Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Uitstekende service, uitstekende levering, alles uitstekend! Het bestelproces was zeer overzichtelijk, en de track&trace code werd meteen gegeven.

Uitstekende service met een groot assortiment om uit te kiezen. Veel voorradig en snelle levering :)

Spullen worden goed verpakt.

Snelle communicatie, verzending en algemene afhandeling. Product in absolute topconditie en werkt exact zoals beschreven.

Product degelijk verpakt, misschien volgens bepaalde milieuorganisaties wel té degelijk, maar mij hoor je niet klagen. Verzendtijd 100% nagekomen. Super!

Goed product en klopt geheel volgens de beschrijving op de website. Wij gaan hier zeker meer van bestellen.

De toezending heeft meer tijd in beslag genomen dan was beloofd maar het is goed mogelijk dat de jaarwisseling hier ook debet aan was.

Een uitstekend bedrijf waar ik al meer dan 7 jaar het meeste van mijn ICT materiaal bestel, dus ik kan een redelijk gefundeerd oordeel geven.
Ruim assortiment, vaak het voordeligst, prompte levering en uitstekende after sales.

Teveel betaalde bedragen worden prompt teruggestort. Garantie op artikelen wordt keurig nagekomen. Mocht een defect artikel niet vervangen kunnen worden, kan een vervangend artikel worden besteld of je krijgt je geld terug.

Goede prijs en de volgende dag gelijk binnen na het makkelijk afrekenen. Kreeg bijna direct een mailtje dat de bestelling was ontvangen.

Goed en stevig verpakt.

Klein puntje wat beter kan: pakketje wordt verstuurd onder "handtekening verplicht". Liever heb ik dat het bij de buren wordt bezorgd als ik er niet ben. Nu moest ik (na geen gehoor) naar het postkantoor.

ik heb een router extendergekocht en ben er erg tevreden over, ik ben goed op de hoogte gehouden en heb op tijd mijn bestelling ontvangen

Het bestellen ging goed. Ik kreeg netjes een mail met daarin een track-en-trace code voor postNL. Verder heb ik van te voren even gebeld, en mensen hebben me vriendelijk uitgelegd waarom sommige dingen zo waren.

Prima. De dozen waren enorm, want ik had enorme dingen besteld x), Maar de bezorging kwam netjes aan, een dag na de bestelling. Top!

Toen ik belde naar azerty voor wat vragen en ik kreeg gewoon vriendelijk antwoord en werd goed geholpen.

Ben intussen al jaren vaste klant bij Azerty, nu na mijn laatste bestelling leek het mij toch eens tijd om een review te schrijven omdat de kwaliteit tot nu toe zeer constant en hoog is gebleken. En uiteraard ook als een bedankje voor de uitstekende service.

Ben zelf iemand die graag zijn eigen PC's bouwt, en Azerty is daar wat mij betreft kwa aanbod, prijs en levertijd in ongeëvenaard.

Bestel bijna ieder jaar wel iets bij Azerty, intussen al meerdere PC's en HTPC's samengesteld, voor mezelf, vrienden, en familie.

En tussendoor uiteraard ook de nodige upgrades bestellen om deze systemen bij de tijd te houden.

Totaal iets van 15 bestellingen geplaatst van €50 tot €1200 en alles daartussen, van 2008 tot heden.

Verzending gebeurt altijd netjes en op tijd. Mocht een product niet (tijdig) leverbaar zijn dan wordt een alternatief aangeboden of je kunt aangeven dat je het geen probleem vindt om een paar dagen langer te wachten.

Onder rembours was altijd een groot pluspunt, maar de laatste paar bestellingen via iDeal gedaan, beide zonder problemen.

Volgens mij in de jaren daar als klant pas 1 artikel retour hoeven sturen vanwege een defect of iets dergelijks. Het feit dat ik mij dit niet meer goed herinner geeft al aan dat dit vlekkeloos verliep en ik er geen blijvende negatieve herinnering heb aan overgehouden.

Iemand merkte ook al de grote dozen op met veel vulmiddel, luchtzakjes e.d. Dit zie ik eigenlijk wel als pluspunt, voornamelijk omdat het vaak delicaat IT apparatuur betreft.

Waar ik wel nog een herinnering aan heb is dat ik na een zeer grote bestelling met rembours levering werd gebeld of ik het pakket had ontvangen en betaald had, blijkbaar was het geld nog niet bij Azerty aangekomen na een flinke periode. Met een mailwisseling en telefoontje of 2 was dit ook goed en fijn afgehandeld.

pakketje was goed verpakt. alle brieven aan weezig. snel verzonden. en een snelle levering .top

het pakketje duurde enige tijd voor het aanwas gekomen

pas na een week bericht gehad dat er een product niet meer op voorraad was

zoals het hoort. geen idee wat of ik hier nog verder zou moeten zeggen enz.

zoals het hoort.

geen goede ervaring mee, helaas. moederbord voor een gedeelte stuk na een maand geleden gekocht te hebben. geen garantie, dus kan hem bij wijze van spreken wel weggooien. ander moederbord dus maar ergens anders gaan kopen. bij Azerty is het in ieder geval zo: maak je iets per ongeluk stuk, dan vervalt je garantie blijkbaar. is dit bij elke webshop het geval??

ik heb een heleboel producten besteld bij azerty, bijna een hele computer, en het enige product dat lang duurde was mijn CPU cooler maar dat komt door het bedrijf van die cooler en niet door azerty, verder waren er goede prijzen snel in huis en goede service

Aanvankelijk iets besteld wat erg goedkoop was, maar ook te mooi om waar te kunnen zijn. Het artikel kon dan ook niet geleverd worden voor die prijs, maar het is uiteindelijk netjes en snel opgelost

In eerste instantie kreeg ik een heel lullig mailtje waar in stond dat ik maar wat ander moest uitzoeken of eventueel geld terug. Net voor dat ik wilde reageren kwam er een mailtje van een vriendelijke dame die een beter voorstel had, en dat ook keurig netjes en snel heeft opgelost.

Videokaart had het begeven. Na het bepalen van de specs via Tweakers snel een keuze gemaakt. Daarna product met 1 click gevonden bij Azerty, bestelling goed en efficiënt afgehandeld.

Vrijdag besteld, zaterdag geleverd. Perfect!

Azerty heeft een ruim aanbod aan producten, heeft een goede en competitieve prijs, levert snel en is betrouwbaar.

Een heel klein minpuntje van Azerty zijn de waanzinnig grote dozen die verstuurd worden met meer vulmateriaal dan product.

Emails worden snel beantwoord en Azerty is behulpzaam en betrouwbaar.

Op 8 januari een toetsenbord besteld bij Azerty. 9 januari gelijk binnen gekregen. Volgens de pricewatch €3,- goedkoper dan andere winkels. Topservice!

Volgende dag al in huis. Goed verpakt, geen verzendkosten.

Azerty is een uitstekende winkel om je producten te bestellen, altijd op tijd en goed stootvrij verpakt.

Omdat ik in de buurt woon en overdag werk haal ik mijn producten, zeker de wat grotere, meestal af.
Ben dus ook zeer blij dat ze tegenwoordig door de week tot 22:00 open zijn. Dat geeft mij de optie om het op een andere dag dan de zaterdag af te halen.

Alles is goed te vinden op de webshop. Prijzen zijn goed vermeld. En de beschrijving van het product is goed

Scorekaart voor Azerty