Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenAlles was weer in orde, de spullen waren op voorraad en werden snel en goed verpakt geleverd. Twee producten kwamen in aanmerking voor gratis verzending. Dat gaat echter niet automatisch, die gratis verzending moet je zelf selecteren.
VerzendingGoed verpakt. En 21:59 besteld, de volgende dag bezorgd.
Zeer snelle levering, keurig verpakt, goede communicatie over de bestelstatus en nog een doos merci kado. Zeker aan te raden om hier te bestellen.
Pas een setje sleeved cables aangeschaft voor mijn rig. Azerty had zoals al wel vaker is voorgevallen, de laagste prijs van de meest bekende webshops in mijn kennis.
VerzendingDe levering was wederom zoals in van azerty gewoon ben, stevige doos, genoeg opvulmateriaal om zelfs zwaardere ongevallen te kunnen overleven.
Enige opmerking die ik heb, is dat de levering t.o.v. webshops gelegen in België relatief hoge verzendingskosten bevatten. Maar aangezien er ettelijke aantal kilometers tussen mij en azerty liggen, kan ik hier zeker begrip voor opbrengen.
In het verleden wat vragen gesteld over compatibiliteit tussen bepaalde onderdelen, altijd snel, vriendelijk, en met de nodige expertise verder geholpen.
Ik had een set onderdelen voor een computer bestelt waarbij ik ook wat emails heb verstuurd dit verliep allemaal heel soepel
VerzendingGoed verpakt in dozen en overal een beschermend folie omheen.
Er was een fout bij de post nl gemaakt maar daar kan azerty natuurlijk niets aan doen.
Goede service ook snel. half uur voor sluitingstijd nog een mail verstuurd kreeg toen binnen 20 minuten antwoord op mijn vraag.
De prijzen op azerty zijn mooi laag en het gebrek aan verzendkosten is natuurlijk een groot pluspunt. De layout van hun website is ook erg fijn en makkelijk te navigeren.
VerzendingHet product werd snel geleverd en goed verpakt.
Website was duidelijk ik kon vinden wat ik nodig had.Ik kon ook zien of iets nog op voorraad was waardoor een keuze maken tussen bepaalde producten makkelijker werd.Prijzen zijn goed goedkoper dan meeste webwinkels. Ik weet zeker dat ik in de toekomst bij azerty nog eens elektronica koop.
VerzendingHet dag dat ik bestelde kreeg ik een mail met dat mijn pakket al verzonden was naar het postkantoor en ik kreeg 'm het dag erna om voor 1 uur binnen hier heb ik geen klachten over.
Website is zeer duidelijk en overzichtelijk. Bijna alle onderdelen zijn op voorraad. Ook worden er indicaties weergegeven, indien een product niet op voorraad is. Prijzen zijn goed.
Bestellen van de producten gaat ook duidelijk en eenvoudig. Al s ik nog eens onderdelen zou moeten bestellen, dan zal dat zeer zeker bij Azerty zijn!
Producten waren goed verpakt. Op de website stond tussen 2 en 3 werkdagen, en dit klopte ook. Vorige week donderdag besteld, dinsdag alle onderdelen mogen ontvangen. Tevens had Azerty er extra een doosje Merci's bijgedaan. Waarvoor dank!
KlantenserviceIk had eerst een offerte aangevraagd voor een systeem. Nog geen paar uur later, werd deze offerte keurig en netjes beantwoord. Er werd de mogelijkheid bij gegeven om het kosteloos te laten bezorgen. Daarna heb ik systeem meteen besteld.
Azerty heeft een zeer groot assortiment, ook veel minder gangbare hardware. De site is overzichtelijk, het bestellen gaat heel makkelijk.
VerzendingWat minder gangbare hardware besteld (2-3 dagen levertijd). Na 2 dagen netjes de melding dat de bestelling wordt verstuurd, de volgende dag netjes verpakt ontvangen. Goed!
Overzichtelijke site, groot assortiment, helder, gewoon overleg mogelijk en prima levering. Maatwerk. Kortom, erg tevreden
VerzendingMet zorg. Voor produkt en klant
KlantenserviceDirect contact. Afspraken worden nagekomen. Netjes!
Dit weekend een nieuw toetsenbord en muis besteld. Prijzen waren goed competitief en de bestelling is vlot verlopen. Dwz op zondag besteld en dinsdag was alles binnen.
Geen reden tot klagen gehad en (gelukkig) ook geen additionele service nodig gehad.
Verzending ging prima. Alles netjes met Track en Trace per mail toegestuurd en de zending was er netjes de volgende (werk)dag.
Kosten blijven relatief hoog voor verzending maar da's meer een TNT puntje dan van Azerty (tis iig goedkoper dan zelf ophalen)
Via Tweakers een grafische kaart en aanvullend intern geheugen gezocht en gevonden. Uiteindelijk besteld bij Azerty. Prijzen kwamen netjes overeen en betaling via iDeal verliep soepel.
VerzendingVandaag voor 23.00 besteld, morgen geleverd wordt waargemaakt. Ik heb laat op de avond besteld en de koerier bezorgde het de volgende dag. Producten zaten netjes verpakt in een grotere doos met voldoende isolatie. Omdat dit mijn eerste bestelling bij Azerty was, zat er een hele leuke attentie bij. Dat verwacht je niet en is dan extra attent. Alles in goede orde ontvangen.
KlantenserviceKlantenservice Azerty is top. Dat is precies de reden dat ik nu bij Azerty besteld heb. In het verleden een monitor via een vriend bij Azerty aangeschaft. Deze ging defect en binnen 48 uur had ik een nieuwe. Ook een grafische kaart met software problemen. Keurig afgehandeld. Niets dan lof. Er werkt daar een team met professionals.
Ik heb een LG 24MP67VQ-P besteld bij Azerty. Deze kwam zonder omdoos bij mij binnen, wat mij erg tegen viel. Product was wel goed.
VerzendingDe monitor kwam zonder omdoos bij mij binnen, wat mij erg tegen viel. Product was wel goed.
KlantenserviceVorige week nog een order moeten cancelen. Dit ging allemaal via de chat en was zo geregeld.
Alles was eigenlijk zoals je zou verwachten. Layout website was oké, alles was op voorraad dus middernacht bestelt en negen uur in de ochtend bericht dat mijn bestelling klaar stond.
Een nieuwe computer nodig en heel het internet afgezocht om te kijken wat ik wilde. Azerty kwam als 1 van de goedkoopste uit de bus. Er waren andere goedkoper, maar deze hadden slechtere reviews. Vaak bieden de "goedkope" winkels, alleen goedkope hardware en is de service ver te zoeken, terwijl dat nou juist belangrijk is. Dit vond ik wel bij Azerty. Ik wist precies wat ik wilde hebben dus het bestellen en betalen ging uitstekend. Het meerendeel was niet op voorraad en daardoor duurde het ook even voordat er aan de assemblage kon worden begonnen.
VerzendingEen hele nieuwe computer laten bouwen speciaal voor audio producties. Alles netjes verpakt en aangezien ik overdag werk alles laten bezorgen bij een supermarkt bij mij in de buurt. Ideaal. Alles was netjes ingebouwd.
KlantenserviceGoed geholpen met vragen van mijn kant en er wordt meegedacht. Dat laatste is wat ik al eerder aanhaalde, voor mij zeer belangrijk. Servicegericht dus.
Muis, muismat en laptop draagtas besteld. Goede prijs en volgende dag, goed ingepakt, afgeleverd. Prima.
Goede webshop waarin alles makkelijk te vinden is. Ik ben al jaren klant en nog steeds tevreden over prijs/aanbod/kwaliteit die zij leveren.
VerzendingDe levering is in mijn geval altijd optijd geweest en nog nooit slecht verpakte producten binnen gekregen.
KlantenserviceKlantenservice is super! Ik heb ooit een computer samengesteld en bij het in elkaar zetten kwam ik er al snel achter 1x Ram geheugen niet functioneerde. Terug gestuurd met uitleg en zij hebben vervolgens natuurlijk getest of ik gelijk had. Dat bleek zo te zijn en ik kreeg zo snel mogelijk een vervangend product. Super!
Al jaren een fijne webshop, loopt altijd voor. Prijzen altijd aan de lage kant. tot… 22u open! WAUW!
VerzendingTot 22u open, stond ik versteld van
Volledige computer in losse onderdelen besteld. Kon het gelijk de zelfde dag afhalen en alle producten zagen er netjes uit.
KlantenserviceIk heb via de chat gevraagd of ik mijn producten al kon ophalen. Ik werd snel beantwoord en mijn order werd gelijk verzameld. Ook zou ik nog een actiecode ontvangen bij mijn bestelde processor. Mijn mail werd binnen een dag beantwoord en kreeg ik de code toegestuurd.
Toshiba SSD besteld en meteen maar zes (2 x 3) door lage prijs en melding dat ze ruim op voorraad waren bij de leverancier. Vervolgens kwam de melding terug dat ze niet leverbaar waren. Werd niet opgelost met een ander product, dus kon ik weer op mijn geld gaan zitten wachten. Had er niet gestaan dat ze ruim beschikbaar waren en/of hadden ze het netjes opgelost met vervangers (nu kostte het me immers een week om andere schijven te krijgen omdat ik pas na 6 dagen de centen weer terug had), dan had ik een andere review geschreven.
KlantenserviceWaardeloos omdat een door Azerty gemaakte fout niet door Azerty wordt opgelost. Tenzij je een storno als oplossing wil zien natuurlijk....
Azerty is een goede webwinkel. Prijzen zijn goed en de levering was snel. De site is simpel maar doet zijn werk. Geen ervaring met de klantenservice.
VerzendingVerzening was keurig op tijd met alle bijbehorende mails. Bestelproces was in orde!