Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Het artikel dat bezorgt is is niet het artikel dat ik heb besteld. Vervolgens moet ik zelf zorgen dat het artikel terugkomt bij Azerty en moet ik de verzendkosten vooruit schieten en weer mailtjes sturen voordat ik dat geld terugkrijg.

Het product is zonder extra verpakking verzonden en dus was de originele doos licht beschadigd.

48 uur reactietijd via mail, of 15 minuten in de wacht staan op de telefoon.

Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je een verkeerd product van ons hebt ontvangen. Onze excuses daarvoor.

Als wij zelf een verkeerd product hebben verzonden, dan hadden wij jou met een gratis retourlabel moeten sturen. Zodat jij niet meer kosten hoeft te maken. Dat is helaas niet gebeurd.

Aangezien ook de communicatie in dit geval stroef verliep wil ik dit graag intern uitzoeken. Zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Zou je daarvoor je retournummer kunnen mailen naar review@azerty.nl? Dan pak ik dit op!

Azerty Klantenservice

Ik kwam een monitor ophalen. Mijn vader was vooral onder de indruk van custom builds tot eenvoudige builds. Het is heel netjes gebouwd en er zijn bijna geen draden te zien in de kasten van de computers. De custom waterloop was indrukwekkend.
Ik ben dik tevreden en blij met mijn monitor , het is een Asrock PG27AQFT2A. De beeld kwaliteit is uitstekend en de refresh rate is 180 hz wat ook indrukwekkend is zo smooth Het enige min puntje was de knopjes onder aan de monitor , ik was een joystick gewend en dit is een stap terug. De playstation input via hdmi wordt ondersteund en laat het beeld goed zien. Ik dik tevreden over de kwaliteit en service van Azerty.

---

Het is opgehaald niet verzonden. dus daar kan ik over oordelen.

De klantenservice aan de balie was snel en na even wachten werd afgehandeld.

Top service heb hier mijn custom pc build laten maken en dat is echt top verlopen niks te klagen echt top.

Goed en Stevig verpakt is helemaal in goede orde ontvangen.

Staan je altijd netjes te woord wederom dikke 10 echt heel goed

Bestelling gedaan waarbij werd vertelt dat het langere levertijd had!
Helemaal goed binnen de indicatie krijg ik het als het goed is binnen!

Verzending zoals belooft en nu kan zien, alleen POSTNL stelt de bezorging een dag uit!
En ik zat eigenlijk te wachten op het pakket, maarja niets aan te doen.

Verder goed dus!

Ik heb al vaker producten bij Azerty besteld. In dit geval ging het om een computercase en twee fans. De webshop is overzichtelijk, het assortiment uitbundig en de prijzen scherp.

Azerty gaf netjes aan dat de levertijd gelijk was aan de langste levertijd van de drie producten. Binnen twee dagen was het pakket binnen.

Orders annuleren, wijzigen of terugsturen is simpel en de klantenservice vriendelijk en goed bereikbaar.

Heb een custom build gemaakt met assamblage en dit is vlekkenloos verlopen. Als ik vragen had stonden ze me altijd netjes te woord. Geen enkel slecht woord over te vertellen. Je krijgt wat je koopt en de service is top!

Snel en duidelijk. Ben altijd netjes op de hoogte gehouden van het proces.

Heel erg vriendelijk niks is teveel gevraagd. Niks aan te merken!

Monitor kwam met een ster aan via de post. Kon direct langskomen om hem te ruilen voor een nieuwe.

Monitor was een B keuze, verzending was zeer goed verplakt, maar helaas niet sterk genoeg voor onze vrienden van de PostNL.

Na een paar minuten in de wacht kon ik een terugbel verzoek achterlaten en ik werd erg snel teruggebeld. Ook werd direct geregeld dat ik de monitor ter plekke kon omruilen.

eenvoudig een bestelling plaatsen en gedetailleerde informatie over de artikelen. Mogelijkheid om te filteren op basis van verschillende criteria. Snelle verzending en kwaliteitsproducten

Snelle verzending ondanks dat de koerier enkele fouten heeft gemaakt bij de levering

Voor het eerst een PC laten samenstellen en gekozen voor Azerty - een beslissing waar ik geen spijt van heb. Het hele proces verliep soepel en eenvoudig. Ik selecteerde de gewenste componenten en Azerty deed de rest. Ze bieden verschillende services aan voor het samenstellen van je PC, wat leidt tot prijsverschillen vergeleken met concurrent Alternate. Een geweldige extra was de mogelijkheid om via de Livestream op het YouTube-kanaal van Azerty te zien hoe mijn PC werd samengesteld, met aandacht voor alle gewenste details. De levertijd was minder dan een week. Een cashback actie in samenwerking met Tweakers is eigenlijk the 'cherry on the cake'.
Al met al, uitstekende service!

Levering was sneller dan verwacht. Tenminste drie dagen eerder. Status van de bestelling werd tijdig gecommuniceerd. Het pakket was goed verpakt en alle doosjes, boekjes, stickers etc. waren netjes meegeleverd.

Er werd snel gereageerd op berichtjes via zowel Whatsapp, E-mail als de Livestream chat.

Dinsdag MB, processor, m.2 sdd en een voedng besteld. Sommige onderdelen waren op voorraaad en andere niet. 2 tot 3 werkdagen voordat product ontvangen kan worden staat er. Ik denk niet dat ze hier transparant in zijn. Ook is het niet mogelijk om het traject van de bestelling te volgen. Het is maar afwachten.

Ik had ook andere producten bij Alternate en Megekko besteld en die had ik de volgende dag in huis.

De bestelde producten nog niet ontvangen, dus kan hier geen mening over geven

Bedankt voor je review.
Wij proberen ten alle tijden zo transparant mogelijk naar onze klanten te communiceren. Dat doen wij aan de hand van de gecommuniceerde informatie vanuit onze leveranciers. Echter blijven wij daarin afhankelijk van de informatie die zij aan ons verschaffen. Wanneer de leveringsdatum van onze leverancier verandert, bestaat de mogelijkheid dat de eerder verstrekte informatie niet meer correct is.

Desondanks communiceren wij, om deze reden, ten alle tijden met verwachtte levertijden. Omdat wij simpelweg afhankelijk blijven van onze leveranciers, mits wij de producten niet zelf op voorraad hebben. Wanneer je namelijk een product bij ons koopt dat op voorraad is in Raalte en je hebt verder geen producten in bestelling staan die een langere levertijd hebben, dan wordt dit dezelfde dag nog verzonden.

Zoals je aangaf was bij jou een deel voorradig bij ons in het magazijn en een deel had een verwachtte levertijd van 2-3 werkdagen. Daardoor kan het zijn dat je bestelling vertraging oploopt. Waarvoor onze excuses.

Heb je vragen voor over een levertijd? Dan kan je ons chatten, mailen of bellen!

Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kan je met ons contact opnemen: review@azerty.nl.

Azerty Klantenservice

Zeer tevreden met de Xenith Expert AMD Super (Ryzen 7 7800X3D en GeForce RTX 4070 Ti Super).

---

Geen op- of aanmerkingen over de zending. Verder geen contact met de klantenservice gehad.

Geen op- of aanmerkingen over de zending. Alles degelijk verpakt en binnen de beloofde tijd geleverd.

Prima ervaring zonder enige problemen. product is goed te vinden op de website wellicht iets meer product filters zou mooi zijn.
aankoop ging zonder problemen en het was super snel zonder enige problemen geleverd.
Allemaal tegen de scherpste prijs op de markt

Snelle levering en het product was goed verpakt. Nou heeft azerty er wel weinig aan moeten doen want het product had zelf al een goede verpakking dus er zat niks meer omheen.

De site van Azerty is ontzettend prettig, alles staat op duidelijke plekken. Ook hebben ze een ontzettend groot assortiment aan producten.
Zelf heb ik een assemblage pakket gekocht bij Azerty. Ook heb ik gevraagd of deze dan op de livestream gebouwd kon worden. Dit vind ik een zeer unieke ervaring en ook erg leuk dat Azerty dit doet!
Ik was blij dat ik de PC liet bouwen door Azerty, zeker als ik zag hoe veel kabels erbij komen kijken. Wat me hierna dus opviel was dat het leek alsof er bijna geen moeite werd gedaan aan de cable management in mijn PC. Het ziet er slordig uit en als ik dit wist had ik het ook zelf kunnen doen. Ik had verwacht dat dit beter zou zijn en vind dit dus ook erg jammer. Zeker, omdat ik een makkelijke case heb gekozen om in te bouwen.

Al met al is het gewoon een ontzettend fijne site en kunnen ze ook zeker bouwen!

De levertijd duurde iets langer dan oorspronkelijk was aangegeven. Dit was voor mij echter echt geen probleem!
De PC kwam goed verpakt bij me aan en was ontzettend goed beschermd met schuim, luchtzakjes, enz. Ook kwamen de dozen van de componenten erbij.
De PC werkte ook perfect toen hij aankwam. Echt plug and play.

De verzending was in mijn ogen perfect.

De klantenservice van Azerty mogen ze trots op zijn!
Je wordt ontzettend snel geholpen en je kunt met al je vragen bij ze terecht.
Ook kun je altijd op de stream vragen stellen en zullen deze altijd snel beantwoordt worden.

Beste,

Dank je wel voor je uitgebreide review!
We zijn blij om te horen dat je over het algemeen tevreden bent! We vinden het echter jammer om te horen dat je niet tevreden bent met het cable management. Dat is zeker niet onze bedoeling, en we waarderen je feedback.

Het is ook fijn om te horen dat onze klantenservice je snel en goed heeft geholpen, zowel via de chat als op de stream.

Wij streven ernaar onze geassembleerde systemen voortdurend te verbeteren. Zou je ons jouw bestelnummer kunnen sturen via e-mail naar review@azerty.nl? We horen graag jouw feedback over hoe we ons kabelbeheer kunnen optimaliseren.

Nogmaals bedankt voor je review en we hopen je snel weer te zien bij Azerty!

Azerty Klantenservice

Supersnelle levering. 12-06-2024 om 22.07 een SEAGATE 8TB hard disk besteld. Volgende dag 13-06 OM 12.08 al binnen met POSTNL
Verpakking prima in orde. 5*****

12-06-2024 om 22.07 een SEAGATE 8TB hard disk besteld. Volgende dag 13-06 om 12.08 al binnen met POSTNL

Bestellen was eenvoudig, en de levering was snel. Klantenservice heeft mij goed te woord gestaan toen ik een vraag had over het product dat ik wilde kopen, en het product was zeer goed ingepakt zodat het niet tijdens het transport beschadigd zou raken.

Ik schrijf deze review omdat ik een telefoon besteld heb en deze nieuw met ongeopende zegels geleverd is, ik had helaas niet dezelfde ervaring bij een andere webshop vandaar dat ik bij Azerty besteld heb. Ik ben zeer tevreden met de service!

Zeer goed ingepakt met een grote doos en bubble wrap onder + boven het product, zodat het geen stoten krijgt tijdens het transport.

Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen via telefonisch contact, had een vraag over de nieuwheid van de telefoons en of die met de originele zegels komen en dat werd bevestigd (en het klopte ook nog 's!).

Selectie en assemblage van Azerty is helemaal prima. De informatie voorziening en service daarentegen valt vies tegen.
2 pc's besteld met een verwachte levertijd van 4-6 werkdagen waarvan na bestelling opeens een artikel van gereserveerd naar niet beschikbaar schiet en je van diverse medewerkers allemaal verschillende levertijden hoort. Nadat de oorspronkelijke levertijd is overschreden zelf maar een alternatief laten inbouwen, eind resultaat is nog steeds dat er te laat geleverd wordt.
Na levering blijkt 1 van de systemen bij elke start ook continue blue screens te geven dus deze moet terug. Na aflevering van het systeem krijg je vervolgens doodleuk te horen dat het nog een keer 1 a 2 weken gaat duren voor reparatie en dat je geen voorrang krijgt ondanks dat het feitelijk een door hun defect geleverd product betreft. Ik zou nog bijna sneller een nieuw systeem kunnen laten leveren

Goed verpakt, alleen levertijd week flink af van aangegeven termijn.

Antwoorden van verschillende medewerkers spreken elkaar tegen. 1 systeem wordt defect geleverd en kan vervolgens doodleuk nog ff 1 a 2 weken daar blijven voor reparatie. Ik kan nog bijna sneller weer een nieuw systeem bestellen (mits de voorraad indicatie dit keer wel klopt in ieder geval).
Het voordeel van assemblage zou zijn dat ik geen onderzoek/test kosten hoef te betalen. Joh, die heb ik al betaald en jullie hebben dit niet goed uitgevoerd want het systeem heeft nooit goed gewerkt...

Beste,

Dank je wel voor je review.

Het spijt ons zeer te horen dat je zo lang hebt moeten wachten en dat niet alles naar behoren werkt. Je review geeft aan dat er veel miscommunicatie is geweest, waarvoor onze excuses.

We willen graag contact met je opnemen om samen naar een passende oplossing te zoeken. Wil je daarvoor je bestelgegevens mailen naar review@azerty.nl? Dan pakken wij dit zo snel mogelijk voor je op.

Azerty Klantenservice

Ik bouw en lever PC's en randapparatuur alsmede wat zakelijk netwerkapparatuur en audio/video apparatuur. Ik bestelde heel lang overal en nergens, maar de laatste jaren toch wel consequent het overgrote deel bij Azerty. Ik kan als zakelijke klant betalen op rekening, ik heb alles dat ze op eigen voorraad hebben eigenlijk altijd de volgende dag in huis, de aftersales zijn goed en ze zijn zelden meer dan een handjevol euro's duurder dan andere webshops. Alleen als er géén voorraad is of het komt bij hun leverancier vandaan klopt de levertijd niet altijd. Ik heb wel eens een paar weken op een (niet dringend) bankje geheugen gewacht waarvan gemeld werd dat er 2-3 dagen levertijd was.

Ik maak nu de review omdat er wat te winnen valt, maar ze verdienen het wel echt. Ik doe er zeker 10-20 bestellingen per jaar, en het viel op die ene keer na eigenlijk nooit tegen. De aftersales is op orde en ik krijg adequaat reactie op m'n vragen.

Snelle levering indien op voorraad, vrij blanco verpakkingen. Niet zo schreeuwerig en opvallend als sommige concurrenten. Levertijd klopt niet altijd indien niet op voorraad. Dropshipping mogelijk als zakelijke kant.

Vragen worden snel beantwoord, klachten worden adequaat in behandeling genomen. In het verleden wel iets direct met de fabrikant moeten afhandelen maar dat vond ik uiteindelijk ook zelf fijner.

Een top ervaring gehad met zowel het Assemblage team als de service medewerkers. Na het bestellen van de componenten voor mijn Desktop ben ik bijna direct benaderd met tips en eventuele verbeteringen voor de configuratie. Na er samen uit te zijn gekomen over wat het ging worden ging de bestelling naar het assemblage team. Het assembleren was zelfs te volgen op een livestream (dit kan je aangeven) wat ik echt top vond om te zien. De build werd in de ochtend gemaakt op stream, dezelfde dag nog getest en verzonden! De bestelling kwam ook in top conditie aan goed verpakt en voorzien van de nieuwste drivers en windows voor geinstalleerd.
Al met al kon het eigenlijk niet beter!
Bedankt Azerty!

de verzending duurde 1 dag, deze kwam goed intact aan en werd gebracht door een vriendelijke bezorger. (PostNL

Telefonisch en via mail goed contact gehad met vriendelijk personeel!

Product en service is prima het bestelde moederbord was oké en de CPU en de koeler waren mooi geinstaleerd

je zou kunnen overwegen een andere bezorger te nemen want post nl gooit er met het petje naar het duurde 5 dagen voor ze het bezorgd hadden .

Beste Harry,

Bedankt voor je review.
Wij vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent met de installatie.

Vervelend dat de vervoerder echter op een incorrecte manier met jouw order is omgegaan. Wij kunnen een klacht indienen bij de bezorger om te voorkomen dat een soortgelijke situatie zich nogmaals voordoet. Wil je ons daarvoor mailen naar review@azerty.nl? Dan pakken wij dit graag voor je op.

Azerty Klantenservice

Producten waren makkelijk te zoeken en zijn degelijk geinstaleerd. Ik vond alleen de levertijd wel erg lang (4-5x langer dan aagegeven) en er is geen contact opgenomen over dat mijn gekozen product niet meer op voorraad was. Hier ben ik zelf achter aan gegaan.

Ik moest wel lang aan de telefoon hangen maar werd netjes te woord gestaan. De dame had alleen weinig kennis van zaken.

Beste,

Bedankt voor je review. We zijn blij te horen dat de producten naar wens zijn en dat ze gemakkelijk te vinden en degelijk geïnstalleerd waren.

Onze excuses dat de levertijd aanzienlijk langer was dan verwacht en dat je niet proactief geïnformeerd bent over de voorraadstatus van je gekozen product. Eén keer per week ontvangen klanten van ons een automatische statusupdate mail met daarin de informatie met een verwachtte levertijd vanuit onze leverancier.

Telefonisch advies bieden wij op dit moment niet aan. Voor technische vragen kunnen onze technische collega’s je per mail verder helpen. Of voor een fysieke adviesafspraak. Die kan je hier inplannen: https://contact.azerty.nl/afspraak.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Mocht je nog op of aanmerkingen hebben, dan kan altijd mailen naar review@azerty.nl.

Scorekaart voor Azerty