Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk heb nu 2x een aankoop gedaan van rond de 400 euro. De eerste keer dacht ik wow via een webshop. Maar de service, snelheid en dus prijs/kwaliteit verhouding is zo goed dat ik besloten heb hier vaker te bestellen.
VerzendingDe dag ervoor besteld en de dag erna netjes thuis bezorgd zoals aangegeven. Toppie.
KlantenserviceIk had nog een additionele vraag achteraf gesteld. Super antwoord. Soort van bevestiging dat het voor mij een goede keuze was om via Azerty.nl te bestellen.
Als 'newbie' in de huidige pc-onderdelen wereld werd ik goed geholpen en voorgelicht over de voorgenomen update van mijn huidige pc.
Uiteindelijk niet 1 maar wel 3 voorstellen van configuraties gehad waaruit ik de voor mij best passende heb gekozen met het juiste 'prijsplaatje'.
Gekozen voor de optie dat ik mijn pc ook 'live' via de streaming Youtube gebouwd kon zien worden, er werd netjes en vlot gewerkt. Alles netjes weggewerkt voor de beste airflow en het systeem werd snel bezorgd inclusief alle dozen van de geplaatste apparatuur: super service!
Een zeer grote doos werd netjes door PostNL hier afgeleverd, met daarin weer een doos met mijn gemonteerde pc en daarnaast netjes alle dozen met de gemonteerde producten. Alles goed verpakt, netjes!
KlantenserviceGoede service en voorlichting gehad, uiteindelijk een weloverwogen keuze kunnen maken die mij prima bevallen is!
Goede Website. Makkelijk bestelproces. Scherpe prijs en geen verzendkosten. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de order.
Kortom alles klopte gewoon.
Azerty heeft een goed duidelijke site, qua prijs van de producten zitten ze ook erg goed in de markt, ik heb in het verleden 2 computers bij Azerty samen gesteld en de service daarvan was echt heel goed, voor mij is Azerty 1 van de beste computerwinkels van Nederland.
VerzendingHet product was snel bezorgt, zoals we gewend zijn van Azerty
KlantenserviceIn mijn vorige bestellingen prima mailcontact gehad met de klantenservice!
Overzichtelijke site met veel artikelen, verder was het betalen ook makkelijk met IDEAL en de bestelde artikelen kwamen goed over.
Zeer tevreden.
De artikelen kwamen goed over, geen schade.
Uitstekende service en snelle verzending. Alles netjes en solide ingepakt. Volgende keer gewoon weer via azerty
Prima site.
Voorraadstatus is up To Date, met hoeveelheden erbij ook.
Snel geleverd zoals altijd.
Kortingsbon van Zalando kreeg ik er deze keer bij .
Levering was prima
Alleen de postnl had lopen klooien met aflevering bij afhaalpunt
Waardoor ik voor niks na 15.00 daar stond ,
Ook al zou na 15.00 het pakket afgehaald kunnen worden.
Maar dit ligt geheel aan postnl en hun onduidelijke app in dit geval bij afhalen.
Altijd een erg fijne ervaring gehad met Azerty, snelle levering, goede prijzen. 1 keer kwam de harde schijf die ik besteld had kapot aan, na deze teruggestuurd te hebben had ik binnen een week weer een nieuwe werkende schijf, fantastische service!
VerzendingLeveringen altijd goed verpakt, en erg snel.
Goede producten tegen goede prijzen. Assortiment is ook breed, zodat je niet verder hoeft te zoeken. Aanbevolen!
VerzendingVerzending duurde iets langer zonder duidelijke opgaaf van reden. Waarschijnlijk was één van de producten niet direct op voorraad.
Prima computerwinkel die goede prijzen hanteert en voor veel producten snel kan leveren. Via de PW een product uitgezocht, dus niet de hele eigen site doorzocht.
VerzendingGratis en track en trace.
Site werkt fijn, groot assortiment en veel op voorraad. Verder is er een soort 'winkelwagentje-popout' zodat je onder het 'winkelen' kunt zien wat je al in het mandje had zitten.
VerzendingHad kwart voor 10 's avonds besteld, volgende dag rond half 3 was het al op het 'pakjegemak' bezorgpunt
Mails waren persoonlijk en snel
vergelijken van specificaties en combinaties van componenten kostte enige moeite, met hulp van de klantenservice opgelost.
prijsvergelijking achteraf lijken ze niet duur.
levering was prima in orde, ook alle verpakkingen van de verschillende componenten waren meegeleverd. alleen de dag van levering was pas na montage bekend.
Klantenserviceook technische vragen geeft klantenservice duidelijk antwoord op. Wisseling van de wacht gaf een enkele keer enige verwarring bij vervolg vragen.
Betalen ging heel makkelijk. Snel, genoeg keuzes om mee te betalen. Heel tevreden er mee
VerzendingSnelle verzending, verpakking goed in orde, materiaal was goed beschermd
Veel aanbod op de website. Wel is de website niet helemaal 100% gebruiksvriendelijk. Daarom een Goed als beoordeling en niet een Uitstekend.
VerzendingGoede snelle levering. Kostte mij geen verzendkosten.
In de avonds besteld, volgende dag afgeleverd op afhaallocatie. Keurig verpakt en met duidelijke factuur. Goed up-to-date gehouden via de mail.
Ben al een tijdje koant van Azerty en altiid goede service gehad en alles snel bezorgd.
Alles binnen 1 dag binnen. goed verpakt voor een goede prijs en een vertrouwde site
VerzendingErg keurig
VerzendingVolgende dag in huis.
KlantenserviceCrucial geheugen besteld voor MacBook White. Onderin in de omschrijving gevraagd of Azerty wilde checken of ik het goede had. Na check bleek het verkeer te zijn. Azery stelde zelf direct een geschikt (goedkoper) type voor en heeft de order na overleg voor mij omgezet. Het teveel betaalde kon ik terugkrijgen of als tegoed gebruiken. Top service! Elke keer weer!
Uitstekende service en overzichtelijke website. De volgende dag werd mijn voeding reeds geleverd, keurig verpakt en als extraatje een doosje merci-chocolades ;-)
KlantenserviceEen mail met vraag naar meer info vooraleer over te gaan tot aankoop werd keuring en snel beantwoord.
zoals steeds weer, goede prijs en snel geleverd. maakt zijn beloftes gewoon waar. daarom dus