Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenProbeerde even snel wat kabeltjes te bestellen, waren op voorraad.
Zit de volgende dag te wachten, maar geen kabels.
Check nu de website en blijkt dat ze plotseling "niet meer op voorraad zijn" en 10+ werkdagen levertijd hebben.
Geen enkel bericht gehad, jammer en gemiste kans!
Probeerde even snel wat kabeltjes te bestellen, waren op voorraad.
Zit de volgende dag te wachten, maar geen kabels.
Geen enkel bericht gehad, jammer en gemiste kans!
Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.
Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar sander@azerty.nl.
Grote bestelling gedaan (een bijna complete PC) en afgehaald.
Prima service, echt wel een klasse beter dan de standaard dozen schuivers.
prima webshop om dingen in te vinden, betalen kan ook via ideal heel makkelijk, groot aanbod
Verzendingproduct zou 2-3 dagen levertijd hebben maar was al in huis 2 dagen nadat ik de bestelling plaatste dus dat is ook mooi
Top Apparaat om je M2 SSD te kopiëren. Tip van Coen Everaerts van Hardware.info.
StarTech.com M.2 NGFF SSD naar 2,5 inch SATA adapter
/ converter
Geweldig.
Stond op de site 3 tot 5 dagen levertijd. Echter na 2 dagen reeds in huis. Geweldig. Wederom AZERTY de winnaar.
KlantenserviceAltijd snel reactie op vragen, zowel per mail als telefoon. Super
Wederom een SSD van Crucial besteld, MX 300. Geweldig. Lekker snel en stroomverlies bescherming. Wederom blijft AZERTY de goedkoopste. Geweldig
VerzendingSuper de SSD's van Crucial. Ze hebben dan wel 'slechts " 3 jaar garantie tegen over de 5 en 10 jaar van Samsung, maar dik tevreden en goedkoper. En Crucial is ook 1 van de 3 Geheugen fabrikanten.
KlantenserviceGoede en zeer snellen Feedback als men vragen stelt.
Goed te bestellen. Even gebeld daar de naam van de factuur voor een bedrijf was i.v.m. de BTW. Dat was zo gepiept met telefonische hulp. Geweldig
KlantenserviceProbleem gehad met een fout in de voorraad, dit opgelost en via mail feedback ontvangen dat e.e.a. anders is aangepast om dit soort problemen te voorkomen
Ik heb een gtx 1060 gaming x besteld en het werd dezelfde dag nog verzonden. Geen verzendkosten en snelle levering dus prima service
VerzendingDe videokaart kwam de volgende dag binnen en geen verzendskosten.
Groot assortiment en goede productinfo. Ik heb er altijd een hekel aan als er specificaties missen, waarvoor ik dan weer moet googlen. Bij Azerty staat alles er netjes bij.
VerzendingIk krijg mijn bestelling altijd snel en goed verpakt. Soms zelfs overdreven goed verpakt, maar beter te veel beschermingsmateriaal dan te weinig
Makkelijk intern geheugen besteld, overzichtelijke website, helemaal via Tweakers met de link naar het product, en betaald via iDeal.
VerzendingNetjes in een pakketje aangeleverd.
Alles was uitstekend, heb een GTX 1060, een i5 en een anti statische band besteld. Maar toen bedacht ik dat ik nog een case fan nodig had, die dus ook besteld. Alles ging soepel en probleemloos!
VerzendingIk had gehoopt dat mijn twee bestellingen tegelijkertijd binnenkwamen; alleen de fan kwam een 2 dagen later aan dan besteld. Maar ik kreeg wel gewoon netjes een mailtje binnen over de fan zoals bij de eerste bestelling! Ik had het ook niet verwacht dat ze tegelijkertijd zouden binnen zijn.
Ook nog een klein verbeterpunt: een kant van de doos van de GTX 1060 was een beetje verscheurd. Geen groot probleem, maar toch.
Ik zou zo weer iets kunnen bestellen bij Azerty, heb spijt dat ik niet alle componenten daar heb besteld :P!
goeie winkel, best goedkoop. en ze hebben bijna alles wat met computers te maken heeft. ik kreeg zelfs een gratis pakje merci bij de bestelling
Verzendinggewoon de volgende dag in huis!
Klantenservicede online chat is heel handig en ik kreeg snel antwoord.
Goede service en snelle levering van producten.
Er wordt snel gereageerd op e-mails en orders splitsen is geen probleem.
Er werd snel gereageerd en ze waren erg behulpzaam.
Op de site snel het product kunnen vinden die ik zocht, meerdere sites bezocht maar steeds kwam ik weer terug bij Azerty vanwege de lage prijs.
VerzendingNetjes op tijd binnen en goed ingepakt.
KlantenserviceDezelfde dag al een mail ontvangen met info over de verzending, die precies geleverd werd volgens de planning.
Top! Goede prijs!
Enige wat jammer is, is dat deze winkel extra geld rekent voor creditcard en paypal
Goed ingepakt, stevig en snel verzonden 21:00 besteld volgende dag bezorgd binnen 24 uur!
Helemaal top
Op maandag een grafische kaart en geheugen besteld en de volgende ochtend om 10 uur al bezorgd. En dat ook nog voor de scherpste prijs!
VerzendingAlleen een koerier is (iets) sneller
Heb 250gb ssd en processorcooler besteld in de middag, volgende dag is het meteen bezorgd.
VerzendingVerpakking was goed gevuld. Volgende dag meteen bezorgd, heel snel dus.
KlantenserviceGoed bereikbaar
Bestelling plaatsen was erg eenvoudig, keuze uit ruim assortiment. Ook werden de producteigenschappen telkens goed beschreven.
VerzendingLevering vond plaats de volgende werkdag zoals op de website beloofd, top.
Goeie Klanten Service, verpakking was een beetje gek maar dat maakt niet uit en voor de rest gewoon goed
KlantenserviceIk had eerst iets fout gedaan en het was voor hun geen probleem om mij er mee te helpen
Het product werd verkocht met een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, kreeg beide monitoren op de 3e werkdag geleverd, inclusief track n trace. Goed geregeld en snel geholpen/geleverd.
VerzendingSneller dan verwacht en goed verpakt/vervoerd.
De bestelde Geforce GTX 1060 videokaart werd binnen 24 uur geleverd. Het product was netjes verpakt in een grote doos met dubbelfolie. De doos van de videokaart was onbeschadigd en de kaart werkt uitstekend in mijn pc!
VerzendingBinnen 24 uur geleverd door Post.nl. Conform de productbeschrijving.