Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Uitstekende en snelle dienstverlening. Hierdoor, en door de scherpe prijzen die Azerty weet te bieden heb ik alle onderdelen voor mijn nieuwe systeem bij hen gekocht.

Makkelijke verzending naar een postkantoor bij mij, goed verpakt, geen beschadigde of missende producten.

Bij vragen of ondersteuning over mijn bestelling werd ik goed en makkelijk geholpen.

Klantenservice is gewoon top! Had een advies gevraagd en zij gaven een kort en bondig advies terug. Besteld en 2 dagen later binnen.
Toch gek, dat ik dit top vind.. het zou toch gewoon standaard moeten zijn? Helaas niet overal zo, dus Azerty, top!

Het is heel gemakkelijk om bestellingen te plaatsen, en ze komen erg snel binnen ze hebben ook goede verpakking en hebben hele lage prijzen.

Snel, goed verpakt en makkelijk te orderen.

Makkelijk onderdelen uitzoeken en bestellen. Verzending gaat snel en had alles netjes volgende dag in huis.

Makkelijke website. Geen bijzondere verrichtingen om iets te kunnen bestellen. Als je een nieuwe klant ben kan je tijdens het afrekenen gelijk een account aanmaken.

Heel snelle levering. In dr avond besteld en de volgende dag al in huis. Alle informatie wordt goed gedeeld met de klant

Prima service. Correcte afhandeling van de bestellingen. Een gestelde vraag werd binnen 24 uur beatwoord.

Product was op voorraad bij levernacier. Binnen 3 dagen had ik mijn pakket binnen.

Geweldige site lage prijzen en een snelle levering. Verder geen problemen gehad en zeer tevreden.

de volgende dag al thuis

Had per ongeluk het verkeerde product bestelt en heb gebeld kon naar het postkantoor om het product terug te sturen en de volgende dag had ik het goeie artikel al binnen dus een snelle en goeie service

Zondag besteld, site was duidelijk ook over voorraad.
Dinsdag in huis. en nog vier woorden ;-)

Onderdelen waren goed verpakt.

Een paar dagen geleden om 21.00 uur 's avonds een WiFi dongle besteld bij Azerty. De volgende dag in de namiddag al in huis!

De dongle werd erg goed verpakt, binnen 24 uur geleverd. De (met plastic gesealde) doos van de dongle zat verpakt in een andere doos. Geen beschadigingen o.i.d. aan de verzegelde verpakking.

Ik zag in de pricewatch een mooie 350w voeding en Azerty had de scherpste prijs. Het products was op voorraad en werd dezefde dag nog verstuurt zoals beloofd.

De verzending was gratis en voorzien van track en trace waar ik erg blij mee was, had ik niet verwacht voor een besteling van "slechts" 1 voeding, top service Azerty!!

Alle computer onderdelen waren makkelijk te vinden. Via Mail snel antwoord gekregen als ik de juiste onderdelen had gekozen. Snel betaling met ideal en gratis verzending.

Bestelling verzonden na een emailtje. Er zat een toetsenbord bij met 10+ werkdagen verzending dus was mijn order gesplits en werdt de pc onderdelen eerst verstuurt. Alles was in uitstekende staat geleverd. en goed verpakt.

Hele goeie klanten service. Op elk Email werdt snel gereageerd.

Product was in goede staat aangekomen.
Had besloten om het op te halen (was goedkoper dan de 7,50 verzendkosten), winkelpersoneel was erg vriendelijk en werd snel geholpen, top winkel

Meerdere mogelijkheden tot betalen, en of wijzigen. Voor zakelijke gebruiker ook de mogelijkheid om op rekening te betalen.

Doe al meerdere jaren zaken met hun, en altijd behulpzaam

Uitstekende shop! Moederbord besteld bij Azerty en alles verliep vlekkeloos. Mensen zijn erg vriendelijk in de winkel en zijn bereid je overal mee te helpen, gewoon top noch dus!

Verzending ging erg snel, in tegenstelling tot andere winkels.

Klantenservice is erg vriendelijk en zijn bereid je te helpen bij eventuele problemen! Gewoon TOP!

Hoge kwaliteit producten voor een lage prijs. Website is netjes en overzichtelijk. Alles is makkelijk te vinden.

Zondag besteld, dinsdagmiddag al in huis! Goed op tijd.

Klantenservice staat je goed te woord.

Goede website, hoewel soms niet heel overzichtelijk. De sorteerfunctie mag nog wel eens naar gekeken worden bijvoorbeeld, meestal is deze vrij nutteloos omdat je veel te veel moet klikken om op een nuttige selectie te komen. Maar goed. Verder gewoon goede prijzen en vlotte levertijden. Aanbod van pixelgarantie op een monitor heeft ook een hele nette prijs.

Snel geleverd, goed verpakt. Zat zelfs een doos Merci'tjes bij. Ik weet ook wel dat dit maar twee euro kost, maar is toch leuk!

Goede duidelijke webshop ! Overzichtelijk, goede zoekfunctie.
Wel vaker producten besteld bij deze winkel, gaat altijd goed en snel !

product is snel geleverd en goed verpakt.
Zoals het hoort !
Wel vaker prodocten besteld bij deze winkel, gaat altijd goed en snel !

Site en bestelling en aflevering is prima. Overigens een SD kaartje van 24€ welke ook in de brievenbus kan worden bezorgt wordt per pakketpost verzonden en is zelfs een handtekening voor nodig, iets wat ik niet had verwacht. Sterker nog als er niet toevallig iemand anders thuis was geweest had ik het dus gemist en kon daar weer achteraan. Ook krijg ik voor de bestelling van één simpel SD kaartje wel geteld vier mails. Dit is niet mijn eerste bestelling dus aanmeldingen- en bevestigingsmails niet meegerekend. 1. Order bevestiging met orderopgaaf, prijzen en verzendinformatie. 2. Factuur verwijzing naar site en bericht dat het verzonden is. 3. Track&trace code. 4. RMA informatie en een vraag om een recensie achter te laten op Tweakers of Trustpilot.

De tweede mail is compleet overbodig en zegt exact hetzelfde als de derde, ook komen deze mails op exact hetzelfde moment binnen(waarom dan niet één mail?). Ook zijn alle mails in plaintext. Anno 2016 moet elke degelijke webshop toch wel een template kunnen maken dat het duidelijk leesbaar is op zowel een computerscherm als een telefoon...

Door de naar mijn mening verouderde mails en de eigenlijk ongewenste pakketpost kom ik niet verder dan een voldoende. Desalniettemin zal ik Azerty toch zeker aanraden en ook weer opnieuw bestellen.

Nooit meer besteld nadat ik ben opgelicht door ze ..had een rma gemaakt ivm een defect en had 2onderdelen doorgegeven die stuk konden zijn maar had 3 onderdelen veratuurd met mn domme kop..en dat derde onderdeel was opeens zoek..gebeld gemaild maar het was zomaar foetsi..vind het erg snikky..nooit meer azerty voor mij dan.maar iets duurder ergens anders!

Levering was goed maar je moet maar hopen dat je niks hoeft op te sturen.

Echt waardeloos..ze kunnen als het hun niet goed uitkomt niks voor je betekenen

Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.

Aangezien wij momenteel te weinig informatie hebben om uw bestelling terug te vinden zouden wij graag per email vernemen wat uw bestelnummer is of eventueel accountgegevens. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.

Scorekaart voor Azerty