Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Na het opvragen van een offerte werd er netjes en snel gereageerd. Op verzoek is het aanbod zelfs nog verscherpt. erg netjes. Ik heb het gevoel als klant serieus genomen te worden en heb zelfs een presentje gekregen met een persoonlijke brief met de felicitaties voor de geboorte van onze zoon. kennelijk heb ik daar iets over gezegd tijdens de chat of tel. gesprek in het proces. Erg leuk! Kleine kanttekening is dat bij het bestellen van de producten (2x Xperia Z3 compact) de offerteprijs niet is verwerkt in de winkelwagen. Het verschil zou terug gestord worden. Daar heb ik wel het volste vertrouwen in, maar beter/makkelijker zou het zijn om dit rechtstreeks in de winkelwagen al aan te passen. Desondanks toch de 5 sterren wegens de betrokkenheid en prettige communicatie met de mensen die ik heb mogen spreken.

De producten werden snel geleverd en waren keurig verpakt. ze waren op dat moment niet in voorraad bij Azerty maar wel bij de leverancier.

Na de bestelling heb ik nog contact gehad over een aantal accessoires bij deze telefoons. Deze waren niet in het assortiment maar ze hebben hun best gedaan om deze producten toch te kunnen leveren. Voor een van de twee is dat ook gelukt tegen een scherpe prijs dan elders (wel jammer dat de verzendkosten dit weer ongedaan maakte) er werd weer netjes snel en volledig gereageerd op mijn vragen. Ik heb nog geen ervaring met de reparatieservice.

Wat valt er nog te vertellen over Azerty? Bestel er al jaren, gerenommeerde webshop, ruime sortering, uitgebreide produktinformatie. Zeg maar een AH onder de webwinkels. Vandaag besteld, morgen in huis. Klantenservice nog niet nodig gehad, dus geen ervaring mee.

De bestelling was makkelijk te doen. Betaling ging gemakkelijk.
Kijk bij klanten service voor de rest van het verhaal.

De zending was voldoende beschermd. En werd geleverd zo als beloofd.

Mijn ervaring tot nu toe: ongeveer 5 maande geleden had ik een Nvidia GTX 970 gekocht een VGA kaart van rond de €400.- Deze kaart is kapot gegaan.
Netjes gebeld om de kaart RMA aan te melden. Ik moest dat maar doen via internet. Een betaald nummer en dan krijg je dat antwoord.(slecht)
Dus gedaan Na 3 werkdagen een vervangende kaart. Maar bij Het uit pakking Kwam ik een geopende doos tegen. ik dacht OK misschien is het mijn doos met een andere VGA kaart. (wie weet)
Ik haal de VGA kaart uit de antistatische folie maar het eerste wat ik zie is dat er een vet vlekje op zit.
(mijn twijfels stijgen) On der op de kaar bij de SLI brug kwam ik mijn tweede ontdekking tegen er was duidelijk te zien dat er plakband op had gezeten. (teleurgesteld en boos) Weer gebeld naar dat betaalde nummer van Azerty. (op een zaterdag) Krijg te horen dat VGA kaat waarschijnlijk was vervangen en de doos was om geruild. Ik zij nee wat mij doos zat geen beschadigde CD in.
Nu zal dit maandag veder op gelost worden zeggen ze.

Kort samen gevat: Ik ben zuinig op mijn spul vooral als het duur is. Mijn kaart was netjes en schoon.
Ik krijg er een voor terug één met een vlek en plakband sporen. Er was toegezegd over de telefoon dat de hij omgeruild zou worden voor een nieuwe. Wat ik eigenlijk altijd mee maak als ik een defect product op stuur.

PS: De doos die ik terug kreeg heeft niet het zelfde serie nummer. als die van mijn vorige kaart.
En wat is een doos nou waard?

RESULTAAT: Azerty Heeft netjes terug gebeld En uitgelegd dat ze de accessoires Hebben om geruild. En deze kaart zeer zeker nieuw is.

Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen, je hoefde alleen maar de producten in de winkelwagen tedoen en je had daarna meteen al de keus voor de betaling en de verzending. ook werdt mijn order meteen aangepast toen ik zag dat er een emmblessage aanbieding was. Ik belde en ik kon al binnen een minuut bij ze terecht en hoefde niet in de wachtrij testaam zoals bij veel bedrijfen wel zo is. Ben echt blij dat ik mijn pc bij dit topbedrijf gekocht heb en je kreeg er ook nog lekkere merci bij dat had ik allemaal niet verwacht. Bedankt arzerty !!

Echt een top kwaliteit alle doosjes worden er netjes bij geleverd en het zit goed ingepakt. De levering was ook snel bij mij thuis.

Ik had mijn order geplaatst en ik wou graag weten hoever mijn oorder was. Ik stuurde ze een mailtje en ik kreeg al binnen een paar minuten antwoord. Ook had ik gebeld naar arzerty en werdt ik echt supersnel geholpen. Alles wordt goed en netjes aangepakt.

Goede site alles ziet er overzichtelijk uit en geen nep vooraad zoals andere bedrijven vaak doen alles netjes en werkende geleverd en op tijd Ga Zo Door !! En niet te vergeten Bedankt voor de Merci ;)

Optijd alles netjes verpakt !

De klanten service is goed staan je netjes to woord en weten wat er speeld rond jou bestelling.

goede site, werkt zoals het hoort. veel mogelijkheden om tot een goede keuze te komen

goed verpakt, en zoals belooft, de volgende dag geleverd.

Alles wekt zoals het hoort, webshop is technisch en qua ervaring in orde. Snel, prima klantenservice en duidelijk.

Werd vanuit tweakers.net doorgelinkt naar het verkeerde produkt (UK keyboard ipv US int.). Natuurlijk mijn eigen schuld dat ik niet goed oplet, maar bij een UK toetsenbord mag best een waarschuwing.

Azerty klatenservice is een voorbeeld voor alle webshops. Duidelijk, snel en klantgericht. Prima.

Goedkoopste van alle winkels, heb mijn product goed ingepakt gekregen, optijd en voor een goede prijs.

Ruim binnen het verzendingstermijn aangekomen.

In een woord perfect. De week voor de bestellingen een offerte aangevraagd voor de assemblage van een PC. Deze is snel en accuraat ontvangen. Verder een aanzienlijke korting gekregen.

De bestelling is woensdag in de middag geplaatst. Donderdag middag al in de assemblage bij Azerty. Daarna vrijdag in de ochtend de PC al thuis ontvangen via de post.

De klanten service was ook met een woord perfect. Diverse vragen over en weer. Heldere communicatie.

Order voor alle onderdelen voor sterke gaming PC hier gedaan. Geen klachten, prima site, maar na ontvangst begonnen de problemen (zie Klantenservice).

Zelf gebouwd, maar helaas, eindeloze reboot. Bleek dat een van de geheugenslots op het moederbord kapot was. Kan gebeuren, servicenummer aangemaakt, moederbord terug gestuurd. Toen kreeg ik een mailtje van Azerty dat, tijdens het bouwen of loshalen van de CPU (ofwel mijn eigen toedoen), één van de CPU pinnetjes op het moederbord beschadigd waren geraakt en dat daardoor de garantie niet meer gold. Ik heb al veel PCs in elkaar gezet dus ik kon me dit niet voorstellen, maar helaas kan ik in die situatie geen enkel bewijs leveren. Azerty heeft zelf geen tests gedaan op het probleem van de kapotte geheugenslot, maar geprobeerd het pinnetje te repareren en daarna doorgestuurd naar de fabrikant (Gigabyte) met hoop op coulance. Gigabyte kon het probleem niet reproduceren, en heeft het bord terug gestuurd. Voor de tweede keer in elkaar gezet, probleem 100% reproduceerbaar. Ik verloor hierdoor het vertrouwen in een goede oplossing, zowel vanuit Azerty als vanuit Gigabyte, en heb maar voor lief genomen dat ik dat geheugenslot nooit kan gebruiken. Slechte ervaring all in all.

Liquid Ultra besteld. Website is snel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik, facturen zijn online inzichtelijk

Snelle levering.

Snel te bestellen, netjes de volgende dag in huis. Ook de Merci is leuk als toevoeging.

Alles was goed verpakt en zat netjes in een doos.

Informatie krijg je netjes via de email.

Ik bestel al vele jaren bij Azerty, Prima winkel met prima prijzen en goede service.

Snelle levering en correct verpakt.

Prima telefonische ondersteuning

Lekker makkelijk, vaker besteld, dus adresgegevens nog bekend (onder account). Ook extra adres toegevoegd, kan ook vaker gebruikt worden. Handig!

Eigenlijk was het al na 22:00 en toch hebben ze de bestelling diezelfde avond nog afgehandeld, volgende dag bezorgd! Topservice!

Overzichtelijke site met goede prijzen. Was op zoek naar een videokaart en heb deze bij Azerty gekocht. En ook maar meteen een SSD erbij besteld. De levertijden/voorraadinfo op de site kloppen, dat wil bij sommige winkels ook nog wel eens anders zijn.

Bestelling werd keurig op tijd verstuurd, netjes de volgende werkdag in huis. Enige minpuntje is dat hoewel de verzenddoos werd opgevuld met luchtzakken de spullen gewoon op de bodem van de doos lagen, in plaats van de bescherming van de luchtzakken te genieten.

Zeer positief punt is dat er geen bijkomende kosten voor verzending worden gerekend.

Mijn oude gtx 970 was kapot gegaan en in mijn hoofd eigenlijk al afgeschreven. Toen ik bij azerty aan het inlichten was over een nieuwe videokaart om mijn oude op te sturen naar de maker. Ik had deze kaart niet bij hun gekocht en toch deden ze het met plezier. Hiervoor erg grote waardering.

Top site, overzichtelijke site met heel veel keuze. Heb hier de onderdelen van me nieuwe pc besteld en ze waren de volgende dag voor 2 uur al in huis zelfs met gratis verzending. De vouchecode voor een gratis game die ik bij mijn videokaart kreeg was voor ik de onderdelen in huis had al binnen top site dus, ga hier zeker vaker bestellen. Zou het wel handig vinden als je een tool op de site had waar je per catogorie snel je componenten zou kunnen kiezen en het zou ook handig zijn als de site je winkelmand zou onthouden.

Snelle en gemakkelijke betaling middels IDEAL. Meteen na betaling ontvang je een bevestiging en uitleg over het vervolg van de order.

Eindelijk m`n MSI R9 390x kunnen bestellen. na bestelling (om 21:00 s`avonds) meteen bevestiging gekregen dat deze dezelfde dag nog verstuurd kon worden. De volgende dag kon ik het pakketje al om 14:30 ophalen bij een pakjegemak afhaal punt.
Na een half uur was de kaart geïnstalleerd.

Ik heb de zon sindsdien niet meer gezien..

Handige zoekfilter op site, snel selecteren van product en duidelijke beschrijving. Alleen het selecteren van de zendmethode vond ik niet direct duidelijk. Binnen nederland standaard (ofzo) koste me 3,- (ongeveer), maar als je dan in het uitklapmenu 'algemeen' (ofzo) selecteert is het ineens wel gratis.

Dinsdag ergens rond 20:00 besteld. Tot mijn grote verbazing woensdag al in huis.

Custom PC besteld via e-mail vanwege specifieke benodigdheden. Snel antwoord en na een paar mailtjes over en weer stond de bak bij de assemblage. Drie dagen later geleverd en het werkt als een zonnetje. Mooie interne afwerking, snelle levering, geen klachten.

Maandag verstuurd, dinsdag in huis, no muss, no fuss.

Zoals gezegd ging was het e-mailverkeer vriendelijk, snel en efficient.

Scorekaart voor Azerty