Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenVreemd genoeg kende ik Azerty helemaal niet. Toevallig kwam ik via een zoekactie daar terecht en meteen vielen de lage prijzen me op. Nog even snel vergeleken met de mij bekende webshops en het scheelde aanzienlijk. Meteen een eerste bestelling gedaan.
VerzendingBestelling was snel (na een weekend), keurig verpakt met inderdaad veel luchtkussens en met een Merci verrassing voor de nieuw klanten!
KlantenserviceDe communicatie verloopt in elk geval uitstekend. Ook een keurige factuur. Verder geen contact gehad met de klantenservice.
website zou inderdaad wel een update kunnen gebruiken , nu is het veel doorklikken , service is natuurlijk super tot op heden
Verzendingprima verpakt , stevige om doos en luchtzakjes en razendsnel natuurlijk
Klantenservicetot op heden enkel positief, op het moment een artikel in de rma benieuwd hoe ze daar mee om gaan
Website is overzichtelijk en alle producten die ik zocht waren makkelijk te vinden. De uitleg bij alle producten is ook duidelijk.
VerzendingElke bestelling is keurig op tijd aangekomen en ze zijn altijd goed verpakt (minstens 50% is luchtkussens). Track en Trace erbij en makkelijk te volgen.
Moederbord besteld, makkelijk te vinden op de site. Goede zoekmogelijkheden, goede tekst- en uitleg bij de artikelen. Het is makkelijk een account aan te maken en iets te bestellen.
VerzendingLevering was vroeger dan de Track and Trace aangaf (op zaterdag), maar dat lag aan Post NL. Hierdoor trof de postbode mij niet thuis, keurig opnieuw geleverd op maandag. Wel overmaatse doos gebruikt, 80% was opgevuld met luchtkussens. Hierdoor welliswaar een keurig en onbeschadigd product ontvangen.
KlantenserviceNog geen mening, moederbord is nog niet ingebouwd. Afgaande op de reviews zit dit wel goed, dat was 1 van de redenen voor mijn keuze voor deze webwinkel.
Een goede webshop en degelijke informatie. Het aanbod van producten is niet altijd even overzichtelijk. Verder een doorsnee webshop
VerzendingVerzending op de verkeerde naam. Na overleg kreeg ik het product mee van het afhaalpunt. Dinsdag product besteld en zaterdag ontvangen. Klinkt redelijk wanneer de bestelling niet op voorraad is.
KlantenserviceDe klantenservice is goed. Ze hebben me snel geholpen met informatie over mijn bestelling en de bijgeleverde chocola voor Valentijnsdag is een hit bij de vriendin.
Was dringend op zoek naar een broodsnijmachine. Eerder toevallig bij Azerty uitgekomen. Duidelijke prima en scherpe aanbieding voor DOMO 1950S.
Betaling vooruit gedaan. Onberispelijke afhandeling niettegenstaande betaling en levering buitenland. Besteld/betaald op 10/02; levering 12/02.
Website laat veel producten ongeorderd zien wat veel tijd kost om iets te vinden,de levertijd van 2-3 dagen is (was) in mijn geval voor een enkel product door omstandigheden helaas aanzienlijk langer.
VerzendingOp 18 januari een bestelling gedaan, enkele moederborden, processor, enkele koelers, paar toetsenborden, etc. Bijna alles scheen op voorraad te zijn , behalve tie-raps van 2,5 x 100 mm. Na enkele weken maar es voorzichtig geinformeerd of er misschien iets was misgegaan, maar nee hoor, het antwoord dat ik kreeg was het volgende:
Bedankt voor je vraag via de chat.
Op dit moment wacht de order nog op één product.
Deze is door besteld en hoop ik snel binnen te krijgen.
Zodra dit binnen is zal de order verzonden worden.
Update: inmiddels de bestelling zaterdag de 20 ste ontvangen, en alles was prima verpakt afgeleverd, in een ietwat te grote doos opgevuld met airbags.
Maandag een uitgebreide excuus mail ontvangen, waarin mij werd uitgelegd wat er misgegaan was, dat de bestelde tie-raps zending vanaf de leverancier
op de verkeerde plaats beland zijn binnen het bedrijf, klinkt aannemelijk.
Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt dus kan er wel es eens iets misgaan, zeker in drukke tijden.
Zag in een Azerty niewsbrief dat er enkele vacatures waren, dus kan me voorstellen dat het daarom de laatste tijd ( altijd?) erg druk is.
Maandag dus een uitgebreide mail ontvangen waarin werd uitgelegd wat er misgegaan was, en heb daarom dus deze review aangepast.
Er werd mij tevens verteld dat er binnen het bedrijf aanpassingen gemaakt zijn, om herhalingen te voorkomen.
Verder werd mij toegezegd dat bij een volgende bestelling de verzendkosten
niet in rekening gebracht zouden worden.
Dat laatste hoeft van mij niet, vind dat de prijzen van Azerty prima zijn ,en er mag tenslotte ook best wel wat verdiend worden.
Levertijden van 1 week of iets langer kan ik best mee leven, maar extreem lange levertijden uiteraard niet, dus hoop dat de volgende keer dat ik iets bestel alles goed gaat.
Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.
Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.
Super bedrijf, snelle levering en ook klantvriendelijk. En alles netjes op orde. Zo hoort het!
VerzendingVerzending vaak volgende dag in huis en goed verpakt
KlantenserviceVriendelijk geholpen bij mijn keuze.
Lage prijs. De site mag wel een keertje opgeleukt worden. Aan de andere kant werkt de site prima.
VerzendingSnel in huis zonder problemen
Overzichtelijke site, makkelijk producten te vinden, niet duur en betaling via iDeal, lekker makkelijk. Hoewel achteraf betalen nu wel fijner was geweest!
VerzendingIk bestelde een nieuwe harddisk maar kreeg een gebruikte (re-certified). WD gaf er nog geen 4 maanden garantie op!
KlantenserviceLive-chat: Na een minuut of 5 a 10 wachten alleen maar de reactie "Het duurt helaas langer dan u van ons gewent bent." Geen enkel excuus via de mail en nu wacht ik al 14 dagen op m'n geld retour ...
Goede website, makkelijk te vergelijken, goedkoop. Deskundig advies, hoog aanbod. Nog 5 woorden en ik ben er.
KlantenserviceUitstekend via de chat deskundig advies gekregen. 3x heb ik mijn order gewijzigd, zonder problemen.
Ondanks de iets gedateerde layout van de site, is alles eenvoudig te vinden en te bestellen. Veel producten met gratis levering - en tot 22:00 bestellen voor next-day wordt waargemaakt.
VerzendingBestelde harde schrijf was goed ingepakt in een royale doos en snel geleverd.
Grote selectie. Goede prijs. Redelijke prijzen. Snelle levering. Na elke aankoop in AZERTY ben ik gelukkig. zeker commando slaan vrienden.
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceDeze keer was er geen behoefte
Snel als nieuwe klant ingelogd en binnen een paar tellen besteld. Eerder dan verwacht geleverd.
VerzendingEen viertal powerbanks nodig voor de smartphones. Had gerekend op minimaal een week levertijd. Aangezien er slechts 2 op voorraad waren, maar tot mijn verbazing kreeg ik binnen 3 dagen al een mail dat ze onderweg waren naar DPD. Volgende dag keurig afgeleverd binnen het aangegeven tijdsbestek van 3 uur.
Makkelijk en overzichtelijk. Factuur bij de mail zou prettig zijn, maar ophalen vanaf de site is ook geen bezwaar.
VerzendingFijn met Track & Trace.
Je vliegt zo door het bestelproces heen. Ruim voldoende informatie over alle producten, snell site, makkelijk zoeken.
VerzendingZoals beloofd de volgende dag geleverd, kreeg in 1,5 uur na het bestellen alle orderinfo/track&trace door en via mails ook de automatische PostNL berichten. Had een muis besteld en die was bombproof verpakt. Ze verstoppen het RMA-proces ook niet, je krijgt een paar dagen later een mailtje met de link naar dat proces..en de vraag om een reviewtje achter te laten Bestel hier graag: ze doen alles zoals het hoort
Goede prijzen, Keurig afgeleverd. Al binnen een halfuur een mailtje dat de videokaart was verzonden. Over de service was ik al helemaal tevreden, maar als verassing lag er ook nog een doosje Merci chocola in als bedankje voor de bestelling. 2 woorden: KOOP HIER
KlantenserviceDoosje chocola, meer hoef ik niet te zeggen.
Good website, and quick delivery of product ordered. Best prices among all shops in the netherlands.
Heb hier een myismat besteld, besteld om 9 uur s'avonds was de volgende dag goed verpakt in huis
VerzendingMuismat is niet heel erg breekbaar maar toch was hij extreem goed verpakt, ook de verzending is top, de snelheid waarmee producten geleverd worden is eveneens uitstekend
Alle componenten voor mijn computer bij Azerty besteld. Netjes op tijd volgende dag in huis. Het pakket was goed verpakt en kreeg van Azerty zelfs nog een doos Merci als welkomscadeautje. Toen er vervolgens wat met mijn moederbord was, is het door de mensen van Azerty tevens erg snel gerepareerd. Heb nog geen week zonder mijn PC hoeven doen!
VerzendingNetjes op tijd volgende dag in huis. Het pakket was goed verpakt en kreeg van Azerty zelfs nog een doos Merci als welkomscadeautje.
KlantenserviceToen er vervolgens wat met mijn moederbord was, is het door de mensen van Azerty tevens erg snel gerepareerd. Heb nog geen week zonder mijn PC hoeven doen!