Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenGoede informatie over levering en product. Vanavond bestellen en morgen in huis komen ze absoluut na. Erg prettig!
VerzendingHet product is erg snel geleverd.
het is makkelijk te bestellen en goed materiaal goedkoop. een goede beschrijving van de producten.
Verzendingsnelle verzending en 1 ding het is gratis hoe goedkoop het product is het blijft gratis. super mooi
Klantenservicehele goede klanteservice ik wou een paar dingen weten. en je kreeg gelijk een persoon via de chat. en toen was ik direct geholpen
Overzichtelijke pagina met een heel groot aanbod met goede prijzen.
Overzichtelijk winkelwagentje dat de producten opslaat, zodat je je bestelling later af kunbt ronden.
Snelle levering, bestelde producten waren goed ingepakt waardoor ze zonder beschadiging aan zijn gekomen.
KlantenserviceIk heb de klanten/klachtenservice nog niet nodig gehad, wat eigenlijk betekend dat ze een goede klantenservice hebben, vandaar de uitstekende beoordeling.
Veel informatie over de producten. Een winkelmandje dat je kan opslaan en later op iedere pc kan afronden..
VerzendingSnelle levering en zeer goed ingepakt
Via Kieskeurig.nl product als goedkoopste aangetroffen. Daarna was bestellen en betalen een fluitje van een cent.
VerzendingOngelooflijk dat een product van Eur 6.00 gratis thuisbezorgd wordt met de pakketdienst van PostNL.
snelle service en behandeling van bestellingen, alleen webshop minder goed bruik baar op me tablet.
Verzendingik heb onder tussen een aardige hoeveelheid spullen bij azerty besteld. hier bij hebben ze tot nu toe altijd snel en netjes kunnen leveren.en naast goede snelle verzending is het ook goed mogelijk de producten zelf op te halen erg handig als je ze meteen nodig hebt en je niet te ver weg woond.
Klantenserviceeventueelen vraagen over de produckten worden snel en op goede manier beandwoord.
De site was duidelijk over de specificaties, geen problemen daar. Bij het uitkiezen van hoe te verzenden was er een optie 'gratis' maar ook betaalde opties. Blijkbaar zijn soms verzendkosten gewoon gratis. Dat was prettig maar had iets duidelijker uitgelegd kunnen worden.
VerzendingHet bestelde product was snel geleverd in een envelop.
Uitgebreide keuze van producten voor een goede prijs.
Azerty punten waarmee je kunt sparen voor een kleine korting op een andere bestelling is ook wel leuk.
Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis. Aangezien het bij mij altijd vroeg bezorgd word is het dus meteen aan de slag na het opstaan. Daarnaast is de verzending ook nog eens gratis.
KlantenserviceIk had per ongeluk de verkeerde betaalmethode geselecteerd. 1 mail en na 15 minuten was het al afgehandeld, top!
erg makkelijk en snel bestellen het product was de volgende dag in huis! Het assortiment is ook heel erg uitgebreid TOP!
Verzendingsnelle levering. het zou wel een extra toevoeging zijn als er ook op zondag wordt bezorgt.
Makkelijk zoeken op de site en vervolgens een vlotte levering. Goede informatie over het verloop van het bestelproces.
VerzendingZoals afgesproken volgende dag geleverd en goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering.
In één woord: Perfect. Na betaling was de bestelling zo afgehandeld. Volgende dag spullen al in huis. Ook bij eerdere bestellingen precies zo. Geweldig bedrijf, ga zo door!
VerzendingSpullen waren mooi ingepakt en verzending was mooi op tijd, precies zoals de site vermeldde.
Overzichtelijke winkel, heb er ook al vaker naar tevredenheid producten besteld.
De producten zijn ook goed geprijsd.
Levertijd van product zou 2-3 werkdagen zijn. Na bestellen geen update hierover. Na 2 werkdagen heb ik contact opgenomen en werd mij verteld dat 1 van de producten nog 2 dagen nodig had om aan te komen en dat het dan verzonden zou worden. Dit klopte ook en werd keurig verpakt geleverd.
KlantenserviceZie verzending.
De website is zeer fijn met bestellen en vooral heel overuidelijk.
Bijna een van de goedkoopste winkels!
Juiste producten op juiste adres en dag in prima staat ontvangen.
Helaas stond de extra vermelding en huisnummer toevoeging niet op het pakket. Deze was nodig voor de receptie om het pakket bij de juiste afd
eling te krijgen, op kantoor.
Op het moment 1 van de beste webwinkels voor hardware wat mij betreft.
Goed aanbod prima prijzen niet altijd het laagste maar het verschil is klein genoeg om toch bij azerty te bestellen. en te profiteren van de snelle bezorging en het op voorraad hebben van.
Prima verpakt laat op de middag besteld en de volgende dag ruim op tijd binnen.
ik heb de nodige producten bij Azerty gekocht. Ik vind de site overzichtelijk, snelle service en ik vind de prijs oké.
VerzendingIk heb een videokaart en twee paar geheugen om 21.40 besteld en betaald. De dag erop heb ik beide producten ontvangen.
Groot aanbod, bestelling verloopt altijd zonder problemen en facturen en details zijn makkelijk terug te vinden in de order geschiedenis.
VerzendingVerzending altijd binnen de genoemde leverings periode, altijd keurig verpakt en met track and trace.
KlantenserviceToppie! Na 1,5 jaar Headset stuk gegaan (zat maar 1 jaar garantie op) en vervolgens van bij Azerty aanspraak gemaakt op de 2 jaar consumenten garantie en ondanks dat ik het product zelf al open had gemaakt werd er binnen 3 dagen een gloednieuwe headset bezorgd.
Goed aanbod aan onderdelen, goede prijs, en snel in huis. Bovenal vond ik de pixelgarantie die ik bij mij monitor kon bestellen een fantastisch idee! Als ik mijn nieuwe monitor had besteld met 1 dode pixel, was ik gek geworden.
normaal gemakkelijk en snel, zonder problemen, zo als het hoort te gaan met ideal betaling.
Verzendingdinsdag tegen 19:00 uur besteld, volgende dag in huis.
je word netje op de hoogte gehouden via mail over de bestelling.
klanten/klachtenservice. niet nodig gehad.
Koptelefoon, oordopjes en 3TB harde schijf gekocht, al vaak bij ze besteld en telkens weer is de service prima. Nog nooit gebruik hoeven maken van de klantenservice, maar die schijnt geweldig te zijn.
VerzendingLevering duurde ietwat langer dan ik gehoopt had. 1 product was direct aanwezig, 2 producten stond 2 tot 3 dagen voor, ik heb het dinsdag 3 Mei besteld en het is woensdag 11 Mei aangekomen. Prima verpakt verder.