Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenGoede prijzen, duidelijke webshop, alle producten waren nieuw en verzegeld, geen verzendkosten (tijdelijk?). Nergens iets op aan te merken.
VerzendingKeurig verpakt met goed opgevulde doos, en steeds op tijd geleverd ('s avonds besteld, volgende ochtend voor 9 uur binnen).
Als minpunt een website die niet is geoptimaliseerd voor iPad/telefoon. Ik ben blij dat ik alle onderdelen in één levering heb mogen ontvangen
Zoals gewoonlijk verliep het plaatsen van de bestelling erg vlot hier. De GTX 970 was dan ook ruim op voorraad.
VerzendingPrima verpakt en in de doos zat zelfs een klein extraatje. Erg tof van Azerty dus. Videokaart kwam precies op 5 december binnen, vlak voor pakjesavond. Betere timing kun je toch niet hebben!
Zeer snel en goede prijs. Ook veel mogelijk tijdens betalen zoals Paypal en IDEAL zeer goed dus
VerzendingSnel en binnen verwachte tijd
KlantenserviceNa wat mailen kwam ik erachter dat je in de opmerkingen kan melden wanneer het geleverd moet worden.
als je hier al jaren besteld, is die start van de zin al bewijs dat je tevreden bent.
KlantenserviceEnige kleine verbetering die ze zouden kunnen doen als een artikel langer duurt dan aangegeven, bijvoor 2-3 dagen, dat ze op de 4e dag dan even contact opnemen wat je wil, nog wachten of een alternatief of deelverzending etc. Uiteindelijk als je dat zelf vraagt wordt het wel à la minute geregeld. Nu is het nog steeds geduld hebben op het moederbord, wat ik helaas 20 euro duurder elders heb moeten bestellen. Deze die nog moet binnenkomen is dan weer voorraad.
betaling is altijd wel goed gegaan ze hebben de order altijd direct ontvangen dat is voor ongeveer 10 bestellingen waaronder een GTX 970 en een Intel Core I7 4790K met moederboard
Verzendingik heb een keer gehad dat ze een magazijnfout hadden op de website stond dat het product nog voorradig was maar ze belden die avond op om te zeggen dat ze het niet meer hadden en moesten bijbestellen.
Klantenservicede mensen van de klantenservice hebben 2 keer gebeld de eerste keer vanwege een mangzijnfout en de tweede keer had de man naar het verkeerde telefoonnummer gekeken de man zelf was best aardig, maar was niet altijd even goed te verstaan door de telefoon
Azery bied niet alleen scherp geprijsde producten die op tijd geleverd worden. De service die Azerty bied is fijn. Nadat ik bi Azerty mijn CPU had besteld (intel i5 4690k) Kreeg ik meteen een bevestigings email en een paar uur later nog een email zodat ik mijn pakket kon volgen, die de volgende dag (op zaterdag) geleverd was.
VerzendingOp tijd, ruim van te voren een email om het pakket te tracen gekregen. Vrijdag avond besteld, zaterdag vroege middag pakket binnen. Mijn CPU was goed en veilig verpakt, het zou een aanrijding misschien zelfs overleeft hebben.
KlantenserviceDuidelijke E-mails gekregen bij het bestellen van een cpu en de klantenervice verder niet nodig gehad.
Bij Azerty hebben ze gewoon alles wat je zoekt, spullen die ze bijna nergens hebben hebben ze 9/10 keer wel bij Azerty. Super snelle levering super vriendelijke bediening. Echt een aanrader top winkel!!
VerzendingHet product wat ik had besteld hadden ze bijna nergens maar bij Azerty wel en ook nog super goedkoop, top winkel.
KlantenserviceSuper winkel heel vriendelijk en hartstikke snel met levering. Ze hebben echt alles. Aanrader!
Diverse malen bij Azerty besteld, al vele jaren lang, wel eens wat problemen, echter werden die door de klantenservice en de rma afdeling perfect opgelost, hulde!
KlantenserviceZe denken met je mee en houden rekening met je wensen, ik bestel nergens anders meer.
Via tweakers de website gevonden om mijn product te bestellen. Azerty kwam als een van de betere naar boven en heeft zijn beoordeling meer dan waar gemaakt!
VerzendingHet product is in een doos verstuurd, de doos was voorzien van luctzakken waardoor het product niet kon beschadigen. Perfect!
Voor de kleinste dingen blijkt Azerty ook de ideale winkel. Twee computermuizen gekocht voor een goede prijs, snel geleverd en een erg prettige website! Ga zo door!
VerzendingDuidelijke informatie over de levertijd bij bestellen van het product, je weet waar je aan toe bent en ze hebben zich er keurig aan gehouden. Geen verzendkosten is natuurlijk altijd een pré!
Ik heb een poweline-set van Devolo besteld. De bestelling was snel afgerond en de betaling kon vlot worden gedaan.
VerzendingIk liet de bestelling met 'Pakje Gemakje' bestellen, omdat op de afleverdatum niemand thuis zou zijn. Dat ging prima, behalve dat 1) mijn naam niet geheel was gespeld en 2) de postcode verkeerd was. Daardoor kon men in eerste instantie het pakje niet vinden. Door extra inspanning van de CIGO-medewerkers kwam hert toch nog boven water.
Heb voor de allereerste keer bij Azerty besteld en ben er zeer tevreden over.
De site is duidelijk en de service is top.
Er zat ook een doos Mercikes bij de bestelling (misschien omdat ik nieuwe klant ben) maar het is zeer aangenaam om iets extra's bij je bestelling te krijgen.
De verzending was zoals vermeld de dag nadien geleverd en mooi verpakt met luchtzakjes.
Geen schade, alles is perfect inorde.
Ik had bij mij bestelling perongeluk verkeerde nummers ingevuld (had dit zelf niet gezien).
Ik werd die avond opgebeld door Azerty (zeer vriendelijk persoon) om de juiste gegevens te vragen en het die avond nog klaar te maken om te verzenden.
Top service
zoeken, vinden, bestellen, betalen, even wachten .... geleverd.
altijd aangenaam.
site moet nodig wat gemoderniseerd worden
niets ten nadele van Azerty maar PostNL heeft een bezorger in dienst die van flatbewoners 'eist' dat ze 'naar beneden' komen ipv dat hij naar de voordeur komt; stomme ijscoman ;-D
Ik stel weinig eisen aan de website, omdat ik voor zoeken en reviews vertrouw op de pricewatch en GoT. Ik ga dus met een klaar lijstje naar de shop. Deze transactie is zonder enig probleem verlopen.
VerzendingDe belofte (levering de volgende dag) is waargemaakt. De voeding werd zonder fabrieksdoos geleverd, maar dat schijnt normaal te zijn. Natuurlijk wel een doos voor verzending.
Azerty is een webshop die altijd snel en duidelijk te werk gaat. Uiterst tevreden na zoveel jaar bestellingen.
De site zelf mag wel een nieuw likje verf krijgen, maarja, het is uiterst functioneel en bovendien is Azerty een prijsvechter.
Verzending is snel en je krijgt tijdig notificaties. Voorraad indicatie klopt altijd.
Goed en duidelijk, vind de indeling van de website echter matig, het is soms lastig bepaalde producten snel te vinden.
VerzendingSnel en optijd helemaal goed geleverd. Ook goed verpakt en niet in onnodig gigantische dozen gestopt.
KlantenserviceTijdens de eerste bestelling ging er wat fout waardoor ik de bestelling niet af kon maken. De klantenservice gebeld, dit werd direct opgelost waardoor ik alsnog kon betalen en de bestelling de volgende dag in huis zou zijn.
Uitstekend: hebben veel op voorraad, goed spul, en leveren precies op de termijn zoals aangegeven. Ik kan alleen de klantenservice niet beoordelen, want die heb ik steeds niet nodig :-)
VerzendingPerfect op tijd en perfect verpakt.
Bestellen gaat eigenlijk altijd super makkelijk. De webshop is duidelijk en je kan goed zien of iets op voorraad is of niet.
VerzendingVerzending is tegenwoordig meestal gratis bij Azerty en het is mogelijk om bij een PakjeGemak afleverpunt te laten bezorgen.
Afhalen bij de AH dus bijvoorbeeld, erg handig.
Wat een bedrijf zeg. Veel producten, goed assortiment. Prijsstelling is uitstekend. Gewoon TOP. Hier komen wij zeker terug! zoek je iets op het gebied van PC's. Niet verder zoeken; bij dit bedrijf bestellen!
VerzendingSupersnelle levering. Uiteraard zelf eerst even goed kijken of het wel op voorraad is!