Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Als geluidtechnicus werk ik o.a met.Focusrite als master.
Deze gebruikt firewire kabel en laat die net kapot gaan door verkeerd te patchen.
Dat type firewire kabel in lengte en kwaliteit vond ik in Raalte.
Besteld en ik wachten en geen levering , ik bellen en een welgemeend excuus.
Een dag later dan belooft geleverd met...een doos Merci als goedmaker.
Ik heb de kwaliteitskabel met schokolade ....das lekker afmixen..thx !!

Ik koop al vele jaren onderdelen en nog steeds naar tevredenheid.
Vorig jaar een SSD moeten terugsturen ivm DOA, werd netjes een nieuw exemplaar opgestuurd.

Alleen viel vorige week het kunnen bereiken tegen. Pas bij de 3e poging kreeg ik een medewerker te pakken, Bij de eerste 2 pogingen werd de verbinding voortijdig verbroken, maar dit hoeft niet aan Azerty te liggen.

De bestelling was zorgvuldig verpakt en werd snel en gratis verzonden. Het product werkte uitstekend.

Ben al jaren klant en heb nog niets negatiefs kunnen ontdekken. Mogen sommige web shops voorbeeld aan nemen

Zoals het een goede web shop betaamd, netjes op tijd.

Duidelijke instelling en wat ze afspreken wordt waar gemaakt, als het redelijkerwijs is.

Het product was volgens post nl bezorgd, maar ik heb niks ontvangen. Er was ondertekend met de naam Kotter. Azerty heeft een magazijn met het adres Kotterstraat dus post nl dacht dat het misschien per ongeluk retour verstuurd was. Ik heb Azerty gebeld en werd heel vriendelijk en geduldig geholpen terwijl ik chagerijnig was. Ze hebben het pakket niet retour gekregen maar gaan een onderzoek instellen naar waar het pakket gebleven is. Waarschijnlijk heeft een bezorger van post nl het achterover gedrukt.

Niet ontvangen dus, maar dat is meer de schuld van post nl.

Heel vriendelijk telefonisch geholpen. Heb er vertrouwen in dat ze het gaan oplossen. Koste wel een euro per gesprek ;)

Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review.
is de kwestie ondertussen opgelost? Anders kunt u uw ordernummer via mail aan mij doorgeven; francisca@azerty.nl

De postbezorger heeft contact met mij opgenomen en weet niet waar het pakket gebleven is. René van Azerty heeft continue mailcontact met mij onderhouden over de status van het vermiste pakket.

Inmiddels heeft Azerty het product gratis opnieuw opgestuurd!
Hartelijk dank voor de service!

Goed prijs. Bestel je voor 22:00u een product dat op voorraad is? Dan heb je het de volgende dag ook echt in huis. Ideaal dat je laat in de avond nog snel even een bestelling kan plaatsen.

Producten zijn gemakkelijk te vinden en makkelijk proces om te betalen. Mogelijkheid om pakket direct af te leveren op een Postnl point. Hoef je dus niet thuis te blijven.

Heb een moederbord gekocht msi h81 en had nog wat azertys wat handig uit kwam waardoor iets minder betallen.

Snel geleverd op 11-02-2016 gekocht en de volgende dag binnen gekomen echt een top levering!

En de klantenservice mailtjes waren ook best wel handig over dat het pakket verzonden is en waar ik me factuur kon vinden en dat het pakket afgelevert was , top hoe ze dat doen!

Snelle en correcte service.

Groot aanbod, veel op voorraad. Snelle reacties op vragen en alles binnen levertijd.

Synology 216play Nas en 2 schijven besteld. Werken perfect.

Snelle reacties, technisch kundig.

Duidelijke website, veel keuze en snelle levering. Gewoon snel en makkelijk verder geen bla bla

Zoals je tegenwoordig mag verwachten, goed verpakt en snel geleverd

Heb een nieuwe PSU bij hen besteld en de service was prima. Het product werd een dag later bezorgd en was zeer goed verpakt met plastic bubblewrap en luchtzakjes. Niets op aan te merken. Ik zou zo weer bij hen bestellen.

Het bestelde product is een Be quiet! System Power 7 300W - Voeding ( intern ) - ATX12V 2.31 - 80 PLUS Bronze - 100-240 Volt - 300 Watt.
Het product voldoet aan zijn verwachtingen. De kabels zijn lang genoeg en kunnen bij alle interne componenten komen om aangesloten te worden.

snelle levering tegen goede prijzen en vriendelijk personeel verder ruime keuze en betrouwbare website met winkel waar je ook langs kunt gaan

via mail voldoende informatie over de status en netjes verpakt

goed en deskundig personeel wat je vriendelijk te woord staat en ook belofte na komt en terug belt indien nodig

Zoals altijd alles netjes in orde, vriendelijke medewerkster die ons netjes heeft geholpen. Tot 2200 uur open is een verademing.

Afgehaald op locatie, ruime voorraad dus veel keuze

Kopje koffie terwijl je wacht, nog een brillenpoetsdoekje erbij, want het regende :)

Over het gehele bestellen + bezorgen perfect.
Je krijgt letterlijk wat er staat, wat niet altijd het geval is bij de meeste websites!

Heb het s' avonds om 9 uur besteld en de volgende dag netjes in huis gekregen.

Ik had mijn spullen binnen gekregen en had nog een vraag hierover, gebeld en meteen mijn vraag beantwoord.
Heb meerdere keren gebeld voor een vraag, altijd een persoon aan de lijn die een concreet antwoord heeft op je vraag.
Kortom toppie!

Op de site van Azerty is het makkelijk om producten te vinden, het filtersysteem is erg handig om snel bij bepaalde producten te komen, zo ben je bijvoorbeeld met 2 klikken al bij midtower behuizingen.

De verzendtijd was zoals op de site staat vermeldt, voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. De producten waren goed verpakt en beschermd, hierdoor was er geen enkele schade aan het product, of de dozen waar het product in zaten.

De levering van het moederbord was supersnel. Ben zeer tevreden. Wat ik niet wist is dat je de pc componenten door Azerty voor weinig geld aan kan laten sluiten. Tip voor de volgende keer.

Prima productbeschrijving, duidelijke site. Ook leuk dat je wordt herinnerd aan de dingen die je bekeken hebt (en het zelfs in de mail naar je toe kunt laten sturen)

Zoals afgesproken, ruim op tijd. Geen opmerkingen.

Site zit goed en duidelijk in elkaar. Bestelling was zo geplaatst en betaling ging via goede betaalprovider (mastercard).

Levering wss gratis en kwam de volgende dag binnen op PostNL pakjegemak.

Overzichtelijke webshop ruime keuze alles makkelijk te vinden wat je zoekt gunstig geprijsd en snel geleverd

Voor 22.00 besteld is volgende dag al in huis mits voorradig uiteraard

Mijn laatste bestelling was wat verwarrend omdat ik meerdere moederborden had besteld en dan zoeken ze contact met je om te zien of het klopt super service vindt ik dat

Ik vond het zoeken naar producten gemakkelijk. Hetzelfde vond ik van de betaling en verzending. Alles op tijd geleverd en geen defecten.

De verzending kwam goed op tijd aan. Alle pakketjes op tijd geleverd. Vond het ook fijn dat ik op de hoogte werd gehouden van mijn aankoop.

Ik had een verkeerd product besteld, dus moest ik het product opnieuw toesturen. Ik had de klantenservice gebeld, en daarvan kreeg ik een volledige uitleg in wat ik moest doen. Ik had kort daarna mijn pakketje verzonden en had dezelfde week mijn geld teruggestort gekregen en een nieiw product in huis. Geweldig bedrijf!

Scorekaart voor Azerty