Digitalsonline

Gebruikers over webshop Digitalsonline

Verzending: Score: 1
Klantenservice: Score: 1

Bij bestelling op een vrijdag kon ik mijn adres niet wijzigen, omdat er een onjuiste combinatie van postcode en huisnummer zou zijn. Na verzoek per e-mail is mijn nieuwe adres alsnog ingevoerd, maar dit gebeurde pas op de maandag erna.

Het bestelde hoesje voldeed helaas niet aan de verwachtingen. Hoesje teruggestuurd, maar het geld is ook na meerdere mails en telefonisch contact nooit teruggeboekt.

De webshop is telefonisch slecht bereikbaar en op e-mails wordt niet gereageerd.

Klantenservice: Score: 0

Op tijd geleverd, product in goede staat afgeleverd.

Hoewel de website een beetje simpel is, is simpel het beste

Op tijd bezorgd met PostNL service

Klantenservice: Score: 0

Zoekfunctie op de website werkt niet, producten zijn alleen via de pricewatch terug te vinden. Ik kan mijn adres niet invoeren want mijn postcode en huisnummer combinatie is ongeldig, ondanks dat deze woningen hier al 20 jaar staan. Dan maar niet bestellen.

Klantenservice: Score: 0

Nu drie keer iets besteld hier, altijd geleverd as advertised. (Echt, 15 woorden als minimum?)

Keurig de volgende dag geleverd

Klantenservice: Score: 5

Bestelling was makkelijk te plaatsen en de levering vond al de volgende dag plaats. Product was goed verpakt.

Levering was al de volgende dag. Uitstekend.

Klantenservice: Score: 0

Bestelling via bol.com dus duidelijke informatie, makkelijk, snel en betrouwbaar, hoef ook geen apart account aan te maken.

Wat een geweldige service 👍👍👍👍👍

Vanmiddag om 4 uur een nieuwe batterij besteld bij Bol.com, om 7 uur een mail dat hij geleverd gaat worden en op hetzelfde moment valt hij al in de brievenbus!
Dat noem ik nog eens snel (natuurlijk mazzel dat ik in dezelfde stad woon als DigitalsOnline, maar toch!).
Om 19.40 uur zit de nieuwe batterij al in mijn tablet!
Bedankt voor de prima service!

Klantenservice: Score: 5

Ondanks dat jullie niet verplicht waren een extra bevestigingssetje voor mijn via Bol.com bij jullie bestelde Parrot 3100 te leveren hebben jullie dat zonder morren toch aar mooi voor mij gedaan. Hulde! Topservice.

Algemeen: Score: 4
Klantenservice: Score: 0

Shop gevonden via pricewatch. Webshopervaring is voldoende. Site oogt gedateerd. Toch een puntje erbij voor het brede aanbod.

De accu's vlot binnengekregen in een bubbeltjesenvelop. Niets op aan te merken.

Algemeen: Score: 1
Verzending: Score: 3
Klantenservice: Score: 1

De geleverde telefoon accu vertoont problemen. Mijn klacht per email is nooit beantwoord, ook niet na herhaaldelijke verzoeken om te reageren. Deze webshop kiest er blijkbaar voor om klachten van klanten volledig te negeren.

Op klachten per email wordt structureel niet gereageerd. Waardeloze klantenservice.

Klantenservice: Score: 0

** bijgewerkt van 2 naar 3 sterren omdat de hele webshop inmiddels SSL gebruikt **
Wilde bij deze website bestellen, maar voor het inloggen en registreren wordt standaard geen https verbinding gebruikt. De website zelf benaderen via een beveiligde verbinding levert certificaatfouten op voor een zelf ondertekend reeds 3 jaar verlopen certificaat. Zelfs dan wil het registratieformulier echter alsnog over onbeveiligde http alle NAW gegevens versturen. Absolute afrader vanuit privacy en beveiligingsoogpunten, hoop dat ze dit nog gaan aanpassen.

Klantenservice: Score: 0

Gekozen voor deze shop omdat hij betere foto's had van het product en toebehoren dan de (even dure) concurrent. Het was handig dat ik het pakket op kantoor kon laten afleveren.

Direct volgende dag afgeleverd. Een beschermend laagje aan de binnenkant van de envelop vond ik netjes voor headphones.

Klantenservice: Score: 5

Anders dan wat ik eerder hier schreef. Niets aan de hand. Er waren problemen met internet en telefonie. Inmiddels teruggebeld en ook mail ontvangen. Prima opgelost!!

Klantenservice: Score: 2

Verkeerde product geleverd. Het product dat ik besteld had was niet meer op voorraad. Het vervangende product had weliswaar dezelfde specificaties, maar kon ik op andere sites een stuk goedkoper vinden. Had graag gezien dat de webshop contact met mij had opgenomen om in overleg te kijken of ik akkoord ging met het andere product. Dan had ik zelf bewust de keuze kunnen maken. Klantenservice leek hier geen boodschap aan te hebben.

EcoR Karma 30,1K
Klantenservice: Score: 0

Screenprotector besteld via Bol.com plaza, product stond namelijk niet op hun eigen website. Op vrijdagochtend besteld, zaterdag in huis en goed verpakt.

Snel verzonden en goed ingepakt in bubbelenvelop.

Verzending: Score: 3
Klantenservice: Score: 1

Bestelling geplaatst zonder problemen, galaxy s5 origineel scherm. Dit verliep via de bol.com website en kreeg kort hier na een melding dat de bestelling in behandeling was genomen.

Ik had het scherm besteld want er was met mijn oude scherm niet meer te werken, groene strepen en de helft viel uit. Had expres gekeken of het leverbaar en op voorraad was zodat ik het diezelfde week nog kon ontvangen.
Ik kreeg een berichtje een dag later, of ik wel wist dat het hier niet een volledige samsung galaxy s5 was maar alleen het scherm, of ik daar van op de hoogte was ?
Aan de ene kant wel oke dat ze dit controleren, maar het kwam mij dus totaal niet uit want ik hoopte hem diezelfde week te ontvangen.
Meen dat it op een vrijdag was.
Heb toen gereageerd met het verhaal dat ik toch hoopte hem deze week te mogen ontvangen omdat ik de komende 3 weken daarop in een hotel overnachten zou voor werk en dan bang was dat het pakket terug zou worden gezonden i.v.m. niet aan kunnen nemen en of ophalen.

Uiteindelijk heb ik deze toch door iemand kunnen laten ophalen maar heb zonder telefoon gezeten tot dat ik maar uit nood een Motorola G heb aangeschaft.

Het scherm is vervangen zonder problemen, dit heb ik zelf gedaan en was gebeurd in nog geen 10 minuten zoals eigenlijk bij de meeste telefoons die waar ik een "reparatie" aan heb gedaan.

Maar , na nog geen 2 maanden begonnen er vreemde dingen te gebeuren, eerst dacht ik dat ik niet de juiste toetsen indrukte.
Maar later werd het wel duidelijk nadat ik een paar test applicaties en de ingebouwde test functie had gebruikt voor het scherm.
Het touchscreen , of the digitizer was iets goed mis mee, en is nog steeds het geval.
Het scherm zit geen kras of iets op, geen screen protector, want daar kan die ook wel eens vreemd op reageren en hij begint allemaal dingen in te drukken.
Als ik het scherm aanraak druk ik op het keyboard soms 4 toetsen in en soms geen.

Heb nu enkele weken geleden geprobeerd contact op te nemen per het adres waar de laatste reacties mee zijn verzonden.
Tevergeefs want er komt geen reactie op, het is een simpele vraag hoe en wat of ik hier aan kan doen en of er misschien iets van een garantie op zit.
Valt die, is die kapot, natuurlijk kan ik het me voorstellen maar zo nu nog geen 2 maanden later dat het touch gedeelte vreemd doet.

(connectoren los gemaakt , schoon gemaakt, weer erop gedrukt maar zonder resultaat overigens)

Heb gewoon een nette email verzonden, daarna nog een video die ik heb gemaakt van wat er precies aan de hand is, maar zoals hierboven beschreven blijft het ineens erg stil vanuit Digitalsonline.

EDIT: contact is er opgenomen via tweakers.
Met daarin de mededeling dat er niks is ontvangen vanaf mijn kant, en dat het waarschijnlijk door het systeem van Bol.com moet hebben gelopen met het probleem dat dit adres onjuist is.

Of ik wel naar het juiste de mails heb verzonden..... ik weet 100% zeker dat dit het geval is en gelijk nagekeken natuurlijk.
Een screenshot gemaakt van mijn livemail waarin het adres meerdere keren staat , ook zou ik dan als het adres onjuist was via bol.com een tegen bericht moeten krijgen als dat tijdelijke adres vervallen was en dat is niet het geval.

We zijn alweer een paar weken verder maar alweer is er niet gereageerd.

Ik begon er bijna aan te twijfelen of mijn mailserver wel werkt maar aangezien dit mijn zakelijke account is en dagelijks contact met klanten via deze verlopen ben ik denk ik te ver het probleem bij mij zelf aan het zoeken !
Dus Digitals online, leuk dat jullie contact opnemen en mij vertellen om naar het juiste adres een bericht te sturen.
Maar reageer dan ook eens op de inhoud.

Dank u

Klantenservice: Score: 0

De shop is overzichtelijk, compleet en oogt ietwat ouderwets. Het bestelproces verliep prima, behalve dat een account aanmaken verplicht is. Eenmalig iets aankopen zonder vast account zit er niet bij.

Een probleem hierbij is dat de vereiste persoonsgegevens onbeveiligd verstuurd worden. Ook inloggen of de bestelstatus controleren gaat zonder slotje. Dat vind ik anno 2015 onacceptabel. Uiteraard verloopt het betalingsproces zelf wel beveiligd, zoals het hoort.

Het product werd binnen de verwachte levertijd bezorgd, keurig verpakt met nette factuur en in onberispelijke staat. Kortom, niets op aan te merken en uitstekend verzorgd.

Klantenservice: Score: 5

Xiaomi 16000mAh powerbank besteld. Woon in de buurt maar moest langer werken dan hun openingstijden dus maar gewoon geselcteerd voor afleveren met de post. Werd zelfde avond nog gebeld, of ze het pakketje even af konden leveren omdat ik toch in de buurt woonde. Super service. Product was goed verpakt, en functioneert prima.

Klantenservice: Score: 0

Het bestellen, betalen en verzenden ging prima. De klantenservice en garantie afhandeling was duurde echter wat langer dan gehoopt. Uiteindelijk toch netjes mijn powerbank terug gekregen.

Werd snel verzonden en kwam goed verpakt binnen.

Klantenservice: Score: 0

Heb hier de Nillkin Screen Protector Tempered Glass 9H Nano LG G3 besteld. Volgende dag in huis in envelop, kon ook kiezen voor pakket maar was hier niet nodig. De website is goed functioneel ontworpen, dat is zeker te waarderen.

Gekozen voor envelop, dus die kreeg ik. Met een soort schuimplastic erin, variant op bubbeltjesplastic. Prima.

Algemeen: Score: 4
Klantenservice: Score: 3

De levering van het product en de prijs zijn voldoende. De RMA afhandeling is ronduit slecht en communicatie lijkt niet bestaand.

Het product (een telefoon-accu) werd snel en goed verpakt verzonden, geheel volgens verwachting.

Ik had een nieuwe accu voor mijn telefoon besteld omdat de oude overleden was. Na het ontvangen van de accu en proberen van de telefoon bleek de nieuwe accu het probleem niet te verhelpen, de telefoon bleef dood. Daarom heb ik een RMA verzoek gedaan om de accu te retourneren.

In de automatische reply op de RMA aanvraag stond dat iedere RMA normaal binnen 3 werkdagen behandeld wordt. Na ruim 2 weken en 2 mails werd de RMA uiteindelijk per email goedgekeurd en kreeg ik terugzend instructies met bevestiging dat het aankoopbedrag minus gemaakte kosten van 2,- euro zou worden teruggestort.

Nadat ik de accu volgens instructies heb teruggestuurd heb ik niets meer van digitalsonline vernomen. Het is inmiddels ruim 2 maanden en 4 emails naar de klantenservice verder maar ik heb nog geen enkele reactie.

Update:
Inmiddels heeft digitalsonline telefonisch contact gezocht om het probleem op te lossen. Mijn emails zijn om onbekende redenen verloren gegaan en er was van hun zijde nog een vraag over de retourzending waardoor de terugboeking van het aankoopbedrag in de wacht was gezet. Na telefonische toelichting is inmiddels het aankoopbedrag terug ontvangen.

Uiteindelijk een correcte afhandeling dus, waardoor mijn klantenservice beoordeling opgewaardeerd is naar voldoende. Uit het telefonisch contact blijkt dat digitalsonline de beste intenties heeft om klanten correct te helpen maar aan de tijdige afhandeling van RMA's dient aandacht besteedt te worden. Met een goed geautomatiseerd RMA tracking systeem had dit alles sneller en met minder frustratie afgehandeld kunnen worden.

Scorekaart voor Digitalsonline

Algemeen Score: 0
Verzending Score: 0
Klantenservice Score: 0

Qshops

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren