Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Geweldige service! Levert altijd op tijd. Is met een groot deel van de producten de goedkoopste in Nederland!

Maandagavond besteld, dinsdag in huis. Top!

goede winkel, prima prijzen. een beetje een simpele site maar dat stoot mij niet af.

zeer snel bezorgd, zelfs de grotere pakketten, er zat zelfs nog een doos chocolaatjes bij!

Na wat onderzoek naar een goede computer shop ben ik uitgekomen bij Azerty hoorde er alleen maar positieve berichten over, dus nam de proef op de som en kocht daar een "NZXT H440 (Razer Edition Case) & NZXT X61"

Me producten zaten goed verpakt en hadden geen schade, ook werd ik door Azerty voldoende geïnformeerd over de status van het product.

Goede levering had het product op tijd binnen, helaas was er wel een levertijd van 2-3 werkdagen maar dat was goed te overzien.

Overzichtelijke en duidelijke webshop. Alles heel makkelijk te vinden. Doorlinken ook makkelijk te vinden. Aanrader

Maken waar wat ze zeggen. Was er binnen een dag.

Overzichtelijke website, goed functionerende zoek functie en waar mogelijk staan er links naar reviews van bekende hardware websites.

Alles stevig verpakt, losse HDD ingewikkeld in bubblewrap en de lege ruimte van de doos opgevuld met luchtkussens.

Had een SSD besteld van Toshiba. Na een aantal dagen wachten bleek die niet meer leverbaar.
Normaal gesproken een slechtere beoordeling, maar uiteindelijk toch uitstekend (zie klantenservice)

Vervangend product was de volgende dag in huis

Zoals aangegeven was het bestelde product niet leverbaar. uiteraard al betaald. Na de standaard mail dat ik tegen bijbetaling een andere ssd kon uitzoeken heb ik hierop gereageerd. Na persoonlijk mailcontact hebben ze mij een prima aanbieding gedaan, waardoor ik nu een hele snelle laptop heb :-)
Bovendien nog een doosje merci chocolade bijgevoegd.
Top service van Azerty!

Deze keer heb ik een GeForce GTX 970 gekocht bij Azerty. Sinds een paar jaar mijn favoriete leverancier voor computeronderdelen. Snelle en gratis verzending, duidelijke communicatie en een goede afhandeling van retouren.

Product was netjes verpakt in een stevige doos en gelijk de eerste werkdag bezorgd na mijn bestelling.

In het verleden heb ik eens een HD teveel besteld. Deden ze helemaal niet moeilijk over en kon hem gewoon terugsturen. De communicatie met Azerty verliep prima en omdat ik nog een order had lopen werd het bedrag meteen verrekend.

Zoals altijd netjes op tijd geleverd. Enige nadeel vond ik dat er een handtekening voor ontvangst gevraagd werd.

Ik heb een Aeon Labs Aeotec - Gen 5 besteld. Deze was op het moment van bestellen bij Azerty verreweg het goedkoopst. Het product zelf was plug and play en werkt prima.

Voor eerdere aankopen regelmatig contact gehad en altijd duidelijke uitleg gekregen. Ook in de winkel en showroom neemt men alle tijd.

Bestelling 's avonds geplaatst, volgende mogelijkheid direct een bezorging aangeboden. Was niet thuis bij de eerste keer, kwamen gewoon op zaterdag nog eens langs. Bestelling was geplaatst op 29 december, super service!

Product goed verpakt, hoewel het product zelf ook een aantal voorzorgsmaatregelen had. Nu al een maand in gebruik zonder dat er iets naar boven is gekomen

Fan-tas-ti-sche service! Bij het terugsturen van mijn defecte videokaart kreeg ik netjes een aantal mailtjes van hoe het er mee ging. Ze hebben niet moeilijk gedaan over een gloednieuwe videokaart te sturen. Dit noem je top service!

Altijd een snelle verzending. Ook bij producten die 10+ werkdagen duren liggen meestal al na 4 dagen op de mat.

Goede klantenservice, je wordt altijd vriendelijk geholpen en je krijgt goede uitleg. Het enige minpuntje is wel dat je af en toe lang moet wachten.

Vlotte levering en overzichtelijke site. Wel krijg je soms tegenstrijdige reacties van helpdesk versus inhoudelijk deskundigen.

Levering was redelijk vlot, status wordt volledig aangegeven, maar onduidelijk waarom status wijziging tussen klaar voor verzending en feitelijke verzending twee dagen duurt.

Heb een pc kast besteld en hij werd precies op tijd geleverd! zal hier zeker weer kopen.

Exact om 22.00 uur betaald en toch de volgende dag binnen gekregen. Keurig gedaan .

Artikel keurig en stevig verpakt en voldoet aan de wensen.

PC laten bouwen bij Azerty. Onderdelen bij elkaar geklikt inclusief assemblage. Geen spijt van, super snel klaar en netjes in elkaar gezet. Alle dozen en overige onderdelen waren netjes mee geleverd.

Stevig verpakt in een flinke doos waarin de loze ruimte netjes opgevuld was.

Via de klantenservice had ik gevraagd of azerty ook opbergbakjes voor cpu's en dimm modules had.
Voordat ik het wist had ik de vraag gekregen of ik mijn adres gegevens wou sturen zodat ze mij een handvol konden toesturen.
Super blij met deze service, zorgt voor mij weer voor opgeruimde hardware :)

Een leuke upgradeset uitgezocht. Nog even gemaild of ik niets iets over het hoofd had gezien en of de samenstelling op elkaar aansluit. Keurig in no-time antwoord. Dus besteld, en het setje draait prima!

prima service zoals boven vermeld bij informatievraag.

Het vinden van het product in mijn geval een Samsung 850 ssd, was zeer simpel. Gewoon gezocht op 850 Ssd en het product was zo gevonden.

Het product was na bestelling snel en net verpakt gearriveerd.

Duidelijke website met goed te vinden producten ook de aanduidingen van levertijd en voorraad zijn prima in orde!
Ik bouw als hobby veel computers voor andere mensen en koop al jaren bij Azerty
Nog nooit teleurgesteld in garantie ,verzending en de prijzen!
En inderdaad kun je altijd wel ergens iets goedkoper misschien, maar die verschillen zijn zo klein dat ik liever kies voor een ruim assortiment en de betrouwbaarheid ,vriendelijkheid van de medewerkers en snelle afwikkeling!.

Alles ging simpel en goed en heb eigenlijk nergens problemen mee ondervonden, de prijzen waren duidelijk en een van de goedkoopste (al dan niet DE goedkoopste herriner ik me niet 100%) Ik heb er een logitech Z200 besteld en ben hier nog steeds tevreden mee. Thumbs up Azerty!

De speakers werden in een simpele verpakking geleverd, alles was nog goed intact en vooral erg prompt, het is allemaal perfect op tijd geleverd.

Moederbord+Processor+Koeler+Geheugen in elkaar laten zetten. Binnen 2 dagen alles in huis. (donderdag besteld, zaterdag binnen)
Netjes verpakt, doosjes erbij.

+ duidelijke website
+ snelle en vriendelijke hulp via de live chat en email
+ een lekkere chocolade attentie! (bedankt!) :-)

Al met al maakt dit bedrijf een behoorlijk professionele indruk. Netjes, ga zo door!

Snelle levertijd, ondanks assemblage. Genoeg vulmateriaal. Moederbord netjes verpakt in plastic in de doos.

Snelle nette reacties zowel via email als via de chat-functie op de website.

Scorekaart voor Azerty