Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenbestelling plaatsen was heel makkelijk ook fijn dat je het pakket kunt volgen op de site. mijn pakket kwam alleen één dag te laat aan maar dat maakte voor mij niet uit , kortom: een fijne site
Verzendingalles was mooi verpakt maar kwam één dag te laat
Klantenservicewerd goed geholpen met het kiezen van een processor
Omdat mijn pc te traag was heb ik een mobo ect gekocht. Er is een ruime keus met een goede prijs waardoor ik alle onderdelen op een adres kon kopen ipv verschillende webshops.
VerzendingAlles was netjes verpakt en op tijd verstuurd, geen klanten service nodig gehad.
Erg betrouwbaar, ik werd op de hoogte gehouden van mijn bestelling, op de website was het erg makkelijk te bestellen. Ik had gekozen voor gratis levering dat duurde 5 dagen omdat ze iets niet op voorraad hadden je kon er ook voor kozen om het de volgende dag in huis te hebben. Onderdelen waren netjes verpakt met sealed air en ik krijg er ook nog chocolade bij.
VerzendingSnel, goed verpakt, chocolade
Had voor een cosair koelblok geen backplate en onderdelen meer en Azerty heeft geen moment geaarzeld en kontakt opgenomen met cosiar (in het buitenland) en de spullen kosteloos, als service, geleverd.
een pracht bedrijf, grandioos...
met vriendelijke groet, een tevreden klant.!
snel, kosteloos, en goed
Klantenservicein een woord , PERFECT..... kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen...
De prijs bij Azerty was de laagste die ik kon vinden.
De website is overzichtelijk en de levering snel.
Zeker een aanrader!
Handig met Pak je Gemakje op kunnen halen. Je hoeft er niet voor thuis te blijven!
Ik heb in het verleden al een aantal keren producten bij azerty gekocht en ik heb nog nooit klachten gehad. De klantenservice is vriendelijk, snel en professioneel en het omruilen van producten levert absoluut geen problemen op.
Bij vragen krijg je snel volledig antwoord en de producten staan ook tegen een relatief lage prijs te koop.
Topwinkel!
Overzichtelijke shop, en duidelijke en accurate informatie. Bestelling precies verkopen zoals je zou verwachten. Levertijd kwam overeen met wat bij de producten stond vermeld, en de producten zijn in een goede stevige verpakking met track en trace verzonden.
Prima shop. Een van mijn favorieten, heel betrouwbaar, scherpe prijzen en goed bereikbaar (via mail en chat gedaan dit keer) Ook als je wat 'exotischer' hardware zoekt, kan je bij hen terecht. Top!
VerzendingLevering volgens verwachting, op tijd via PostNL. Wel super dat het als deellevering gedaan kon worden (zie onder).
KlantenserviceTop service!!: een onderdeel van mijn bestelling liet wat langer op zich wachten. Dat kan gebeuren, maar toen ik vroeg om de bestelling in deelleveringen te verzenden was dat geen enkel probeem. Dezelfde dag nog werd het pakket verstuurd. Gelukkig maar, want het laatste onderdeel (een harddisk bracket nota bene) moet nog steeds geleverd worden
prima service. duidelijke mailing bij bestelling. daarna mail van Azerty en Postnl dat het pakket er aan komt. Op de site stond 10 dagen levering (niet in voorraad) , maar binnen 7 dagen al bericht dat het opgestuurd was.
Verzendingmet postnl. alleen dagdeel bekend wanneer ze komen. geen uur tot uur track trace.
mooie overzichtelijke site, niet de allergoedkoopste maar wel zeker goedkoop en beter dan de allergoedkoopste in mijn mening
heb tegen 20 uur besteld en had het de volgende dag tegen half 2 binnen vind dat supersnel
Goede ervaring met Azerty. De website is overzichtelijk, de producten hebben een duidelijke productomschrijving en de betaling via iDeal ging vlot.
VerzendingDe verzending kwam keurig de volgende dag.
vorige week ssh besteld; volgende dag geleverd...echter: de doos was leeg. deze bleek -tijdens transport?- opengemaakt te zijn en weer dichtgeplakt. exacte details hiervan weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat (na het maken van wat foto's van de verpakking etc) alles netjes geregeld is !
top service, en nog snel ook.
bijna altijd volgende dag in huis.
SD kaartje besteld, verwachtte verzendtijd was 2-3 dagen. Ik kreeg echter een dag na m'n bestelling echter al bericht dat ie onderweg was, dus 2 dagen later ook echt thuis! top!
VerzendingHet was dus zeer snel verzonden en zat in een degelijke bubbeltjesenvelop, gewoon prima, niets bijzonders; maar zeker niets mis!
Goede en overzichtelijke website met zeer goede prijzen. Netjes via de mail op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Kortom perfect.
KlantenserviceHad een vraag over een mogelijke compatibility issue. Er werd toen netjes via de mail uitgelegd wat de mogelijkheden zijn omtrent de service die werd geboden en werd er een duidelijk uitgezet antwoord gegeven op mijn vraag.
Makkelijk te bestellen, duidelijke omschrijvingen, enzovoorts. PC op vrijdagmiddag besteld en zaterdagmiddag in huis - hoe cool is dat! Prima ervaring dus.
VerzendingDoos leek ietwat beschadigd te zijn bij aankomst. Maar goed, dat zal door PostNL komen. Gelukkig zat er voldoende beschermingsmateriaal in de doos zelf.
Een voeding en geheugen besteld voor mijn nieuwe systeem. Snelle levering en prima prijs. Alles was goed verpakt.
Verzendingbesteld voor 22.00 uur en de volgende dag al geleverd, ook op zaterdag. wat wil je nog meer?
Steelseries rival besteld, erg fijne muis en goed verpakt thuis gekregen. Ook erg goedkoop vergeleken andere websites.
---
Geen ervaring met de klantenservice omdat mijn product helemaal goed is. Omdat alle andere dingen uitstekend zijn neem ik aan dat de klantenservice ook goed is
Super snelle levering, voor 10 uur besteld de volgende dag in huis. Veel bedrijven ''zeggen dit'' maar Azerty doet het ook
Goed overzicht
Duidelijke pagina's op de site
Kloppende indicaties van levertijd die snel upgedatet worden
Links naar externe reviews (hardware.Info) zijn zeer prettig, en in mijn ervaring kloppend en betrouwbaar.
Zelfs ongevraagd een mail met tips en alternatieven ontvangen over een incompatible samenstelling van ram en mainboard.
Snelle levering van producten op voorraad zonder gekke verassingen. Ik haal altijd op omdat ik in hetzelfde dorp woon. Maar het product is altijd orderlijk verpakt.
KlantenserviceVriendelijk personeel aan de balie. Telefonisch contact uitstekend, meedenkend en geduldig. Email is zelfs zoals ik zei ongevraagd meedenkend. Voor een webshop kan het niet beter, daarom ben ik zelf overgestapt vanuit salland automatisering naar Azerty. Azerty heeft zelfs een live stream met livechat van de orderverwerking! Garantie op zijn best.
Al heel jaren klant naar volle tevredenheid de producten worden netjes en op tijd geleverd.
VerzendingDe levertijden worden aangegeven bij het product en netjes geleverd.