Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenheb al veel pc onderdelen bij azerty gekocht ze zijn keurig met verzenden en met een kapot product (rma) doen ze niet mogelijk
Verzendingkrijgt netjes een track en trace en je product word goed verpakt
Klantenserviceheb mijn moederbord en voeding ooit rma gestuurd werd netjes op de hoogte gehouden en keeg een nieuw moederbord en voeding
Vrijdagavond een aantal spullen besteld, zaterdagmiddag werd dit bezorgd. Alles keurig verpakt, gewoon prima service.
Duidelijk website en concurrerende prijzen. Ik heb een NAS incl harde schijven besteld en totaalprijs was ca. 15 euro meer dan de allerlaagste pricewatch prijzen. Gezien eerdere ervaringen vind ik een dergelijk klein prijsverschil niet de moeite om bij een onbekende shop te bestellen.
VerzendingAlles netjes verpakt en de doos goed opgevuld met materiaal. Ik blijf het altijd wel tricky vinden dat harde schijven in niets meer dan een dikke laag bubbelfolie gewikkeld in de doos zitten, maar beide schijven werken gelukkig prima.
KlantenserviceVoor aanschaf een korte vraag per mail gesteld, netjes binnen 3 uur antwoord gekregen, dus dat was prima.
Aangezien ik bij Azerty de afgelopen twee jaar naar tevredenheid al een aantal bestellingen heb gedaan, vond ik het een goede keuze om mijn Raspberry Pi 2B ook hier te bestellen. Ik moest alleen even zoeken naar wat de gratis verzending precies inhield, maar dat bleek voor dit product (waarschijnlijk vanwege geringe het formaat) hetzelfde te zijn als de standaard track&trace verzending.
VerzendingDe levering was precies zoals 's avonds na bestellen was aangegeven; volgende dag rond 18:30 en 20:30 uur. De Raspberry Pi 2B kwam in een grote kartonnen enveloppe, prima voor dit product.
Goeie snelle service, ook met RMA's. Meerdere keren in het verleden servicebeurten moeten aanvragen en altijd netjes en snel geholpen.
VerzendingVideokaart doos was erg goed beschermd dus niks op aan te merken.
Ben eigenlijk pas een weekje aan het bestellen bij Azerty.
Had zo mijn vaste plek om iets te bestellen, maar toen ik bij een paar bestellingen voor computer onderdelen voor mij en mijn dochter zo ongeveer 150 euro kon besparen door bij Azerty te bestellen moest ik wel. Niet dat ze in mijn geval de goedkoopste zijn, maar het verschil met een andere web shop die voor tevredenheid een stuk lager scoorde maakte dat ik toch ook ga voor een betrouwbaar adres. De site is voor mij duidelijk genoeg . Het zoek scherm vind ik prettig omdat het ook werkt wanneer je maar een stukje van een artikel naam kan invullen en al wat krijgt te zien waar ik vaak meteen herken wat ik bedoelde. De doorloop naar betalen wijst zich de weg.
Ik heb ook gebeld met Azerty voor een aankoop advies. Werd zonder gejaag eerst bekeken wat ik nodig had en toen een voorstel gedaan. Nog een keer gebeldomdat ik zag dat een deel van mijn bestelde spullen ongeveer drie dagen zou duren voor uitleveren. Daardoor bleven de spullen die direct beschikbaar waren liggen. Vroeg of die gesplits konden worden. Dat werd direct in het zelfde gesprek al gedaan en dus ook daar niets over te klagen. Zakelijk maar vriendelijke antwoorden kreeg ik. Behulpzaam en mee denkend. Het geeft voor mij een goed gevoel daar. Nog geen retour aan de hand gehad, maar dat zal zeker gebeuren want ik heb iets te veel besteld zag ik. komt vast allemaal goed. Azerty, doet haar best , dat merk je meteen.
De zaken zijn goed maar niet overdreven verpakt
Ik ben van naturen niet zo een zeur figuur, maar al was ik dat , had ik er geen reden voor want er werd snel opgenomen in mijn geval . Mensen zijn zakelijk maar vriendelijk.
Ben prima tevreden over het hele bestelproces. Kon het gewenste artikel makkelijk vinden, bestellen, betalen, etc. Bij mij lukte de iDeal betaling niet (lag aan mezelf) en ik kon heel makkelijk in mijn profiel op de Azerty-site de iDeal-betaling opnieuw starten.
Was een van de winigen die het artikel (snel) kon leveren. Had wel goedkoper gekund. Artikel kost in Duitse webshop € 3,95 en in NL ruim € 10,-
VerzendingDe snelheid van verzending was niks mis mee. Artikel betrof echter een female to male HDMI adapter die in een bubbelenveloppe werd verzonden. Had gewoon voor € 2,10 kunnen worden verzonden per gewone post ipv voor € 7,10 als pakketpost
Alle informatie over levertijden zijn duidelijk aanwezig. De kosten van de producten zijn ook duidelijk aanwezig maar de kosten van de verzendkosten zijn niet altijd even duidelijk.
VerzendingOp tijd verzonden en binnen de beloofde levertijd op de website in huis. Gewoon goed.
Snelle services. Duidelijk website die overigens wel beter kan qua overzichtelijkheid. Desondanks alle (op 1 na) producten die ik wilde. Een i5 4690k, msi 970 4g, 8gb ripjaws ram, 550watt corsair power supply en een 1 tb hdd. Alleen voor de case in de juiste kleur moest ik naar een andere website. Gewoon prima bezorging en alle producten onbeschadigd gelevert. En de paar euro minder die het kost in vergelijking met sites als coolblue scheelt op het einde toch mooi 40/50€
VerzendingPrima verpakt en snelle levering
Snel en goed, zonder moeite binnen de tijd de spullen ontvangen. Netjes via de mail op de hoogte gehouden.
VerzendingSnel en goed
Betaling was in mijn geval niet van toepassing, communicatie vóór versturen ruilproduct was prima.
VerzendingOndanks dat ik 2e eigenaar van het product ben, supersnelle service gekregen bij defect-omruil!
KlantenserviceIk heb een kortgebruikt moederbord overgenomen van een medetweaker, wat helaas na een maand of 6 kapot ging. De bon heb ik, maar ik ben natuurlijk geen eerste eigenaar. Azerty gemeld dat ik mijn computer eigenlijk geen dag kan missen, en gevraagd om mij (na constatering dat het product ook daadwerkelijk defect is) alvast een nieuwe toe te sturen, zonder de reactie van de fabrikant af te wachten. 2 Dagen later had ik een splinternieuw moederbord in huis. Topservice!
Geen problemen, product besteld en volgende dag in huis. Product was gesealt in een verpakking die sinds de fabriek niet open is geweest.
Product werkt volledig naar behoren.
Direct de volgende dag in huis. Geen opmerkingen
Makkelijk besteld en vaak goedkoopste uit de bus. 22:59 besteld en volgende dag 14:00 binnen. Aan te raden!
Poor customer service. Not serious business. They claim to deliver in 5 weeks and after 7 weeks they cancel the order.
Thank you for your feedback. Can you please mail our ordernumber to francisca@azerty.nl so we can investigate what went wrong?
Bestelling werd goed en snel geleverd. Goede prijs en zonder enige schade bezorgd. Enige minpunt was dat er een verkeerd moertje bij de koeler zat waardoor ik het niet goed kon aansluiten, klantenservice reageerde snel dat ik het kon opsturen, maar even naar de onderdelenwinkel gaan was wat sneller.
Service welk verder reikt dan de standaard beleidsregels. Een kabeltje nabesteld en het systeem gaf een bedrag aan welk thuishoort bij pakketpost. Het kabeltje kon ook in een envelop waarvoor de verzendkosten stukken lager ligt.
Na één telefoontje was dit geen probleem en werd deze per envelop verstuurd ...
Super... service... mooi meegedacht !!!
Azerty is 1 van de weinige winkels die me nog niet teleur heeft gesteld. Veel winkels hebben hun voorraden niet op orde of in het oog. Dat is me bij Azerty nog niet overkomen. Word netjes Per mail geïnformeerd over de bestelling zodat je weet waar je aan toe bent. De website is netjes overzichtelijk en dat alles ook nog is voor een nette prijs.
VerzendingDe pakketten zijn netjes formaat voor wat er in zit, terwijl alles wel netjes op zijn plek word gehouden. Geen schijven die zonder anti statische zakjes worden geleverd en dat soort onzin. Kunnen meerdere winkels nog wat van leren, Top.
Zeer stevige case met veel ruimte voor onderdelen. Ik vind de manier waarop de ssd kan worden vastgemaakt aan de case zeer handig. Mijn enige minpunt is dat er iets meer ruimte mag zijn voor cablemanagment.
Eerste keer bij Azerty besteld, voor 22:00 uur besteld, en inderdaad, zoals beloofd, volgende dag in huis rond 15:00. Precies wat ik nodig had.
VerzendingEen beetje overdreven grote doos voor microATX moederbord en i5-processordoosje, maar Azerty is niet de enige die dat doet. Maar mijn katten genieten nu van dit oversizede grapje.
KlantenserviceGeen ervaring mee, niet nodig gehad, dat verdient al 5 sterren naar mijn mening.