Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenLate kadobestelling gedaan vlak voor kerst, zo rond 15:00 uur. Artikel was diezelfde dag al naar postcentrum en de volgende dag af te halen bij PakjeGemak locatie. Overigens erg handig dat ze dat aanbieden! Knap Azerty in zon drukke tijd.
VerzendingProduct (6tb hdd van wd) werkt naar behoren. Goed verpakt ed.
Dit was de eerste keer dat ik iets voor mijn computer besteld heb en eerst wist ik niet precies waar ik het beste kon bestellen. Bij tweakers keek ik gelijk waar het gene wat ik kocht het goedkoopst was. Gelijk zag ik dat het bij Azerty.nl goedkoop was, ook de verzendkosten waren nog eens gratis in tegenstelling tot sommige webshops die nog duurder waren. Bij levertijd stond er netjes 2-3 werkdagen. 2 dagen later had ik het pakketje al ontvangen!.
Ik ben van plan om binnekort ook een game pc te gaan bouwen. Mijn samenstelling is al klaar en rara alle onderdelen zijn het goedkoopst bij Azerty.nl Als dat besteld is dan schrijf ik wel een nieuwe review ergens over mijn ervaring (of een update).
Super goed. Als er een levertijd staat dan komt Azerty die ook echt na!
KlantenserviceVia de site had ik een paar vragen over het moederbord dat ik van plan ben om te kopen, ze hebben mij snel en goed geholpen.
Een ster aftrek omdat ik niet duidelijk kon zien of deze Logitech muis een Unifying receiver had, waardoor de aanschaf van deze muis eigenlijk overbodig werd omdat ik er een met Unifying receiver moest hebben.
Azerty, via tweakers net bekeken op prijs en klant tevredenheid.
Switch besteed en keurig geleverd
levering aan het begin van het aangegeven tijdvak is altijd uitermate prettig.
Mijn CPU en kast hier gekocht. De producten waren snel geleverd. Ik raad Azerty aan.
Makkelijk bestellen, overzichtelijke site en duidelijke afspraken. Ook hebben ze een leuk spaarsysteem voor af en toe nog een kleine korting. Zeker een aanrader!
VerzendingLevering binnen 24 uur (Werkweek). Uitstekend verpakt en per mail nog duidelijke informatie over de garantieprocedure.
Was mijn eerste bestelling bij Azerty. Bestellen was eenvoudig en betalen ook. Niets op aan te merken.
Bestelling plaatsen ging prima. Hele proces is goed doordacht. Alleen jammer dat voor creditcardbetalingen zoveel bijbetaald moet worden. Daarom anders betaald.
VerzendingZondag besteld dinsdag aangeboden door pakketbezorger. Was niet thuis, al was het pakketje klein genoeg om door de brievenbus te kunnen er was wel een handtekening nodig voor ontvangst. Iets om rekening mee te houden. De dag erna toch nog het pakketje kunnen aannemen.
Geen problemen met het bestel proces, snel geleverd en zeer goed verpakt. Paar kleine dingetjes: De mail banner die steeds opkomt was lichtelijk irritant en de bestel bevestigingsmail kwam wat laat.
VerzendingDe videokaart was in een grote doos met luchtzakjes gevuld. Uitstekend verpakt
Product was makkelijk te vinden via Tweakers, ook het process tot de betaling verloopt soepel. Niks op aan te merken!
VerzendingHeb al een aantal producten besteld voog mijn waaronder een processor, videokaart en keyboard.
Alle producten werden netjes op tijd thuis afgeleverd!
Bestel proces verloopt goed en snel.
duidelijke site en keurige prijzen.
tevens snelle reactie op bestelling en via site kun je de bestelling goed volgen
levering was vertraagd maar dat kwam door toedoen van postnl azerty heeft dit keurig opgelost
Klantenservicesnelle en goede oplossing door azery en vriendelijke medewerker die ook netjes binnen enkele minuten terug belden om uit te leggen wat er fout was gegaan bij postnl
Ruim assortiment en scherpe prijzen. Ook de levering is altijd op tijd. Ik bestel al vele jaren met volle tevredenheid bij Azerty.
VerzendingIk heb recent een SSD besteld. Deze werd keurig netjes in een grote doos verstuurd met de nodige verpakkingsmaterialen om beschadiging te voorkomen. Er werden geen verzendkosten in rekening gebracht. Erg tevreden dus.
Keurige website met ruime keuze. Prijzen fluctueren wel wat. Product gemakkelijk gevonden besteld en betaald.
VerzendingDe tracking van PostNL was incorrect. Vezending moest in theorie overnacht zijn, na vier maal contact op te nemen, met grote moeite bestelling in huis na 3 dagen. Had ik geen contact opgenomen, zou ik 1 week hebben moeten wachten.
KlantenserviceKlantendienst te traag om problemen met overnacht leveringen op te lossen.
Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.
Aangezien wij momenteel te weinig informatie hebben om uw bestelling terug te vinden zouden wij graag per email vernemen wat uw bestelnummer is of eventueel accountgegevens. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.
Een van de goedkoopste winkels, zeer snelle levering, handig is pakjegemak waardoor je niet thuis hoeft te zijn en de buren niet continu lastig gevallen worden. Ook handig dat er vaak geen verzendkosten gerekend worden, hoewel dit misschien al bij de prijs zit.
VerzendingZeer snelle levering met pakjegemak. De antec Edge 550w voeding had een probleem met een draad waar de fan tegenaan kwam maar na de draad zelf te hebben teruggeduwd met een stomp voorwerp werkt de voeding prima.
Prima overzichtelijke site met veel keuze, eenvoudige wijze van selecteren en betalen gaat veilig en makkelijk
Verzendingsnelle verzending, super verpakt.
Het plaatsen van de bestelling ging heel eenvoudig en de videokaart werd nog dezelfde dag verzonden.
VerzendingArtikel werd nog dezelfde dag verzonden. Kon het dus de volgende dag ophalen bij het postkantoor via Pakjegemak. Enige onhandigheid was dat op het pakket mijn naam niet stond. Medewerker van het postkantoor moest dus aan de hand van de pakketcode op zoek naar het pakket.
Behuizing stond al snel klaar om opgehaald te worden in Raalte. Daar werd ik snel geholpen en hebben we nog bekeken of de behuizing beschadigd was.
KlantenserviceWerd snel geholpen. In de doos zat een gat dus de behuizing uit de doos gehaald in zaak om te kijken of er beschadigingen waren (gelukkig was dit niet zo).
Prima ervaring met 2 kleine bestellingen. Het in een keer door linken naar de correcte product informatie van de fabrikanten is een bonus. Nog geen klantenservice nodig gehad
VerzendingMooi op tijd ook kort voor 5 december
Vanuit de Pricewatch direct naar het artikel op de site van Azerty en eenvoudig kunnen bestellen. Wel even onduidelijk of ik nu wel of geen verzendkosten moest betalen, uiteindelijk niet.
VerzendingArtikel op voorraad en levering met één dag. Door te laat bestellen dus één dagje later.
Prima website en snelle levering. Je wordt tussentijds goed op de hoogte gehouden via e-mail van de status van je bestelling (opmaak mails is nog wat ouderwets)