenservice Lossen niets op maar wimpelen je af er werd zelfs opgehangen,ze beloven het op te lossen maar doen niets.

Alles was snel gedaan en alles was ook duidelijk aangegeven. Mijn aankoop was ook de volgende dag bezorgd zoals beloofd werd.

Zelfde dag nog een Mail gekregen hoelaat mijn aankoop zou aankomen en de bezorger was er op de aangegeven rijdstip

98"TV van 2K plus 200 euro voor de verzekering online besteld en defect geleverd. Gemeld bij Mediamarkt en ze hebben ruim een week diverse verhalen opgehangen over dat er een monteur moet komen voor reparatie of een expert om vast te stellen of hij defect is. Ook kwamen ze dat ik de TV met doos van ruim 80kg zelf moest opsturen of afgeven bij een vestiging. Dit past wat betreft formaat niet in een kleine bestelwagen... Uiteindelijk naar een vestiging geweest die een melding voor de backoffice heeft gemaakt waarna de TV een paar dagen later werd opgehaald. Uiteindelijk paar dagen na ophalen melding dat ik geld voor de TV terug krijg maar over die verzekering hebben ze het niet gehad. Ook dat weer via de chat aangegeven. Krijg je doodleuk te horen dat je daarvoor naar een vestiging moet. Ik door de regen naar de vestiging fietsen, zeggen ze dat het raar is dat ik daar voor langs moet komen. Die hebben het in 3 minuten voor me geregeld. Via FB en twitter is er alleen klantafpoeiercontact, geen klantenservice. Dit is veruit de slechtste winkelervaring ooit. De TV nu bij CoolBlue besteld. Mocht er iets niet goed zijn dan heb ik wel service. Begrijp niet dat dit bedrijf nog 4 sterren heeft met al die negatieve reviews. Als ik dit eerder had geweten dan was ik niet aan dit 'avontuur' begonnen.

Betaal je extra voor een tijdvenster van aflevering, krijg je doodleuk de avond ervoor een ander tijdvenster door.... Bezorger wilde dat ik direct een beoordeling gaf waar hij bij stond. Ipv een paar uur vrij heb ik met moeite hele dag vrij kunnen krijgen wat me door collega's niet in dank werd afgenomen.

Klantenservice online is niet-bestaand. Alleen tegenwerking gehad. Ze hebben 0,0 menselijkheid getoond. Waarschijnlijk willen ze hier zo min mogelijk aan uitgeven en werken er alleen mensen die dood zijn van binnen. Zo'n bullshit job wordt niemand gelukkig van. De top bij dit bedrijf vind hun eigen beloning vast belangrijker dan een positieve bijdrage aan de samenleving.

Ik had het product besteld voor 70 euro en de dag daarna stond het product erop voor 50 euro, dus ik had gebeld en nu krijg ik 20 euro terug! dat is zeker uitstekend waard!

Gister besteld vandaag in huis! enig sinds jammer dat het 's avonds binnenkomt, maar het is bijna kerst, kan niet alles hebben, maar alsnog uitstekend dat het een dag later meteen binnen is!

Ik had het product besteld voor 70 euro en de dag daarna stond het product erop voor 50 euro, dus ik had gebeld met de klantenservice en nu krijg ik 20 euro terug! dat is zeker uitstekend waard!

Bestellen gaat makkelijk; het verwerken van retouren heeft een maand tijd gekost en het terugbetalen van mijn bestelling komt daar nog bij.
Producten worden verzonden via DHL, dat is bij mij in de buurt helaas de slechtste die er is (DHL kan zelden mijn adres vinden en stuurt producten 90% van de bestellingen direct terug naar verzender)
De klantenservice van de MediaMarkt heb ik meerdere keren per week, gedurende 4 weken, gecontacteerd en al wordt er goed geluisterd naar mijn probleem men geeft elke keer aan dat zij het door zullen geven aan de juiste afdeling en dat deze mij zullen contacteren (niet 1x gebeurd) Ik heb in totaal 16 maal contact gehad met de klantenservice via de telefoon.

Product niet geleverd, alvorens de bestelling als retour is verwerkt heeft ruim 4 weken geduurd.

Men luistert wel naar je probleem en geeft aan dat mijn probleem wordt doorgegeven aan de betreffende afdeling en dat deze afdeling contact met mij zal opnemen hebben deze mensen NIET 1x contact met mij opgenomen, ik heb overigens 16x met de klantenservice contact gehad.
Je bent en blijft een nummer bij dit soort bedrijven!

Had een cadeau code in mijn mail die niet werkte. Moest dan maar inloggen in mijn account. Dat werkte niet, geprobeerd opnieuw te activeren. Dat werkte niet. Hij zag dat de code geldig was, maar mocht hem zelf niet toepassen, moest dan eerst naar de klantenservice. Daar ook weer een half uur in de rij gestaan, niet overdreven. Thuisgekomen bleek het product ook al te zijn teruggebracht, want er zaten vingers op het scherm. Verder doet hij het prima dus niet teruggegaan en schoongemaakt. Maar zo hoort het niet.

Erg trage gasten bij de Mediamarkt. Werken er wel maar uit alles blijkt dat ze er niet willen werken.

08-12-2023 bestelling gedaan "vandaag besteld morgen in huis". DHL geeft vervolgens 2x aan dat (toevallig 2x net na einde werkdag) wij elkaar gemist hebben. Geen DHL gezien op de camera beelden en ik was gewoon thuis. Nu 14-12-2023 blijft de status van DHL "Klaar voor versturen naar het sorteercentrum".
Zowel DHL en MediaMarkt uiterard niet te bereiken. De chatbot van MediaMarkt geeft zoals eerdere reviews aan, "We doen niets voordat er een retour is".
Nemen geen verantwoordelijkheid, terwijl zij als afzender echt wel verantwoordelijk zijn. Ik had niet de keuze om een andere bezorger te kiezen. Nu dus EN geen bestelling en mijn geld staat op de MediaMarkt bank totdat de 30 dagen om zijn. In die tussentijd, dus afwachten of MediaMarkt nog service gaat verlenen en kan dus ook niet ergens anders gaan bestellen, voordat ik mijn geld terug heb.
Nooit meer MediaMarkt en ook nooit meer DHL!

Update: 14-12-2023 via google een telefoonnummer van MediaMarkt gevonden. Na het keuze menu's doorlopen te hebben, wordt mij verteld dat het mijn eigen schuld is om te kiezen voor bezorgen ipv het zelf in de winkel af te halen. Dank je wel MediaMarkt.
Update: 15-12-203 email om "extra" gegevens om een odnerzoek te starten. De "extra" gegevens, zijn de gegevens die MediaMarkt al heeft. Ze ontwijken elke vorm van verantwoordelijkheid. En proberen het probleem van DHL bij mij neer te leggen.
Update 16-12-2023: Uit het niets 4 mailtjes met retour meldingen en credit nota's. Het lijkt erop dat ik iig mijn geld terug ga krijgen.
Update 19-12-2023: Lijkt erop dat het inderdaad 5 werkdagen gaat kosten om geld terug te boeken, want tot op heden nog niets ontvangen. Ook geen "sorry" of "wat vervelend"
Update 20-12-2023: Geld is teruggestort op mijn rekening. Jippie, uiteraard zonder verdere reactie of sorry

Een chatbot die je verwijst naar een contactformulier, telefonisch niet te bereiken. Na invullen contactformulier nooit meer een reactie gehad. Zo heb je niets aan vandaag besteld, morgen in huis.

Op 27-11-2023 heb ik een PlayStation 5 met extra controller online besteld via de online shop van Mediamarkt. Op 29-11-2023 kreeg ik de melding van DHL dat de bestelling niet bezorgd kon worden wegens een verkeerder adres, deze zou dan teruggestuurd worden naar Mediamarkt. Op navraag bleek idd. dat de postcode met 1 cijfer verkeerd was ingevoerd. DHL gebeld, zij geven aan dat de bestelling teruggestuurd is naar Mediamarkt. Mediamarkt gebeld, zij geven aan dat ze deze nog niet hebben ontvangen. Pas als deze ontvangen is, zou ik mijn geld terug krijgen. Nu 2 weken later en na tig telefoontjes, nog steeds geeft Mediamarkt aan de bestelling niet teruggekregen te hebben. Op 08-12-2023 stuurt Mediamarkt mij een link zodat ik zelf een onderzoek kan starten bij DHL; deze voer ik uit en hierop krijg ik geen reactie vanuit DHL.
Op 13-12-2023 Stuurt Mediamarkt mij een link om een aangifte te doen bij de Politie zodat zij het proces van afhandelen kunnen versnellen en mijn geld terug kunnen betalen. Ik moet dus aangifte bij de politie doen om een product wat ik nooit gezien heb. Ik doe de aangifte op 13-12-2023 en dezelfde dag krijg ik van de politie een telefoontje met de melding dat hier geen sprake is van een strafbare feit en dus mijn aangifte niet een behandeling zal worden genomen.
Ik wacht al 2 weken op mijn geld.

Bestelling is retour gestuurd naar Mediamarkt, maar zoek geraakt. Proces van uitbetaling start niet zonder dat de bestelling retour is.

Klantenservice beloofd heel veel maar er wordt verder niets mee gedaan.
Onkundige medewerkers bij de klantenservice. Ze spreken elkaar tegen.
Ik moest van de éne medewerker een politie aangifte doen, terwijl de ander medewerker zegt dat het niet nodig was.
Je wordt van de kastje naar de muur gestuurd, maar er wordt geen actie ondernomen. Alles staat momenteel stil, lijkt wel!!!

Aardig personeel en snelle bediening. Geweldige bestelling en geweldige ervaring. Ik kreeg alles wat ik wilde en geweldige producten.

Geweldige levering, op tijd en aardige personeel. De producten zijn geweldig geweest. Het was erg leuk!

Erg leuk personeel. Zij zijn vriendelijk geweest en hebben goed gehulpt. Het was een erg leuk ervaring.

E-reader besteld tijdens de black-friday weken. Dat ging op zich allemaal goed. Maar toen moest het bezorgd worden door DHL. De bezorger kon mijn adres kennelijk niet vinden, zegt gewoon dat het niet bestaat en retourneerd het pakje.
Ok, Mediamarkt retourneerd braaf mijn geld, maar ik wil natuurlijk die e-reader hebben. Ik bestel iets om het te kopen, niet voor de humor.
Dus contact opnemen met de klantenservice. Welke klantenservice? Ondertussen heb ik 2 keer geprobeerd om contact met de Mediamarkt op te nemen via hun contactformulier, en behalve de automatische ontvangstbevestiging nooit meer iets van gehoord.
DHL prutst, en de klantenservice van de mediamarkt lijkt niet te bestaan.

Voortaan koop ik bij de Mediamarkt weer in een winkel (wel altijd goede ervaringen mee)

Te dom om een adres te vinden (waarom werk je dan voor een bezorgdienst?) DHL heeft er vroeger wel eens wél spullen bezorgd, dus het is nou niet of het adres onbekend is. Maar als de bestuurder geen zin heeft, of analfabeet is, of om een andere reden bedenkt dat het pakketje retour moet, gaat het pakketje retour. Geen email. Geen contact opnemen. Geen bezorgpunt. Gewoon, hup, retour afzender, "adres onvolledig of bestaat niet".

Let wel: na de mail van DHL zo-en-zo laat staan we voor de deur dus nooit meer iets gehoord. Dat er volgens de bezorger wat mis is met het adres moet je achter komen via de track en trace.

Tjah, ik zeg wel waardeloos, maar het is lastig om van een "ervaring" te spreken als ze je gewoon niet antwoorden. "Kennelijk niet bestaand" is een betere keuze.

Was heel makkelijk en snell om bestelling te plaatsen ook met betaling en hij geeft voor wat je allemaal nodig heb voor dat je gaat beginnen en dan kan je lekker snell door naar betaling

Bestelling was oo tijd ik kreeg savonds de dag ervoor al update over mijn bestelling en in het ochtend gelijk een tijdstip wanneer ik mijn bestelling kan verwachten en hij is ook in die tijd bij me deur gekomen

Ik heb hier laatst een muis gekocht en daarvoor nog een aantal producten.

Ik vind het fijn dat het zo snel binnen komt en ze hebben een goede klanten service. Top!

kwam binnen op de tijd als aangegeven wat ik heel goed vind. normaal bij andere websites kan het product toch later binnen komen

ze waren heel vriendelijk en hebben mij veel uitgelegd. veel klantenservices zijn niet op en top maar bij mediamarkt vond ik het heel goed.

Product besteld online met bezorging aan huis. Product is op voorraad en zou de volgende dag worden bezorgd. Na 20 dagen nog geen track & trace code ontvangen. Na 3x telefonisch contact zou het geregeld worden. Nu twee dagen later en nog steeds geen trace code.

Geen verzending 20 dagen na aankoop. Terwijl het product op voorraad is, met levering binnen 24uur.

Bellen heeft het probleem (het niet leveren van mijn aankoop) niet opgelost. Wel netjes een aardig persoon aan de lijn.

In augustus een headset besteld bij mediamarkt. Was hier niet tevreden over en heb deze teruggestuurd naar een vaag (antwoordnummer) adres van mediamarkt genaamd ZES GOES. Ik heb verzendgegevens gekregen van mediamarkt zelf. Hier gaat het dus mis: postNL zegt dat het is afgegeven aan ZES GOES, mediamarkt zegt niks te hebben ontvangen en schuift alles af op postNL. ZES GOES reageert niet. En inmiddels 3 maanden verder heb ik geen headset en ben ik het aankoopbedrag kwijt.

Vaag retour adres, wordt nu dus gebruikt als constructie om problemen op andere te kunnen afschuiven.

5 of 6 keer heen en weer gemaild met mediamarkt, paar keer met postNL. Mediamarkt geeft gewoon standaard replies zonder in te gaan op mijn situatie. Zijn gewoon geautomatiseerde reacties. Op mijn laatste e-mail is gewoon geen reactie genomen en wordt nu dus genegeerd terwijl het probleem nog verre van is opgelost.

Scorekaart voor MediaMarkt