Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk heb nu enkele keren onderdelen bij Azerty gekocht. De prijzen zijn gunstig. De website overzichtelijk. Door de vele filtermogelijkheden, is het eenvoudig alleen die artikelen te zien waar je naar op zoek bent. Dat maakt winkelen makkelijk. Één keer een "dead on arrival" gehad. Perfecte service. Binnen twee dagen had ik een nieuw artikel thuis.
Je facturen en orderstatus worden allemaal bewaard en kan je online inzien/downloaden. Factuur kwijt en je wilt garantie claimen? Geen probleem dus. Ook de verzending en track/trace informatie is keurig verzorgd.
Absoluut aan te raden deze winkel.
De website is overzichtelijk en werkt vlot. Belangrijker is dat ik nagenoeg elk onderdeel van mijn systeem het goedkoopst vond bij Azerty.com. Het was dus redelijk gemakkelijk om meteen mijn volledig systeem samen te stellen en te bestellen. Afhandeling van mijn bestelling ging vlot en er werd niet moeilijk gedaan over het wijzigen van de optie "verzenden" naar "afhalen". Bij afhaling werd ik vriendelijk ontvangen en werd de bestelling voor de zekerheid nog een keer stuk per stuk overlopen. In zijn geheel dus best een fijne winkelervaring. Verbeterpunt voor de toekomst: bestellingen die boven 1000 euro liggen mogen wat mij betreft toch echt wel gratis gemaakt worden. Van mij mag de levertermijn daarvoor ook gerust verlengd worden.
Duidelijke lay-out van de website, erg makkelijk om dingen te zoeken en ze te bestellen.
VerzendingNetjes op tijd binnen en goed verpakt.
KlantenserviceVragen/opmerkingen worden snel behandeld, en duidelijk beantwoord.
de producten worden snel geleverd en ik weet uit ervaring dat als je iets wilt retourneren dit correct en snel afgehandeld wordt
Ik wilde al een tijdje een computer kopen maar wist nooit waar. Toen kwam ik langs Azerty. Ik stelde de componenten samen, en met een beetje e-mail en bel contact kreeg ik zelfs korting! De service was uitstekend ook met vragen kon ik bij ze terecht en kreeg daar een behulpzaam antwoord op. Azerty is zeker een aanrader!
VerzendingHoewel de levering op tijd was en alles in 1 doos zat, waren een aantal van de verpakkingen van mijn componenten beschadigd. Ik weet niet of dit door postnl komt of door Azerty, hierom dus 4 sterren.
KlantenserviceIk heb mailcontact en telefonisch contact gehad met de klantenservice. Beide manieren van contact zijn aan te raden. De mensen over de telefoon bleven rustig beleefd en begripvol en ook via de mail heb ik nooit het gevoel gehad dat ze van mij af wilden. Kortom: Een UITSTEKENDE klantenservice.
De eerste ervaring met Azerty was een hele goede, de website was makkelijk te bedienen en benodigde onderdelen waren snel bij elkaar gesprokkeld. Had een week van tevoren al onderdelen bij elkaar gezet en deze via de mail to functie weer makkelijk gevonden voor de echte bestelling. Enige puntje van kritiek was dat de hele bestelling kosteloos werd verstuurd tot ik een busje perslucht toe voegde. Ik snap de kosten drukking maar het busje had nog in een doos gepast van de andere onderdelen.
VerzendingBliksem snelle levering, eindelijk eens geluk met de postbode. Vorige dag rond 18:00 besteld, estimate van bezorging tussen 14:00 en 16:00 volgende dag. Half tien in de ochtend ging de bel en was alles er al! Top! Alles mooi verpakt in stevige kartonnen dozen.
Ook hier een klein puntje kritiek, de koelpasta moest even naar gezocht worden. Deze zat uiteindelijk vast geplakt aan het isolatie materiaal, deze had per abuis weggegooid kunnen worden.
De kleine kritiek punten vallen in het niet met de snelle service en kwaliteit van de geleverde producten. Prima!
Het product was zo gevonden en de bestelling was zo geplaatst. Het was heel makkelijk om filters op te stellen en zo de videokaart te vinden die ik zocht.
Bestelling was makkelijk te plaatsen.
Even om advies gevraagd bij de live chat en goed advies gekregen.
Kon gelijk de zelfde dag het product al op halen!
Voor 22:00 besteld morgen in huis is wat ze beloven op hun website. Ik heb een simpele kabel besteld voor 10 Euro, als ik een track en trace code wil krijgen betaal ik daar 7 extra voor ( wat belachelijk is). Vervolgens zit ik nu al een paar dagen te wachten op mijn kabel, heb na een paar dagen de klantenservice gebeld en die adviseren mij heel bot om het "nog even af te wachten" kortom een belachelijke service.
Ik had zelf een moeilijk verkrijgbaar product besteld. Welk ik nergens anders in de BeNeLux kon bestellen. En Azerty had uiteindelijk ook veel problemen om het product tot bij hun te krijgen. Maar de communicatie met de verzenddienst was zeer behulpzaam. Uiteindelijk heb ik een ander product gekozen welk beter leverbaar was en is mijn bestelling tot een goed einde gekomen.
VerzendingLevering perfect.
KlantenserviceGoede en duidelijke communicatie, zowel eerste contact als na 10 e-mails.
Ik heb nooit lang moeten wachten op een antwoord.
Azerty staat bij mij voor betrouwbaarheid voor een prima prijs. Zodra ik een upgrade doe wat meerdere onderdelen betreft dan is de kans heel groot dat ik alles bij Azerty bestel. Ook voor duurdere producten (bijv. een videokaart) zou ik die eerder bij Azerty kopen dan bij een minder betrouwbare winkel, ook al zou die ietsjes duurder zijn bij Azerty.
VerzendingBehuiziging werd los verstuurd. Overige onderdelen (mobo, cpu, geheugen en koeler) zaten netjes in 1 doos met ruim voldoende beschermend verpakkingsmateriaal. Op dinsdag besteld en woensdagmiddag alles in huis.
Verkoopkanaal prima, goed bereikbaar en afspraken worden nagekomen. Na levering een persoonlijke email of alles goed verlopen is.
VerzendingProduct was niet verpakt in een omdoos, (monitor) nu was deze redelijk verpakt, echter was de seal verbroken. Wellicht zou dit voorkomen kunnen worden wanneer het product beter verpakt was.
KlantenserviceOmruiling van het product duurde ongeveer twee weken voor ik mijn geld terug had. Ook na meerdere keren contact. Na contact is aangegeven dat er intern verschuivingen zijn en de bereikbaarheid van de serviceafdeling binnenkort weer als vanouds zal zijn.
Het betalen gaat snel en er komt niet heel veel bij kijken om het te regelen.
VerzendingDe doos was goed dicht getaped. Inhoud was goed beschermd door middel van luchtkussens en de bestelde koelpasta en cleaner waren netjes in een plastic zakje voor tegen het lekken geleverd.
Zeer overzichtelijke website, het product meteen gevonden en bestelt.
Daags der na netjes ontvangen. Omdat dit mijn eerste bestelling was kreeg ik er een doos merci bij. Leuke actie, heb er zeer van genoten.
Ik kon niet alle producten vinden, ze waren er wel, maar je moet leren omgaan met hun website, dat kan iets verbeteren.
KlantenserviceGoede voorlichting, alle vragen worden beantwoordt, fantastische streaming op youtube , wanneer je aangeeft dat je de assemblage van je kast wil volgen maar ook tijdens de streaming dingen kunt aangeven voor plaatsing. Goede service wat betreft extra of te late verzoeken als nog aan te brengen. Uitstekend systeem wat betreft betalingen, orders kunnen continu bijgevoegd worden en in de eindfactuur worden meegenomen. Door de streaming kon een fabrieks-fout met inhoud doos direct worden verholpen. Dit scheelde veel tijd. Pc-kast netje verpakt, bekabeling zeer netjes verwerkt. Alleen miste ik extra luchtkussens intern voor het vastzetten van de videokaart. Maar ik weet niet of dit normaal gebeurd. Uitstekende prestatie, zeker vervolg waard.
Het product was goed overgekomen en goed verpakt. De verpakking ervan was in zeer goede staat.
de gewenste telefoon was makkelijk te vinden
bovendien bleek Azerty de goedkoopste aanbieder te zijn.
geleverd op de toegezegde datum
handige mogelijkheid van pakje gemak
Goed productadvies, pc binnen 1 dag geassembleerd en verzonden. Snelle response op alle vragen. Service en levertijd beide
VerzendingHeel, heel veel sneller dan verwacht. Goed gecommuniceerd
KlantenserviceSnelle response, op alles, inclusief ongeduld en enthousiasme over nieuw systeem.
Ik koop bijna alles wat ik nodig heb bij Azerty, en dat al 6 jaar met volle tevredenheid.
Ik ben persoonlijk langs geweest om een foutief geleverd product om te ruilen, en daarnaast wat tech info in te winnen.
ook hier werd ik bediend met koffie een duidelijke technische uitleg, en natuurlijk het juiste product werd keurig verpakt geleverd.
of je nu een leek bent of een IT nerd, ze helpen je naar volle tevredenheid.
niet verder zoeken of neuzelen over een paar % duurder dan... het is je geld meer dan waard.
mvgr A bouw
2 complete Game systemen en diverse randapparatuur.
upgrades en DVD branders CPUs geheugen NZXT Phantom Full tower. enz enz
zie korte toelichting
Overzichtelijke webshop met duidelijke productomschrijving en duidelijke indicatie van de voorraad en levertijd. De betaling werd makkelijk en snel afgehandeld via iDeal.
VerzendingDe Crucial MX200 M.2 500GB die ik had besteld werd gratis en de volgende dag geleverd.